Hvordan du kan redusere eggene på beina?
 Mange kvinner er opptatt av utseendet på sine føtter. Ikra noen ganger veldig tung. Musklene i leggene økt med hevelse, overdreven fysisk trening. Noen ganger er de store når hun gikk ned i vekt. Som et resultat, er egg ikke bare ute for stor late nezhenstvennыm og uhøflig, men også visuelt forkorte beinet. Dette problemet må tas opp fordi eggene kan bli så stor at du rett og slett ikke vil være i stand til å igjen sette på din favoritt jeans. Så i "mini" ben vil se latterlig. Hvordan du kan redusere eggene på beina? Vurdere de mest effektive øvelsene forebyggende tiltak. Du må endre på menyen, holde oversikt over dine vaner og gjøre øvelser regelmessig. Bena vil endre seg rett foran øynene dine, vil du snart glemme de store kalver.
 Hvordan å hindre øke Ikram på føttene? Enkle tips
Først av alt du trenger å gjøre generelle anbefalinger. Den eneste måten du kan øke kontroll kalver skape gode forutsetninger for reduksjon.
 1.  Sko. Unngå ubehagelig sko, høye hæler, plattform. Det anbefales ikke å bruke sko med høy blonder som blodsirkulasjonen og forårsake hevelse. Skoene bør absolutt være komfortabel: deres oppgave er ikke å presse og forsiktig omkranser beinet.
   Ernæring. Følg din meny. Ikke spis mye søt og fet, ikke solite mat for mye og ikke legge krydder. Midlertidig slå av alle røkt og krydret med kostholdet ditt. For tre timer før sengetid stopp drikkevann.
   Utenfor. Hvis du har en vane av å sitte i en stol eller på sofaen, må bøyde ben glemme det. Du blodsirkulasjonen, leg hevelse. Som et resultat av egg er stort, og føttene - uforholdsmessig.
   Sykling. En elsker av reiser med sykkel vil midlertidig gi opp hobbyen. Du vil utvikle for mye så leggen, lading vil ikke være i stand til å takle de volumene. Ikke sykle minst 3-4 måneder før du ser tydelige resultater fra studier. Hvis du trenger en sykkel, redusere reise minst to ganger. Ellers dine store kalver bo hos deg.
   Walking. Du trenger en gyllen middelvei. Å nekte fotturer er ikke verdt det - egg kan "sag" fot form og miste elastisitet. I tillegg frisk luft er bra for generell helse og forbedre kroppen tone. Det beste alternativet - en tur på ca en halv time på det meste.
   Aerobic. Gå i regelmessig aerob trening, trene tau. Et godt alternativ - step aerobic.
  Vekttap. Hvis du redusere vekten og volumet av egg for å miste, prøve å spille litt for å redusere frekvensen av vekttap. Ellers lader fortsatt ikke løser problemet, vil du gå ned i vekt raskt og egg "tørke opp" sakte.
   Fitness. Hvis du er bekymret for volumet av kalver, må du slutte å gjøre øvelsene på treningsstudio for bena. Ellers vil musklene fortsette å øke.
   Måle. Følg omfanget og ikke glem om sunn fornuft, redusere volumet av kalver. Vær oppmerksom på at føttene ikke trenger å minne pinne og har samme volum hele. Vakker feminin etappe skiller elegante linjer, en svak økning i volum over kneet. Altfor tynne bein ser holenastыmy ligne beina på en tenåringsjente. Catching lading, gjøre spesielle øvelser for å redusere kalv på hans føtter fristelsen til å stoppe. Føttene skal være harmonisk og feminin, se naturlig.
  Følg tipsene, så du vil være i stand til å naturlig redusere mengden av kalvene i bena og øke effektiviteten av øvelsen.
   Hvordan du kan redusere eggene på beina? Gjøre øvelsen!
  Utføre forskjellige øvelser Tren regelmessig og gradvis øke strekningen. Slik målrettet arbeid på kroppen din hjelper deg å virkelig redusere betydelig egg. Ikke glem om trening. Det er viktig å gjøre dem jevnlig, uten langvarige avbrudd, sletting dager.
  1.  Først forvarme musklene dine. Før hver økt tar ca 2-3 minutter å kjøre på ett sted. Det beste alternativet - å gjøre det på tærne. Også gjentatte ganger sitte ned.
   Gjør stretching. Stå rett opp, spre føttene skulder bredde hverandre. Prøv å strekke en eneste sammenhengende. Føler hele kroppen. Sakte Bend kroppen fremover i midjen zhynaytesya. Hendene berører gulvet. Styreleder dyppe så lavt som mulig. Tenk deg at du zhynayetesya halvdel, og husk å se leggen: de må anstrenge natyahatysya. Deretter rozhynaytesya bare stille.
   Ballett trening. Det fine med bena på danserne å bli misunt. Redusere eggene på beina hjemme vil hjelpe enkel ballett trening. Stå rett opp. Føttene skal være parallell til skuldrene. Nøye og sakte knebøy. Det bør bare bøye kneet, og lårmusklene må øve. Fokuserer først på foten do. Sitter som 10-15 ganger, gjenta, men med vekt på tærne, forsiktig løfte dem.
   Ta tauet og begynner å hoppe timing med klokken. Ca 10 minutter hoppe på to bein. Deretter må du hoppe på ett ben i minst 5 minutter. Når du blir vant til øvelsene, kan du begrense seks minutter på to ben, og en 3-minutters hopp på hvert ben separat. Gradvis øke tiden.
   Gjør strekking for å redusere mengden av kalver. Stå rett opp. Du kan stole på for en liten stabilitet ryggen mot veggen, men det legges vekt på baksiden gjør det ikke. Overføre all vekten på ett ben. Det andre benet å bøye på kneet. Ta begge hender og føtter start gradvis trekke den bøyde ben for å strekke det. Prøv å lage vinkelen mellom benene ca 90 grader. Trekk opp forsiktig, men hardt nok - musklene i leggene har god belastning. Umiddelbart oppnå ønsket vinkel er vanligvis ikke, men hver okkupasjon stretching er bedre. Gjenta med det andre benet.
   Følg ruller. Stå på hælen og raskt lage 15-20 trinn, og deretter perekotitsya umiddelbart nosochky og fortsette å tråkke på dem er også ca 20 ganger. Gjenta minst to ganger.
   Varme opp. Som en oppvarming må kjøre på plass i ca 2 minutter. Bedre å gjøre det på tærne. Deretter raskt gå tærne rundt 20 små skritt, strukket i en sammenhengende og heve hendene. Følg kalv muskler: de må være stramt.
   Mahi føtter. Før denne øvelsen satt ved siden av en stol. Tilbake du kan kreve som et omdreiningspunkt. Plasser føttene parallelt med skuldrene, trekke det ene benet fremover. Sokk godt trekk at alle musklene spent. Raskt gjøre et trekk tilbake, holder stolen. Gjenta med det andre benet.
   Igjen knebøy. Før slutten av trening igjen, gjør knebøy.
   Lunges fremover. Reduser kalver på bena hjelp lunges videre ben. Stå rett opp, spre føttene skulder bredde hverandre. Ta skarpe angrep føttene fremover, én etter én. Å ha angrepet, sørg for å sikre plasseringen av kroppen, føler de anspente muskler i bena.
   Massasje. Etter klassene må sitte ned, slappe helt av, ben utstrakt. Gjør kalv massasje og massere dem tørr med et håndkle. Du vil forsterke blodstrømmen, noe som øker effektiviteten av treningen.
   Følg øvelsene hver dag. De bør ta deg omtrent en halv time. Gradvis øke belastningen, husk at trening skal ikke skade helsen din. Fortsette som planlagt, ikke hoppe trening for å oppnå de beste resultatene. Kalver i bena vil begynne å krympe foran øynene våre.  
Hvordan lage kremen av kremen?
 I et stort antall kringle krem ​​er nødvendig, spesielt paier, kaker, kjeks og kaker. En deilig rask og enkel måte å lage mat - ved hjelp av krem. Men det er noen av funksjonene i dette produktet skal tas hensyn til krem ​​kom så søt og tykk, lett vzbyvalsya. En god vertinne vet noen hemmeligheter av hans matlaging kan lage perfekte godbiter. Hvordan lage kremen av kremen?
 1.  Sammensetning. De grunnleggende ingredienser - fløte og sukker, og helt andre proporsjoner: 250 g rømme kan legge 50 til 200 gram sukker. Derfor ville det være bedre hvis du prøver nesten ferdige produktet og velger sine proporsjoner, avhengig av dine smakspreferanser. I tillegg, hvis den er fersk fløte, tar det mindre enn sukker med sure matvarer. Hvis rømme, kan det være etter at kremfløte å legge en skje av sitron juice. En lukt rømme sette litt vanilje.
   Forberedelse krem. Tykk fløte (30% fett) pisket med en mikser på høy effekt i 4 minutter. Pre-krem oppbevares i kjøleskap krem ​​i seg selv er også bedre å lage en kul plass. Uansett hvor lenge du ikke kan skyte ned, og du får olje. Gradvis blir pisket krem ​​tilsatt sukker. Så han forsvant fort, du kan erstatte den med melis.
   Lag en tykk krem. Hvis fett rømme mindre enn 20%, så ta en sil, legg den på et par ganger foldet gasbind. I stedet kremen og legg på 8-12 timer i kjøleskapet. Så du får en tykk og fet pooled krem. Etter drenering whey krem ​​raskt og enkelt zib'yetsya et tykt skum. Det kan til og med lage mønstre med bakverk sprøyte uten frykt for det sprer seg.
   Fortykningsmiddel. Hvis kremen ikke ønsker å fjerne seg en tykk krem, kan du legge til en spesiell fortykningsmiddel for krem, agar-agar eller gelatin. Pre gelatin helle et glass varmt vann, la stå i en time. Deretter varme den i vannbad, ikke kok opp, la gelatin oppløses, press gjennom cheesecloth og tilsett fløte. Deretter raskt rør blandingen og suge kaker.
   Kremen av kremen er godt egnet for barnemåltider, det er ikke veldig kalori og fortsatt nyttig. Han kan legge til syltetøy, moste bær, knuste nøtter. Noen foretrekker å gjøre rømme med kakao eller kaffe, men da bør du legge til mer sukker. For noen søtsaker i fløte med rømme legge havregryn, ost eller kondensert melk.  
 Hver av oss drømmer om en perfekt figur. Men det er mange ulemper, fordi perfeksjon er ingen grense. Noen Hovedproblemet er fettet i knærne, som sterkt ødelegge utseendet på bena og hindre slitasje korte skjørt. Hvordan bli kvitt fett?
Hvilke øvelser vil bidra til å fjerne fett fra knærne?

 Hvorfor i knærne deponert fett?


 Fett er avsatt på fanget selv slanke jenter, og jenter med appetittvekkende former slike problem møtt oftere. Men hvorfor?
 •  Dette området er det mest problematiske, fordi musklene er lokalisert her, i hverdagen nesten ingen arbeid.

 •  Stillesittende livsstil. Hvis du skal flytte litt, bør du ikke bli overrasket over at i knærne er ekstra volum.

 •  Brå seponering av trening. Hvis hun jevnlig øvelsene og deretter falt kraftig engasjert, musklene ikke lenger får nødvendig belastning og bli slapp, og spesielt i problemområder vises fett.

 •  Individuelle trekk. Fett er deponert i forskjellige steder: noen det er lokalisert i hovedsak i magen, den andre - på lårene, og den tredje - som fanget.

 •  Underernæring. Logisk, er overdreven bruk av fet, søt, stivelsesholdige matvarer og stekt fett deponert på forskjellige steder i uansett.

 •  Hvordan bli kvitt problemet?


  Hvilke øvelser vil bidra til å fjerne fett fra knærne?

   Så, hvordan å fjerne fett fra knærne? Stor rolle spilt av fysisk aktivitet, men bare hvis du klarer en integrert tilnærming snart tid for å oppnå resultater. La oss se på noen viktige punkter.

   Ernæring


   Hvis du trener og spiser riktig stund, vil noe godt komme ut av det. Gå derfor gjennom kosten er viktig for vekttap.
 •  Først redusere forbruket av fet, stivelsesholdige matvarer, søtsaker, stekt, tilberedt mat, fastfood. Ideelt sett er det bedre å gi opp alt dette i det hele tatt, men reduksjonen vil også være nyttig.

 •  Sekund, redusere porsjoner. Volumet bør ikke overstige 200 til 250 gram.

 •  Tredje, spise brøk, som ofte, men i små porsjoner.

 •  Det fjerde, sørg for å inkludere i kostholdet til mer frukt, bær og grønnsaker, melke og meieriprodukter, korn og kornprodukter, belgfrukter, lav-fett fisk og kjøtt, sjømat. Majones bør erstattes med olivenolje.

 •  Fysisk aktivitet


   Hvordan kan jeg flytte mer: gå til fots, gå i trapper og heiser gi opp, gå, kraftig utføre huslige plikter. Og, selvfølgelig, utføre øvelser uten dem vil ikke fungere. Her er noen av de mest effektive:
 •  Knele, hender, lavere langs stammen eller sted på beltet. Nå begynner å avvike alle torso tilbake, men ikke sitte ved hans føtter. I den endelige posisjon (prøv å bevege seg bort så langt som mulig) Hold i noen sekunder. Denne øvelsen er ganske komplisert og kontraindikasjoner. Så hvis du har skjøre eller smertefulle ledd, er det best å gi det opp.

 •  Effektiv forlengelse og fleksjon av bena. Ta startposisjon: Sitt på gulvet, bak Rest hendene på gulvet, bøy bena i en vinkel på 60-70 grader. Nå rette det ene beinet, deretter bøye det. Gjenta dette andre benet. Total oppfølging minst 15-20 repetisjoner for hver etappe.

 •  Ligg på ryggen, bøy bena i knærne og fortynne til partier knyttet til foten. Først koble knærne å inhalere, deretter kaste dem så langt som mulig, prøver å berøre gulvet. Denne øvelsen er bra for fleksibilitet og vil styrke ikke bare området over knærne, men hele innsiden av lårene.

 •  Nyttig gang på plass (eller ikke på plass, tillater territoriet). Opprinnelig en tur, løfte knærne så høyt som mulig. Deretter kan du gå på å kjøre. Husk at når du utfører høye kne løft, ellers ingen effekt vil være. Fortsett sånn i 2-3 minutter, så ta en pause og gjenta.

 •  Sitt på gulvet, knærne spredt sidelengs og koble foten. Nå prøve å ta dine knær etasjer, noe som gjør pusten og puster koble knærne mens du presser dem tilbake til gulvet. Slik motstand er nyttig for å styrke musklene.

 •  Stå med føttene koble til, underarmene langs kroppen. Nå løfter beinet, bøye kne, og deretter trekke opp til magen. Dette kan hjelpe seg selv med hendene. Hvis først vil du være vanskelig å holde balansen, kan du få opp, lener seg tilbake mot veggen. Gjenta øvelsen 15 ganger for hvert ben.

 •  Ordne foten sideveis bort fra hverandre, og flytte hendene på beltet. Nå bærer hovedtyngden av de første på det ene beinet, bøye den på kneet, så den andre. Somle i nedre posisjon og prøve å gjøre øvelsen maksimal treg til å føle spenningen i bena.

 •  Stå rett opp, føttene sammen og forbundet med å plassere hendene på midjen din. Nå gjennom turbasert bevegelse tå og forfot straddle. Hold stillingen, som vil oppleve maksimal spenning, og deretter komme tilbake på samme måte til startposisjon.

 •  Stå med hendene for å fjerne beltet og bringe føttene sammen. Nå puster gjøre angrepet ene beinet, bøye den på kneet og sette sin fot som mulig. Ved endepunkt Hold og popruzhynte få sekunder. Pust inn og gå tilbake til startposisjon. Den samme og gjøre det andre benet. Totalt for begge bena gjøre minst 30 repetisjoner.

 •  Stå ved siden av en stol eller vegg for å holde balansen. Foot klype sammen. Nå puster bøye beinet ved kneet, deretter skru foten slik at den indre delen så opp. Nå rette opp og slå den på inspirasjon til utgangsposisjonen. Gjenta alt det andre benet.

 •  Ordne føttene skulder bredde hverandre, hendene fjerne beltet. Sakte knebøy og være sent når lårene parallelt med gulvet skal huse. Er i denne posisjonen i noen sekunder, deretter sakte tilbake til startposisjon.

 •  Prosedyrer


  Hvilke øvelser vil bidra til å fjerne fett fra knærne?

   Noen ganger for å bli kvitt problemet er hemmet ikke bare fett, men slapp hud, noe som også gir volum. Stram og gjøre den mer elastisk hjelpe noen prosedyrer:
 •  Douches. Sikte på problemområder stråle av vann fra dusjen (jo mer trykk jo bedre), inkluderer varmt vann først, deretter kaldt. Fortsette i et par minutter. For å gjennomføre denne prosedyren helst om kvelden og morgenen.

 •  Gjør massasje. Kjøp en grov vaskeklut eller kroppsskrubb. Sirkulære bevegelser trene problemområder. Etter dette er det ønskelig å anvende en krem ​​med strammeeffekt.

 •  Wraps. For en slik prosedyre, kan du bruke malt kaffe, hvit leire, alger eller honning. Påfør lim på problemområder og vikle kneet med plastfolie. Vent 2-3 timer, og skyll med kaldt vann.


 •  Endeavor følge noen regler og snart bena blir slank og vakker.  
  Яндекс.Метрика