Hver kvinne ønsker å være vakker, ønskelig og harmonisk, og likevel elske sin refleksjon i speilet viser seg ikke alle, mange komplekser og "mangler" negativ innvirkning på kvinners selvtillit.
 Her og komme til unnsetning av et stort antall av kosmetikk, foryngende og oppstrammende behandlinger, og, selvfølgelig, plastisk kirurgi.
 Prosedyren for fettsuging - det er ikke lett kosmetisk "tuning" av kvinnekroppen som oppfattet denne prosessen noen jenter og kvinner, men snarere en alvorlig operasjon som krever riktig oppmerksomhet og en viss moralsk opplæring.

 Noen ganger kan du høre at fettsuging - en behandling for lat, fordi på denne måten kan du miste noen ekstra pounds, men det er ikke i seg selv yzmuchyvat tung fysisk aktivitet, kosthold eller narkotika.
Fettsuging av mage, lår, og den høye prisen

 Kanskje det er grunnen til at operasjonen er svært etterspurt blant menn og kvinner, la oss innse det: raskt økt innsiden av lårene, stor mage, veldig avrundede baken, kinn og hake - ikke de beste venner en vakker og selvsikker kvinne.
 Men at uansett hva skjønnhet og lover ikke delt ut kirurgisk klinikk, husk at selv i en slik tilsynelatende ufarlig og trygg prosedyre har sine egne "fallgruver".

 Hvordan og hvor fettsuging?


 Først av alt, la oss snakke, som selv er en prosedyre: pumping er unødvendig og overflødig fett innskudd i spesifikke "sone" områder.
 Dermed forbedre kroppens konturer, blir figuren "riktig" form, men det betyr ikke at en gang du slår på den skrøpelige og lite Tommelise.
 De fleste operasjoner er egnet for folk med god fysisk forberedelse, men som på grunn av arv eller fysiologiske karakteristikker av kroppen, er områder med høy kroppsfett.
 Kvinner er vanligvis innsiden av lårene, nedre del av magen og ryggen av baken noen ganger hender og ankler. Fettsuging av magen eller lårene, samt andre deler av kroppen - ikke billig, prisen på en slik lykke er mye penger.
Fettsuging av mage, lår, og den høye prisen

 Men våre damer vil ikke gi etter for hva er ikke, fordi selv disse heller store mengder ikke er forvirret av det smukke kjønn, så ekkel og unødvendig fold hevelse blir vanskelig å skjule fra nysgjerrige øyne.
 Men husk at fettsuging - dette er ikke en prosedyre som kan kurere ulike former for fedme, bli kvitt strekkmerker og cellulitter og også bidra til å kvitte seg med en levetid på trening og riktig kosthold.
 Bare gjør heller bedre resultater etter denne operasjonen viser svært folk som jevnlig spiller sport, som fører et aktivt liv, og, selvfølgelig, se på hva de spiser.
 Gjør denne prosedyren kan være nesten hvem som helst, selvfølgelig, huden elastisk og yngre pasienter, vil resultatene være så nær den ideelle.

 Gjør en "forvandling" kan og eldre mennesker, men husk at etter førti år, huden mister gradvis sin elastisitet og fasthet, fører det til lavere driftsresultater.
 Totalt er det flere typer fettsuging - en laser, ultralyd og elektronisk (ikke-kirurgisk). Den mest populære blant kvinner ansett vakuum metode der de spesielle områder av kroppen (vanligvis i de naturlige hudfolder) gjort små kutt. Gjennom dem i subkutis injisert en liten tube, som suger overflødig fett.
 Ultralyd-metoden anses mindre smertefull, selv om, faktisk, de er alle lik hverandre, og avviker bare ved ødeleggelsen av fettlaget. Denne fremgangsmåten innebærer innføring inn i det subkutane rom av ultralydsonde på at det er en vedvarende bobler, og de, i sin tur, eksploderer, eksploderer og fettceller.
 Og, ifølge mange, vår metode - ikke-kirurgisk, som involverer ødeleggelse av kroppsfett ved en elektrisk strøm. Alle jenter og kvinner er i utgangspunktet den første veien for det, vi skal snakke i mer detalj.

 Hvordan er fettsuging, rehabilitering og kontraindikasjoner


 Før løgner på operasjonsbordet, må du nøye nærme seg spørsmålet spesialist, på grunn av hans magiske hender vil avhenge av skjønnheten i ditt "nye" kropp.
Fettsuging av mage, lår, og den høye prisen

 Etter den første konsultasjon og gjensidig samtykke til kirurgi, bør legen henvise deg til de nødvendige testene, fordi hele prosedyren utføres i narkose eller overflate, fordi kroppen må være forberedt på slike belastninger, og spesialisten må sjekke. Vanligvis et par uker før den dato X, legen krever pasienter ned i vekt lett å forstå at de "riktige" kroppens konturer bør gis.
 Operasjonen er som følger: identifiserer små snitt gjennom hvilket introduserer en steril løsning for å redusere risikoen for blødning. Når innført tynt rør laget kontrollert bevegelse for å bevege det fett som deretter ekstrahert ved anvendelse av en spesiell vakuum sprøyte.
 Husk at umiddelbart etter operasjonen resultatet er subtile, og kanskje til og med, og du vil finne ganske negativ.

 Saken overflødig steril væske som i løpet av få dager vil gradvis fra små snitt gjort i drift. Tillatte mengden av fett som er virkelig mulig og pumpe i en enkelt operasjon - 1,5-2 liter.
 Tror ikke disse historiene som lover 10 tylitrovi tap i første omgang, er det nesten umulig, og for det andre, hvis så, er dette svært dårlig for helsen og utseendet på huden og veshneho silhuett.
 Alle eksperter etter slik transaksjon anbefaler sine pasienter å følge en ganske streng diett, og etter 4-5 uker starter idrett. Hele denne tiden du har å bære korrigerende undertøy og elastisk bind for å hjelpe kontroll hevelse kroppen og "satt" hud på rett sted.
 Kontraindikasjoner, som med alle kirurgi, er det, og de må tas i betraktning for det vellykkede resultatet av operasjonen. Dette inkluderer pasienter med uttalt nyre- og leversykdommer i det kardiovaskulære systemet så vel som kvinner under svangerskapet og umiddelbart etter fødselen.
 Det kan være konkrete saker, som hver må vurderes separat. Du lurer sikkert på hvor mye gjør fettsuging av magen eller lårene i klinikken? Som vi allerede har sagt, er prosedyren ikke billig og, avhengig av klinikken og legen omdømme kan variere fra 2000. € 10 tusen. €.  
Ansiktsmassasje Wrinkle

 Hvordan å massere ansiktet og halsen hjemme


 Massasje er nødvendig for å forhindre for tidlig aldring av huden, er det veldig godt å håndtere eksisterende rynker. I tillegg forsvinner det etter stress, musklene slapper av, slik at personen er våken, uthvilt og ser yngre.

 Massasje av ansikt og nakke


 Hvis du begynner å gjøre vanlig massasje i sin ungdom, vil det sikkert bidra til å unngå mange problemer: lange ovale ansikter holde klare konturer og rynker i mange år vil ikke bog deg ned med sitt utseende.
 Også massasje aktiverer blodsirkulasjonen i vev av huden på den person forbedrer sin farge, og har høy elastisitet av huden og så videre. D.

 Komplekse ansiktsmassasje til kamp rynker


 Dette komplekset massasje bidrar til å bekjempe rynker. Før hans behov for varme hender, gni dem mot hverandre. Utføre ansiktsmassasje bør roe myke bevegelser, som det skal være rolig og ikke irriterende.
 Bevegelse 1
 For nakken massasje koble til 4 fingrene hans høyre hånd, tommelfinger skyve til side. Så lett klatre på siden av halsen på venstre side mot øret (bare flyttes i retning fra bunnen opp, ikke omvendt). 8-10 Utfør disse bevegelsene, og deretter utføre dem bruker venstre hånd på høyre side av halsen (se. Fig.).
 Under massasje i nakken for å prøve å ikke røre skjoldbruskkjertelen.
Ansiktsmassasje Wrinkle

 Fig. Bevegelse 1
 Bevegelse 2
 Denne massasjen hindrer bevegelse vidvysaty kinnene og styrker haken området; og hvis det allerede er - så det skjærer. Kjør slapping under haken med baksiden av hånden bevege armen til høyre og venstre. Utføre bevegelsen av en hvilken som helst lengde.
 Bevegelse 3
 Koble den andre, tredje og fjerde fingrene på begge hender, og deretter 5-6 ganger for å lage lys klapp på haken opp til nasolabiale folder vingene av nesen. Deretter tuppene lett klapp på forsiden av overleppen, og da - og i de fleste av lepper (se Fig..).
Ansiktsmassasje Wrinkle

 Fig. Bevegelse 3
? Veldig nyttig for hudens aldring honning massasje. Ansiktshuden er mettet med næringsstoffer, ryddet av døde hud partikler og talgplugger.
 Motion 4
 Gå å massere haken og kinnene, bærer hans strengt på massasje linjer frem og tilbake. Tuppene massasje massasje langs den første linjen (fra haken til øreflippene), deretter den andre - fra munnvikene til tragus øret, og deretter den tredje - på vingene av nesen til templene (hårfine). Hver bevegelse gjenta 5-6 ganger (se Fig..).
Ansiktsmassasje Wrinkle

 Fig. Motion 4
 Motion 5
 Kjør pannen massasje. Massasje bevegelser rettet fra venstre til høyre og fra topp til bunn (se. Fig.).
Ansiktsmassasje Wrinkle

 Fig. Motion 5
 Movement 6
 Ved hjelp av fingertuppene "tegne" briller. Hvorfor lette fingre pohlopыvayuschye bevegelse rundt øyne, nese og i å bevege seg langs øyenbrynene, så til de ytre hjørnene av øynene, og deretter på kinnbens bein under øynene - tilbake til broen. Etter noen få av disse kretsene, utføre massasje over øyet (se. Fig.).
Ansiktsmassasje Wrinkle

 Fig. Movement 6
 Motion 7
 Sveip flere ganger på baksiden av nesen oppover, deretter pannen, da - på hodet. Takts øyenbryn, flytter fra nesen mot templene. Høyre hånd klappe deg selv på midten av pannen til venstre, og venstre hånd - helt fra midten av pannen. Gjenta bevegelser 3-4.
 Venstre hånd klapp høyre kinn oppover og høyre - venstre. Denne bevegelsen også utføre 3-4. Deretter løfter haken og gjøre slag fra topp til bunn på halsen, ved hjelp av motsatt side av hver arm. Gjenta 3-4 ganger.
 Til slutt, lukk øynene og utføre lett stryking ansikt oppover, så gå til pohlazhyvayuschym bevegelser av hodet (se fig..).
Ansiktsmassasje Wrinkle

 Fig. Motion 7  
Яндекс.Метрика