Sko og tilbehør ny sesong 2014/15
 Det kommer til høsten - været er ikke fornøyd, men det er ikke en grunn til sorg For nå er det på tide å oppdatere garderoben din og velge sko og tilbehør til den kalde årstiden, og "Econika" glad for å hjelpe deg med dette!
 Hver ny samling - et resultat av felles arbeid av russiske eksperter, italienske og amerikanske motedesignere og konsulenter, noe som betyr at det oppfyller alle internasjonale standarder og trender.
 Sko og tilbehør fra "ЭKONYKY" - valg verdig moderne aktiv jente som vet å se på 100%, men for moro skyld ikke klar til å ofre sin komfort. Den nye kolleksjonen 2014/15 hver kvinne kan plukke ut sko smak. Den nye kolleksjonen vil glede fans av klassikerne samt elskere av komfort og bekvemmelighet.

 Hva betyr "Econika" i den nye sesongen?


 Hver kvinne ønsker å være sjarmerende og fortsatt stå på beina - i enhver forstand, og modeller for høst-vinter kolleksjon oppfyller alle disse kravene. Med sine utrolig komfortabel sko treet kvalitet naturlige materialer og selv klassisk båt på elegante og stilige høy hæl støvler på de tynne pinnene lar sin eier for å føle seg trygg og ikke føle ubehag.
Sko og tilbehør ny sesong 2014/15

 Jenter som velger klassisk, den nye kolleksjonen tilbyr et bredt utvalg av klassiske sko for elegante hæler - skinn og patent lær, semsket skinn, reptil kombinasjon av teksturer og presserende dagens farger og nyanser vil ikke gå lei selv de mest konservative unge damer!
Sko og tilbehør ny sesong 2014/15


 Designerne har tatt vare på de rolige klassikere velger komfortabel og stilig casual - sko for stabil hæl, ankelstøvletter med en massiv "traktor" såle okkupere en verdig plass i garderoben av alle tilhengere av komfort.
 I høyde hæl, viktig og farger - den nye samlingen av sko er det ikke bare en streng svart, men elegant burgunder nyanser med lyse aksenter som rød, fuchsia, slik at du kan plukke opp et par nesten alle antrekk.

 Mote linje samling Høst-Vinter 2014/15


 Den nye sesongen 2014/15 "Econika" tok seg av det hver jente som bor i rytmen av storbyen kunne velge en vakker og komfortable sko.
 For kvinner som verdsetter komfort fremfor alt, forberedt Line ACTIVE - utrolig komfortable støvler og sko som lys og i vinter pels-lined versjon. Sport stil i hverdagen blir stadig mer populært - og det er de som inspirerte designere i å lage denne serien.
Sko og tilbehør ny sesong 2014/15

 FILM NOIR - utrolig femininitet og nåde følte i hvert par av linjen! Tynne og høye hæler, elegante linjer, kombinasjonen av teksturer og faktiske utskrifter - vil la noen jente føle seg som en film heltinne alderdom.
Sko og tilbehør ny sesong 2014/15

 For casual fans designernes ЭKONYKY "skapt en serie SOPHISTICATED
 EXPLORER - resistente hæler, såler massive og interessante farger skaper en optimal balanse mellom komfort og motetrender.
Sko og tilbehør ny sesong 2014/15

 De jentene som liker å være på høyden av mote og hersk stil og vågale kombinasjoner, vil sikkert finne et par i serie Jetsetter - Wedge-høyhælte sko, stilige støvletter med høye hæler, lyse farger og uventede kombinasjoner av teksturer i den nye sesongen vil bære den stolte tittelen stilikoner!
Sko og tilbehør ny sesong 2014/15

 Hva supplert med et par nye sko?


 "Econika" tilbyr sine kunder ikke bare sko, men også en linje med stilig tilbehør - avhengig av preferanser, kan hvilken som helst jente plukke opp en ny elegant bag for daglige turer til kontoret eller volum-shopper bag som passer godt som alle hvis bilde. Thrust damene også ikke gå tomhendt, fordi høst-vinter kolleksjon gitt en skikkelig hit av sesongen - lær poser!
Sko og tilbehør ny sesong 2014/15

 For mange år, "Econika" gjør alle kvinner i Russland kunne foreta valg som vil glede dem i lang tid - og det er derfor mye oppmerksomhet er betalt til ansatte som arbeider med klienten, noe som gjør shopping i våre butikker er veldig fin og enkel.
 Den nye høst-vinter kolleksjon av sko og tilbehør tilgjengelig i enhver butikk "Econika" og på den offisielle nettsiden til nettverket.  
Hva er nødvendig etter soling. Grunnleggende prosedyrer etter solbrenthet

 Så du er skikkelig forberedt for soling og strengt holder seg til reglene for sikker brunfarge. Men slapp tidlig. Solbrent hud fortsatt mistet mye fuktighet og er nå behov for intensiv ernæring og hydrering. Også, før du står overfor et annet problem: hvordan å holde brunfargen.
 1. Etter at sola må smøre huden nærende og fuktighetsgivende krem ​​med aloe vera, vitamin E, F, C, B5. Det er ønskelig at den besto av antioksidanter, som solen provoserer intens produksjon av frie radikaler, svært skadelig for kroppen vår. Tonics alkoholbruk og kremer anbefales ikke, da på grunn av deres hud er i stand til å vises mørke flekker. I stedet, tørk huden tonic infusjon av svart te.
 2. Det er en banal idé som tan over tid, "vaskes bort". Dette er ikke helt sant. Skrubb og svamp klarer solbrenthet skade, men hvis du vasker med varmt vann eller svært lang og ofte ta et bad, tan virkelig raskt svekkes. Selvfølgelig, faller også inn under forbudet bad og badstue. Med dampet huden tan stiger ujevnt, og elsker av lange prosedyrer i varmt vann setter seg i reell fare for å bli oppdaget "Leopard".
 3. Hvis du ønsker å beholde brunfargen, nekter bleking behandlinger og kosmetikk, som inkluderer bleking ingredienser. I "svarteliste" får melk, sitron, agurk, johannesurt og noen andre ingredienser.
 4. For å opprettholde brunfargen drikke mer gulrot og aprikos juice, spise matvarer med vitamin A, som for eksempel tomater.
 5. Dekorativ sminke seg selv har nesten ingen effekt på bevaring av solbrenthet. Men på grunn av vanstyre sminke solbrente ansikt ofte ser unaturlig. Samtidig fremhever et godt valgt tonal verktøy en vakker nyanse av brunfarge. Bedre bruk av skimrende pulver partikler med effekten av solbrenthet. Bruken av stiftelsen er ønskelig å gi opp, som regel gir det zahorevshemu person gråaktig eller grå farge.  
Regler trygt brunfarge. Forberedelser til garving

 Gå til stranden vil gi mange nye opplevelser, belaste deg et fantastisk humør og legge friske krefter, så ikke nekte deg selv denne gleden. Men husk: soling også kan "drukne", så vær forsiktig og følg reglene for sikker sunn brunfarge.

 Hvordan forberede tanning


 Så rart som det kan høres, begynner sunn brunfarge hjemme. Her, i forberedelse til å gå til stranden, vi gjør de fleste feil som til slutt fører til solbrenthet, pigmentflekker, heteslag og andre ubehagelige konsekvenser.
 1. Aldri soling på tom mage eller umiddelbart etter måltider. For ikke å lide av sult og samtidig ikke å overbelaste magen, og spise for en -15 timer å gå til stranden. I "predzaharnoe" -menyen nyttig å inkludere litt salt mat og iste.
 2. Han bruker å tan lotion, toalett vann, parfyme, såpe, cologne og andre lignende fasiliteter. De ødelegger syrekappen i huden, frata kroppen din naturlige forsvar og gjør huden mer utsatt for UV-stråling. En annen ekkel bivirkning - utseendet på huden av noen mørke flekker.
 3. I dag turen til stranden forbudt enhver form for hårfjerning. Hårfjerning - stor belastning på huden. Etter hårfjerning huden er skadet, på overflaten, er det mange mikroskopiske morgen og betennelser, og det er ikke nødvendigvis er synlige for det blotte øye. Du tror kanskje at alt er i orden, huden din perfekt og nå led hårfjerning, hår ennå ikke lumske forvaltet fiskeri igjen, et presserende behov for å kjøre til stranden. Dette er en fatal feil.
 På svekket huden etter hårfjerning faller all kraften av ultrafiolett stråling. Som et resultat, øker dehydrering av hudceller, øker inflammasjon, er mikroranky angrepet av patogener. Dette tan bringer mye mer skade enn godt, så bli kvitt overflødig vegetasjon forhånd. Hvis du har planlagt morgen turen til stranden, bør hårfjerning gjøres natt til natt på huden tid til å komme seg.
 4. Make-up og tan kompatible med hverandre. Hvis du går soling, ikke bruk sminke. Finnes der, smaker, konserveringsmidler og andre tilsetningsstoffer kan føre til at forekomsten av pigmentflekker. I tillegg, under påvirkning av sol kosmetikk vil «smelte», og deretter blandet med tette porer, og dette vil uunngåelig føre til forekomsten av inflammasjon. Lepper, men trenger beskyttelse. Smør dem fargeløs chapstick, som vanlig leppestift eller gloss i denne situasjonen vil ikke passe.
 5. Det anbefales å fjerne neglelakk. Harm selvfølgelig han vil ikke, men bruken av det vil ikke. Men uten neglelakk kan "hvile". Hvis du soling på kysten, så bare nødt til å slippe den neglelakk fra fangenskap. Sjøvann, rikt sett av sporstoffer - den beste medisin for skjør, negler, sharuyutsya eller "ribbet" negler. Ikke gå glipp av muligheten til å behandle neglene!  
Яндекс.Метрика