For å bli kvitt cellulitter, vurdere de vanligste mytene.Myter og sannhet om cellulitter


 Den vanligste misforståelsen, at cellulitter - er fett. Til tross for at cellulitter, sannheten, type fett, er det veldig forskjellig fra vanlig fett som gjør at du føler deg som om huden er dekket med krusninger.


 Dessverre, tynne mennesker også lider av cellulitter. Vanligvis mindre enn full av folk, men problemet er at de også kan berøre.


 Mange jenter tror at trening og kosthold er i stand til å fjerne cellulitter. Sittende på en diett kan forverre dette problemet, men sammen med trening, kan vi forbedre utseendet og maskere enkelte tegn på cellulitter. Fløte og fettsuging - dette er hva du kan fjerne cellulitter.


Myter og sannhet om cellulitter Fettsuging - det er absolutt en ekstraordinær avgjørelse, men kvinner i kampen mot cellulitter, klar til mye. Dette er imidlertid ikke ideelle, da denne type fett er ikke gjenstand for grundig fjerning. Men moderne kosmetiske industrien har skapt en veldig god kremer og lotions som ikke helt fjerne cellulitter, men rozhladyat huden din og gi den et bedre utseende.


 Cellulite - et faktum av livet med å kjempe.  
 Når hormonelle lidelser, blir øket akkumulering av fett og cellulitt oppstår. Du må være på vakt, hvis du har uregelmessig menstruasjon var ulike kvinners problemer forårsaket av bruk av p-piller. Etter disse tablettene i kroppen er det overflødig hormoner som stopper stoffskiftet. Akkumulering av fett.


Årsaker til Cellulite


 Ubalansert kosthold.
 For mennesket er bare nyttig mat og støtter vitaliteten i kroppen, og alle har grusomt overdreven lønn. Men egentlig er vi organisert. Vi fortsetter å spise nøyaktig hva som ikke fungerer normalt bremser leveren og avgiftning av kroppen.
 Viktig rolle kan tilveiebringe og mangel på vitaminer og mineraler. Bør spise ofte, små porsjoner, slik at kroppen kan alltid gå opp stoffskiftet.
 Bruke en liten mengde væske.
 Menneskekroppen består hovedsakelig av vann. Vann fjernes fra kroppen salter som akkumuleres i vevene. Med en mangel på vann er en langsom prosess for fjerning av stoffskifteprodukter. Huden mister sin elastisitet, blir et tørt og løst, noe som bidrar til den normale spredning av cellulitt. Det er nødvendig å drikke mer enn to liter væske om dagen for å komme i veien for cellulitter.
 Dårlige vaner.
 Interessant, skjøten mellom røyking, alkohol og forekomsten av cellulitter? Det viser seg at det knytter mye til felles. Hver sigarett røkt og hver slurk av alkohol øker risikoen for cellulitter. Alkohol inneholder væske i kroppen, og røyking gjør utilstrekkelig tilførsel celler med oksygen, oppstår oksygenmangel. Stor bruk av sigaretter, koffein, alkohol resultater i å sende giftstoffer, hormoner, hvor de gir minst skade - på hofter, midje, rumpe.
 Kjemper for like rettigheter som menn, tror ikke at den kvinnelige kroppen ikke er laget for å håndtere belastninger som er enkle å mannlige kroppen, er grunn hormonell komponent. Vi snakker ikke bare om fysiske aktiviteter. Kvinne alkoholisme skjer mye raskere og behandlet vanskeligere enn menn. Og ingen kur cellulitter enklere! Menn har ingen slike problemer, og kvinner prøver å fange opp med menn. Du kan ikke bekjempe naturen!
 Lav mobilitet.
 Den beste måten å normalisere forbrenningen anses øvelse. De bidra til å redusere mengden kroppsfett. Under klasser lastet spesifikke muskelgrupper som avgir blod stoffer som er nødvendige for å bedre blodsirkulasjonen i vev. Å bekjempe cellulitter, det mest effektive er jogging, svømming, ski, spille tennis og så videre.
 Det er ikke nødvendig i timer for å være i treningssentre. Enkelt, moderat, men regelmessig mosjon, gjøre grunnleggende øvelser bedrer blodsirkulasjonen, lymfe flyt og øke metabolismen i vev og dermed bidra hindre cellulitter eller lindre den.
 Sykdommer.
 Noen ganger, på grunn av en økning i kroppsfett og andre nye sykdommer: artritt, forstoppelse, dårlig fordøyelse, og så videre.
 Trange klær.
 Alle de siste mote, måtte ta seg av fysiologisk komfort. Ingen kvinne kan nekte elastisk belte, fra trange bukser eller jeans! All denne skjønnheten har en enorm skade.
 Uriktig puste.
 Når det er rask pust, for eksempel etter løp, kommer det dårlige blod oksygenmetning. Dette kan ikke unngås. Pust behov, prøver å bruke hele volumet av lungene. Husk mangel og overflødig oksygen, direkte forekomsten av cellulitter!
 Stress.
 Det moderne mennesket er stadig utsatt for stress. Dårlig humør, hyppige irritabilitet, slizlyvist, raserianfall sterkt påvirke hjernens funksjon og livskvalitet. Det er et brudd på vitale prosesser. Forstyrret stoffskifte.
 Arvelig disposisjon.
 En annen faktor i forekomsten av cellulitter anses arvelig. Hvis du har hatt cellulitter, er det sannsynlig at han vil stå opp og datter. Og ikke nødvendigvis i voksen alder. Cellulite vises i jenter 13-14 år.
Hvordan ta vare på seg selv etter 40

 Hva skjer endringer hos kvinner over 40 år. Hva skjønnhetsprodukter anbefales å bruke etter 40 år.
 Aldersrelaterte endringer etter 40 år
 Hormonelle bakgrunn - en av de viktigste årsakene til aldring. Opp til 40 år hos kvinner oppstår alvorlige hormonelle endringer. De i sin tur medfører en rekke ikke er meget behagelige konsekvenser.
 På grunn av menopause redusert produksjon av kvinnelige kjønnshormonet østrogen, som er ansvarlig særlig for huden regenerasjon, dvs. dens evne til å gjenopprette og oppdatert. Nye celler dannes meget langsomt, og i det øvre lag av huden akkumulere kåt skalaer.
 Overhuden tykner huden blir jordnær, usunn. Dessuten døde celler blokkere tilgangen av oksygen til underhuden, hindre naturlig hud puste. Regelmessig peeling gjør det mulig å bli kvitt keratiniserte skalaer tilbake huden ser sunn og forbedrer blodsirkulasjonen. Hender og føtter kan håndtere peeling verktøy for individuell eller spesielle kratt. For kroppen er ønskelig å bruke bare spesiell kratt.
 Med alderen, metabolske prosesser oppstår tregere og tregere. Redusert produksjon av sekreter fra talgkjertlene, noe som betyr at den naturlige fettsmøring er ikke nok til å beskytte huden mot skadelige ytre påvirkninger. Derfor, kvinner over 40 må fylle mangelen på lipider kunstig hjelp kosmetikk.
 Blodsirkulasjon bremser ned gradvis. Blodet er kjent for å gi celler for næringsstoffer og oksygen.
 Med alderen, et verk av transportsystemet "er vaklende. For å holde seg ung og frisk hud, er det nødvendig å gi ytterligere makt celler. Her kommer til unnsetning masker og kremer. Disse kosmetikk er laget ikke bare for ansikt - masker og kremer er spesialdesignet for kroppen, hender og føtter.
 Stillestående lymfe - en annen resultat bremse stoffskiftet, noe som påvirker huden ved en ugunstig måte. Å stimulere sirkulasjonen av blod og lymfe massasje hjelper. I sin ungdom, denne prosedyren var et flott tillegg til hovedprogrammet rutine omsorg. Etter 40 år, blir det en nødvendighet. Du kan gå til en profesjonell massasje eller selvmassasjeteknikker til master, men å forlate denne prosedyren er ikke anbefalt.
 Etter 45 år er oppført aldersrelaterte endringer blir forsterket. Kommer overgangsalder, noe som ofte fører til at huden pigmentering. Noen ganger i slike tilfeller hormonozamenyayuschaya nyttig terapi som en kombinasjon av østrogen og progesteron ligner menstruasjonssyklus. Det eliminerer ikke bare problemene i huden, men reduserer også risikoen for hjerte- og karsykdommer. Imidlertid kan en slik behandling utpeke en lege.
 En kvinne over 40 bør være spesielt nøye med å følge figuren og kontrollere vekten. Metabolisme, som alle metabolske prosesser i denne alderen er avtagende, og øker risikoen for gain ekstra pounds. Meget stygg om 35 år til 45 år. Kvinnen absorbert med jobb og husarbeid, så få tid til regelmessig fysisk trening er ekstremt vanskelig.
 Sunn mat er erstattet snacking "på sparket". I midjen, hofter og rumpe fett laget øker. Setningen speil uforsonlig: du har problemer med å være overvektig, men paradoksalt nok kuk forblir på samme sted. For hennes folder av fett synes ikke å eksistere. Vi pleier alltid å synes synd på deg selv og håpe på det beste, så foretrekker å tro de gode vekter, ikke hensynsløs speil. Og forgjeves: vekt - lumske forrædere, tvunget en kvinne over 40 for å miste årvåkenhet. Virkningen av ikke-kritisk holdning til figuren dukker opp etter 45 år og prisen betalt for uaktsomhet vil gli.
 Hva er det som skjer? Hvorfor ligge i vekt? Det faktum at etter 35 til 40 år, er det et tap av muskel- og benmasse, mens fett i stedet akkumulerer. Vekt holdes på et normalt nivå, så bare kvalitetsindikatorer ikke endre det til det bedre.
 Ikke la deg lure! Etter 35-40 år å bygge muskelmasse, styrke bein og utrettelig kjempe fettavleiringer. Det er viktig å gjøre det akkurat nå, fordi etter 45 år "forvise" fett er ikke som vanskelig.
 Lær å effektivt administrere sin tid. Hverdagslige uttak for 10-15 minutter til trening, og tre ganger i uken tilbringer 20-minutters trening. Foretrekker aerobic og styrketrening.
 Etter 45 år brenne kalorier er vanskeligere, og kroppen er ikke lenger i stand til å tåle intens trening. Ennå alder - ikke en grunn til å forlate øvelsen. Bare trening program bør endres i samsvar med mulighetene for kroppen. I stedet for aerobic og strømbelastning kommer tøyningsøvelser, pilates og yoga. Running bør erstattes av rask gange. Tre timers fottur fort i en uke byttes hver 15 timer med aerobic. I tillegg gang styrker hjertet. Og selvfølgelig, uansett alder trenger å spise, fordi den ytre skjønnhet starter innenfra.
 Ikke glem at hender og føtter trenger også omsorg. Hendene umiddelbart gi kvinnens alder, er de ikke kompetente zamaskuyesh bruker sminke. Hud og myk på dem enda mer sårbare enn ansiktet, så vi trenger en grundig systematisk omsorg.
 Minst krever oppmerksomhet og ben. Etter 40 år med estetiske og medisinske problemer er lagt til. Åreknuter, saltavleiringer, ødem - dette er ikke en komplett liste over sykdommer møtt av kvinner etter 40. Ofte etappe problemer tvunget til å gi opp høye hæler. Selvfølgelig, for ikke å bli ledet av ungdomsvaner og skade å torturere føttene nålene. Selvfølgelig, vil ingen kvinne av god ikke satt på "gamle koner 'tøfler' flate såler. Det er derfor viktig å finne en balanse mellom skjønnhet og nærbutikker. Anbefalinger for hennes valg av fottøy kan bli funnet i kapittelet om daglig fotpleie.
 Så nå vet du om aldersrelaterte endringer som oppstår etter 40 år. Kanskje ikke alle disse problemene er for deg. I dette tilfellet, kan du bare velkommen! Men hvis du så her et "portrett", ikke bekymre deg. Det er på tide å få alvorlige i seg selv og gjøre kroppen din slik du drømmer å se!

 Oppskrifter ungdom og skjønnhet etter 40 år


 Franske kvinner si: "Det er ingen stygge kvinner, det er kvinner med dårlig hud." Og så kampen for vakker hud bør begynne helt fra ung alder; vil imidlertid skolefritidsordning avhenge av hvor gammel dame: 153 040 50 eller eldre
 Dessverre er visne hud uunngåelig, men i noen av alder kan være vakker, godt preparert, og om nødvendig med vinne i biologisk alder minimum 10 år. Til dette trenger vi å føre en sunn livsstil, bevege seg mer, for å trene sinnet og kroppen, og, selvfølgelig, ikke glem om kosmetikk - masker, geler, tonics, kremer og aromapreparatah.
 Lotion - et middel for hudpleie eller hår, som vanligvis inneholder vann, etanol, glycerin og aromadobavky. I kremer for tørr og normal hud alkohol er ikke lagt til.
 Masker - den mest enkel, praktisk, effektiv og relativt rimelig behandling og kosmetiske prosedyrer som er nødvendige for å ta vare på alle typer. Etter 40 år, bør kvinner gjøre masker regelmessig, minst en gang per uke. De kan være renser, gir næring, fukter, tonic, innsnevring porene, beroligende og oppfriskende. Noen av dem kan brukes med tilsetning aromamasel.
 Nesten hver maske gir kompleks effekt på huden, men at inngrepet var effektive, det må velges under din hudtype. Med riktig løpet av masken forbedrer hudens ernæring, forbedrer blodsirkulasjonen. Skadene på kroppen eller noen av dets tomten, dekker det huden nesten ugjennomtrengelig for luft film. Under påvirkning av varme porer åpnes og aktive ingredienser trenge gjennom huden bedre. Ansiktsbehandlinger kan kombineres med skinn rengjøring dampbad, kald eller varm komprimere.
 Gjelder kosmetikk skal være grundig vasket eller renset når den er i stand til å absorbere de aktive ingrediensene godt, med en børste, bomullspinne eller fingre. I ansiktsmaske bør pålegge hud linjer, samtidig som lett massasje.
 I øynene kan sette tamponger dynket i te, kamille ekstrakt, kalk eller andre urter. Etter å ha passert en maske som inneholder aromatiske oljer på grunn av tid (vanligvis 20 minutter), får man våte ansiktet og andre deler av kroppen, vev og skylt flere ganger med varmt eller kaldt vann. Men før du starter prosedyren må fortsatt finne din hudtype.
 Som du vet, hud person er normal, tørr, fet og kombinert. Velge en kosmetisk prosedyre for huden din, må man huske på: den milde berøring av oljer helt rene og pidlikuye, rozhladyt svært grove rynker, avlaste smertefull irritasjon, oppdatere og forynge. Du må bare gjøre det riktige valget.  
Яндекс.Метрика