Care etter 50 år

 Hvordan ta vare på kroppen etter 50 år


 Hvilke rutiner bør gjøres med kroppen hans etter 50 år.


 Rengjøring av huden
 Som i alle andre aldersgrupper etter '50 Leather krever daglig rengjøring, som anbefales å utføre med myke rengjøringsmidler. For eksempel kan du bruke make-up remover makeup består av vegetabilske oljer, avocado, hasselnøtt, sesamfrø eller andre.
 Toning huden
 Ikke bruk kosmetikk som inneholder alkohol fordi det tørker ut huden og inn i voksenlivet hun var så pen tynnet. Bedre bruk av tonics, som inkluderer silkeproteiner, hvete ekstrakt eller kollagen.
 Fukte huden
 Hvilken type ville ikke tilhører huden din før, i voksen alder blir det tørt, så etter 50 krever kvalitativ fuktighet. Bedre bruk dag og natt kremer. Dagkrem kan velges basert på ekstrakt av hvete eller honning, og egner seg for natten omsorg fuktighetskrem med planteekstrakter som avokado olje eller macadamia.
 Skin Nutrition
 I voksen alder, bremser stoffskiftet ned, så ernæring av huden bør bruke spesialverktøy som vil kompensere for mangelen på oksygen og andre viktige elementer. Hvorfor fit masker, emulsjoner, serumer og kremer som inneholder aktive ingredienser som placenta ekstrakter og ginseng rot.
 Intens ernæring og hudforyngelse
 Huden over 50 år for å gi ikke bare vanlig, men ekstra forsiktighet. For dette formålet spesielle masker som gir fuktighetsgivende, nærende og foryngende handling. Denne masken kan kjøpes i butikken, laget hjemme eller pålegge en skjønnhetssalong. Også anbefalt øvelser for ansiktet, bidrar til å glatte ut rynker.
? Hyaluronsyre, som er en del av hud og bindevev har evnen til å binde vann, og dermed gi hudens elastisitet. Det er en komponent i mange verktøy for hudpleie.
 Hudbeskyttelse
 Beskytt huden din er like viktig som omsorg for henne. Hva er spesielle kremer for å forebygge de negative effektene av UV-stråler, ekstreme temperaturer og vind.
 For å holde den beskyttende barriere på huden og forbedrer dens funksjoner bør ikke bare bruke spesialverktøy, men også gi seg til bruk av midler som forårsaker aldring.
 Det er viktig å velge sminke og gå med de prosedyrer passende alder. Mange kremer redusert drift inneholde intensivt hormoner som kan føre til hårvekst i ansiktet og kroppen, hvis vi bruker dem ofte og ukontrollert. Derfor bør valget og bruken av kosmetikk Kroppsbehandlinger søke hjelp fra fagfolk.
 Ikke bruk rengjøringsmidler, som inkluderer overflateaktive midler, som de forårsaker ødeleggelse av lipid-forbindelser i lag av epidermis.
 Å rense huden er bedre å ikke bruke scrubs med granulat fordi de skade huden. Bør også gi opp kosmetikk, som inkluderer olje (mineralolje, petrolatum), på grunn av deres hud vises film som ikke er pustende og hindrer pustingen. Av denne grunn bør du ikke bruke masker med rike fruktsyrer som skaper effekten av film på huden. De bare tørr hud og få ønsket resultat ikke kan.
 Utviklet mange forskjellige teorier som forsøker å forklare de aldersrelaterte endringer som skjer i menneskekroppen, men for nå kan fortsatt ikke si med sikkerhet hvorfor aldrende kropp. Men forskerne bevist at forbedre deres helse og utseende og forsinke utseendet på aldrende hud endringer kan, å gi opp dårlige vaner og å følge noen enkle regler for å beskytte den.
 Bruk solbriller og hansker
 Solbriller anbefales å bære ikke bare om sommeren, men i solfylte været, uansett årstid. Sun negativ innvirkning på hud og ansikt, som fører til utseendet på alder oppfattet ubehagelig som lentigo. Det er bedre å bruke store solbriller, som i dette tilfellet, de beskytter den sarte huden rundt øynene. Hansker beskytter hendene fra sol og vind. Det er spesielt viktig å ha dem i vinter fordi kald luft tørker ut huden, skade den.
 Bruk solkrem
 Spesielt relevant kosmetikk solbeskyttelse i sommer. Og det er også en make-up med SPF-filtre. Først må vi definere ditt bilde type, og deretter velge de verktøyene som passer din hud. For beskyttelse kan du bruke krem, paraplyer, briller, telt og så videre.
 Ikke overforbruk ansiktsuttrykk
 Mimikk vi trenger for å uttrykke sine følelser, men skal ikke misbruke den. Videre bør søte ansikter mer egnede unge kvinner og kvinner i alderen opptre med verdighet og husk at overdreven mimikk fører til uønsket strekking av huden.
 Bruk Scrubs
 Scrub anbefales ikke å bruke mer enn en gang per uke, og de fleste velger myke verktøy som ikke inneholder grove eksfolierende partikler som skader epidermis og svekke den beskyttende funksjon av huden. Fra Ugyldig skrubb kan være flassing og irritasjon. Etter bruk av kratt er anbefalt å sette på huden din en intensiv fuktighetskrem, som inkluderer, for eksempel olivenolje eller shea smør.
 Holde ansiktet rent
 Ikke rør igjen med hendene til ansiktet hans, gni øynene, pochuhuvaty hake, trekker nesen. Dette fører til forurensning av huden og dens forlengelse. Også fra slike manipulasjoner i ansiktet kan trå fartøy. I dette tilfellet er det anbefalt å se en lege for riktig medisinering som noen ganger administreres legemidler som gir styrkende virkning på skipene.
 Holde styr på vekten
 Det er viktig å opprettholde vekten på et bestemt merke. Hvis det er stadig svinger med mer enn 15%, vil dette føre til at huden ikke lenger kan gjenopprette sin turgor, noe som resulterer i rynker og begynner å synke morschynytsya.
 Mange tror at etter 50 hardt nok til å holde formen, gå ned i vekt eller holde vekten på et visst nivå. Dette er imidlertid ikke tilfelle, det viktigste - å følge prinsippene for å spise sunt.
 I denne alderen av avtagende skjelett, bein blir sprø og dermed sykdommer som leddgikt, artrose og andre er faste følges modne mennesker. Men en forskjell forbedres, særlig tatt vare på kostholdet ditt.
 Etter 50 år bør det være balansert, korrekt og fullstendig kvalitetskontroll. Melde deg ut av smakfulle kaker og stekt kjøtt er alltid veldig vanskelig, men hvis tidligere var det i hovedsak om skade på tallene, er det nå begynner å bære slik mat er skadelig for helsen. Så det første å gi opp matvarer som sårer deg. Du trenger også å øke mengden av frukt, grønnsaker, fisk og belgfrukter i kostholdet ditt. Dette betyr ikke at du må gi opp noe mat, fordi du kan bare endre teknologi for matlaging, for eksempel ikke steking og lage mat for et par. Også ikke spise mat som du ikke liker det, selv om det er veldig nyttig.
? Bedre spise frokost havregryn, hell kokende vann. Denne måten å tilberede denne polezneyshey korn bidrar til å aktivt trekke kolesterol fra kroppen.  
Hjem hårfjerning

 Hårfjerning hjemme
 Å fjerne uønsket hår. Emollients etter hårfjerning.

 Secrets Hårfjerning


 Årene går og enda århundrer, men til alle tider og på alle kontinenter standard for skjønnhet er ren glatt hud. Denne regelen gjelder ikke bare i ansiktet, armhulene, men også på huden på føttene. Glatte legger ikke bare et tegn på skjønnhet, grooming, egenkjærlighet, men nå hudpleie ben og bli kvitt ekstra hår er hygieniske prosedyrer som er nødvendige for hver selvrespekt kvinner som vasking, hårpleie og oral hygiene. Derfor fjerne overflødig hår bør ikke pryurochuvatysya eneste publikasjonen eller for sommersesongen, har det blitt permanent.
 Hva er de viktigste metoder for hårfjerning berømte vakre halvparten av menneskeheten? Hladkokozhie damene hatt suksess i antikken. De oppnådde denne effekten ved å bruke en ganske smertefull prosedyre kalt shuharynhom. Det ble påføres huden av føttene til sukker sirup, som trillet og stakk til det og deretter kuttet av seg alt håret. Til tross for betydelig smerte, shuharinh fortsatt svært effektive.
 For tiden er det mange måter og metoder for hårfjerning. Etterspørselen tilsier forsyning, og vi har det er nye måter å hårfjerning, skjønnhetssalonger konkurrere i antall og variasjon av nye teknikker og prosedyrer, men ofte kvinner forblir trofast mot mine metoder for å bli kvitt hårene.
 Følgelig kan alle metoder for hårfjerning deles inn i to grupper i henhold til de på noen hår fjernet.
 Den første gruppen - hårfjerning ; Denne metoden sørger for fjerning av hårroten, noe som betyr at varigheten av dens gjenvekst øket til 2-3 uker. I tillegg, i løpet av denne perioden, kan du bruke spesielle kremer som tregere hårvekst. De gir huden mykhet og ømhet, så vel som deres sammensetning er spesielle stoffer som hindrer vekst av nye hår. Imidlertid kan virkningen av deres bruk sees bare med vanlig bruk, dessuten veksten av hår de har vokst opp i stand til å stoppe.
 Den andre gruppen av metodene er det vanlige navnet hårfjerning. I dette tilfellet, tar du bare den delen av håret som er over huden, og rot hårvekst er ikke skadet, og det stopper ikke på grunn av denne prosedyren bør gjøres regelmessig (vanligvis daglig). Disse inkluderer barbering og hår fjerning kremer spesielle som ødelegger håret.
 Cosmetologists hevder hvilke av fremgangsmåtene ifølge attributt hårfjerning voks og andre sammensetninger. Til tross for at hårroten med nesten ikke berørt, forut Hyppig Voksing hårvekst er betydelig redusert. Derfor kan det være en lik grad av tillit tilskrives en og til en annen gruppe.
 Det bør bemerkes at enhver form for hårfjerning, enten voks strimler eller krem, må du første test, for å hindre fremvekst av en allergisk reaksjon eller irritasjon. Hvilke virkemidler som brukes på et begrenset område av huden og evaluere responsen etter 12 timer hvis ingen hud rødhet, hevelse, hevelse, blemmer, kløe, så du kan trygt bruke den. Hvis disse skiltene vises, må du velge en annen metode for hårfjerning og søke legebehandling.
 Mange hårfjerning forårsaker ubehagelige assosiasjoner, og faktisk det er ganske smertefull prosedyre. Men det er generelle regler når du bruker noen av metodene i stand til å redusere smerte. Hårfjerning ved hjelp av voks strimler eller hårfjerning bør gjøres i løpet av de første to ukene av menstruasjonssyklusen, fordi på den tiden følsomhet uttrykkes ikke veldig ubehagelig og selv slike prosedyrer ikke ta med sterke smerter.
 Ikke alle hårene på huden er på samme utviklingstrinn. Noen dør, andre vises igjen, noe som er grunnen til at dagen før hårfjerning hud bør være grundig damp og bruke skrubb. Dette vil bidra til å fjerne døde epidermale celler og frigjøre selv de minste hårene - så lenge på overflaten, vil de være tilgjengelig for fjerning. Så å bli kvitt mye mer hår, huden din holder seg glatt lenger! Men hvis du nevnte denne regelen for sent, vil hårfjerning prosedyren må utsettes - huden etter at den er myk og følsom for ytre påvirkninger, og mest av alt, oppstår hennes irritasjon.
 Enhver like aggressiv effekt er stressende for huden fordi hun trengte akutt del kremer, kremer, lotion, krydder, oljer (for eksempel olivenolje). For dette formålet, kan du bruke ikke bare spesielle aksjer, men også forberede dem selv ved hjelp av oppskrifter på tradisjonell medisin.

 Emollients etter hårfjerning
 Oppskrift nummer 1
 Kreves: 4. l. kremet yoghurt, 1 ss. l. olivenolje, plantain blader og marigold blomster.
 Matlaging. Calendula blomster, groblader lå i en termos, hell kokende vann, tett og la stå i 4-5 timer, avløp. Bland i egen bolle 4. l. infusjon av olivenolje kremet yoghurt.
 Søknad. Gni kokte midler massert inn i huden etter hårfjerning ben.
 Note. Den resulterende lotion er en utmerket fuktighetskrem; han ikke bare returnerer den tapte huden fuktighet, men også hindrer irritasjon og betennelse i hårsekkene.
 Oppskrift nummer 2
 Kreves 05 liter mineralvann fortsatt vann, 2 ss. l. olivenolje.
 Matlaging. Bland olje og mineralvann, hell i en sprayflaske.
 Søknad. Påfør blandingen på huden etter hårfjerning, nøye risting før bruk.
 Oppskrift nummer 3
 Nødvendig: 3 ss. l. Datura blader, 1 ss. l. marigold blomster og olivenolje.
 Matlaging. For å gjøre råvarer til en termos og helle 15 liter kokende vann, forseglet og trekke i 2-3 timer, deretter belastning, tilsett olivenolje og hell en flaske spray, rist godt før bruk.
 Søknad. Jevnt anvende preparatet til huden etter hårfjerning ben to ganger om dagen.
 Oppskrift nummer fire
 Nødvendig: 2 store knoller, 2 ss. l. rømme, saften av en halv sitron.
 Matlaging. Skrell potetene, vask og rist. Bland rømme og sitronsaft til en jevn røre.
 Søknad. Påfør masken til å rense huden på føttene i 10-15 minutter, og skyll med vann.
 Note. Maske perfekt næring, fukter, desinfiserer huden, men kan bare brukes i løpet av 2-3 dager etter hårfjerning.
 Oppskrift nummer fem
 Nødvendig: 1 ss. l. kamille blomster, urter Salvia officinalis, en liter vann.
 Matlaging. For å gjøre råvarer til en termos, hell kokende vann i 12 timer, avkjølt, avløp.
 Søknad. Tørk infusjon huden etter hårfjerning ben to ganger om dagen i 3 dager for å redusere betennelse og hindre irritasjon.
 Oppskrift nummer 6
 Nødvendig: 5-6 store aloe blader, 2 ss. l. olivenolje 25-30 dråper tea tree olje.
 Matlaging. Aloe hogge og presse saften. Helle den inn i en flaske med mørkt glass og la i kjøleskap i 2 dager. Deretter legger oljen.
 Søknad. Påfør fuktighetskrem på huden etter hårfjerning og gni massasje bevegelser.
 Oppskrift nummer 7
 Nødvendig: 2 ss. l. marigold blomster og blader balsam, 20 dråper av mentol olje, Yu dråper tea tree olje, 2 ss. l. ricinusolje.
 Matlaging. Å lage blomster og blader i en termos og hell 15 liter kokende vann og sette mot innesperring i 12 timer, sil, tilsett mentol olje og helle en flaske spray, rist godt før bruk.
 Søknad. Gjelder for huden umiddelbart etter epilering føtter.
 Oppskrift nummer 8
 Nødvendig: 1 ss. l. Celandine urter og blomster av kamille, 5. l. tykk fløte, 05 liter vann.
 Matlaging. For å gjøre gress og blomster i en termos, hell kokende vann, forseglet og la stå i 12 timer før du bruker belastning. Bland i en ren bolle, fløte og 2 ss. l. infusjon.
 Søknad. Påfør masken på huden på føttene flatt tynt lag og gned massert i 10 minutter, og skyll med varmt vann balanserer. Bruk daglig etter hårfjerning for tørr hud føtter.
 Oppskrift nummer ni
 Nødvendig: 5 store blader av aloe, 05 liter fortsatt mineralvann, 20 dråper mentol olje, 10 dråper jasmin olje.
 Matlaging. Aloe blader vasket, finhakk med kniv og klem eller kjøttdeig innhentet juice drenert en flaske mørkt glass, forseglet og la i kjøleskapet i to dager. Hell i en spray flaske mineralvann, tilsett saften av aloe og eteriske oljer. Rist før bruk.
 Søknad. Spray på huden etter hårfjerning bena etter behov.

 Følgende regel har ingen vitenskapelige bevis og kan også betraktes som en overtro, men vi vet at håret skal bare fjernes når den minkende månen - det vil bremse deres vekst, så ikke vær lat til å gjennomføre en lignende fremgangsmåte for å se på månekalenderen!
 Epilering fortrinnsvis gjøres kun etter dampende hud, fordi det vil også bidra til å heve hår, gjør huden mer smidig og hårfjerning - enklere. I tillegg er det viktig å overholde reglene for hygiene, som før epilering bør vaske hender og føtter huden med såpe og vann for å bidra til å forhindre denne komplika hårfjerning som betennelse i hårsekken.
 Hårene vokser nesten hele overflaten av kroppen bortsett fra håndflatene og hæler. Deres veksthormon regulert innhold - de kvinnelige hormonene østrogen, er ansvarlig for den glatte fløyelsaktig hud og en spesiell, kvinnelig kroppshår type, som er mindre intensitet og svakere hår, tynn og nesten usynlig på kroppen.
 Androgener, mannlige hormoner, som også kan finnes i blodet hos kvinner, med ansvar for mer intensiv vekst av kroppshår, ansikt, rygg, armer og mage.
 Hos kvinner, forekommer overdreven hårvekst i hovedsak bare på beina og noen ganger på lårene. Fjerne hår på andre deler (f.eks hender, mage, rygg) er ikke nødvendig: først, ofte en idé om overdreven hårvekst i disse områdene er en frukt av fantasi. For det andre, overdreven hårvekst, kan være et tegn på misbruk av hormoner i blodet, for eksempel de som er assosiert med en økning i antall androgen og gir legen en meget viktig informasjon. Derfor er det nødvendig å fjerne hår bare etter å kontakte en lege!
 En annen grunn for overdreven hårvekst kan være nasjonale kjennetegn - det er kjent at hårvekst yuzhanok mer intens, og kroppshår mørkere og grov. I disse kvinnene, siden puberteten, er svært rask, selv i de områdene der kroppshår regnes som en ekte mannlig privilegium hårvekst (det rygg, bryst, området rundt brystvorten). Jentene fra Nord-hår heller lette, myke, nesten umerkelige. Nå konklusjon kan neppe kjempe håret på kroppen hvis de er din naturlige funksjon. Forestille seg hvor vanskelig og møysommelig må fjerne hår, for eksempel tilbake. Men dette er ikke en engangsprosedyre vil gjenta det igjen og igjen! Endelig aldri prøve å barbere kroppshår - det truer fremveksten av små svarte prikker, som senere vokse kort og vanskelig hår, og som ønsker å ha bust? Men epilering hud fot - dette er hva du har råd til, og bør. Oppmerksom på, dessuten at regulariteten i denne klassen - en garanti for at det meste av håret borte for alltid!
 Og selvfølgelig, husk at hårfjerning er kontraindisert hvis du har en hudsykdom, allergiske utslett, sår fester. Hvis du har uvanlig føflekker (som rager over huden, øker i størrelse, endre farge, kløe eller blødning) avstå fra hårfjerning og bør konsultere en hudlege eller en kirurg. Det faktum at en slik utdanning bør funksjonen svært lydhør overfor noen uspesifikk effekt, enten sollys, mekanisk handling som uunngåelig oppstår når hårfjerning (selv om du unngå og plassering av føflekker) eller kjemisk effekt når den brukes krem for hårfjerning.
 Enhver type hårfjerning, hårfjerning som er i roten, med regelmessig bruk fører til håret tynning, begynner å vokse langsommere, mindre og til slutt forsvinne. Det er derfor det er så viktig å ikke kjøre beina og på tide å tenke på hårfjerning.  
Яндекс.Метрика