Dessverre, har vakre, sunne og sterke negler er langt fra hver kvinne. Svært ofte deres tilstand er dårlig, dette skyldes mange faktorer.

Hvordan ta vare på neglene: Tips


 I dag, løse problemet med svake negler kan - bygning. Men, denne populære prosedyre bare maskerer den sanne stats av naturlige negler, i tillegg fremme sine byttet. Som et resultat av økende naturlige negler kan selv endre form, flake og begynne å svekkes kraftig.
 Grunner ikke sunt negler
 På lange og sunne negler ønsker enhver kvinne, men for noen grunn de kan forverres og bryte? Grunner:
 1. Interne årsaker:

 •  mangel på vitaminer og mineraler i kroppen;

 •  sykdom;

 •  stress.


 •  2. Eksterne årsaker:

 •  konsekvenser spiker og bruke ulike kjemiske belegg;

 •  spiker traumer;

 •  endringer i temperatur.


 •  De som står overfor problemet med ikke sunne negler må være tålmodig, fordi du kan uavhengig forbedre sin tilstand, viktigst, følger noen svært viktige anbefalinger.
   Hvordan ta eierskap av sunne og sterke negler?

 •  At de ønsket deres upåklagelig tilstand, var sterk og aldri sloilis, bør tenke på riktig kosthold, særlig ta hensyn til vitamin A, D og kalsium. Spis mer melkeprodukter (ost, melk, yoghurt), grønnsaker og fisk.

 •  Avslag på dårlige vaner.

 •  Varm oljebad. Slike spesielle bad er svært nyttig for negler, de styrker og fukte. Bruke vegetabilsk eller olivenolje.

 •  Medisinske lakker, oljer og andre prosedyrer. Apotek kan kjøpe spesielle beskyttende lakk og oljer med terapeutisk effekt.

 •  Sitronskall gi neglene en sunn glød. For å gjøre dette, gni sitron skrelle dem og la dem i noen minutter.

 •  Salt og vann er også en fordelaktig innvirkning på tilstanden til negler. Trenger å gni salt vann dem og holde dem 15 minutter å gjøre denne enkle prosedyren bedre hver dag.

 •  Svært effektive fingerbøl med bivoks. Kauser voks anbefales å holde natten.

 •  Unngå grader og soppinfeksjoner.

 •  Bruk hansker ved arbeid med kjemikalier.


 •  Arbeid med kjemikalier og ingen skikkelig vare på negler skadelig effekt på deres tilstand, så ingen tips som er nevnt ovenfor vil ikke være like effektivt, om ikke for å beskytte neglene fra kjemikalier og glemme riktig systematisk vare på dem. Husk at selv friske sterke negler trenger omsorg.
   Med disse enkle tips kan du glemme om skjøre, svake og tynne negler.
   Sterke negler - en garanti for en attraktiv, sofistikert og velpreparerte manikyr, som vil være stolte av hver kvinne.  
  Hvordan løse problemet med føttene, sopp sykdom, tær, lukt

   Soppinfeksjon er ikke den mest behagelige ting, men du kan enkelt bli kvitt det ved å kjøpe et apotek spesiell soppdrepende middel eller bruke tea tree olje. Tørk forsiktig hver finger, fordi fuktig miljø er perfekt for bakterievekst.
   Hvordan å behandle soppinfeksjoner i neglene
   De håndterer mer komplisert. Det er best å kontakte legen din på spesielle piller for å hjelpe kvitte seg med en ekkel sykdom.
   Hard hud på føttene
   Dette er ikke bare ubehagelig syn. Callus skade og hindre deg gå.
   Hvordan fjerne lukten av føtter
   Dette problemet er kjent for ca 50% av menn og 40% kvinner. Grunnen til dette - svettekjertlene. Våte omgivelser i våre sko skaper alle forhold for bakterievekst. Pete og bakterier sammen er ganske velduftende blanding. Å eliminere ubehagelig lukt føttene mine hver dag og gjøre bruk av pulver - talkum med mais. Det bidrar til å absorbere svette. La oss føtter "puste" - minst en gang om dagen. Ikke bære hele dagen den samme par sko.

   Pedikyr fem minutter


   Den gode nyheten er at du enkelt kan gjøre bena magisk vakker:
  ? Fukte føttene og fjerne død hud med en pimpstein;
  ? å fjerne gamle lakk Bruk verktøy som ikke inneholder aceton;
  ? gir neglene en avrundet form ved hjelp av spiker filer (pollen skal bevege seg i samme retning), slik at spikrene ikke vrostaly huden;
  ? nøye tørke hver finger og rommet mellom dem. Før du påfører lakk Bruk basis;
  ? ikke tilfeldigvis gni maling, gjelder det på den høyre foten, og starter med tommel og venstre - med litt. Hold hendene fast og sette et tynt lag fra topp til bunn;
  ? uønskede maling flekker på huden forsiktig ut. Når lakk pidsoh, kan du lage en myk massasje - dette er nyttig for sirkulasjon.  
  Hvordan å behandle føttene

   Vi bryr oss om føtter


   I løpet av livet ditt du er ca 70.000 miles, ikke i de mest komfortable sko.
   Dette betyr at en pedikyr du trenger ikke gå av. Se på bena.
   I ordre negler er hard hud, hudirritasjon og andre ubehagelige ting?
   Uhell eller ikke de beina viste i en berømt skrekkfilm?
   Her er 10 ting du bør ikke trenger å gjøre:
   1. Du bruke sko som du veldig presset.
   2. Du skal ikke ta av skoene.
   3. Du trenger ikke fjerne den gamle malingen før du setter inn en ny.
   4. Du trenger ikke podpylyvaesh negler etter at du har klippet dem.
   5. Du har aldri uvlazhnyaesh hud føtter.
   6. Du trenger ikke beskytte føttene fra solen.
   7. Når du velger sko trenger du ikke ta hensyn til bekvemmelighet.
   8. Du er stadig vandre på hæler.
   9. Du trenger ikke gi bena puste.
   10. Du har alltid bære strømper og sokker.
   Rådet
   Kontroller at du har minst nøye tørke fingre ben. Ellers, på grunn av overdreven fuktighet kan utvikle sopp og du vil plage forferdelig kløe.
   Som et resultat, kan benene bli sopp i tillegg til alle typer sår, kløe og blemmer. Tenk deg ansiktet ditt i en slik tilstand! Selvfølgelig er det lett å glemme føttene i vinter. Men om sommeren er det ingenting seksuell og attraktiv enn vakre godt preparerte kvinnelige føtter! Her er noen tips.
   Prokonsultuysya en lege
   Det var en lege, ikke pedykyurystom som bare vaske føttene og Paint negler. Du trenger en ekte ekspert som vil forme neglene (kutt og gi dem den ønskede formen), ta vare på huden din og vil løse alle problemer med føttene.
   Hvordan skal klippe negler
   Vi kan ikke tillate at neglen og huden vrostav zapodiyuvav skade fingrene - Gi ham riktig form (ikke slik som konturen av fingeren).
   Den gode gamle pimpstein
   Dette vulkansk stein (og kanskje kunstig erstatning) hjelper kvitte seg med døde hudceller som samler seg til fots - spesielt på hælen. Bruk den når ta et bad.
   Hydra Foot
   Alltid fukte før sengeben med spesielle kremer (best krem ​​med lanolin), gni dem skikkelig og deretter sette på bomullssokker - i et øyeblikk bena bli myk som en baby.
   Foot
   Føttene liker også å ta bad - Hver dag. Dette er ikke bare en stor avslappende middel, men også en måte å forberede etappe massasje.
   Massasje
   For å bedre blodsirkulasjonen, som forbedrer utseendet på føttene massasje dem hver dag. Begynn med foten og ankelen for å gradvis prosuvaysya.
   Varnish
   Ikke glem å fjerne den gamle malingen før du påfører et nytt. Etter fjerning av neglelakk skyll med varmt såpevann.  
  Hvordan ta vare på neglene dine. Manikyr på 5 minutter

   Dårlig hår, sprø negler, tenner og fryktelig hårete kropp - vel, som ikke er kjent med dette bildet? Heldigvis trøbbel lett korrigere, og du trenger ikke en hage beskjæringssaks.
   Selvfølgelig kan du ikke betale for det hele ingen oppmerksomhet. Bare tenk, skremme til døden et par venner.
   På den annen side, til spesielle tiltak løse slike problemer også gjøre deg ikke. For å bli et monster av skjønnhet, vet du noen enkle ting.

   Omsorg for negler


   Neglene er sammensatt av svært skjøre materiale - keratin. Å ha neglene sterk og sunn, må du forbruke mer vitamin og sink. Hvis du ikke vil ende spiker biting, smøre dem med en rekke lav kvalitet lakk (eller enda verre - for å bruke svært lange kunstige negler) og strippe de grader, er det bedre å skjule sine hender andre.
   Ikke glem at dersom den øvre overflaten av neglen, som består av keratin er kerati, er død, har den indre delen mye blod sosudykov ansvarlig for sunn rosa farge polsk.
   Og nå noe om manikyr: Når du prøver noen måte å bli kvitt neglebånd - tynn plivochok toppen av neglen din - om du ikke du handle veldig klokt. Etter at alle hårstråene er til hinder for alle typer bakterier og infeksjoner. Akkurat som hud og hår, trenger negler ikke krever overmenneskelig innsats for å gjøre dem vakre. Hvis kroppen din som helhet, vil dine negler ser flott ut.
   Hvordan lage en rask manikyr? Manikyr fem minutter
  ? Trim negler nøye, ikke spise for at det og ikke bite. Gi ham skjemaet som du liker;
  ? vtry spesiell cuticle krem, og deretter sette fingrene i ett minutt i varmt vann. Massasje hender;
  ? tørke hendene og forsiktig ta bort skjellaget ved hjelp av kosmetiske pinner. Ta av restene av den gamle lakken. Påfør spesiell mykgjørende krem ​​og massere hendene;
  ? Nå gjelder en spesiell base coat og deretter to strøk med lakk kjerne;
  ? og nå la henne male minst 2 minutter for å tørke det ordentlig.

   Problemer med negler


   Problem : Nails.
   Årsaken : Kanskje den såpe som du bruker for å vaske hendene, overdreven og skadelig negler. Kanskje årsaken ligger i oppvaskmiddel som ødelegger det øverste laget av spiker.
   Rådet : Et hjem, ikke glem å bruke hansker.
   Problem : Sprø negler.
   Grunnen: dårlig kosthold.
   Tips: spise mer meieriprodukter, spinat, gulrøtter, fet fisk, sjømat og frukt. Dette vil gi kroppen din jern, vitamin A, vitamin B6 og sink - elementer som er nødvendige for sunne negler. Pass på at du ikke bite negler, og podrezaesh dem.
   Problem: gule negler.
   Grunnen: overdreven bruk av lakk.
   Tips: ikke glem i tide til å fjerne lakk. Vask neglene i varmt såpevann før re-anvendt lakk. Bruk beskyttende lag med lakk før du påfører grunnleggende.
   Problem : Hvite flekker på neglene.
   Grunnen: eller traumer (f.eks trykket du noe på spikeren), eller du ikke har nok sink.
   Tips: spise mer sjømat, rødt kjøtt og gresskarkjerner å legge sink til kosthold.
   Problem: fleksible negler.
   Grunnen: Mangel på vitamin C.
   Tips: Spis frukt, grønnsaker og urter 4-5 ganger om dagen.
   Problem: bleke negler.
   Årsaken : Dette er et klart tegn på blodmangel eller mangel på jern.
   Rådet : Spis mer kjøtt, sardiner og frokostblandinger.
   Tips for de med kjedelige negler
   Gi neglene en pause og ikke gjøre bruk av lakk for noen tid (spesielt hvis du merker at de er nedtonet). Dypp fingertuppene i sitronsaft i 5 minutter, fukte negler og pumper alltid stiftelse under lakk for å beskytte overflaten av neglen

   For å holde neglene vakre


  ? podstryhay dem regelmessig og gi dem riktig form;
  ? Bruk neglelakkfjerner verktøy som ikke inneholder aceton;
  ? Fukte hendene og negler en gang om dagen;
  ? gjøre en pause hvis du bruker kunstige negler;
  ? husk å se renslighet av negler;
  ? Påfør en gang i uken på sine negler maske som du bruker for den personen;
  ? gjør hånd massasje og klør for å bedre blodsirkulasjonen (som starter fra håndleddet).  
  Яндекс.Метрика