Kaldt - så stilig!
 Skjønnheten i kulden - er dette mulig? Hvordan velge klær for ukrainsk høst og vinter? New Bizzarro vil i all slags vær ser stilig og moderne.

 Været i vårt land med utbruddet av kaldt vær er ikke bidrar til å tenke på mote og stil - jo lavere temperaturen faller, jo mindre vi er bekymret for hva du skal ha på oss, og mer kutayetsya i skjerf, gensere. Selvfølgelig, når vinduet-40C ikke tenker ser ut til å gjøre noe - men vi er kalde, mye lykke, fanger opp svært sjelden.


 Varme eller fin?


 I dag, til et kompromiss mellom ønsket ser flott ut og føler ikke kuldeperiode - i butikkene kan du finne mange interessante mønstre som kan føle seg komfortabel i noen kalde og fremdeles være fornøyd med sitt utseende. Et utvalg av kåper og jakker Varme - Bizzarro å ta vare på at denne sesongen vil du ikke trenger å lide av kaldt å behage skjønnhet. Høst og vinter i uforutsigbar - selv der temperaturen vanligvis ikke falle under null, kan plutselig gå i oppfyllelse kaldt, og denne saken bør være fullt forberedt.
Kaldt - så stilig!


 Strøk av Bizzarro


 Kåper - en absolutt må ha i garderoben av en hvilken som helst kvinne i dagens utvalg av modeller og stiler kan ikke annet enn å finne noe til din smak! En tilhenger av den stilen kan finne en ting på sinnet. En jente som nøysomhet og tilbakeholdenhet, definitivt ikke motstå den klassiske dobbeltspent frakk - rene linjer og enkle former understreke femininitet av sin eier, og det kan kombineres med noe, knelang kjole gjør at du kan eksperimentere med forskjellige lengder. Fredelig svart humør kan lett bli utvannet tilbehør - opprinnelige skjerf rundt halsen hans, lyse pose og klar helt annen måte!
 De siste par sesongene gå av moten frakk rett silhuett, mid-lår lengde - stor finne i Bizzarro, dobbeltspent frakk med grå krage og utfordrende korte ermer 80% ull, noe som betyr at det definitivt ikke vil være kaldt! Interessant løsning med ermer gir rom for fantasi - forestill deg at du kan lage flotte bilder, bare å plukke opp denne pelsen ulike modeller langstrakte hansker?
 Hvis du vet alt om motetrender, har du sannsynligvis ikke ville vare dere frakk pels - dette koselige ting ble gjort for høstværet i dette landet! Vellykket lengde gjør at du kan bære den med både bukser og skjørt med høy krage beskytter mot vind på den mest grusomme været. På grunn av det faktum at en del er 70% og 30% alpakka ull, kan du være sikker på - en varm jakke vil ikke fungere selv om du ønsker. Lama har unike isolerende egenskaper, i tillegg til allergi - absolutt ideelt for kaldt vær! Bizzarro presenterer denne modellen i to klassiske farger - brun og svart.
Kaldt - så stilig!


 Kåper og Trench coat fra Bizzarro


 For de som liker å holde lys i noen dårlig vær vi har utarbeidet en samling av strøk - og det er nesten umulig å velge én ting. Rike farger, interessante stilarter - du ønsker på en gang, i alle fall. For sightseeing og fotturer i filmen - montert strøk blek blå eller mettet blå, forretningsmøter - reservert beige klassiker med et belte. Disse modellene er uslåelig i mange år, og nesten umulig å forestille din høst garderoben uten kappen - vanligvis en stil er praktisk talt viktig for alle og enhver anledning.


 Varmet jakker fra Bizzarro


 Når høsten vinteren endring, og har kommet veldig kaldt, vil frakker og kapper rydde unna - men Bizzarro her ikke vil forlate deg. En virkelig finne - Varme quiltede jakker i lyse farger, fordi selv når det er minus kompromissløs, ekte kvinne ønsker å se flott ut! Spesielt verdt å nevne om denne jakken isolasjon - tynsuleyte. Han har vunnet popularitet, og for vurderinger av lykkelige eiere i seg det ikke gir seg, men noe enda overgår det! Jakke tynsuleyte - et perfekt eksempel på at kald - ingen hindring for skjønnhet og stil.
 Ikke vær redd for å eksperimentere! For lenge borte er de dagene da du måtte velge - være stilig og lyse eller fryse. I dag til din disposisjon en rekke modeller som understreker individualitet, vil legge tillit og i tillegg også vil ikke føle den minste ubehag fra kalde temperaturer.  
Svamp eller klut? Velge en svamp for vask

 Vaskeklut - Våre faste og lojale følgesvenn for alle hygieniske prosedyrer. Hvilke kriterier for å velge loofah, svamp avvike med ulike materialer og hva fordel loofah svamp før?
 1. Skum svamp bra for daglig vask i dusjen. Det er nok til å lett gni såpeskum eller drypp på ham noen dråper gel - rikt og stabilt skum er sikret. Omsorg for en slik svamp ganske enkel skum vasket godt under rennende vann og tørker raskt.
 Men skum svamp ute av stand til å skikkelig vask huden din, de bare glir på overflaten. Altfor delikat lepper ikke gi en peeling effekt, dvs. ikke skrelle av huden av døde celler. I tillegg skum svamp raskt slites ut.
 2. Cellulosesvamper overfladisk ligner skum, men skiller seg fra dem i strukturen. Skum - porøs cellulose - fibrøst porøs, og derfor mer holdbar.
 Cellulosesvamper har ett interessant trekk: den tørre formen er tøff, hard og selv noe som ligner på pimpstein, og myke når det er vått og er nesten som deres skum "slektning".
 Livet cellulose svamp mer enn skum, men andre fordeler og ulemper de liker.
 3. Marine svamper laget, som du kanskje skjønner, innbyggerne i havdyp virvelløse dyr, behandle dem på en spesiell måte. Marine Sponge er ideell for sensitiv hud, renser kroppen, og gir lett massasje effekt og gir meget økonomisk bruk av midler for sjelen. Men havet svamper er to stor ulempe: svært kort (selv i forhold til skum) liv og ekstremt høy pris.
 4. Nylon svamp sterk og elastisk, men sakte suge, så de må være nøye vasket og trykket under sterkt de selv lage riper i huden.
 5. Svamper av viskoserayon raskt og jevnt impregnert med vann, rengjør du forsiktig huden og forsiktig, men raskt bli ubrukelig.
 6. Strikket svamp-bunter godt renset hud, gnidd og massert det. Jo mer tyktflytende en større svamp, grovere det vidtyraye hud. Vask vaskeklut slik kan ikke anses som sensitive, men det absolutt er effektiv.
 7. Lыkovыe vaskekluter indre lag fremstilt av linden bark. Dampet og rozmokla dette blir myk vaskeklut og nøye vidtyraye huden, clearing den fra laget av døde celler. I tillegg falske fibre avgi flyktige - biologisk aktive stoffer som positivt påvirker tilstanden i øvre luftveier.
 I lыkovыh pads er en alvorlig ulempe: i prosessen med å rense trefiber smuldrer og badene er små partikler av bark som kan tette avløp, fordi drain hullet bad må beskyttes barer eller mesh.
 8. Svamper av sisal regnes blant lederne pads laget av naturlige materialer. Sisal (kan også finne versjoner av "sezal", "sysal") - en grov fiber fra bladene av den meksikanske agave, veldig sterk og stivt materiale.
 Vaskekluter av sisal vanligvis vevd eller strikket, flott for dyp rensing og massasje, og i noen tilfeller kan til og med erstatte kratt. Men å bruke dem til daglig vask anbefales ikke, da de er ganske irritere huden. Nok til å bruke sisal svamp 1 per uke
 Forsiktig I noe tilfelle ikke bruke en vaskeklut med sisal, hvis du har sensitiv hud, masse føflekker eller er betennelse.
 9. Kluter med lyufy ("Luffы" eller "lyufy") er også ganske populær. Loofah - en plante familie Cucurbitaceae, bedre kjent som "gal agurk." Svamper laget av tørkede fibre av planter som mykner når våt og tørker igjen bli stiv.
 Bast av lyufy renser huden og gir peeling effekt, kan du bruke den 1-2 ganger i uken. Liten og myk svamp med nedozrevshey lyufy egnet for barn og personer med sensitiv hud. Tykk, hard, med sorte korn, ispedd moden svamp lyufy renser huden mer ujevn, men bedre.
 10. Kluter med ramme ikke forekommer så ofte som tidligere arter. Rami, eller kinesisk nesle - en brennesle plantefamilie, innfødt til Asia brukes til å lage ulike vev produkter, inkludert pads. Et karakteristisk trekk ved ramme pads - fin meshwork, så de er perfekt for massasje og selv-massasje.
 11. Gummi svamp med håndtaket litt slått ut av den nåværende serien, men de fortsatt fortjener omtale fordi gummi svamp - et uunnværlig verktøy i kampen mot cellulitter.  
Typer anlegg for intim hygiene

 Det finnes flere typer verktøy for IntimhygieneSom varierer i konsistens og påføringsmetode.

 Virkemidler for intim hygiene


 1. Gel for intim hygiene. Kvalitetsprodukt har en flytende konsistens, men det gir ikke rikelig skum. Strukturen av gelen er vanligvis en rekke fuktighetsgivende bestanddeler.
 2. skum og mousse for intim hygiene, perfekt for sensitiv hud. De har en lys tekstur og ren meget forsiktig, men effektivt.
 3. Cream for intim hygiene. En del av komponentene i denne kremen fukte og berolige huden og slimete. Dette verktøyet er nyttig å bruke svømmebassenget eller i elva: det beskytter mot tørrhet kjønnsorganer; Imidlertid har kremen en annen fordel: den kan brukes som et smøremiddel som er intimt smøremiddel under samleie.
 4. Intim såpe i motsetning til konvensjonelle toalettet ikke inneholder fargestoffer og konserveringsmidler, så gir en delikat rensing og forårsaker minimal skade på det sure miljøet i skjeden. Vanligvis inneholder såpe for intimhygiene planteekstrakter.
 5. Våtservietter for intimhygiene. - Det beste alternativet i tilfeller der forholdene ikke tillater deg å bruke andre midler for intim hygiene. De er vesentlig, slik som et tog eller i en kampanje. Men når du er på servietter må være et merke "for intim hygiene."
? Bruk aldri rengjøringsmidler genital våtservietter for å fjerne makeup, universalrengjøringskluter. Servietter for intim hygiene impregnert melkesyre, fuktighetsgivende og desinfeksjonsmidler som gir sensitiv omsorg.
 6. deodoranter for kvinnelig intimhygiene har ingen smak, men de kan maskere den naturlige duft. Rensing effekt de har, så de bør brukes etter - men i alle fall ikke på plass - podmyvaniya.  
Яндекс.Метрика