Massasje og øvelser for bena

 Som vi alder våre ben vanskeligere å takle daglige aktiviteter, muskler dekk raskt. På kvelden er det verkende ben som musklene svelle bly. Fordi metabolske væske utskilles meget langsomt, så føttene er ofte hovne.
 Takle disse plager og returnere kurs for å lette fotmassasje.
 Du har sannsynligvis allerede lagt merke til hvor mange likheter i våre hender og føtter. Dette gjelder spesielt på hender og føtter. Samt hånd massasje svært nyttig Fotmassasje. Fotmassasje gjenoppretter nedsatt blodsirkulasjon, forbedrer huden, tretthet, hindrer dannelsen av ødem, har anti-aging effekt. På føttene, som palmer, er reflekspunkter knyttet til ulike organer i kroppen, og dermed gir fotmassasje generall effekt på hele kroppen!
 For å forberede føtter massasje olje, bland 1 ss. l. kalofylluma olje og nype, 2 ss. l, aloe vera olje, 3 ss. l. jojobaolje og 10 dråper eteriske oljer nayoly, kanuky eller kayaputa, Helichrysum, sypresser og lavendel.
 Men husk at fotmassasje har en rekke kontraindikasjoner: åreknuter, skader og skader på blodårer, sår, soppsykdommer, blemmer, skrubbsår, bitt og andre.
 Gjør massasje, prøve å omgå fødselsmerker, vorter og andre hud formasjon. Med deres økende rødhet, økt følsomhet travelt oppsøke lege.  
Massasje og gymnastikk hender

 Etter 40 år med hendene omsorg må inkludere sine massasje og gymnastikk. Selvsagt er disse fremgangsmåtene er nyttige i en hvilken som helst alder. Massasje har gunstige effekter på huden, stimulerer blodsirkulasjonen, gir strømning, bidrar til å forhindre hevelse av hender, normaliserer stoffskiftet i celler og vev.
 Hånd Massasje bra for hele kroppen. Det faktum at håndflatene kalles reflekspunkter - områder knyttet til ulike organer i menneskekroppen. Ved å trykke og sliping stimulere vi disse punktene. For nerveendene til vedkommende myndighet kjøre "signaler" som motiverer ham til å arbeide aktivt.
 Unektelig effekt velvære øvelser. Øvelsen styrker musklene i armene, noe som gjør dem mer fleksibel og sterk, bidrar til å kvitte seg med overflødig fett som bygger seg opp i armene. Gymnastikk er nødvendig ikke bare for helsen til hender, men for sin skjønnhet. Tynne håndledd, fingre kvikk, grasiøse kvinner menn grep håndtaket til enhver tid.
? Før selv massasje økten smøre hendene massasje olje eller vanlig håndkrem. Han bør være modige nok til palm gled lett over huden.
 Etter 50 år med massasje og gymnastikk hender er en nødvendighet. I denne alderen vesentlig øker risikoen for artritt og osteoartritt - leddsykdom. Ubehagelige pohruskuvannya fingre - en av de tegn på leddskade. Brusk, som fungerer som et felles lag, tynnere og bein bokstavelig gni mot hverandre. Over tid leddene begynner å verke. Regelmessig massasje og gymnastikk hender - en av de viktigste metoder for forebygging av leddgikt og slitasjegikt.
 Vi tilbyr deg flere alternativer self-massasje og gymnastikk hender. Du kan velge hvilken som helst du liker apparater eller alternative dem. I alle fall bør du ta kontakt med legen din, spesielt hvis du er diagnostisert med sykdommer i ledd eller blodårer.
 Massasje bør ikke føre til ubehag eller smerte. Hvis det gjøres riktig, vil du oppleve en massasje som hånd strømmet behagelig varme. Dette gjelder alle typer massasje.  
Massasje cellulitter

 Massasje


 God bidrar til å bekjempe med utseendet på cellulitt Douches, som forbedrer blodsirkulasjonen. Vi anbefaler å ta det hver dag, som kombinerer massasje som bruker stiv hanske, børste eller svamp, gni kroppen sin. Og roztyratysya bruker denne samme måte, ikke bare kan sjelen. Det er også nyttig å regelmessig besøke bad og sauna om dette har ingen kontraindikasjoner.
 Det finnes mange typer anti-cellulitt massasje for å hjelpe deg å gi drenering og bekjempe stillestående: manuell massasje, utført hender og massasje hardware, som vakuum eller pneumomassage.
 Massasje du kan gjøre selv hjemme. Før avstemningen tilrådelig å ta en kald dusj for å forberede huden. Prosedyren starter med slag fra kneet opp, først tjene 3-4 myke streke lårene på alle sider, og gjenta dem mer intensivt.
 Problemområde massasje med begge hender, som om elte deig. Tidligere på hoftene sette lotion eller olje Massasje Cream og gned hendene mine midler i ulike retninger.
 Bones fingrene trange hendene på knærne holder opp låret, opprinnelig fra utsiden, på innsiden og deretter front, med hver side gjør 4-5 bevegelser.
 Kraftige bevegelser klapper hofter med hendene, deretter forsiktig stryke huden. Hofter så må anskaffe en rødlig fargetone og brenne litt og krem ​​- helt absorbert inn i huden.
 Massasje med håndtak
 Massasje ved hjelp av oppkjøp har bedre effekt enn overflaten, som er en sterk blodstrøm, noe som bidrar til å aktivere blodårer og bindevev.
 Følgende massasje teknikker har blitt utviklet kvinnelig fysioterapeut. Nok bare 10 minutter daglig på hud og vev er mer befestet.
 Fatte bevegelser gjør at massasje ikke bare hip, men også magen, underarmer og knær. Det bruker ikke hjelpemidler i form av kremer eller oljer, som på grunn av hendene gli over huden og kan ikke fange det godt. Anti-cellulitt produkter påføres etter massasje utviklet for huden din, slik at de raskt absorbert og trer i kraft.
 Massasje knær og hofter
 Komprimere huden på knærne, noe av det glassplaten, og flytte den opp på utsiden av lårene, og gjenta det samme med de fremre og innsidene av beina. På hver side gjør to trekk.
 Massasje lår, mage og rumpe
 Bones fingrene foldet inn i en knyttneve hånden holder sterkt til huden fra topp til bunn og deretter fra bunnen opp. Utføre bevegelser så lenge det begynner å bli rød, noe som betyr at blodet rushed til vev. Hvis huden er synlig kapillær nettet, deretter massere fra dette stedet bedre å avstå.
 Masser hofter, rumpe og knær
 Tommelen og pekefingeren på begge hendene foldet i en trekant, trykke hardt på huden og holde opp. Deretter flytter tommelen ned, jevner ut huden.
 Gjør fingrene sammen og hånd lage sirkulære massasje bevegelser, trykke forsiktig på huden.
 Massere innsiden av lårene og armene
 Fast klemme huden mellom tommelen og de andre fingrene og flytte den opp. Prøver uten å klemme huden til henne var ikke blåmerker.  
Massasje hender. Hvordan å massere for hender

 I skjønnhetssalonger høy hånd massasje - en obligatorisk prosedyre manikyr. Massasje har en beroligende effekt, normaliserer talgkjertlene og blodårer, styrker sener og muskler, forbedrer den generelle tilstanden til hud og negler.
 Massasje kan bruke en rekke midler - kremer, lotion, emulsjoner, der massasje er både rensende og fuktighetsgivende og nærende huden prosedyre. Det er best å velge produkter med et bredt spekter av aktivitet - næring og fukte, eliminere aldersrelaterte endringer som styrker neglene.
 Det finnes spesielle verktøy for å massere hender, som er beriket ceramider, oppløst i vann. Disse legemidlene gjør huden din ung, smidig og fløyelsmyk. En blanding av naturlige oljer som danner basis av midler massasje, toning indre og ytre lag av huden, næring og forbedrer blodsirkulasjonen.
 De omfatter alltid tilstede olivenolje og smør, anriket med vitaminene A og E, for eksempel, hvetespirer og nype, vaselin og ulike essensielle oljer. Så før du gjør massasje børste bruke litt av krem ​​eller lotion, forvarming i håndflatene.
 Massasje leddene. Elbow hendene massert bør ligge på den myke armlenet. Å slappe av leddene børste forsiktig vippe frem og tilbake, gjenta 7-12 ganger. Massasje Wrist kan utføres med fingertuppene eller hele hånden. Produsere sirkulære bevegelser, gni med fingertuppene håndleddet, sakte masserer så hele leddet. Gjøre palm stryke bevegelser. For å gjøre det lettere å kna på baksiden av felles, vippe børsten ned litt.
Massasje hender. Hvordan å massere for hender

 Massasje fingrene. Hånd massert horisontal stilling. Start med å elte lillefingeren tommelen, indeks og langfinger i retning fra bunnen av lillefingeren til sin spiss. Først gjør noen lette streke bevegelser - det vil slappe av fingrene. Deretter går du til sirkulære bevegelser over hele lengden av fingeren. Likeledes massasje hver finger individuelt.
 Massyruemaya arm bør være på dette punktet i den opprinnelige horisontal stilling. Ikke glem å stryke og rastyrayuschye bevegelse og i de inter mellomrom.
Massasje hender. Hvordan å massere for hender


 Massasje palmer. Massyruemaya hånd er flaten opp. Tommelen følger lette sirkulære bevegelser.
Massasje hender. Hvordan å massere for hender

 Massere håndbaken. Massyruemaya hånd er flaten ned. Tommelen plasseres på begge sider av baksiden av hånden og indeksen og midtre - under børsten før håndflaten. Starte massasje med håndleddet og forsiktige bevegelser klatre til fingerspissene. Deretter utfører den samme bevegelse lys, komme ned i motsatt retning - fra fingertuppene for å carpal felles. Massasje bevegelser gjenta 3-7 ganger. Til slutt, forsiktig griper pensel, gratis massasje i en sirkulær bevegelse fra høyre til venstre felles.
Massasje hender. Hvordan å massere for hender

 Etter massasje trenger å fjerne overflødig krem ​​med en vev og pakk hånd håndkle dyppet i varmt vann.
 Hjemme, veldig nyttig å gjøre selv-massasje. Påfør en krem ​​eller lotion på utsiden hender, som tilbyr hjelp og utfører utenfor sirkulær bevegelse av begge hender. Deretter vekselvis mos hver finger, noe som gjør bevegelser som ligner spenning trange hansker.
 Hvis huden på hendene dårlig peeling eller grov, massasje kan gjøres med oliven, burdock eller lin olje. Gni forsiktig hånden fra håndledd til fingertuppene i 10-15 minutter. Det er også nyttig å massere hender i 2-3 minutter eller sitron skive skrellet epler. Da hender bør skylles med varmt vann, tørk og bruke noen nærende krem.  
Яндекс.Метрика