Vakker kropp - rygg, skuldre, nakke
 Det er ikke nødvendig å vente til sommeren for å komme til tak med staten av hans rygg, skuldre og nakke. Husk at til enhver tid av året (kalt parter, møte venner), kan de være åpne, og derfor bør være vakker og ryddig stand. Viktigst, må de være rent. Prøv å regelmessig vaske og ta bad, riktig plukke med vaskemidler og rengjøringsmidler hud. Ikke korrigere sin bruk kan ødelegge vann lipid lag av hudoverflaten, etterfulgt av metabolske forstyrrelser i huden. Selv om de ikke er så praktisk sammenlignet med moderne vaskemidler, ofte prøver å bruke vaskemiddel på en naturlig basis med tillegg av havregryn, soya eller mandel stivelse korn, naturlig leire. Foruten disse veschestvaokazыvayut vaskemiddel handling og vaske alle hud utvalg og utdaterte lag av celler med vannet de stimulerer og tone funksjonaliteten til overflaten lag av huden, snu den myk og sunn. 
 For hals og bryst anbefalt daglig helle kaldt rennende vann og gni huden med spesiell massasje hanske. Bruk disse delene av kroppen og nærende kremer, trenger masker toning. Om nødvendig, bruk spesielle kremer styrke og gjenopprette.
 Til huden rygg, skuldre og underarmer var fløyelsaktig, anbefales under vask for å holde selv massasje med hansker med hestehår eller myk børste, bruke olje mykgjør huden.
 Ikke glem at noen av din innsats for å ta vare på kroppen sin må ledsages av riktig ernæring og gjennomførbart, dyktig dosert fysisk trening (gymnastikk, bo utendørs, svømming), massasje, avslappende ulike bevegelser for noen er yoga.
 GJØR
Vakker kropp - rygg, skuldre, nakke
 Vurdere de metoder og teknikker for sminke å støtte skuldre, rygg og bryst i utmerket tilstand. Self-up av sin egen kropp - okkupasjon er veldig tung. Så ofte utført med hans hjelp. Følge noen av våre enkle tips, kan du gjøre det til ønsket volum alene.
 Anta at du trenger å justere hudfarge i ansiktet og kroppen. Enten korrigere manglene i huden. Bruke en maling Toning. Hvis du ønsker å skjule mindre overflate defekter (f.eks alder flekker), ved å bruke Toning sammensetning kan kamuflere dem ved hjelp av en blyant og forsiktig korrigere pulver.
 Toning Body male produsere både flytende og fast løselig (i form av fliser). Hvis hensikten er å bruke en ferdig flytende maling, gjelder det med en liten svamp laget av gummi eller polyuretan. Hvis dette er vanskelig plitochki, er det bedre å bruke for å tegne litt fuktig hav svamp, plukke opp hennes maling nødvendige antall pressede fliser. Det er viktig å påføre et jevnt lag med maling for å unngå flekker eller tomme, ubehandlede plott.
 I gjennomføre makeup synlig brystet og byste starte fra bunnen og flytte opp mot halsen. Etter bruk av maling, pulver umiddelbart behandles lett plassere.
 For den make-up i ryggen har du fortsatt å ty til hjelp utenfra. Makeup gjøres alltid i retning oppover mot skuldrene. Holde styr på andre områder av kroppen, som kan være så åpen, skuldre, underarmer, hender, nakke området, hele halsen, inkludert nær baksetet.
 Å fikse toning maling avsatt på overflaten av kroppen og hindre overføring til slitasje, sørg for å spraye det spray et tynt lag med spesielle lås.
 Hvis du trenger zahrymuvaty kroppen før du går ut på en fest eller et diskotek, ikke bruk maling missfarging. På grunn av overdreven svetting du kan flekke klærne og bære en partner. Den eneste kosmetiske, som kan brukes for dette formål - i pulverform; Det vil gi huden din en fin matt og fløyelsaktig tone. I godt vasket og fuktig hud, påfør med applikatoren et tynt lag med kompakt pulver. Dermed kan du enkelt behandle nakken. Prosessen tilbake litt vanskeligere når det er ingen som kan du hjelpe. For dette kan du bruke en liten myk klut.  
Hvordan å dekke spiker gel polish?
 Gel spiker oppfunnet en rasjonell kvinne. De som ikke ønsker å gi opp vakre negler, men kan ikke bruke tid på hyppige besøk til spiker salongen. Disse er dynamisk og snarrådig amerikansk først lært å dekke spiker gel polish, og bak dem en glede "rozprobuvav" verden. Men er det virkelig moro? Så bare for å dekke spiker gel polish eller bryr seg om å vite? Gitt at ikke alle talentfulle jenter har ferdigheter manikyr, ikke gel spiker ikke virke lett å bruke. Og før du påfører det er lurt å lære å dekke spiker gel polish. Kanskje det vil virke så enkel oppgave som du vil fortsette å bruke gel spiker selv. Eller omvendt, føler dyp respekt for hans neglestudio. Uansett, vi er klar til å fortelle deg i detalj hvordan å dekke spiker gel polish. Hva er en gel spiker? Fordeler og ulemper med gel polish
 For ikke å kaste bort tid på historiske utflukter, begrense oss til fakta om egenskaper og egenskapene til gel polish. De fortjener oppmerksomhet. Og absolutt ikke alle kjente, fordi den aktuelle teknologien, bare 3 år. Men noen verdighet gel lakk allerede evaluert eieren svært ulike livsstil, alder, smakspreferanser. I dag gel lakk er:
 Myk gel påføres over negleplaten, men kan ikke brukes for spiker.
 Gel spiker ikke stivne i luften som neglelakk, men umiddelbart stivner under ultrafiolett lys.
 Gel spiker negler holdt ca 2 uker, ikke kløyve ikke eksfoliere, ikke mekanisk skadet.
 Gel spiker ser vakrere enn vanlig lakk, glitter, har en rik pigmentering.
 Gel spiker negler skaper ekstra beskyttelse og sel, noe som gjør dårlig negleplaten fastere og mer elastisk.
 Blant slike fordeler til ulemper gel lakk er vanligvis overbærende. Men de kan ikke bli ignorert i alle fall hvis du vil senere tapt i conjectures hvordan man skal håndtere sine egne hender, eller til og med skuffet i et stabilt underlag. De viktigste hindringene for å dekke spiker gel polish kan betraktes som manglende evne til å gjøre noe uten ultrafiolett lampe. UV-lampe, som er den gel lakk i små ampuller er ikke billig, så kjøp dem bare manikyr eller kvinner som er opptatt av å ta vare på sine negler. Derfor, hvis du ikke selv bestemme hvor ofte vil ty til denne teknikken, anbefaler vi dekke gel neglelakk inne og være vitne til prosessen.
 Spiker gel polish. Beskrivelse av teknologi
 Å gå til en skjønnhetssalong for å ha en manikyr med gel polish, klar til å bruke minst en time. Som for priser gel polish, er det definitivt forskjellig i ulike mestere, men gjennomsnittet er alltid høyere enn den tradisjonelle manikyr finish. Etter veiing alle de "proffene" og "cons", de fleste kundene fortsatt komme til den konklusjon at dekke gel neglelakk billigere enn hver tre til fire dager å oppdatere vanlig manikyr. Det er hva som venter dem på kontoret til master:
 1.  Med spiker fjernet alle tidligere dekning eller rester. Enten det var for omslaget: emalje, spiker gel eller noen spesiell (medisinsk, beskyttende) belegg.
   Hygienisk manikyr gjort, hvor negler pidrivnyuyutsya, podpylyvayutsya og polert. Den siste fasen er spesielt viktig fordi for påføring av gel polish krever helt glatt uten rasslayvayuschayasya negleplaten med en glatt overflate.
   Før du påfører gel neglelakk må være helt tørr og helt fettfri. Hvis manikyr brukte kremer, oljer og andre verktøy de trenger for å fjerne og sørge for at neglene tørre.
   Forberede negleplaten er polert dyp bar høy abrasiveness. Oppgave Wizard - fjerne det øverste laget og gjøre en glatt, matt spiker som er grovt for bedre vedheft av gel belegg.
   Etter polering løsning som brukes, dehydrators. Denne lav-fett og væske obezzhyryvayuschaya etter som fjerner fuktighet fra overflaten rest fremstilt spiker.
   Det neste trinnet er å behandle spiker primer. Dette produktet er også tilgjengelig i flytende form. Det er nødvendig av flere grunner. Først en primer ukrelyaet naturlige negler, noe som er spesielt viktig hvis de er svekket og / eller skadet i forrige prosedyre. Sekund, beskytter primer negler fra flekker og andre traumatisk påvirkning av gel polish.
   Påføre primer - en god mulighet for deg å vurdere profesjonell mester. Legg merke til hvordan han behandler negler hvis primer har et syrefritt ikke bare ovenfra, men også på enden av neglen, så har du kommet til spesialist. Det lagrer ikke primer og bryr seg om å gjøre gel spiker negler ordentlig dekket.
   Negler dekket gel lakk lag. Først av alt, sette en liten mengde av såkalt basisgelen. Først, de dekker kanten av neglen (og alltid ender spiker plate!), Deretter utvikler hele. Det er viktig å bruke en base coat så nøye med å ikke få gelen på neglebåndene.
   Etter påføring av gel basen er på tide å slå på lampen. Under dets UV spiker holde i 1 minutt for å feste det første laget av herdet gel. Master håndterer den tørr børste for perfekt renhet og glatthet.
   Farget gel spiker lys og lyse farger brukes svært tynne lag. Det første laget er polymerisert under UV-lampe i 15-2 minutter. Deretter sette en andre lag som retter opp feil i det første laget og også krever behandling lampe i ca 2 minutter.
   Gel spiker mørke nyanser når den brukes krever mer nøyaktighet. Det er viktig å gjøre lag så tynne som mulig. I dette tilfelle kan det første tynne lag virke blek og ujevn, men det vil bli endret etter utseendet av de andre og tredje lag. Triple søknad - ikke en bug, gir det høy kvalitet dekning.
   Hvis det i stedet for to eller tre lag av det fineste gel lakk vil lide et tykt lag, på overflaten av spikeren ut stygge, humpete, bølgende, med bobler og andre uregelmessigheter.
   Det neste trinnet - et topplag påføres. Denne fargeløs gel endelige belegget påføres ikke er så tynt, slik at det faller bake under lampen i minst 2 minutter. Men godt tørket gel finish - nøkkelen til stabilitet og usårbarhet gel neglelakk på neglene. Etterbehandling gel påføres på overflaten og enden av negleplaten. Hvis du ikke tørker det riktig, gjør neglene ikke får en fin glans.
   Den siste fasen av anvendelsen av gel polish - fuktighetsgivende behandling sammensetning. Denne væsken gel belegg beskytter mot smuss, fjerner fine partikler og gir en skinnende glans.
   Negler, ikke gel-belagt lakk krever ikke ekstra tørking og / eller behandling. Dersom alle de ovennevnte prosessene utføres uten å forstyrre teknologi, i de neste 10-20 dagene, vil neglene dine ser perfekt.
   Gel spiker er ikke utsatt skrape, chipping og slitasje på overflaten av neglen. Fjerne eller gjenopprette det å ta hensyn til det faktum at naturlige negler vokse tilbake etter en stund, og var ved roten området vil se slurvete. Dette er uunngåelig, fordi gel lakk påføres kun på naturlige negler. For forlengelse med gel, akryl eller andre syntetiske stoffer negler er andre spesielle belegg.
   Hvordan å dekke spiker gel polsk hjemme
   Når gjør manikyr med gel lakk inne, mange kvinner konkludere med at denne fremgangsmåten er ikke så komplisert, og det innså huset. Av og store, er de rett. Hvis du også ønsker å prøve å dekke gel neglelakk alene og klar til å lære teknologien, her er noen nyttige tips:
  1.  UV-lys bør ha en kapasitet på minst 36 watt, ellers vil du ikke være i stand til å fullt tørt belegg.
    For å unngå forvirring i mange gel neglelakk flasker, guidet av inskripsjoner på etikettene. Dehydrators for naturlige negler referert til som Bond, gel spiker basen - Base Coat, etterbehandling gel lakk - top coat, og fuktighetsgivende væske for å fullføre prosedyren - Cleanser.
    Umiddelbart etter påføring av gel polish og i flere timer, prøver ikke å gå til bad, sauna, innendørs og ikke drive aktiv rengjøring med vaskemiddel.
    Negler, gel-belagt lakk, ikke rasp og ikke klippe og pent kontakt med skarpe gjenstander (kniv, saks, nåler, etc.).
    For å fjerne gel polish, bruk egnet løsemiddel. Fjern gel neglelakk kan være av deg selv eller søke å mestre mer at denne fremgangsmåten er ikke dyrt.
    I en annen prosedyre hjemme er ikke forskjellig fra hvordan dekker spiker gel polish manikyr. Bare en profesjonell gjør det trygt og har stor erfaring, og du må beherske bruk av gel spiker gjennom prøving og feiling. Men hvis du vet hvordan du skal dekke spiker gel polish, den andre - bare et spørsmål om vanlig praksis. Self-lakk manikyr gel spare tid og over tid, og rettferdiggjøre den første prisen for utstyr og materialer. Så oppriktig ønsker deg suksess og inspirasjon, og alltid vakre og velstelte hender.  
Яндекс.Метрика