Badetøy for enhver figur


 I en generell forstand, er det tre typer kvinnelige figurer - timeglass, eple, pære. For versjonene av noen eksperter, er disse typer av mer enn 20. De utmerker seg, avhengig av forholdet mellom midjen, bryst, hofter, høyde, etc. muskulystosti. parametre.
 Badedrakt kanskje de mest avslørende klær som hun ser ut i offentligheten. Derfor logisk, bør bære antrekk fordeler og ulemper med sin elskerinne. Men med hjelp av badedrakt kan ikke bare fremheve fordelene med former, men skjule feil.
 Til tross for den relativt korte somre og kjølige Siberian sommer badetøy i et bredt spekter av Novosibirsk. Man trenger bare finne en egnet modell av figuren.

 "Rektangel"


 Denne typen omfatter kvinner med uuttalte slank midje, små bryster, smale hofter og velskapt ben. Nesten identiske mengder gutteaktig kroppsform gjør. Så damer bør velge eller separat badetøy med utskrifter, broderi, massive ornamenter som visuelt øke volumet av bryster og lår; eller monokini med dype kutt på sidene, som "redusere" midje.

 "Trekant"


 En hel gruppe av tall, den viktigste forskjellen på som - en frodig bunn. Du kan velge:

 •  "Ringing" - kvinner med små bryster og midje uuttalte;

 •  "Skittles" - også små bryster, avrundede hofter, men kantet midje, med feil - korte ben;

 •  "Pear" - glatte former med fokus på bunnen.


 •  Jenter som har anerkjent seg selv i beskrivelsen av noen av de tre undergrupper bør unngås massive bunnen av kjolen. Før du kjøper en badedrakt smeltet eller separat modell, er å sørge for at gjør badetøy vekt på hofter og "kompensere" beskjeden opp - bedre å velge en badedrakt med brodert bodice og lyse. God vil se grime - modell med brede stropper som knyttes i nakken. Eiere ikke altfor lange ben bør forlate strand shorts.

   "Omvendt Trekant"


   For sportslige typen er preget av et bredt bryst, muskuløse skuldre, smale hofter og relativt ikke veldig uttalt midje. Slike kvinner perfekte modellen svim-kjole - en fusjon badedrakt eller flere separate med skjørt. Det kan nå opp til midten av låret eller være en liten drapere. Bright (i design og fargevalg) ned "motvekt" form.

   "Hjul"


   Slank midje, avrundede hofter og bryster - kvinner med denne type figur har råd til nesten alle badedrakt. Men eieren tallene "timeglass" - er ikke alltid jenter 42-m størrelsen klær. Hvis du i tillegg til alvorlige former seg selv gjør at du vet uttalt magen - du kan kjøpe en badedrakt med utyahyvayuschymy inserts.  
  Bath. Den fordeler bad behandling

   I århundrer i Russland aktet bad der våre forfedre brydde seg for og helbredet hud som ren ikke begynner med påføring av kremer og leppestifter, og frigjøring fra skitt, svette, talg, døde kåte skalaer.
   Russisk bad hjelper utskillelse av giftstoffer, forbedrer blodsirkulasjonen og stoffskiftet. Den gode effekten av å gjøre det, og folk som lider av depresjon, beroligende og humør løft. Bringe enorme fordeler til pasienter selv prosedyrer dystoni, et bad sunnere nervesystemet, bevegelsesapparatet, hud.
   I den russiske bad er veldig intens svetting, som hjelper de øvre lag av huden til selv-ren, så en badstue kan erstatte de fleste kosmetiske prosedyrer.

   Anbefalinger for å gjennomføre prosedyren av bad


   Våt damp russisk bad har gunstige effekter på hele kroppen. I en fuktig atmosfære svetting kan, så det er mulig å intens termisk effekt. I tillegg kan paret bruke en spesiell pensel eller stiv svamp, hjelper huden intensivt rengjøres for smuss og støv.
   Finsk bad skiller seg fra den russiske tørr damp, slik at temperaturen i damprommet er 70 ° C. Men hvis du helle varmt vann på komfyren, kan du oppnå effekten av russisk bad.
   Men hva ville du velger, det viktigste - riktig og fullt ut nyte "bath glede", og det er nødvendig å vite visse regler.
   1. Det anbefales å delta på bad ikke mer enn en gang i uken, som paret gir en sjenerøs varme en tung belastning på kroppen.
   2. Svette bedre i 9-10 timer siden morgenen kroppen lettere å tolerere det uunngåelige belastning på hjertet.
   3. Før du går til damprommet bør være kroppsvask i dusjen, gni tørt med et håndkle, dekk med bomull leder skjerf eller slitasje en topplue.
   4. Når du første besøk i damprommet kan ikke være mer enn 5-7 minutter. De som jevnlig utnyttet badstue, kan damprom gå til 2-3 og forbli der til rikelig svette (5-10 min).
   5. Du kan ikke gå i et dampbad, etter et tungt måltid eller på tom mage.
   6. I dampbad først må stå ned og bare så sakte klatre til øverste hylle.
   7. varmeapparat nyttig skur ikke vanlig varmt vann og urtete. Forberede det på følgende måter: til ca 07-1 kg friske urter forstyrret (bedre å bruke flere typer), hell 4 liter kokende vann, legg på brann og kok opp. Deretter redusere varmen, dekke pannen tett, for å stå buljong i brann i ytterligere 30 minutter, kule og belastningsskader, vri urte vekt. Bruk helst kjøttkraft over natten, men du kan lagre den på et kjølig mørkt sted opp til 2 dager.
   8. Etter dampende nyttig å helle kald, kald dusj eller stupe ut i bassenget med kaldt vann.  
  En vakker brunfarge uten at det går helse. Fordeler med Tanning

   Navnet på den legendariske vampyren grev Dracula kjenner hver lille bit utdannet person. På grunn av deres mystiske evner telle var praktisk talt usårbar. I verden er det svært få ting og fenomener som å beseire den vampyr. Blant dem - sollys. Glohet sollys brenne vampyrer i løpet av sekunder, så blodtørstige levende døde restene av bare en håndfull av aske.
   Dagens glansede magasiner og nettsteder er fulle av artikler om hudpleie og tanning regler. Hvis du leser noen av dem kan få inntrykk av at alle moderne kvinner - ekte vampyr, hvis 5 min eksponering for sommersol som død. Vi er redd for ultrafiolett stråling, som umiddelbart konverterer til innskrumpet gammel hud pergament. Noen forfattere kaller maksim tenkende kvinner helle seg solkrem og sjeldnere går i solen. Det synes at for å bevare skjønnheten av ungdom og kvinner bedre bare for å unnslippe sommeren i en mørk kjeller og gikk ikke ut til utbruddet av kaldt vær.
   Unødvendig å si at denne typen overdrevne frykt. Selvfølgelig, er det unektelig at store doser av UV gammel hud og bidra til utvikling av kreft, men det er også sant at en rimelig mengde sollys bare vår organisme. For eksempel, takket være solen vi lære vital helse vitamin D.
   Mangel på sollys fører til vitamin D-mangel og dermed alvorlig sykdom. Lys tan bidrar til bedre hud problem. Endelig gyllen bronse brun hud ser veldig fin!
   Men la oss se hva som er tan som det ser ut, og hva som er nødvendig. Således har vi funnet at høye doser av UV-truende hud. Våre kropper er, selvfølgelig, "vet" om det og prøver å beskytte seg selv ved å produsere melanin, som farger huden en gyllen-brun nyanser.
   Og husk to nyanser:
  ? Først, trenger kroppen tid til å "slå" dette forsvarsmekanisme. Derfor, hvis du er i 1. dag av ferien kommer til stranden og satt der hele dagen, tjener bare solbrenthet. Den forkullet hud blir rød, deretter "slezet" og igjen blitt blek. Til huden ervervet sunn brunfarge, bør soleksponering tid økes gradvis;
  ? For det andre er mengden av melanin, som er i stand til å produsere huden forskjellig i forskjellige personer.
   I mørkhudede mennesker fra naturlig melanin enn i fair-skinned som "Snow White" aldri vil være i stand til å få sjokolade tan, uansett hvor mye tid de brukte i solen. Relativt sett, nivået av melanin i huden når sin grense og stopp. Det bør også tas i betraktning at den lettere naturlige hudfarge, jo høyere er risikoen for kreft.  
  Badetøy


   Lar deg se skjønnheten i den nakne kroppen. Eldre damer drøm å plukke opp denne type badetøy som ville skjule figur feil. Sammen med kvinner og menn prøver å holde følge.
   Velge klær for stranden, husk at badetøy er ikke bare åpen eller lukket badedrakt eller badebukser, men hatten. Vil være relevant og cape, som effektivt kan spasere langs promenaden eller sitte i sommer, koselig kafé med en kopp iskrem og et glass juice. En kvinnelig strand kjole nødvendig som originalposen og nøye utvalgte dekorasjoner.
   Riktignok er det tilbehøret badetøy badedrakt. Badedrakt kan være både åpen og lukket. Med harde eller myke kopper, varmer normal eller lav linje. Ledende designere denne sesongen for å kunne tilby kundene valget mellom et stort antall stiler, både klassisk og badetøy behandlet med ulike frills, blonder.
   Shop undertøy «Undercolors av Benetton», for eksempel i sin nye badetøy kolleksjon presentert med en grei farge i små bur. Og sammen med denne samlingen av badedrakter med et ubegrenset utvalg av farger og uttrykksfulle bilder. Men du må huske på at thong som falt ut av mote sist sesong vil ikke ta Relevans nå.
   Den viktigste tilbehøret badetøy - badedrakt valgt. Nå må du ta vare på resten av garderoben. Det kan være lette gensere og fargerike kjoler, tunikaer og skjule figur feil, shorts. Forrige sesong, designere har betalt stor oppmerksomhet purre. Nå, dette er ikke et stykke tøy, podvyazыvaemыy hver eier på sin egen måte, og ferdig komposisjon, skille hver forekomst av en bestemt stil.
   En viktig komponent av badetøy er sko. I stedet beryktet shlepantsam - vъetnamkam kom sandaler flate sko med utsøkte blonder i gresk stil. Og for de som liker å gå på vannet, egnet gjennomsiktig båt uten hæler, noe som kalosjer.
   Drømmer om en hyggelig tid tilbrakt i solen, ikke glem hatten. Dette er ikke bare et motetilbehør badetøy, men faget er nødvendig for å opprettholde helse i sommervarmen. Her passform og aldri gå av moten, stråhatter og klut hatter med bred brem, og plast visir.
   Verden merkevare «Koton» presenterte sin nye kolleksjon for vår-sommer 2011. Hvor ble satt magiske hatten og mini shorts tilbake på moten i den nye stranden sesongen.
   Som for fargen badetøy, kan det være hvem som helst, det gjør ikke glemme at ikke så viktig individuell lysstyrke ekstrautstyr, som podobrannost og balansert ensemble.
   Happy Holiday!  
  Яндекс.Метрика