Stjernene i bena. Hvordan å behandle

 Stjerner på føttene: årsaker, forebygging og behandling


 Venøs stjerne: hvordan man skal håndtere dem


 Vaskulær nettverk (eller venøse vaskulære stjernetegn) på bena (noen ganger i ansiktet) i nesten annenhver kvinne. Denne avanserte intradermale fartøy som er røde eller blå og ulike former (tre, i form av patcher, etc.). Årsakene er forskjellige. Spesielt de hormonelle endringer i kroppen, inkludert hormonelle legemidler, ulike sykdommer (lever, skjoldbruskkjertelen, etc.), dårlige vaner, lang stå oppreist, fedme, skader, som følge av en kjemisk peeling, ukontrollert solarium, individuelle kjennetegn av kroppen, etc.
 Løsning venøse stjernetegn bør deles inn i de som brukes i medisinske sentre, og de som det er mulig hjemme. I sykehusets leger utfører mykroskleroterapyyu (i kapillærer innføring av spesielle legemidler som lim små fartøy, etter som de gradvis oppløses) og эloskoahulyatsyyu (fartøy som påvirker høyfrekvente bipolar elektrisk støt, oppnå samme resultat), og praktisere slike feil fjerning med en laser. Ty til helsetjenester bør være klar over at dette kosmetiske prosedyrer for å løse problemet med estetisk side, men ikke fjerne årsaken, fordi venøs stjerne kan dukke opp i fremtiden. Konklusjonen bør ta forebyggende tiltak og for å hindre deres forekomst.
 Forebygging av vaskulær nettverk av beina gir:
 - En systematisk metode for kontrasterende prosedyrer (sjeler bad);
 - Fysisk trening (turgåing, svømming, sykling);
 - Iført terapeutiske strømper og sko på en lav hæl;
 - Inkludering i kosthold mat som inneholder vitamin C, E og F (hvitløk, valnøtter, olivenolje, bønner og sitrusfrukter);
 - Minimering røkt, fett, mel og søte retter.
 I tillegg er det nyttig å gå av etter en hard dag på sofaen, løfte føttene for å sikre blodstrømmen.
 Hvis venøs stjerne har akkurat begynt å dukke opp, hjelpe og folk rettsmidler.

 Stjerner på hans føtter behandling for the People


 Oppskrift 1
 Obligatorisk: Kalanchoe pir'yaste vann (etter behov).
 Matlaging. Slipe bladene av Kalanchoe, fyll dem halv liter bank, dekk med kaldt kokt vann og sette mot i 7 dager på et mørkt sted, og til riste beholderen, deretter belastning.
 Søknad. Gni bena fra føttene til knærne.
 Prosedyren blir utført i løpet av 3 måneder.
 Oppskrift 2
 Nødvendig: aloe treet (etter behov).
 Matlaging. Sett plantematerialet i kjøleskapet i 3 dager.
 Søknad. Gni aloe juice (10 dråper) problem området minst 10 ganger om dagen hver 2 dager for en måned.
 Oppskrift 3
 Nødvendig: til 05 kopper hakket persille hage, vann og melk.
 Matlaging. Hell kokende vann plantemateriale, la stå i 20 minutter, avløp, tilsett melk og rør.
 Søknad. Blandeverktøyet komprimerer fremstilt i 30 minutter.
 Oppskrift 4
 Nødvendig: en grønn tomat.
 Matlaging. Skjær frukten i to.
 Søknad. Legg tomater skåret i problemområdet, 3 min smøre huden nærende krem.
 Prosedyren utføres ikke mer enn 10 dager.  
Liktorn på den eneste behandling for the People

 Liktorn på føttene. Behandling hjemme


 Plotte tett keratinized hud på den eneste av foten - det natoptysh. Det har ingen indre kjerne som skiller den fra dannelsen av blemmer, men ubehag, reiser det svært viktig og smertefull.
 De viktigste årsakene liktorn - flat, iført trange sko eller sko med høye hæler, forårsaker stress på foten er ujevn. Derfor er det nødvendig først å fjerne den faktoren som utløser dannelsen av liktorner, dvs. finne gode sko. På egen hånd, trenger liktorn ikke forsvinne og kan forårsake ubehag år. Profesjonell hjelp til å løse dette problemet, hvis vi slår til skjønnhetssalonger, etc.. Seksjon. Men du kan bli kvitt liktorn og hjemme, men vi må være forberedt på det faktum at i løpet av de nødvendige prosedyrer som kreves utholdenhet. Keratolytisk kremer - et middel til dette. Krem, som består av salisylsyre påføres kåt tomten (friskt vev bør beskyttes mot eksponering for det), dekk med klut tape fikse det og venstre over natten. Morgenen etter fjerning komprimere myknet natoptysh pimpstein skrubb. For å oppnå det ønskede resultat, er det nødvendig å gjøre dette i flere dager. Tilsvar fungerer mais patch. 
 Det er folk, utprøvde metoder for fjerning av liktorn som vanligvis utføres minst en uke.
 Oppskrift 1
 Nødvendig: 1 løk.
 Matlaging. Hogge nøye løken.
 Søknad. Legge vekt på foten, beinet slitasje på en plastpose, låse den eller tå klut og la over natten. I morgen, vaske av overflødig, prosess natoptysh pimpstein pulver og talkum.
 Oppskrift 2
 Nødvendig: 50 g propolis.
 Matlaging. Legg et stykke propolis form kaker.
 Søknad. Fest propolis å natoptыshu, sette opp i en plastpose, låse den eller tå klut og la for dagen. Kveld remove komprimere damp natoptysh og gnidd med pimpstein.
 Oppskrift 3
 Nødvendig: 70 ml vegetabilsk olje.
 Matlaging. Sokker impregnert med olje.
 Søknad. Bruk sokker til å dekke sine plastposer og sikre et annet par sokker. La komprimere i 2 timer, skyll og gni smør natoptysh pimpstein.
 En rekke bad er også ganske vellykket konkurrere med liktorn.
 Oppskrift 1
 Nødvendig: 1 ss. l. ammoniakk, natron og flytende mya, 2 liter vann.
 Matlaging. I varmt vann for å oppløse såpe, soda og alkohol.
 Søknad. Sett føttene i et basseng, 30-40 min natoptysh gnidd med pimpstein.
 Oppskrift 2
 Nødvendig: 2 ss. l. salt, 2 liter vann.
 Matlaging. Oppløse saltet i varmt vann.
 Søknad. Sett føttene i et basseng, 30-40 min natoptysh gnidd med pimpstein.
 Oppskrift 3
 Nødvendig: 100 g potet rengjøring, 2 ss. l. linolje, to kopper vann.
 Matlaging. Vaske ren, fyll med vann og holder på lav varme for å danne en slurry, deretter la den avkjøles, helle olje og bland godt.
 Søknad. Hold føttene i vannochtsi med potet som veier 20 min, vaske føttene med varmt vann og prosess natoptysh pimpstein.
 Oppskrift 4
 Nødvendig:. Myse (etter behov) i 1 time L. glycerin og ricinusolje.
 Matlaging. Heat serum. Bland olje med glyserol.
 Søknad. Spør føtter i en bolle med serum i 20-30 minutter, skyll med varmt vann rester og fett natoptysh oljeblandingen.  
Generelle prinsipper for selv massasje ansikts

 Selvfølgelig har hver selv massasje teknikk sine spissfindigheter. Men det er generelle regler for prosedyren som skal følges uavhengig av valgt teknologi.
Generelle prinsipper for selv massasje ansikts

 1. Alle bevegelser bør være lett, glatt, delikat. Du kan ikke strekke huden, gni, kna, klemme eller vri. Jo mindre deformasjon av huden, jo bedre. Under prosedyren, strengt følge retningen av massasje linjer, eller vil du ikke redusere rynker, men heller for å gjøre dem mer synlige.
 2. Før massasje bør alltid renses for sminke og andre urenheter ansikt, hals og bryst, og vask hendene og tørk. Husk - en god rensende effekt er svak løsning av boraks. Legg et glass varmt vann klype boraks og rør det ordentlig. Vask med forberedt løsning og deretter skylle ansiktet med rent vann og klapp huden tørr med et mykt håndkle eller klut. Gni ansiktet med et håndkle bør ikke være. Denne metoden er god som fotmassasje. For en mer subtil og sensitiv hud ansiktsmassasje, er denne metoden for grovt.
 3. For å håret ikke forstyrrer massasje, må de være opptøyer, rent under rim, bandasje eller badehette.
 4. Selv massasje ansiktsfortrinnsvis i speilet, slik at du kan overvåke statusen til ansiktet ditt og mer nøyaktig følge retningen av massasje bevegelser.
 5. Sørg for å bruke massasje olje eller krem. For det første, uten disse midlene verre hender vil gli over ansiktet, strekke huden og selv forlate riper på den. Sekund, massasje kremer og oljer inneholder aktive stoffer som forsterker de positive effektene av massasje. Ikke bruk glyserin, petrolatum eller andre mineraloljer, de er dårlig absorbert av huden. Body krem ​​bør være basert på fett av animalsk eller vegetabilsk opprinnelse.
 Massasjeolje og krem ​​kan kjøpes på apotek eller lage din egen. Her er en enkel oppskrift massasjefasiliteter.
 Massasjeolje kan være forberedtÅ blande en hvilken som helst vegetabilsk med noen få dråper av en olje. Vegetabilsk olje oppvarmet i et vannbad til 35-37 grader, tilsett 3-5 dråper eterisk olje og bland
 Kroppskrem med rosevann
 Nødvendig: 1 ss. l. kamfer olje, 4 ss. l. lanolin og solsikkeolje, 9. århundre. l. rosevann.
 Forberedelse: skifte lanolin med solsikkeolje. Rosa vannet varmt, ikke kokende. Under omrøring, legg rose vann til blandingen av lanolin og smør. Legg kamfer olje og bland godt til en jevn røre.
 Søknad. Bruk for massasje person.
 Massasjeolje
 Trenger: til 05 kopper mandel og ricinusoljer.
 Forberedelse: Bland ingrediensene. Umiddelbart før bruk varm massasjeolje i et vannbad til en temperatur på 35-37 ° C (kroppstemperatur).
 Søknader e. Bruk med ansiktsmassasje.
 Tuppene gjelde for renset ansikt massasje verktøy og distribuere den over overflaten, beveger seg i retning av massasje linjer.
 6. Ta vare på øynene dine. Før prosedyren, gjelder for huden rundt øynene er tynt lag med krem ​​skygge, og deretter når du går direkte til dette stedet massasje ansiktet, pusse hans krem ​​igjen. Når du er ferdig masserer huden rundt øynene, fjerne den fra restene av kremen ved hjelp av papir servietter og deretter gå videre til neste trinn i massasje.

 Kontra å massere


 Massasje - en medisinsk prosedyre, fordi som noen behandling, har det sine kontraindikasjoner. Ta en titt på listen over sykdommer som forbudt ansiktsmassasje. Hvis du tilfeldigvis selv den minste tvil om du praktiserer denne prosedyren, bør du konsultere legen din.
 Dermed er massasje kontraindisert ved følgende sykdommer:
? dermatitt, akutt allergisk utslett;
? krenkelse av integriteten av hud, sår, skrubbsår, kutt, osv osv.;
? noen pustler, kviser, sår zahnoyvshyesya, pyoderma, etc;
? det store antallet føflekker eller papillomatoznyh formasjoner;
? noen virale sykdommer så som herpes, eksem;
? ARI ARI og andre forkjølelse;
? forverring av kroniske sykdommer;
? hjerteinfarkt eller hjerneslag;
? rosacea (vaskulær mesh), økt skjørhet av overfladiske blodkar;
? skarp nedgang intrakranielt trykk;
? hypertensjon grad 3;
? akutt bihulebetennelse og bihulebetennelse;
? akutt nevritt av ansikts nerve;
? kreft organer som ligger nær massert området;
? dårlig blodpropp og andre lignende sykdommer;
? idiosynkrasier massasje;
? En fersk midten eller dyp kjemisk peeling og microdermabrasion.  
Яндекс.Метрика