Ikke alle av naturen skjenket perfekte føtter. Hvis, for eksempel, hvis du vil ha ekstra pounds kan miste deretter lage perfekt glatte legger er ikke så lett som vi ønsker. Likevel er det noen måter.

 Hvorfor krokete ben?


 Krumningen av benene - et relativt vanlig fenomen. Noen gir ikke en slik defekt av særlig betydning, så det er ikke veldig merkbar, mens andre er villige til å gjøre noe for å rette på situasjonen.
Hva hvis jenta bøyde ben?

 Generelt, er plasseringen av føttene i forhold til hverandre lagt i barndommen, når ben- og leddvevet dannet. Og det er et brudd på disse vev fører til forvrengning.
 •  Hvis bentetthet synker, bein blir porøse og skjøre, kan ikke tåle belastningen og bøyd. I dette tilfellet snakker om den såkalte på lignende forvrengning (når du møter ankler og knær forbli mellom ledig plass), det skjer ofte i rakitt.

 •  Hvis leddene ikke utvikle seg som det skal, kan bein ikke skriplyuvatysya hverandre ordentlig, det er forvrengning, ofte X-formet (knærne mot hverandre, og ingen ankel).

 •  Det kan også være en falsk skjevheter på grunn av forskjeller i utviklingen av muskelvev (for eksempel når kalvene er for tynn, så mellom dem kan være mange steder utenfor det ser ut som krumning).

 •  Hva gjør jeg?


   Du kan lage en jevn ben? Hva du skal gjøre for dette? Det er flere måter å løse dette problemet, i alle detaljer.

   Drift


   Hvis krumningen er klar og forhindrer flytte, er det tilrådelig transaksjon. Det er to alternativer:
   Ilizarov apparat. Til dags dato, er bruken av denne anordning den mest effektive tiltak for å bøte på føttene. Enheten er et sett med ringer knyttet til dem snakket. Strikkepinner er plassert direkte inn i beinet. Ringene er forbundet med hverandre ved hjelp av særskilte stenger. Ved å justere disse stengene (de med jevne mellomrom pidkruchuyut) gjennomført kompresjons eller spenning bein, noe som bidrar til å normalisere deres status og oppnå likhetsidealet.
  Hva hvis jenta bøyde ben?

   Operasjonen utføres i narkose, noen dager slik at pasienten kan få opp. Det er en risiko for noen komplikasjoner (betennelse, benbrudd, begrenset mobilitet), men det kan bli minimalisert, og resultatet rettferdiggjør alt melet.
   Hvis forvrengningen er ubetydelig, kan det gjøres plastisk kirurgi. Det vil vare lenger enn en halv time, er risikoen for komplikasjoner minimal. Det er to alternativer. Den første involverer installasjon av silikon implantater som øker en del av det nedre ben og forkorte avstanden mellom føttene, som i stor grad reduserer den krumning.
   Formen og størrelsen av implantater og deres plasseringer er valgt individuelt, avhengig av graden og typen av forvrengning. Det andre alternativet er å bruke din egen kropp menneskelig vev (som er hentet fra magen).
   Denne operasjonen er lav effekt, siden fettceller eller implantater er plassert inne i beinet gjennom et lite snitt. En kosmetisk sveisebelegg unngår arr, så nesten ingen spor igjen.

   Øvelser


   Noen øvelser er i stand til å justere benet ved å behandle visse muskler og øke muskelmasse på rett sted. Og i henhold til noen av dem er i bruk og leddene.
   Å ha den mest effektive treningen, ta kontakt med en erfaren podiatrist at han satte pris på plasseringen av foten din og graden av kurvatur og utviklet et unikt treningsprogram som er riktig for ditt tilfelle. Men vi fortsatt tilby flere alternativer.
   På feil, forvrengning på grunn av underutvikling av musklene kan utføre følgende oppgaver:
 •  Hvis det er et stort mellomrom mellom lårene, kan du gjøre dette: Ligg på gulvet, la hendene langs kroppen, rette ben løft opp. Nå spre bena sidelengs så mye som mulig, prøv å bo i denne tilstanden. Du bør føle spenningen av de indre sidene av lårene. Når stress blir maksimal, tilbake til startposisjon. Gjenta 20-30 ganger, lage to eller tre tilnærminger.

 •  Å behandle eggene, kan du gjøre denne øvelsen på gulvet ved siden av en vegg, plassere en platetykkelse på ca 8 inches. Få på dette forumet tåen på hans høyre fot, venstre fot og legg eggene på høyre side (obvyvshy det). Hold hendene på veggen først og prypodnymaytes på tiptoes så høyt som mulig, og deretter gå ned sakte slik at hælen var på styrenivå eller under. Gjenta minst 20 ganger, gjøre minst to tilnærminger.

 •  Hvis form av O-ben, vil følgende øvelser hjelpe:
 •  Ordne tærne fra hverandre og gå rundt i rommet i 3-5 minutter.

 •  Også hjelpe å gå på innsiden av foten.

 •  Sitt på gulvet, bøy armene ved albuene og uprites dem. Koble bena og løfte dem så høyt som mulig, deretter lavere.

 •  Ligge på siden, en hånd (hvis du ligger på høyre side, høyre) sted på hodet av et annet sted foran deg, vil den trekke deg. Løfte beinet, skyve den så langt som mulig, hold i denne tilstanden, og deretter tilbake til startposisjon. Har 20-30 repetisjoner, deretter endrer retning.

 •  Ta ekspander for pressen (i to håndtak for hender og en fot). Sitt på gulvet, bøy bena en hjort, føtter uprit gulvet. Ett håndtak hold mellom knærne, de to andre holde hverandre i hendene, løfter dem. Knær clutching håndtaket unbend føtter, forsinke dem i denne tilstanden (for å øke belastningen trekke begge hendene opp).

 •  Øvelser for X-formede ben:
 •  Ordne føttene skulder bredde hverandre og gjøre knebøy i den posisjonen.

 •  Gåtur på ytterkantene av føttene.

 •  Sitt på gulvet, bøye knærne og kobler fot (lotus positur). Fortynne knærne unna.

 •  Hvordan kle?


  Hva hvis jenta bøyde ben?

   Hva du skal ha hvis jenta bøyde ben? Klær vil sikkert bidra til å skjule en feil. Men hvordan å velge det rette? Her er noen alternativer:
 •  Sko uten hæler prøver å plukke opp i høye hæler kurvatur kan øke, men tempoet vil forringes. Det beste alternativet - boots. De lukket alle humper og skjul kurvatur. Kombiner dem med korte skjørt eller shorts.

 •  Slitasje eller fakles skjørt under kneet lengde (opp til midten av kalv). Også du passer skjørt til gulvet eller år. En kort modell bør bare ha på seg støvlene.

 •  Lange kjoler - perfekt. Dette elegante og vakre.

 •  Som for bukser, montering av modellene har å gi. Men buksene "rør", rett kutt eller fakles fra hoften - de beste alternativene.

 •  Avlede oppmerksomheten tights med stor Lacy mønster eller modell. Også visuelt gjøre ben mer rett horisontale striper. Men fra vanlig mørke tights gi opp, de heller understreke feil.

 •  Og husk at alt dette kan korrigeres. Plasser innsats for å lære noen triks om dine egenskaper ingen vet!  
   Beige klær og skotøy opplever toppen av sin popularitet. De kan bli funnet på mange sider av moteblader og på hver tredje zhyteltsi moderne byer. Alle hemmelighetene i stil nude look, vil du lære fra denne artikkelen.
  Beige klesbutikker, alle hemmelighetene i stil nude look (30 bilder)

   Først må du forstå hva det betyr vakker og et fremmedord naken. Nude (nyud) - et generisk navn farger som samler tusenvis av nyanser av beige. De siste årene designere i sine samlinger demonstrere sine entusiasme beige toner. Dette skyldes det faktum at det moderne samfunn har begynt å forstå problemet med forsvinningen av ømhet hos kvinner, sex feminine.
   Propaganda at en kvinne skal være sterk, autoritær og selvstendig nådde sitt. Nå, i vårt samfunn er det ingen klar fordeling mellom menn og kvinner. Dette er feil. Derfor er verdensberømte personligheter forpliktet til å begynne å endre våre liv til det bedre.
   Det er derfor designerne i sine samlinger begynte å bruke klær og sko beige. Tross alt, klærne i samme farge enhver kvinne blir mykere, mer sexy og mer attraktivt.
  Beige klesbutikker, alle hemmelighetene i stil nude look (30 bilder)

   Ingen grunn til å tro at klær naken kjedelig. For å være sikker på ikke å bære lyse prangende klær. Tilbehør pastell stand til å lage eksklusive og dyre klær.
   Iført en beige sko og klær kan noen kvinne, uavhengig av alder og kroppsbygning. På de viktigste trendene i klesstil naken lesing.

   Hva har et beige sko og klær?


   Seksualitet innebærer oholennost. Kvinner, naken kropp, forårsaker menn ønsker. I dette ligger det populære klær beige. Det faktum at fargen nærmest fargen på kvinner. Det er da en jente iført en kjole fargen nude, fra siden kan det virke naken. Denne spennende opptog.
  Beige klesbutikker, alle hemmelighetene i stil nude look (30 bilder)

   Designere liker å jobbe med beige farge, som det lar fantasien streife. Når basen, er ikke lys base farge, det kan du eksperimentere med teksturer, stiler og detaljer. Så dum å tro at klær naken dim og kjedelig.

   Hvilke farger på klær kan kombineres beige?


   Hvis du ikke ønsker å bruke en lys farge aksenter antrekk, men samtidig ønsker å knytte seg til synspunktene til folk rundt, så vi foreslår at du begrense beige klær, men med et interessant design. La dette være en krem ​​kjole med ermer uvanlig kutt. Eller beige bukse dress med store lommer og knapper.
   Vanligvis beige farge "venner" med mange nyanser. Du vil ikke ødelegge hans skånsom måte, hvis du kombinerer hvitt. For eksempel kan du velge en kjole med striper. Ser også søt kjole farge cappuccino og hvitt belte.
  Beige klesbutikker, alle hemmelighetene i stil nude look (30 bilder)

   Hvis du synes det er vanskelig å forestille seg livet uten klær i lyse farger, jo mer vi foreslår at du betaler oppmerksomhet til sko og klær naken. Det faktum at bysten med lyse klær er ofte vulgært. Å unngå å se ut som en representant for den gamle yrke, bør en kvinne kunne kombinere pastellfarger og lyse.
   For å gjøre dette, du definitivt trenger Beige ting. De er perfekt matchet med rød, brun og blå. Bare du har å velge klassiske, edle lyse farger. For eksempel kan du legge til rød kjole stilig jakke og beige farge sko naken. Kombinasjonen av røde og beige gjøre deg veldig stilig.
   Beige er vanskelig å forene med rosa, grønn, burgunder, oransje. Han vil ikke være i stand til å dempe neonfarger.
   Forresten, til tross for at mange mener leopard print for vulgært, kan det bære. Bare små mengder og komplett med grunnleggende beige klær.

   Hvordan å bruke beige ting?


   Å føle seg komfortabel i en beige kjole er viktig å velge riktig stoff. De bør være naturlig og subtil. Silke og chiffon passer dette perfekt.
   Ting beige å arbeide og studere, det vil si de som du bruker i løpet av dagen, bør ikke beleire din figur. I stedet er det bedre å velge klær kutte gratis.
   Men for en kveld med publisering, for eksempel en restaurant eller en fest kan velge en kort cocktail kjole kaffe farge. I det du ser chic.
   Beige bukser og shorts slanke jenter slitasje bedre. De må være perfekt matchet undertøy, slik at alle sømmer vil skille seg ut mye.
  Beige klesbutikker, alle hemmelighetene i stil nude look (30 bilder)

   Chic er en klassisk blyant skjørt beige. Utvide sin stilig jakke eller bluse, får du en fantastisk måte å jobbe.
  Beige klesbutikker, alle hemmelighetene i stil nude look (30 bilder)

   Forretninger og litt kjedelig kjole grå eller svart dekorere og oppdatere beige jakke. Komplett bilde av tilbehør og som sådan kan du gå til en dyr restaurant.
   Beige klær ser edel, så sørg for å få et par ting i denne serien.

   Beige klær nakenbilder


  Beige klesbutikker, alle hemmelighetene i stil nude look (30 bilder)

  Beige klesbutikker, alle hemmelighetene i stil nude look (30 bilder)

  Beige klesbutikker, alle hemmelighetene i stil nude look (30 bilder)

  Beige klesbutikker, alle hemmelighetene i stil nude look (30 bilder)

  Beige klesbutikker, alle hemmelighetene i stil nude look (30 bilder)

  Beige klesbutikker, alle hemmelighetene i stil nude look (30 bilder)

  Beige klesbutikker, alle hemmelighetene i stil nude look (30 bilder)

  Beige klesbutikker, alle hemmelighetene i stil nude look (30 bilder)

  Beige klesbutikker, alle hemmelighetene i stil nude look (30 bilder)

  Beige klesbutikker, alle hemmelighetene i stil nude look (30 bilder)

  Beige klesbutikker, alle hemmelighetene i stil nude look (30 bilder)

  Beige klesbutikker, alle hemmelighetene i stil nude look (30 bilder)

  Beige klesbutikker, alle hemmelighetene i stil nude look (30 bilder)

  Beige klesbutikker, alle hemmelighetene i stil nude look (30 bilder)

   Beige sko nakenbilder


  Beige klesbutikker, alle hemmelighetene i stil nude look (30 bilder)

  Beige klesbutikker, alle hemmelighetene i stil nude look (30 bilder)

  Beige klesbutikker, alle hemmelighetene i stil nude look (30 bilder)

  Beige klesbutikker, alle hemmelighetene i stil nude look (30 bilder)

  Beige klesbutikker, alle hemmelighetene i stil nude look (30 bilder)

  Beige klesbutikker, alle hemmelighetene i stil nude look (30 bilder)

  Beige klesbutikker, alle hemmelighetene i stil nude look (30 bilder)

  Beige klesbutikker, alle hemmelighetene i stil nude look (30 bilder)

  Beige klesbutikker, alle hemmelighetene i stil nude look (30 bilder)

  Beige klesbutikker, alle hemmelighetene i stil nude look (30 bilder)
  Яндекс.Метрика