Hvit klump i halsen
 Alle minst en gang i livet opplevd smerte eller ubehag i halsen. Ofte er denne tilstanden er forårsaket av forkjølelse. Men noen ganger er de første symptomene forsterket av det faktum at det er hvit klump i halsen, og dette er et tegn på en annen, mer alvorlige sykdommer - kronisk betennelse i mandlene. De fleste klumper kalles kazeoznыmy plugger.

 Hva kazeoznыe kork
 Kazeoznыe eller puss, plugger er klumper av hvitt eller svakt gulaktig farge, tekstur ligner ost. De skiller seg ut hull ligger på slimhinnen av sideveggene i svelget. Kazeoznыe plugger har en heller ubehagelig lukt. Dette skyldes det faktum at deres egen syltetøy - en klynge av døde celler og putrefactive bakterier.
 Årsaker
 Hvis tilstanden av kroppen kom til at hals ut hvite klumper, kan det argumenteres for at en person har utviklet kronisk betennelse i mandlene. Konklusjonen var at mandlene er en integrert del av immunsystemet. Dette betyr at provoserer cheesy plugger kan svekket immunforsvar. Derfor er risikoen for røykere faller, fans av alkohol, folk som bor i ugunstige miljøforhold.
 En av årsakene til hvite klumper kan tjene som infeksjon. Vanligvis sterk kropp raskt takle denne typen problemer, men hvis dens svekkelse han ikke kan overvinne det. Infeksjon er aktivt voksende, det er betennelse, og følgelig kazeoznыe kork. Vær forsiktig folk som på en eller annen måte ødelagt ånde, for eksempel hvis den buede nesen.
 De viktigste symptomene
Hvit klump i halsen
 Ved førstegangs undersøkelse person kan diagnostisere seg i hans nærvær cheesy plugger. Det er nok å se i speilet. Føles dårlig ånde. Av denne grunn, føler pasienten ubehag når håndtere andre. Utgangspunktet bare sluppet purulent tonsillitt masse.
 Hvis tiden ikke begynne behandlingen, vil gjødsla scorer amygdala, som er grunnen til utførelsen av deres jobbfunksjoner vil bli umulig. Venstre ubehandlet, bakteriene er aktivt spre seg, konsekvensene for kroppen som kan være ganske dire. Mikrober fra mandlene begynner å falle i blodet, er det forgiftning. Som et resultat, etter økt tretthet, muskelsmerter. Mulig feber.
 Behandling
 Hvit klump i halsen min er best behandles med offisielle medisin. Umiddelbart bør være tålmodig, fordi denne prosessen kan dra på i lang tid.
 Det første du må gjøre er å rengjøre husdyrgjødsel fra mandlene, slik at de kan gå tilbake til å utføre sine vanlige funksjoner. Klinikken er holdt i en spesiell rengjøringsprosedyre maskin som fjerner hvite klumper, ved hjelp av havsalt og urter. Nok bare noen få økter for å komme lettelse og senere utvinning.
 Det er uakseptabelt å forsøke å fjerne korken kazeoznыe klikke mandlene fingrene vykovyryuvannyam gjødsel skje, kamper og lignende "barbariske" metoder. I beste gjødselen blir fjernet fra overflaten av mandlene, og ikke fra dypet, hvor det er konsentrert. I verste fall kan føre til alvorlige skader på amygdala. Deretter må du gjøre for å styrke immunforsvaret.
 Når en person blir kvitt hvite klumper i halsen, så han glemmer ofte at forebygging er nødvendig å utrydde sykdommen tilbakefall. Du kan to ganger i året for å besøke klinikken hvor legen vil vaske mandlene. Denne fremgangsmåten øker motstanden mot mange sykdommer. Men du kan gjøre uten å vaske. Da vil det trenge mer oppmerksomhet til deres helse, for å hindre en ny fremvekst av cheesy plugger i halsen.  
Hvordan skyll med tonic håret hjemme
 Nesten alle kvinner har en craving for eksperimenter med hans utseende. Dessverre ikke alle er så trygge som vi ønsker.
 For eksempel, kvinner ofte løse drastisk endre utseendet ditt å begynne å endre hårfarge bruker maling, men kjemiske fargestoffer forårsake skade eksplisitt hår. Hva du skal gjøre i dette tilfellet? Selvfølgelig bruke tonic.
 Ja, bruk hår tonic kan lagre deres helse og velstelt utseende, og dermed endre farge. Dette udiskutabel fordel av disse verktøyene. Men det skjer ofte at hårfarge, den resulterende langt fra tilfredsstillende, eller den farge som ble lovet av produsenten. I dette tilfellet er den eneste muligheten, i tillegg til å males på nytt hår en annen farge, en tilbakeføring av sin opprinnelige tilstand, dvs. rødme tonic.
 Men til tross for at malingen produsenter tonics si at fargen vaskes av etter 6-8 ganger, er virkeligheten litt annerledes. Å kvitte seg med håret tonic midler, men heller utfallet av sin søknad, må vi jobbe hardt. Neste vil beskrive noen måter du kan skylle med hårvann hjemme.
 1. Den vanligste metoden innebærer gjentatt vask håret med sjampo. Siden bruk av sjampo kan også påvirke helse og skjønnhet av hår, er det best for arrangementet for å kjøpe en spesiell sjampo til kjøttkraft av urter.
 2. Ofte hjelpe å bli kvitt uønsket hår farge avledet fra påvirkning av tonic, ulike folk rettsmidler som kamille kjøttkraft vanlig, maske med yoghurt eller Burdock olje. Holde håret slike masker bør være minst to timer, helst tre timer. Dette håret bør være varm, det vil si, de bør pakkes i en plastpose og dekk med et håndkle. Pannekake maske anbefales å holde effekten på hele natten.
 3. Det er et spesielt verktøy som har blitt kalt Retonyka. Denne tone vasker balsamer. Retonyka ikke skader håret, men dessverre, og har ikke alltid. Hvis du bruker Retonyky ikke oppnådd ønsket effekt, kan du bruke spesial flushing hårfarger som selges i butikkene i profesjonelle kosmetikk. Den største ulempen med disse verktøyene - en skade påført av håret. Derfor, før du bruker rødme, vurdere fordeler og ulemper med denne metoden.
 Uansett hvordan du velger å skylle med tonic hår etter denne prosedyren bør økes flere ganger alle anstrengelser for hår, som i denne perioden de trenger spesiell omsorg. Nærende hår maske, myk luft, naturlig sjampo - alt dette bør være grunnlaget for den vare på håret ditt.  
Hvordan trekke ut øyenbryn uten smerteVelstelte øyenbryn har riktig form en viktig del av kvinnelig skjønnhet. Øyenbrynene er i stand til gunstig understreke perspektiv og legge enda større uttrykksfullhet. Men for dette må de tweeze regelmessig. Prosedyren kan utføres plukker øyenbryn, som en kosmetolog og hjemme. Men fordi huden rundt øynene er veldig delikat, er ofte øyenbryn korreksjon smertefull. Så mange kvinner er interessert i som du kan uten smerte trekke ut øyenbrynene.
Hygiene ved plukker øyenbrynene
Det er strengt forbudt å starte vыschypыvanyyu øyenbryn uten først å vaske hendene med såpe og pinsett er ikke behandlet av spesial desinfeksjonsmidler. Følge disse enkle reglene, kan du beskytte huden mot betennelse som ofte oppstår fra infeksjoner som lever i skitne instrumenter og hender.
Vыschypav øyenbryn, bør desinfeksjon gjentas igjen. Men nå øyenbrynene bør tørkes av med en bomullspinne, ikke glem å fukte den i en lotion eller et stykke vanlig is.
Hvordan trekke ut øyenbryn uten smerte ved hjelp av kosmetisk is
Kosmetiske is porene i huden rundt øynene, til slutt det mister sin følsomhet. For prosedyrer plukker øyenbryn må ta et stykke is på størrelse med en full lengde øyenbrynene. Hvis du har veldig sensitiv hud, vikle et stykke is i en klut eller gasbind full. Komprimere is bør holde foran et par minutter, og bare da begynne å korrigere øyenbryn. Dessuten takler dette kaldt omslag med poser under øynene.
Hvordan trekke ut øyenbryn uten smerten av dekobling
Med dekobling kan også nummen god korreksjon prosess. Ta et håndkle eller vev serviett og suge den i varmt vann, feste til øyenbrynene. Komprimere bør holdes inntil stoffet avkjøles helt. Som et resultat av porene i huden åpnet, og plukker vil være smertefri.
Og, kan du ta to spiseskjeer med kamille apotek, legg den i gryten, hell varmt vann og la det koke i noen minutter. Pre fjerne kjelen fra varmen, og fremfor det er nødvendig å dampe ansiktet, dekket med tett hode med et håndkle. Når korreksjonsøyenbrynene vel tørkes av med en bomullspinne fuktet i som trekker av kamille. Vi vet alle at denne urten er en god antiseptisk, så det må fjerne betennelse.
Fordeler fettete krem ​​i plukker øyenbryn uten smerter
Hvis før prosedyren smøre huden rundt øynene og øyenbrynene nærende krem, deretter korreksjons hårene vil være svært lett fjernes, og dermed vil du ikke oppleve symptomer. Kremen bør brukes på øyenbrynene i 15 minutter, forblir det enkelt fjernes med et papirhåndkle. Du kan tørke huden lotion skumme, tørr klut og rolig trekke ut øyenbrynene.
Tips vыschypыvanyyu øyenbryn uten smerte
Kvinner som tidligere har brukt korrigere øyenbryn hjemme, så er det best å bruke pinsett, som skrå kanter. Dette verktøyet er det beste stedet for plukking, dessuten er det vanskelig å skade den sarte huden rundt øynene.
Øyenbryn hår skal tweeze i retning av deres vekst, vil hindre mulig microtrauma, som, selv om subtile, men det ubehag fremdeles under utvikling. Hårene bør hente en, mens du prøver å sette pinsett nær roten av øyenbrynene.
Og de som er svært dårlig tolerere smerte kan dra nytte av korrigering av medisinsk utstyr til anestesi. Du kan sette på huden rundt øynene benzokaynovыy løsning eller lidokain spray. Etter å ha ventet når smertestillende trer i kraft, kan du begynne vыschypыvanyyu.  
Яндекс.Метрика