Skape den perfekte garderoben

 Velkommen til montering!


 Jevnlig oppdatere din garderobe - hver sesong for å kjøpe noen obnovok. Føl deg fri til å ta en hel haug sittende klær - bare så du kan finne akkurat det du. Den gylne regelen sier en moden kvinne bør følge moten, men samtidig holde en viss avstand. Husk dette, og da vil du se stilig og moderne i noen omstendigheter.

 Ingen innvirkning på lommeboken


 Butikker, er området hovedsakelig fokuserer på unge mennesker, kan likevel tjene deg til god nytte når du kjøper fritidsklær. I voksen alder bør unngå high fashion style. Hvis du ønsker å oppdatere garderoben din, kjøpe to eller tre kvalitets dyre ting for å være vellykket kombinert med billigere, er tilgjengelig for deg. Du vil se elegant og moderne, mens ikke forårsaker et slag mot lommeboken.

 Si farvel til pedanteri


 Ikke plukke opp alt tilbehør for å matche strengt Costume - slik pedanteri er gammeldags. Også, hvis skoene, veske, øredobber, perler av samme farge du liker denne utrolig, vil se mye eldre enn sine år. Prøv noen morsomme fargevalget av hans antrekk. For eksempel kan du velge en jakke skjørt eller bukser tone lysere eller mørkere.

 Denne tidløse jakke


 Klassisk menn jakke - perfekt for enhver kvinne, og dens vekst og hudfarge har i dette tilfellet er irrelevant. Tverrbundede strenge Custom breasted jakke vil gi deg en unik eleganse: det kan være slitt med bukser, og med et skjørt, og kjole. Bare husk at lengden på jakken bør velges basert på egenskapene til figuren din.

 I jeans for livet


 Jeans okkupere hedersplass i garderoben av de fleste kvinner. Dette er ikke overraskende: det er et allsidig plagg som hjelper ut i nesten enhver situasjon. Hvis den dagen du går på jobb for dem, for kvelden ut akkurat nok til å endre sko og bluse. Men kjøpe kvalitet og passer perfekt jeans ikke så lett - kanskje du trenger å komme seg rundt et par butikker. Tight modeller har en tendens til å se bra ut på liten slip av kvinner. Klassiske jeans, brennes, derimot, er ideelle for kvinner i alle aldre og komplektsiy.

 Beste kjole - klassisk


 Mote er en kunst - en kombinasjon av ulike former og stiler. Se nøye på dine "trofaste gamle venner" - fordi de klærne du vurdert klassiker. Lese de fine detaljene (lapels, knapper, lommer, har kutt) nøye. Hvis du finner ut at de ikke er helt ånden av tiden, sette ting til side - det vil du selvsagt se gammeldags.

 Innvilge idol


 Prøv å venne seg til tanken om at tenårings mote, og den tilsvarende størrelse for deg over alt. Velger som en modell for å følge noen kjent skuespiller og fotomodell passende alder og kroppstype (for eksempel Helen Mirren og Bianca Jagger). Undersøke hennes påkledning og prøve å adoptere noen elementer av stil.

 Skape den perfekte garderoben


 Hver ny sesong kjøpe deg noen kvalitet ting. Klær lagt ut på hyllene i enkelte enheter for å raskt finne alt du trenger. Genererer garderobe på en slik måte at det var klær for enhver anledning. Prøv å velge den mest allsidige modellen - hvis du kjøper for eksempel kjoler, tunikaer, finne noe som kan brukes separat eller sammen med bukser. Foretrekker nøytrale farger (svart, mørk blå, grå).  
Hvordan velge bukser. Tips om valg bukser

? Baggy bukser med store lommer-poser vil legge et ekstra beløp til hoftene, så (selvfølgelig, hvis du ikke toppen - modell) er den riktige avgjørelsen - å pakke dem i en boks og sende det sammen med andre gamle klær som gaver til veldedige organisasjoner.
? På varme sommerdager i stedet for skjørt du normalt bruke shorts? I dette tilfellet, må du huske noen regler. Først, de burde på ingen måte helt åpen kne (optimal lengde - strengt til sin linje). For det andre bør føttene være i god stand (fin jevn brunfarge, klar glatt hud). Og til slutt, når du bærer shorts, slitasje sko på en liten hæl.
? Bukser og jeans med mansjetter visuelt forkorte beinet. Dette designdetalj umiddelbart tiltrekker øyet, så bære disse buksene reservert for kvinner som har svært lange ben. Av samme grunn bør ikke inkluderes i din garderobe shorts og bukser gaucho, hvis naturen har plassert deg vakre lange ben.
? Hvis du er over 35, bør du velge bukser og jeans med lav midje, stram sitter på hoftene. Modellen med høy midje vil fremheve alle de små figur feil: smeltet side av fett på magen. Selv de mest slanke bukser kvinner er noen ganger ikke den beste se - dra magen, brett de pusse den på.
? Husk, rikt dekorert bukser (ornamenter, mønstre, slag, strips osv) umiddelbart trekke oppmerksomhet til folder av fett på lår og rumpe. Solid bukser mye mer til gjennomsnittsalder. I noe tilfelle ikke kjøpe jeans dekorert med strass, paljetter, broderier og frynser. Slike klær er ideell for garderobe countrysanger Dolly Parton, men vanlige kvinner bør ikke utsette deres bilde av slike tester.
? Ønsker du å visuelt forlenge bena? Det er veldig enkelt - bruk klassiske bukser, vil kantene som inkluderer sko,
? Hva bukser kvinner velger fullt?
 Eiere curvy form bukser er ikke kontraindisert. Du må bare følge to forhold: de må være godt tilpasset og sydd med uelastisk vev og bør ikke være stram stroppen. Lav midje skjul litt fløt magen, og lårene i denne modellen vil virke ikke så frodig.
? Venner kjærlig kjent pampushechkoyu du? Smil og plukke opp på - virkelig stilige bukser med tykke tekstiler av høy kvalitet. Tynn bomull er ikke egnet - de tydelig markere folder av fett og understreke problemområder figuren. Spesielt trenger å ta hensyn til det, hvis du lider cellulitter.
? I voksen alder, mange kvinner det er folder av fett på magen. For å understreke dem mer bære rette bukser med glidelås i siden. De finne mindre feil ikke er synlige, og midjen synes tynnere.
? Du bestemmer deg for å kjøpe jeans? Se etter en høy kvalitet stoff, som inneholder en liten strekning. Dette vil bidra til å holde buksene skjema. Jeans laget av tykt stoff tydelig omriss alle linjene av din figur. Blant de andre foten vil de ser mye slankere.  
Hvordan velge et skjørt og kjole

? Du ønsker å skjule foldene av fett på magen og lårene? I dette tilfellet, husk: du perfekt lengde skjørt like under kneet. Noen kvinner opplever at deres mini visuelt forlenger figuren. Dette synet er feil - dette skjørtet, men forkortet henne. I tillegg trekker det umiddelbart ubeskjedne view all fett folder.
? Hvis du har vakre ben, foretrekker smal rett skjørt - de har denne delen i bena vises gunstig lys. Hvis du ikke liker knærne, velge en stil som sikkert skjuler fra nysgjerrige øyne - ditt syn på det gjorde ikke vondt, du vil se like stilig og sexy.
? Betrakt alle fordelene ved den figur og kjole for derved å fremheve dem. Hvis du meislet silhouette, velge kjole direkte, gjenta kurver av kroppen. Å finne alle flotte bryster, kjøpe en kjole dekorert med rader av knapper - det diskret tiltrekke øyet til rett sted.
? Hvis du har en tendens til å være overvektig skjørt du bør være på nesen, og i alle fall en størrelse mindre. Ellers ikke bære zamaskuye og vыpyatyt alle folder av fett, og fokus vil umiddelbart bli smeltet midje.
? Hvilken kjole å velge hvis du har en stor byste
 Dersom du får bryst høy, topper og kjoler i tett - det er din stil. Disse kjolene levende mark bust (selvfølgelig forutsatt at undertøyet sitter perfekt). Tettsittende stil i tillegg til annen gunstig fremheve midjen.
? Hvis du lubben mage, bør kjolen være fri midje og skjørt med glidelås velge bedre side. Under disse forholdene, vil klærne sitte perfekt på den vil ikke ha rynker og folder.
? Elegant skjørt - Gode hjelp forkledning foldene av fett på lår og rumpe. Ambient vil ta hensyn til de subtile vibrasjoner av klær og ikke legge merke til feilene i din figur.
? Ønsker å skjule rynker på den indre overflaten av hånden? Hjelpe deg korte jakker - de passer til en kjole (bortsett, kanskje, å kle stropper). Velg cardigan med trekvart ermer.
? Ikke vis rundt brystet hvis det slapp og rynkete. Kjøp en kjole med høy krage og et dypt kutt på ryggen. Huden er det generelt mindre utsatt for aldring og har således langt færre defekter.
? Eiere av praktfulle former bør ikke bli involvert i som super skjørt med frodige volanger og mye av dekorative detaljer. De gir ekstra volum silhuett. Alle tall er små defekter luksuriøse hell zamaskuyut smalt rett skjørt klassiske form.  
Komme kledd vakkert og riktig. Nyttige tips og råd

? Ikke spille en tenåringsjente


 Hvis en kjole er perfekt for en tenåringsjente, betyr det ikke at en moden kvinne vil se ut som det bare stilig. Ingenting er så gamle som desperate forsøk på å konkurrere med de unge jentene, med slike unektelig fordeler som et friskt ansikt og slank midje. Utelukke garderobe med disse attributtene ungdom mote, som skinn jeans, metallisk skrangle, thong truser. Velg klær som er i harmoni med din hårfarge og fasonger.

? Ingenting skrik


 Hvis du er nær den usikre grensen som skiller bekymringsløs oppvekst og sakte - moderat modenhet, vil du bli behandlet på en måte ikke som en veiledning til handling, men snarere som en trend som definerer den generelle følelse av stil.
 Din garderobe bør ikke være noe prangende årsaker; forkaste alle attributtene til ungdom stil (med oppblåst ermer, med bluzony samlinger, mini kjoler, lyse bånd, billig smykker).

? Bruk én ting


 Selv om du er virkelig i god form og holde god form i neyunom alder fortsatt ikke får involvert også åpen modell der begge er nakne og brystet, og albuer. Hold deg én ting. Hvis du foretrekker nakke, bør føtter være stengt, og vice versa.

? En god vane


 Regelmessig tilsyn av sin garderobe. Overdra denne dagen som du vil ha nok ledig tid. Stå foran et stort speil der du ser deg selv i full vekst, og prøve på alt som er i skapet. Objektivt vurdere utseendet ditt. Hvis du finner klær som ikke bærer (forutsatt at den gikk ut av moten, har du noen gang satt det skladnovyvodzhuvanu sted, eller det ikke nalazyt deg) Bli kvitt det uten anger. Elementer igjen i skapet etter revisjon, du hjelpe ut i enhver situasjon.

? Kom deg ut av sekken


 Foretrekker klær som sitter godt på deg. Uformelige kapper bare henger på skulderen, med vekt på verdighet av figuren - fordi hver kvinne har minst ett vakkert sted som bare trenger å vise andre. I tillegg kapper plass visuelt øke den allerede betydelige volumer. Ikke egnet for eldre kvinner og elastiske corsages - de dekorere bare unge jenter.

? Prøv å understreke fordelene


 Velg klær som understreker verdigheten til alle fasonger - Kjole med en skrå kutt, formtilpasset drakter, smal rett skjørt. I slike antrekk vil du føle deg som en ekte kvinne. Ikke prøv å skjule liket i formløse "bag" - det er bare å spare deg unnvikende sjarm av femininitet. Spesielt i trange kjoler passer kvinnelige statuett fra elegant figur.

? Korrekt velge tilbehør


 Du forbereder for publisering? Ikke overbelaste dine antrekk tilbehør. En kvinne hang med mange multi-stil dekorasjon er pretensiøs og vulgær. Når du er i tvil, egnethet eller annen pynt til favoritter sammen bedre fjerne det. Velg tilbehør som du trenger, til alt annet bedre forlate hjemmet.

? Velg klær med tanke på hans alder


 Sports-t-skjorte, leie i beste venn, ser stilig og sexy slank 16-år gammel jente. Men hvis du er over 36 du vil se latterlig hvis ikke, så i hvert fall neocharovatelno. Kvinner med en figur bør brukes som trange klær som fremhever alle sine fordeler.

? Denne lumske halsen


 Hals - et farlig område for enhver kvinne over 35 år. Rynker på det vil bli gitt sin besittelse hodet. Realistkoyu Være ikke gjennomført om simulere BH og kjoler med åpne necklines utrolig - i en kjole ufullkommen hud er spesielt tydelig.

? Backhandedness


 Iført en åpen kveld kjole, prøv lett dekke hender og bryst blonder, chiffon eller organza gjennomsiktig. Et tynt slør av utseende vil legge til en unik sjarm og seksualitet; samtidig vil du bli spart fra å måtte bekymre seg om hvordan de ser nakne problemområder.  
Яндекс.Метрика