Hvordan ta vare på hånden hud hjemme

 Riktig pleie av huden


 Hands trenger spesiell omsorg. Si hva du vil, og du, moderne kvinner har et vanskelig liv, valgte å vaske, rense, kokk, jern, oppdra barn, gå på jobb og fortsatt ser ut som en dame! Enig, det er vanskelig, gitt at den største byrden faller på din delikat penn som raskt mister sin skjønnhet: huden coarsens, crack og brennmerker og riper dine hender er ikke innredet. Si hva du vil, og arr dekorere bare menn, men kvinner Kvalifiserte for ekte hands eneste sanne dame. Vi foreslår derfor du ser etter dine egne hender, slå dem skjønnhet og overvinne mulige kosmetiske hud feil.
 Et alvorlig problem starter når huden på hendene er tørre. Dette er ikke overraskende: myk huden din reagerer på temperaturendringer, og husholdningskjemikalier så sørg for å ta de nødvendige tiltak.
 1. Jeg vil råde deg til å holde hendene i vannet, som legges eple cider eddik, eller potet kjøttkraft, både av disse ressursene gunstig effekt på huden, nærende og fuktighetsgivende det. Forresten, kan du gni noen små poteter og presse sine juice, denne juicen smøre hud, du raskt oppnå ønsket resultat.
 2. Hvis du merker at huden din er så tørr at alle tiltak du har tatt så langt, betyr likevel ikke hjelpe, foreslår vi at du tar bad med urter. For eksempel kan du ta ca 1 ss. l. kamille blomster tørke og helle et glass med kokende vann. Etter en halv time infusjonen skal renne og dyppe hendene i 20 minutter. Deretter DAB hånd med en tynn klut og børste deres nærende krem.
 Med et slikt problem som rynker på hendene, sikkert hver kvinne står overfor. Du skulle tro at når du har lagt merke til rynker først, deretter flere hender bryr ingenting vil og alt du kan la gli? Dette er ikke sant: penger til å bekjempe rynker på hendene, det er mange, du må bare vite dem. Vi vil fortelle deg om noen av dem.
 Alt du vanligvis bruker håndkrem, men ikke noen av dere vet hvordan å få maksimal effekt og dette nyttige verktøy for hudpleie. I mellomtiden bør bare sette kremen tykt lag på hendene, bruke bomull (helst bomull) hansker og rolig søvn. Og i morgen, fjerne hansker, vil du bli glad for å finne at huden din har blitt mye mykere og vakrere enn det var i går.
 Noen ganger hindrer skjemme bort hendene blanding hentet fra restene av ulike kremer. Enig, det skjer ofte, åpne skap dører eller skap og se litt av ansiktskrem, håndkrem litt, svært lite balsam kroppen. Bland alt og legg hendene på et tykt lag. Gjør det den beste natten før sengetid. Deretter bruke bomullshansker. Neste morgen resultatet vil utvilsomt glede.
 Men å kjøpe håndkrem er ikke nødvendig. Forestill deg en vakker hånd kremer du helt ute av stand til å produsere selv.
 Deilig krem ​​kommer fra urter. Selvfølgelig vet du at mange av dem er i stand til å behandle huden. Men en hvilken som helst kremen består også av en base-leder (for eksempel fett eller smult), noe som bidrar til vitaminer og andre næringsstoffer til å trenge dypt inn i huden, gir næring og mykner denne.
 Vi tilbyr deg følgende oppskrift krem. Ta ca 1 ss. l. tørkede urter (kamille, brennesle, kamille, plantain, løvetann eller en blanding av dem) og fylle en kopp kokende vann. Infused i timevis. Smelte i et vannbad i 1 cent. l. honning og hell den i 2 ss. l. infusjon.
 Nå legge grunnlaget for fløte. Ta 50 gram svinekjøtt, gås eller kylling fett og 15-2 h. L. ricinusolje.
 Alle komponentene i blandingen, rist godt, klar til å gjøre en krem ​​i en krukke og avkjøl.
 Bruk denne kremen ofte trenger: etter hver håndvask og før du går til sengs, men da resultatet vil merkes raskt. Kremen perfekt næring og glatter huden, så problemet med rynker på hendene opphøre å være et problem for deg.
 En annen ganske smertefullt problem - hard hud på hendene. Hvis menn er fortsatt mer eller mindre lojale til å behandle dette problemet, for kvinners hender er tvilsomt dekorasjon, hard hud, det er ikke egnet. Og likevel er de vanskelig å unngå, spesielt de som er kjent med vask hånd. Hva gjør jeg? Selvfølgelig, for å bli kvitt dem. Beskrive hvordan du gjør det bedre og raskere alt.
 1. Fra vann blemmer på hendene godt hjelper det neste verktøyet. Skrelle en potet medium størrelse ost og rist på et fint rivjern. Du vil squash du trenger for å sette i cheesecloth, brettet i flere lag, og legge til tærne. Marley feste hånd gjennom smal bandasje. Pannebånd med velling bør skiftes hver time i løpet av dagen 15-2.
 For å forsterke effekten, før sengetid kan smøres med salve dermatolovoy mais i morgen før du påføre et nytt plaster - olje.
 2. Fra "arbeidskraft liktorn" å bli kvitt disse måtene. Gni litt revet såpe og ca 1 time. L. chips dyppet i 1 liter vann (temperatur 45-50 ° C). I denne løsningen, tilsett 1 ts. L. natron og ammoniakk.
 Du gikk til badet sammensetning. Bruk det bør være det samme som alle andre bad Hand. Vi må imidlertid være oppmerksom på at dette er svært kraftig verktøy: det klarer med mais, men samtidig kan irritere huden. Det er derfor vi anbefaler at du ikke dyppe i denne komposisjonen hendene fulle, og det bare våte hender.
 3. Mindre kraftig verktøy er det mulig å søke i tilfelle at litt mais. Forbered en løsning av en time. L. Legg natron i 1 liter vann med oppløst sjampo.
 Før du gjør dette badet, vaske hendene med såpe og vann. Deretter kan du dyppe dem på lager. Peeves er myk og kan enkelt fjernes.
 Siden vi begynte å snakke om hud, ville det ikke vondt, tenke og snakke om hvordan man skal håndtere grov hud på albuer. Enig i at dette er problemet, på grunn av hvor sommeren du har råd til å bære kjoler med korte ermer. Vi kan hjelpe deg å takle det, det er ikke så vanskelig som du kanskje tror.
 Før du bruker en av disse ressursene som vi tilbyr, må du massere albuene stiv børste (best vil gjøre dette under en dusj). Nå begynne å handle.
 1. Etter at massasje børste albuene prøve å tørke huden med en skive agurk - det er perfekt mykgjør huden og etterlater den glatt og smidig. Deretter kan du gni huden albuene litt mandel eller lavendelolje.
 2. For å opprettholde skjønnheten i huden kan tjene albuer og olivenolje. Til ønsket resultat var ikke bare bra, men også rask, grov hud børste med olivenolje og la den over natten så (albue vikle strimler av tøy eller gasbind, sammensatt av flere lag). Hvis nødvendig, kan fremgangsmåten gjentas.

 Sesong hender omsorg. Nyttige tips og råd


 Hvordan å behandle huden hender fall
 Hvordan å behandle hånd hud i vinter
 Hvordan å behandle huden fjærarmer
 Hvordan å behandle hånd hud i sommer
Oppbløting av hudenFør du tar fatt på en diskusjon av problemstillinger om hudsykdom - maserasjon av huden, bør det bemerkes at det ikke er nødvendig å være redd, til tross for den forferdelige navn. Denne prosessen bør også henvise til den kategorien av sykdommer, og kaller det enkelt og klart - irritasjon av de øvre lagene av epidermis, selv om noen ubehag det kan bringe naturlig.
Men med maserasjon, til en viss grad med alt, både voksne og barn. Du vil se dette selv. Husk hva som skjer med huden din, spesielt med en blyant på fingrene når du pereparytes på badet, eller en lang tid vil bo i vannet? Kanskje du ta hensyn til hvor interessant og unaturlig krymper med hud. Så denne prosessen er maserasjon i ren form. Som du kan se, ikke noe ekstraordinært. Men alltid, dessverre, det er ett "men". Noen ganger irritasjon i de øvre lag av overhuden av huden blir uønskede konsekvenser.
Forresten, maserasjon - ikke den siste kategorien vurdering av liket i rettsmedisin. Med sin hjelp fastslå dødstidspunktet druknet. Men ikke la de dårlige. Vi avslutter denne digresjon fra våre hovedtema.

Hvilke faktorer årsaken maserasjon

Så lange opphold i vann (mer enn ti timer) fører til det faktum at maserasjon begynner å vises ikke bare på tær og fingre, men håndflatene og fotsålene. Mye avhenger av vanntemperaturen. Hva det er høyere, jo raskere du kan stå overfor uønskede konsekvenser maserasjon - utslipp av overhuden. Graden av saltholdighet påvirker også dannelsen av symptomer oppbløting. I saltvann går det raskere.
Som et resultat av denne prosessen er en høy risiko for å "fange" gjennom det øverste lag av epidermis infeksjon eller andre infeksjoner, som godt kan være i vann, spesielt i elvevannet. Irritasjon i de øvre lag av epidermis alvorlig svekker beskyttende funksjon av huden, og det er derfor i vannet må doseres. I vann ved romtemperatur (21-25 grader Celsius) - til tjue minutter i vannet for bading (30-35 grader Celsius) - ikke mer enn ti eller femten minutter. Bading med tillegg av havsalt - til ti minutter.
Virkningene av maserasjon

Maserasjon av huden ikke utgjør noen trussel hvis symptomene forsvinner i løpet av en time, mens i vannet til ti timer i døgnet. Men hvis, på grunn av noen omstendigheter, måtte du bo i vannet lenger enn tjue eller tretti timer, og noen ganger kan det hende du trenger et kosmetisk inngrep for å fjerne overhuden separert. Mindre - forstyrrelser kirurg, hudlege og infeksjonssykdommer. Uansett hvor forferdelig det kan høres, er virkeligheten mye budennishe. Etter inngrepet, vil det full restaurering av epidermis med riktig behandling og godt balansert kosthold være observert i et par uker. I dette tilfellet, med unntak for ekstern bruk (salver, geler), vekt og en økning i diett av vitaminer og mineraler som er ansvarlig for skjønnheten i huden (vitaminer, vitamin A og E, umettet fett, etc.). Du finner dem både kompleks vitaminer og ernærings. For eksempel vil bare en dag spiser en spiseskje linfrø og olivenolje, pluss spise en halvkilo noe frukt og rå grønnsaker for å oppveie mangel av disse stoffene i kroppen.
I mange tilfeller er hudgjennomhullIng forsømmelse av offeret for deres helse. Ikke så skummelt er en manifestasjon av overhuden som økte muligheter for utvikling eller oppkjøp av andre sykdommer. Derfor å være på ferie (der det er noen kroppen av vann) eller ta et bad, dusj, aldri forsømmelse personlige hygieneregler og normer midlertidig opphold i vannet. Holde kroppen ren etter hvert reservoar ta en dusj med antiseptisk såpe eller gel. Bruk bare med sin hygiene, spesielt håndkle.  
Яндекс.Метрика