Hvordan bli kvitt kroppshår permanent hjemme? Hint og tips

 Uønsket kroppshår kan bringe en kvinne mange ubehagelige øyeblikk. Men, heldigvis, det er en reell mulighet til å bli kvitt dem for alltid. Og for dette trenger du ikke engang å gå til en skjønnhetssalong eller et spesialisert medisinsk senter, alle prosedyrer som vi kommer til å snakke, du kan gjøre hjemme.
 Hvordan bli kvitt kroppshår hjemme?
 1. Bruk sukker og sitronsyre. Oppløse ti klumper av sukker raffinert i det 3. århundre. skjeer av vann, tilsett litt sitronsyre. Denne massen skal koke over svak varme til den får en fin gyllen farge. Deretter ble en liten ostudyvshy, er vekten påført problemområder og raskt fjernet.
 2. Du vil kastanje. Du må ringe et glass av fruktskall hestekastanje vanlig, fylle det to fulle kopper varmt vann, deretter kok til væsken har fordampet 3/4. Hvis du vil bare 1/2 kopp buljong, fjern fra varmen, kjølig og smøre kroppen på steder der det er dekket med uønsket hår.
 3. Bruk de helbredende egenskapene til mynte. Etter mynte stimulerer produksjonen av kvinnelige og mannlige hormoner blokker, og dermed kroppshår blir mykere og tynnere, og kanskje vil slutte å vokse.
 Ta mynte skal være inne. Du må fylle ut 05 liter kokende vann 2 ss. ss tørket mynte, deretter la stå i 40 minutter og drikke 1/3 kopp tre ganger om dagen i tre måneder. Det bør bemerkes at denne oppskriften er kontraindisert for personer som lider av arteriell hypotensjon.
 4. Fra asken avlaste overflødig hår. Du må brenne grønn valnøttskall (i de mengdene du trenger), og deretter dannet aske å gni stedet hvor uønsket hår.
 Det er også mulig for dette formålet å bruke plante valmue-samosiyky. Det må bli brent, og asken som dannes som et resultat av denne prosessen, blandes med smør (myknet) i like deler, så smøre blandingen til steder der det er uønsket hår.
 5. Også du vil hydrogen peroxide. Av oppskrifter, snakke om hvordan å bli kvitt uønskede hår folk rettsmidler inkluderer spesielt, oppskriften basert på bruk av hydrogen peroxide. Det skal ta 6% peroksid (nok en h. Spoon), bland det med litt flytende såpe (en annen 1 t. Spoon), tilsett 5 dråper ammoniakk, alt blandet grundig og gjelder for området av kroppen dekket med hår i 15 minutter. For skyllemiddel som skal brukes kamille te, og prosedyren passende oppførsel ukentlig, da dette vil bidra til å bremse hårvekst, noe som gjør dem tynnere, lettere og umerkelig.
 6. Forbered en multikomponent blanding. For glatt kvitt hår så perfekt blanding: Ta 35 gram alkohol, og 5 g ammoniakk, tilsett en normal 15 g jod, hell litt lakserolje (5 g er nok), og deretter blandingen smøre steder der det er uønsket hår to ganger om dagen. Ikke glem om bivirkninger av dette produktet fordi jod er forskjellige kapasiteter for bærekraftig maleri.  
Kan jeg bygge negler gravideDe dagene da gravide kvinner gikk med røtter vokst hår og hadde på seg identiske dresser og kjoler for gravide er for lengst borte. Nå for gravide kvinner, er det spesialforretninger klær og kosmetikk som tilbyr tilstrekkelig kvalitetsprodukt som eliminerer utseendet mor allergier eller andre reaksjoner. Derfor, kjøp av klær og kosmetikk for gravide forsvinner av seg selv. Men hva med de kvinnene som brukte graviditet skjønnhets teknikker som spiker, øyevipper eller hår? Ufarlige slike prosedyrer for mor og foster? Kan jeg bygge negler kvinner som er i en interessant posisjon?
Til å styrke negler

For å øke kvinners neglesalonger og hjemme manikyr bruk slike materialer for modellering negler, gel og akryl. De brukes til tips (plast spiker som holder seg til den naturlige neglen) spiker for større styrke.
Den kritiske delen av disse pengene er metakrylat. Det finnes to typer av det - metylmetakrylat og эtylmetakrylat. Det skal bemerkes at den første kan faktisk ha en negativ innvirkning på fosteret, ettersom eksperimenter utført på rotter indikerer en hjertesykdom hos nyfødte rotter. Men heldigvis for denne bivirkningen konsentrasjonen av metylmetakrylat å være ca tusen ganger over. Men i Amerika og Europa narkotika, som inkluderer metylmetakrylatы, lenge forbudt, og finne denne artikkelen kan bare materialer for negledesign kinesisk og koreansk produksjon.
Produsenter av materialer for spikeren i de mer utviklede land bruker slikt materiale som эtylmetakrylat. Han er perfekt, og har ikke den grad av toksisitet.
Nescient klient anses skadelig akryl gel som benyttes ved søknad akryl likviditet, har en ubehagelig stikkende lukt. Men fordamping at en gravid kvinne inhalerer mens bygge negler bruker akryl ikke mer skadelig enn fordampning gel. Det faktum at gel spiker nesten ingen merkbar lukt, men dette betyr ikke at ingen fordampning. Tvert imot, kan luktfri gel gjennomføres i PRC, og følgelig være sammensatt av metylmetakrylat, mer farlig for helsen til den gravide kvinnen. Det er bedre å velge en høy kvalitet akryl amerikansk enn kinesisk gel, selv om den første ikke stå en behagelig lukt.
Forholdsregler
Mange gravide kan ikke venne seg til tanken om at vil ha en lang tid uten den vanlige manikyr. Det trist fremtidige mødre, og er kjent for negative følelser under svangerskapet også er ikke spesielt nyttig. Derfor, for å gravid kunne roe ned, kan du øke neglene må samsvar med visse regler.
Som vi har sagt, det viktigste - valg av materialer for spiker. Ikke overse dette punktet, fordi det er så viktig for helsen til det ufødte barnet. Velg kun kvalitetsmaterialer fra produsenter - det vil redusere risikoen for allergiske reaksjoner og andre effekter av negler.
Husk at negler kan vokse kun i godt ventilerte områder. Hvis det er kult og lufte ut rommet kan ikke - må jobbe innendørs hette med konsentrasjonen av damp i luften er ikke økt.
Når ferdig mester spiker prosedyre, en kvinne bør skylle halsen og nesen vask mineralvann uten gass til støvpartikler, dannet ved å tørke av tips, ikke igjen på slimhinner.
Ved hjelp av spiker på eskalerende disse enkle kunnskap, fremtiden mor beskytte deg selv og din fremtidige baby fra virkningene av inngrepet, slik at negler vokser, noe som er svært viktig, spesielt i første trimester av svangerskapet.
Dermed kan negler vokser og fremtidige mødre, underlagt visse regler.  
 Hvordan skal se perfekt veske som ikke bare vil passe perfekt i det ytre bildet av sin eier, men også gi den en spesiell sjarm og chic? Selvfølgelig, akkurat som en pose med verdensberømte og unike Coco Chanel!
Beste Chanel vesker: de alle drømmer om å kjøpe (11 bilder)

 Vi kan si at dette klassiker som er kjent for å aldri bli gamle, er det fortsatt den mest populære og gjenkjennelige blant dødelig kvinnelige og mannlige befolkningen. Hva jente drømmer ikke skilte med elegant og stilig Chanel veske 255?
 Dette er et merke som er virkelig ansvarlig for sin kvalitet, har lenge vært standarden på femininitet, ømhet og unik stil. Og det er ikke bare skriker farger eller blanke steiner lagt i en dyp følelse klassikere, tilbakeholdenhet og rigor som er fullt vises på håndvesker av kjente merkenavn.
Beste Chanel vesker: de alle drømmer om å kjøpe (11 bilder)

 Der gjorde en avgift kjærlighet for dette merket? Selvfølgelig, først og fremst på grunn av eleganse og skjønnhetsprodukter, og for det andre, hvis du ønsker en praktisk og funksjonell veske berømt designer, du bare til Chanel.
 Disse posene er alltid godt organisert innvendig plass nok til å sette det i alt du trenger og nødvendig, men samtidig er de i stand til å endre bildet av sin eier bare til det bedre og forskjønne noen klær, fordi de er laget av forskjellige stoffer og teksturer .

 Det er derfor de beste Chanel håndvesker er så populære, drømmer de om å kjøpe en masse damer, men ikke alle har råd til den luksusen for sin kvalitet og skjønnhet merkevare tar av.
Beste Chanel vesker: de alle drømmer om å kjøpe (11 bilder)

 Jente hender som slår denne vakre, umiddelbart endre måten mange stjerner gjør sine valg på fordelen Chanel, likevel, det er først og fremst indikerer tilstedeværelse av en følelse av smak og stil.
 Valget i favør av Chanel ofte gjør slike kjente jenter som Blake Lively, tvillinger Elizabeth og Ashley Olsen, Ashley Greene, Kim Kardashian og mange andre kjendiser. De fleste av disse posene kommer i begrenset opplag, og etter noen år blir collectible produkter, vil de aldri gå lei på hyllene i butikker, til tross for sin høye kostnader.
Beste Chanel vesker: de alle drømmer om å kjøpe (11 bilder)

 History Chanel håndvesker


 Mange vet at oppfinneren og "mor" poser Chanel, var ikke annerledes, som den aller Coco Chanel. Hun lærte kvinner å bære smykker. Hun ga verden regelen om "lille sorte", der dyktig preobrazhala seg og foreslo hvordan du gjør andre damer, laber paljetter og stener og charms er sin individualitet og interne, naturlig sjarm.
 Sine oppfinnelser er kjente parfyme Chanel №5 er fortsatt blant de mest solgte i verden og deres twang og unike smaken bare sjarm.
 Forresten, Gabrielle Chanel begynte sin karriere tidlig, siden 12 år, men som sanger, hun likte ofte å synge sangen «Qui qua vu Coco», og deretter fikk sin berømte kallenavn Coco.
Beste Chanel vesker: de alle drømmer om å kjøpe (11 bilder)

 Imidlertid gjorde sangerens karriere ikke trene, og den unge jenta bestemte seg for å prøve meg i en ny rolle, dette hjalp henne til hennes beundrer, og allerede i 1910 den unge Coco åpner sin første butikk med klær, kalt "mote Chanel».
 Mange revolusjonerende ideer, kreative løsninger og komplekse teksturer i hennes kolleksjoner har ført til alvorlig resonans av kritikerne, men den kvinnelige halvdel av samfunnet behandlet en ung designer med stor entusiasme.
Beste Chanel vesker: de alle drømmer om å kjøpe (11 bilder)

 Coco var ikke redd for å eksperimentere, å jobbe med vanskelige stoffer og teksturer, denne gangen hun brakt kvinners mote bukser og korte hårklipp, lærte kvinner brunfarge - den er vakker.
 I 1955 kom de første innsats Coco veske, som hadde lang stropp som du kan det bæres på skulderen, og dermed vyvilnyalysya hånd. "Jeg er lei av seg reticule i hånden, før jeg mister dem" - med slike ord introduserte hun verden til sin oppfinnelse.
Beste Chanel vesker: de alle drømmer om å kjøpe (11 bilder)

 Det var en liten svart veske som hadde en kjedebelte og rektangulær form. Vi kan si at det ble deretter født først berømte veske fra Chanel, og i mindre enn et par måneder ved Salon Coco strømmet hundrevis av bestillinger fra fasjonable parisere som ønsket å nødvendigvis være nettopp en slik pose som kan bæres på skulderen.
 Antall bestillinger og forespørsler var så stor at motehuset Coco ikke kunne takle, stoppe dette skred av ordrer kunne bare Great World War.
Beste Chanel vesker: de alle drømmer om å kjøpe (11 bilder)

 I dag en god del makeløs Chanel gått til sin etterfølger Karl Lagerfeld, som ikke bare klarat saken, men viste Chanel bag til status som kult produsert en limited edition kolleksjon.
 Nå kan du finne en rekke populære farger poser, produsert modeller med dyre typer skinn, silke med sjeldne stoffer som jersey og tweed. Stil og eksterne bilde passer perfekt med den kvinnelige silhouette, lagt fantastisk elementer på en måte uvanlig og svært harmoniske notater.

 Hvordan å fortelle en falsk Chanel på en kjede?


 Selvfølgelig, å kjøpe en ting, jeg ønsker å være sikker på at du kjøper originalen, dessverre, jo mer populært merke, jo mer er det alle slags forfalskning og smokker.
Beste Chanel vesker: de alle drømmer om å kjøpe (11 bilder)

 Først, den sikreste måten å kjøpe merkede vesker i butikker eller i hjemmene til den beste shoppingen i verden, for eksempel Saks og Bon Marche. Se etter logoen i original det må være konveks, overstyrer rett alltid nederst til venstre, og venstre bare styrer rett topp og ingenting annet.
 På utsiden av den indre åpen lomme Tabletten skal være merket Chanel. Ikke glem den obligatoriske tilstedeværelsen av et plastkort med et unikt nummer og hologram festet, bør antallet som sammenfaller med et unikt nummer.
Beste Chanel vesker: de alle drømmer om å kjøpe (11 bilder)

 Som du vet, prisen på de originale poser fra Shanel ganske stor, noen modeller nå utrolige mengder, for eksempel håndvesker fra de siste samling kostnads ​​kunder 90000. Dollar, noe som selvsagt ikke har råd til vanlige dødelige.
Beste Chanel vesker: de alle drømmer om å kjøpe (11 bilder)

 Naturligvis, det er flere low-end modeller, men du må forstå at ekte modell vil sette deg tilbake en pen sum, så hvis du bestemmer deg for å kjøpe denne posen, prisen - en av de medvirkende faktorene.
 Ta hensyn til de små detaljene, bør sømmer være ryddig og veldig små, diamanter, som er strødd med berømte veske bør være den samme, og likesidet.

 Selvfølgelig, det er høy kvalitet på forfalskninger, som er svært vanskelig å skille, men egentlig den opprinnelige skriften antall underskrifter eller attributter i boksen. Ta hensyn til den indre fôr - det ofte laget av lær, som kobles til utsiden av posen.
Яндекс.Метрика