Sannsynligvis nesten hver jente en gang i mitt liv tenkt på sitt eget utseende, evne til å kle og generelle utseende.
 Så hyggelig når du beundre når din stil og evne til å kombinere klær, sminke og tilbehør virkelig liker arbeidet til profesjonelle stylister, men som om trist som det kan høres, de fleste av damene ser i hvert fall indirekte, om ikke verre.
Som bare blitt den mest fasjonable jente?

 Kom til speilet og se nøye på oss selv: Er det noe som jeg ønsker å endre? Elements utseende, og kan bildet en helhet? Ønsket om å være moteriktig - det er normalt for en hvilken som helst jente, men hva det betyr å være moteriktig?
 For å forstå hvordan du kan bli den mest fasjonable jente, i hvert fall i laget ditt, så vel som opp, og rundt om i verden, er det nødvendig å forstå hva som faktisk er i dette konseptet og hvordan du kan lære det passer.
 Faktisk er begrepet mote ganske bred, det inkluderer ikke bare de nye elementene som vises hele tiden i butikker og fylle hele plassen.
 Det viser seg å være moteriktig, er å være stilig og godt preparert og attraktiv, mange jenter innrømme en alvorlig feil: å kjøpe i butikkene alt det siste innen mote og uten mye omtanke, trykker på en merkelig og ikke alltid riktig sett med klær.

 Dessverre, i de fleste tilfeller blir ganske latterlig og trist bilde, snarere enn en sammenhengende mote og skjønnhet, som hun presenterer seg direkte Mademoiselle, for andre virker veldig merkelig og ukjent syn.
 For ikke å fornærme igjen og ikke ser "grå mus", må den enkelte damer nødvendigvis produsere sitt eget image og stil som er helt i harmoni med din livsstil og indre fred.
 Enig manager i et seriøst selskap ikke passer med pigger, kjetting rock stil, selv om en slik måte i dag. Pass på å bestemme din livsstil, og da kan vi begynne å lage en interessant og moteriktig helhetsbildet. Så, hvor du skal begynne jente som drømmer om å bli den mest moderne og interessant i verden?

 Lære det grunnleggende trender i verden av high fashion


 Den enkleste måten som vil tillate deg noen datoer med avskyelig andungen blir til en vakker svane, er studiet og overholdelse av globale motetrender, som følger hverandre fra sesong til sesong.
 Selvfølgelig blindt gjenta og kopiere alt du ser på catwalken av en mote bør ikke, forsøke å fordele den totale massen av elementene og detaljene som er mer skikket til ditt image og livsstil.
 Nøye lytte til råd og anbefalinger av verdens mest kjente designere og stylister, i utgangspunktet, dette er folk som har spesialisert utdanning innen mote og kunst, og hvis de ble også kjent over hele verden, er det absolutt ikke dårlig råd.

 I alle fall er det alltid viktig å huske moderasjon på utseendet ditt ikke blir en haug av moten, men ubrukelig, trender.
Som bare blitt den mest fasjonable jente?

 For å se ikke bare moteriktig, men også stilig, alltid i første omgang, valg av en annen måte å vidshtovhuytesya egen kroppsbygning, hudtype, øyenfarge og hår. For eksempel kan damen fantastisk kroppsbygning med store bryster råd dyp cleavage, som er alltid i mote og tillate andre å avlede oppmerksomheten fra unødvendige rynker på sidene.
 Jenter med en vakker figur og liten midje kan bære trange kjoler, korte skjørt perfekt fremheve den vakre og foten nivå, men igjen, det er veldig viktig å ikke overdrive det.
 En levende detalj bør ikke perekrykuvaty en annen, for eksempel dyp cleavage og miniskjørt - ikke den beste kombinasjonen, det overskytende blonder, kan krystaller og steiner ser trassig, selv vulgær.

 Revisjoner og velge den nye stilen


 Hvordan å finne deg selv? Hvor å finne en perfekt og trendy image som vil være behagelig? Vurdere de kjente og anerkjente stilikoner som Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, Brigitte Bordeaux, går sin unikhet av moten helt siden sin gode smak og sans for skjønnhet kan alltid lære noe for deg selv, kjære.
Som bare blitt den mest fasjonable jente?

 Kanskje du tiltrekke seg noen tegn fra verden av musikk eller filmer, prøv på vei over, pokrutysya speilet og tror at hvis du bor i den. Dermed generelle funksjoner fasjonable og stilig fremtid som beskriver hva du skal gjøre neste?

 Tips №1


 Pass på å gjennomføre en revisjon av sine egne skap, trekke hele veien og tror at virkelig ha og hva har lenge vært ute av moten for en lang tid, og har slitt ganske unpresentable utseende.
 Etter at alle de tingene som ikke er gjenstand for videre bruk, gå til søpla, del gjennomgår en grundig gjennomgang, tror at ting kan kombineres med hverandre, og det er bedre å kjøpe i bildet begynte å leke med nye farger.

 Tips №2


 Videre til shopping. Etter at alle har studert mote trender, er det ønskede bildet plukket opp og gape tomme skapet hyller for din obnovok, kan du gå på shopping.
Som bare blitt den mest fasjonable jente?

 Husk, for å se om det passer ting eller ikke, det må nødvendigvis måle, med fortrinnsvis en som korresponderer med klær som du har tenkt å bruke den. Å avgjøre valget, kan det ha peremiryaty mange modeller, men det spiller ingen rolle, fordi mote jente kan bruke det første hun fikk for hånden.
 Ikke vær redd for å eksperimentere, prøve og kombinere, se for deg selv, ikke nøl med å spørre andres meninger og sine kjære. Valget bør gjøres bare hvis du føler deg komfortabel, du liker det du ser i speilet, og det omkringliggende ekstatisk på ditt valg.

 Tips №3


 Å starte et helt nytt liv, elegant og vakker, ikke som den forrige, er det nødvendig ikke bare for å oppdatere garderoben din, men også ta hensyn til deres hår og makeup. Gå til en skjønnhetssalong, snakke med en stylist og bestemme på noe nytt, kanskje vil det være en kort frisyre som er så populær denne sesongen, og kan skjule en rød farge og krølle vill krøller?
 Husk å være veldig moteriktig, bør stor oppmerksomhet rettes mot detalj, spesielt tilbehør.

 Ingen moderne image ikke uten lys og harmonisk mote smykker, ta en titt på hatter, briller, hansker for kaldt - slik viktig ting og gjøre en spesiell måte, så å si, unik.
Som bare blitt den mest fasjonable jente?

 Og til slutt, husk å være moteriktig, stilig og trygg jente som ikke er nok til å kjøpe en ny kjole eller frisyre endring, er det nødvendig å danne en spesiell nåde, sjarm og personlighet, så din image og utseende vil være underlagt den generelle respekt og selv misunnelse lys.  
Hvordan ta vare på hendene i våren

 Våren forverret alle vinter problemer med negler. Utmattet negleplaten foliert, bryter ned svært langsomt voksende tilbake til våren bør kaste alle anstrengelser for å sikre hender og negler næringsstoffer.
 Jevnlig bruker en nærende krem ​​for hendene og gni inn spiker manikyr olje og spesielle verktøy for å styrke negler som er tilgjengelig over disk.
 Som vinter, ta et kurs av vitaminer og mineraler.
 Spring ofte vises på hendene av sprekker og tørr hud på hendene mer enn vanlig. Dette er et resultat av kollektivt arbeid "beriberi og miljømessige faktorer - vind, ekstreme kalde temperaturer. Rotere hjelp huden ser sunn og tykk fuktighetsgivende kremer mykgjørende kremer. Rettmessig påvirke det og midlene til aloe.
 Å akselerere utvinning av huden, bruker skrubb to ganger i uken, fordi rensede scrubs hud skrell eller bedre assimilere de næringsstoffene som finnes i kremer og lotions.  
Hvordan ta vare på hendene i høst

 Håndpleie høst


 Høst med utbruddet av kaldt vær hånd beskyttelse mot lave temperaturer og vind.
 På denne tiden, når temperaturen synker til + 2 ° C eller lavere, må du bruke hansker. Det er spesielt viktig å overholde denne regelen beste jentene. Inntil du bli kvitt denne uvanen, prøv i alle fall litt å redusere skade som gjelder huden. Faktum er at på grunn av nikotin fingre der du normalt ville holde en sigarett, smalner gul, børste blodkar, og dermed til hudcellene kan av oksygen og næringsstoffer. Som et resultat av betydelig forverret generelle tilstanden til negleplaten og huden.
 Jevnlig bruker hånd kremer, lage masker og bad, 1 gang i uken for å vaske hendene ved hjelp av en skrubb.
 For å beskytte hendene mot kulde Du kan lage såkalte "byoperchatky". For å gjøre dette, bland 2 g borsyre og gelatin, stivelse 15 g, 20 g av talkum og 025 kopper vann, påfør blandingen på hendene og la det tørke.
 Ikke gå ut med våte hender.
 Sørg for å smøre dem med krem, og dette bør gjøres på forhånd, i 10-15 minutter før du forlater huset som han hadde absorbert. Det eneste unntaket er den såkalte koldkrem, som ifølge instruksjonen bør påføres direkte før du går ut.  
Яндекс.Метрика