Hvordan å lage en firkantet form negler
 Den firkantede formen av negler er veldig praktisk og praktisk. Disse negler forstyrrer ikke engasjere seg i arbeid, hjem renhold eller andre gjøremål.
 Dette skjemaet går bra med alle typer og fargebelegg, spesielt dekorere en form ryddig fransk manikyr.
 Form fingrene passe firkantet form negler
 Den firkantede formen er veldig allsidig: det passer nesten enhver form for fingrene. Men det er ikke anbefalt i den generelle arm og korte lubne fingre, firkantspiker er visuelt mer avklipte fingre. Men eierne av lange tynne fingre og hender spiker firkantet form passer perfekt.
 Spiker torget bør ikke være for lang. Mye bedre dette skjemaet er for korte negler eller spiker av middels lengde. Hvis hjørnene svakt avrundet spiker, vil sannsynligheten for brudd og sprekker være mye mindre.
 Hvilke verktøy trenger vi
 1. Manikyr pinsett (knypersы) eller spiker saks med rette kniver. Egnet også for pedikyr tang eller tang for kunstige negler.
 2. Nail fil.
 Hvordan å lage en firkantet form negler - steg for steg instruksjon
 1. Rengjør negleplaten neglelakkfjerner. Selv om det ikke er dekselet på neglene, avfette overflaten av væsken og fjerne smuss og støv.
 2. Gjør manikyr vanlig for deg, behandle neglebåndene.
 3. Bruk pinsett spiker trimme spikeren rett linje til ønsket lengde. Prøv å gjøre det i én bevegelse. For disse formålene godt egnet spesielle negleklipper (knipsery) - de kuttet neglen perfekt justert, trenger du bare å velge lengden og deretter pidpylyaty tuppen av neglen. I tillegg kan du bruke clippers for pedikyr behandling eller kunstige negler. De er litt bredere spiker kutter, så la uten problemer jevnt og i én bevegelse for å avskjære deler av neglen over sin bredde.
 Man kan også bruke spiker saks, men for å oppnå det ønskede resultat av bladet skal være rett. Avskåret spiker saks bør også være i ett trinn, slik som å unngå ulikheter og skråkanter. Pass på at bladene på saksen er skarpe nok.
 4. Nail behandle den frie kanten av neglen. Således er det nødvendig å skjære langs linjen vinkelrett på den tenkte linje som passerer gjennom sentrum av spiker fra sin base til den frie kant. Opylyvayte alltid negler i én retning, slik som å unngå dannelse av grove kanter eller skade på negleplaten.
 5. Vær oppmerksom på selve tuppen av neglen. Bare jobber neglefil i én retning, to eller tre satser pidpylyayete det slik at det var helt glatt. For å teste likestilling av kanten på neglen for å feste den, eller så noen flat gjenstand. Hjørner bør være på en linje.
 6. Pidpylyayete sider av spiker, så arbeider parallelt imaginær linje som går ned midt på negleplaten.
 7. Lett obpylyayete hjørner av spiker, så fra å flytte over til sentrum. Eventuelt kan du svakt avrundet.
 8. Hvis nødvendig, polere neglene spesiell neglefil.
 9. skylle hendene med varmt vann for å vaske bort støv igjen på dem, og sette dem på fuktighetskrem.
 Hvis du er eieren av naturlige negler, og deretter gi dem en firkantet form, må justere det hver 3-4 dager. Ellers form fort tapt, og negler vil se sjuskete.
 Ikke glem å fukte hendene og negler minst tre ganger om dagen for å gjøre dem friske.  
Ungdoms Secrets
 Hvordan å holde seg ung og vakker? - Stilte dette spørsmålet hver dag millioner av kvinner. Det har lenge vært bevist at livsstil spiller en viktig rolle i aldringsprosessen. Så ikke forsinkelsen på ubestemt tid, et trekk fra.
 Først og fremst er det nødvendig å beskytte huden mot sollys. Dette er bare det russiske folk som ankommer sjøveien kan ligge på stranden i timevis, podzharyvayas jevnt på alle sider, og deretter misliker som brant og ødelegge alt ferie. Ikke krangle, jeg ønsker å ha en fin jevn brunfarge, men ikke på bekostning av sin ungdom. Alder flekker, rynker tidlig tap av hudens elastisitet - dette er ikke en komplett liste over mulige problemer elskere soling. Så hva om hvis, for eksempel, ble invitert til piknik under strålende sol? Nevn de brede-hatter, markiser og skygge trær. Ikke glem om krem ​​med solfaktor - som uten dem. Med jevne mellomrom bør denne kremen påføres igjen.
 Nødvendig sporten de kan holde kroppen i god form og vedlikeholde formen. Så fitness ikke har blitt kansellert, blitt faste kunder nærmeste klubb, kjøpe noe nytt for sysselsetting og tilbake.

 I løpet av dagen, mindre ofte som nødvendig for å berøre ansiktet mitt, vask forsiktig, være forsiktig med å strekke huden. Igjen, ikke glem om ansiktsuttrykk. Stå foran et speil og trenuysya ikke supyty panne, uttrykke sine følelser. Sommer nødvendigvis neser solbriller ikke å myse. Gi opp en dårlig vane prop kinnet med hånden.
 Gi opp sigaretter. Du har lagt merke til at røykere hudfarge er grå med tiden, er de og aldringsprosessen raskere. Det hormonelle bakgrunn og redusere blodtilførselen, ifølge stoffer får mindre oksygen. Selv prosessen med røyking bidrar til tidlig rynker rundt munnen. Jeg tror ganske overbevisende argumenter for å slutte å røyke. Å gjenopprette Dra nytte av kosmetikk som inneholder koenzym Q10 og vitamin A, B og C.
 Unngå store doser av alkohol spesielt sterk. Etter å ha tatt alkohol sprer seg i hele kroppen varmen - det utvider blodårene, og hvis misbrukt, kan skipene utvide ganske sterkt og blir synlig kapillær netto. Vanlige kremer er allerede ikke hjelpe, har bruk av laser terapi. Tilsvarende undertrykker alkohol immunsystem ødelegger vitamin C - På grunn av dette bortskjemt hudfarge. Selvfølgelig vil et glass god vin med en lystig fest ikke vondt, men som av rikelig hygget bør forlates.
 Samsvar med disse reglene er ikke flink ikke ta lang tid, men huden din vil se flott ut i lang tid.  
Bath massasje. Prosedyre massasjebad

 Forberedelse for bad massuzhu


 I badet fortrinnsvis 2 til broomFordi i badekaret massasje yshlestanы og de vil bli uegnet for gjenbruk.
 Før massasjen bør absolutt kroppen vask med varmt vann uten såpe uten å tisse hodet. Innlegging av dampbad, pohriytesya i 3-5 minutter, som ligger på sokkelen slik at føttene var litt over hodet. Deretter slappe av i garderoben om 10 minutter.
 I damprommet kan du gå inn, dekker hodet med et håndkle eller en spesiell filt hatter. Våt kost vann bør ikke være. Svette er anbefalt liggende, sittende i en klemme, men alltid godt å sette foten på gulvet eller hylle.
 Det beste alternativet hvis prosedyren innebærer to vekselvis gjennomføring og massere hverandre. Men kan du lære teknikker for selv-massasje badekar, som bør bare kjenner sekvensen av trinn.
 Men bor på skjemaet, som innebærer to.

 SCENER Bath MASSASJE


 Massere ryggen overflaten av kroppen


 Metoder ved hjelp av dampinjeksjon kost som hånd massasje, har sine egne særtrekk. Prosedyrer bør begynne med lette strøk slutter, så gå til leggen, rumpe, rygg, og til slutt - hender som trenger å trekke langs kroppen. Deretter gå tilbake.
 Brooms for massasje et lite løft. At de rozkalylysya, vent noen sekunder, deretter tilbake kraftig lyasnit på 2 sider, alltid skyve dem til 2-3 med kroppen. Flytt brytere bør være nedenfra og opp, gjerne sakte for ikke å forverre paret. Stryke kosten kan gjøres ca 2-3 minutter.
 Etter stryke hjelp av en kost til å fortsette postehyvanyyu. Start fra baksiden, beveger seg i alle retninger. Du deretter piske ordren tilbake, lår, kalver ben og føtter. I medhold av denne teknikken ganske 1 min.
 Stryke bakenden behandling. Men i sluttfasen bevegelse kost bør være raskere: 1 stryke fra tå til halsen bør bruke omtrent et sekund.

 Massere fremsiden av kroppen


 Massaged bør ligge på ryggen, med en arm som dekker lysken og den andre - i hjertet. Prosedyren bør begynne med pohloskuvannya, sekvensen som er forpliktet til å være strengt konsistente, bryst, mage, lår, ben, føtter. Varighet av behandlingen - 1 min.

 Bunny "komprimerer"


 For denne prosedyren, en person som massasje bør rulle over på magen hans. Bør starte mottak av postehyvanyy, deretter kombinere dem med "komprimerer" utført ved hjelp av børster. Denne fremgangsmåten er spesielt nyttig for dem som lider av en kronisk form av isjias, og bruke det som følger.
 Brooms løft, hold i noen sekunder i luften, slik at de rozkalylysya deretter på sideflatene på baklyset er brukt 2-3 pohloskuvannya tett og umiddelbart bytter til ryggen i 3 sek. Disse teknikkene trenger å gjøre, og baksiden av halsen langs ryggraden til midje, hofter og føtter. Å lide av isjias prosedyren kan gjentas 6 ganger. Etter endt massasje sted på både kost tilbake og samtidig dra dem til hodet og føttene.

 Kontraindikasjoner for bad


 Besøker bad er viktig å huske kontraindikasjoner. Så ikke gjennomføre prosedyrer for sykdommer i hjerte-karsystemet, hypertensjon, tuberkulose, hjerneslag, kreft og seksuelt overførbare sykdommer.
 Når kald, ledsaget av feber, kan badet ikke gå, det er en alvorlig belastning på hjerte og blodkar, og kroppen i denne perioden og så avslappet. La dampen bare under ettervern - Med kaldt eller rest hoste, spesielt hvis du bruker urter og eteriske oljer med antibakterielle egenskaper.  
Massasje. Typer anti-cellulitt massasje

 Regelmessig massasje forbedrer blodtilførselen til vev, normaliserer celle ernæring, reduserer kroppsfett. Massasje - obligatorisk del anti-cellulitt program. Du kan melde deg på massasje salong eller utføre denne prosedyren selv hjemme.
 Merk at massasje vises umiddelbart. Vi må vente 2-3 uker, og noen ganger enda mer. Det hele avhenger av tilstanden til huden din og de individuelle egenskapene til kroppen, så i løpet av massasje ikke bør prøve også: antall bytter til penger, men heller forverre situasjonen. For intens massasje vil føre til blåmerker og hevelser, så massere huden forsiktig og nøye.
 Hvis du lider av åreknuter eller dermatologiske sykdommer, er du massasje kontraindisert.
 Det er tre hovedtyper av anti-cellulitt massasje: Hånd (manuell), tørr sliping og vakuummassasje.

 Hånd Massasje


 Hånd massasje anbefalt daglig. Ifølge denne fremgangsmåten for å fordele 15 til 20 minutter. Hvis du foretrekker det, kan du massere problemområder, og mer. Men husk at massasje ikke bør ta mer enn en time.
 De grunnleggende teknikker for manuell anti-cellulitt massasje - stryke, klappe, kramper, "vыmeshyvayuschye" bevegelse, plukket og lommer.
 For å begynne, vaske hendene, tørk dem tørre og dele kroppsmassasje olje eller anti-cellulite rette. Disse komposisjonene dine hender vil gli over huden, og en spesiell anti-cellulite krem ​​vil forsterke effekten av massasje.
 Anti-cellulitt produkter og farmasøytiske og hjem inneholde ingredienser som kan forårsake allergi. For eksempel, en av de beste assistenter i kampen mot cellulitter anses honning. Men for alle sine positive egenskaper av honning - en sterk allergen. Derfor, før du bruker en ny kosmetisk produkt må gjennomføre en test for følsomhet. Hva som er på innsiden av albuen, påfør litt krem, som kommer til å bruke, og gni den inn i huden. Dersom det innen 12 timer du manifest tegn på en allergisk reaksjon, kast produktet.
 Massasje bruke oppover, dvs. starte ned, deretter flytte til lår, rumpe, mage og hånd massasje på slutten. Spesielt forsiktig gned magen, bør bevegelser være glatt, lys og rettet klokken. Lysken, innsiden av lårene og popliteal bøyer massasje kan ikke!
 Anti-cellulitt massasje olje
 Nødvendig: 1 ss. l. noen vegetabilsk olje, 2 dråper eterisk olje av sitron, appelsin eller grapefrukt olje 3 dråper einer.
 Matlaging: matolje for å varme vannbad til 35-37 ° C, legge den essensielle oljen og bland.
 Søknad. Bruk varmt olje under massasje.

 Tørr friksjon


 Tørr sliping utføres med massasje hansker, børster med naturbust ikke for stramt eller brettet håndkle vri.
 For å oppnå dette resultatet massasje bør gjøres minst to ganger i uken, og økten må vare et gjennomsnitt på fem minutter. Men tid er ikke et stort landemerke - problemet områder av kroppen trenger for å gni motstandsdyktig rødhet.
 Når du prøver denne type massasje praksis, sørg for at huden er dekket med en skorpe tsellyulytnoy lenge nok er blek, med endringer i fettlaget forstyrret sirkulasjon. Det er lurt å raskt oppnå bærekraftig rødhet, og du samtykker til sterkt "nadrayvat" problemområder. Ikke gi etter for denne impuls! Tvinge du vil oppnå noe godt, bare sette en rastsarapaete blåmerker og hud. Tørr sliping som andre anti-cellulitt massasje bør gjøres forsiktig, uten noen ekstra innsats. Bedre å bruke mer tid på massasje, men det ønskede resultat.
 Når knust, som i manuell massasje, må vi bevege seg oppover.
 Vær spesielt oppmerksom: tørr friksjon kan ikke gjøres på våte kroppen! Huden må være tørr, ellers vil du bare skade huden.
 Etter massasje bruke en body lotion eller nærende krem. Gni i kosmetisk huden grundig med myke massasjebevegelser.

 Vakuummassasje
Massasje. Typer anti-cellulitt massasje


 Å utføre denne type massasje kjøpe på apoteket silikon bank.
 Massasje er ønskelig å gjøre hver dag. Varighet av behandlingen - ca 10-15 minutter. Som med tørr sliping, hovedsignal som viser at massasje er på tide å avslutte - fremveksten av resistente rødhet.
 Smør problemet områder av kroppen massasje olje og silikon bank for å løfte huden. På grunn av vakuum "prysmokchetsya" til kroppen din. Sirkulære bevegelser tilbringe hennes problem området. Hele prosedyren av banken vil bli belastet med et vakuum på kroppen din.
 Når huden rødhet vises stabil, komplett massasje, nakryytesya varmt teppe og legge seg ned litt for å holde varmen. Så ta en dusj og børste problemet områder av cellulitt produkter eller melk for kroppen med essensielle oljer av sitrus.
 Å bekjempe cellulitter er nyttig å besøke bad og sauna. Partes minst 1 ganger i uken, og for å konsolidere de anti-cellulitt effekt bad, bading engasjert og gjør øvelsen.  
Яндекс.Метрика