Hvordan kan du bli sykSykdommen fanger som regel opp med oss ​​på den mest inopportune øyeblikk. Men noen ganger er det også skjer at en mann er helt frisk, og han var så syk jeg ønsker å få noen ikke planlagt helg. Men du kan bli syk "på bestilling"? Selvfølgelig, men man bør være svært forsiktig at dine handlinger utløst sykdommen har ødelagt helse og ikke føre til mer alvorlige konsekvenser enn tidligere antatt.
Hva du trenger å gjøre for å bli syk
Den mest hensiktsmessige alternativet "sykdom for et par dager" - en kald. For å få det, kan du klatre i badekaret med varmt vann, sitte i det minst en halv time og ikke komme ut, drikke rikelig med kaldt vann. Deretter må du umiddelbart få ut av badekaret.
Et annet alternativ - å drikke te med honning, er det lett å kle seg og gå ut i kulden. Ta noen runder rundt huset, trene trening. Spitnivshy, sørg for å drikke noe kaldt.
Det er lett å bli syk i løpet av vinteren kan være en tur i våte sko eller sokker. Et par dager (eller til og med uker!) Sengeleie er garantert.
Du kan også få is fra kjøleskapet, etter podribnyvshy, fortynnet med kaldt vann, og drikk blandingen i ett jafs. For å få best virkning, bør fremgangsmåten gjentas flere ganger. Du kan også ta en container fylt med is, og under søvn for å si det på brystet.
Selvfølgelig, til den mest pålitelige måten forkjølet - en stå over. Ikke sikker på hvordan du lager den? Bruke air condition. Og hvis dette er fortsatt iskrem eller drikke kald drikk, er effekten av denne fremgangsmåten er minst to ganger mer.
Ønsker å få høy kroppstemperatur, uten effekten av kulde, svært lite jod krapnuty et stykke sukker og spise den.
I tillegg kan du ta en blyant og trekke ut en liten mengde av skifer. Etter å ha spist det, vil du snart føle at temperaturen vil stige til førti grader. Du kan ringe legen umiddelbart eller dra til legevakten. For høy temperatur er perfekt og vinter bading i dammen.
De mest modige og modige kvinner kan oppleve effekten av samtidig bruk av persimmon og melk. Hva dette kan føre - definitivt vanskelig å si, men ekstra utgang du er sikker på å være. Hvis du ikke ønsker å risikere sin helse, og i helgene du fortsatt har behov for, kan du prøve å ringe legen, og han kom for noen gang å presse medisinsk termometer varmt batteri. Fremfor alt, legen kom på tid og gjorde ikke du måle temperaturen igjen. Her er en annen enkel måte å lure legen, for en gangs skyld, drikke 2-3 kopper kaffe, og deretter ringe legen sier at du har høyt blodtrykk. Bevise noe annet ville være vanskelig, så det sannsynligvis vil skrive deg syk. Men merk at ved å drikke du kan alvorlig skade det kardiovaskulære systemet.
Ved å gjøre lignende eksperimenter på deres helse, må vi forstå at hver person har en individuell organisme. Someone slike manipulasjoner kan gi ønskelig ferie, noen i seng og alvorlige helseproblemer. Og for noen de ikke hadde noen effekt.
Hva du ikke bør gjøre, til å ville bli syk
Det gir ingen mening å ta en kald dusj, naken kort tid til å løpe ut i gaten eller helle kaldt vann. Fra disse prosedyrene, er du neppe til å bli syk, zakalytes bare. Douches kan utløse kaldt bare en person med svakt immunforsvar. Dermed kvinner bør se etter nyre og urinveiene. Hypotermi indre organer kan føre til alvorlige problemer. Hvis du bare drikke kaldt vann også kan ikke bli syk.
Ikke vann kroppsvæsker uklart er bortskjemt mat. Det er bedre å gi opp drømmen om en ekstra ferie enn å være en lang tid pasienten sykehus lider av forgiftning.
Noen ganger tilsynelatende harmløse vitser helse kan føre til svært ubehagelig for deg. Hvis du er lei og ønsker en pause fra arbeidet, kan du gå og ta seg fri i hodene. Hvorfor kroppen din har å tåle tankeløse handlinger av sinn? Husk at helse kan ikke kjøpes for enhver pris, så ta vare på den.  
Eye Makeup (Bilder)Brun alltid tiltrekke seg oppmerksomheten til andre, spesielt menn. Hemmeligheten ligger ikke bare i sjokolade krøller eller rette linjer. Ofte eieren av dette luksus rikdom er et annet effektivt våpen - uttrykksfulle øyne. Å holde dem attraktive, bør du holde et par regler for å velge kompetent omsorg og makeup for brunetter.
For tiden er det mange skygger, blyanter, podvodok, kadaver. Alle disse fasilitetene bidra til å understreke den naturlige skjønnheten av brunetter og riktige mindre feil. Det er viktig å velge farger som nødvendigvis må kombineres med fargen på øynene, huden, og noen ganger med et snev av klær.
Make-up - prosessen arbeidskrevende og krever en individuell tilnærming. Det betyr ikke nødvendigvis følge moten. Lytt til råd og make-up som er riktig for deg.

Vi håndterer ansikt

Før oppstart, må du forberede ansiktet før du påfører makeup. Først av alt, sørg for at øyenbrynene. God makeup - en kombinasjon av mange faktorer, hvorav den ene er riktig vyschypani og konkluderte med øyenbrynene. Til prosessen var mindre smertefull, kan du bruke en nærende krem ​​som lindrer irritasjon.
Før du påfører sminke bør rense ansiktet ditt. For denne spesielle dress våtservietter, tonics, mousse. En person skal se frisk. I nærvær av mørke sirkler eller poser bør fjernes. Vil hjelpe forskjellige gel roller applikatorer. De sliter med stor effekt trette øyne. Når de er fullt påkledd, gå direkte til øyesminke.
Hvis du har mørke øyne

Brown-eyed brun heldige fordi de kan bruke makeup rike og uttrykksfulle virkemidler. Blondiner kan ikke råd til det, den ser på dem trassig, og noen ganger også vulgær. Så eksperimentere med lyse skygger, kajal, blyanter. Pastellfarger er ikke anbefalt, kan de ødelegge din makeup.
Eye Makeup (Bilder)

Hvis du har mørk blå, grå eller sorte øyne, vil du nærmer nyanse av lilla, sølv, blå, grå toner. Brunette med brune øyne kan trygt nyte kaffe, grønn, brun gamut. Makeup mange alternativer, avhengig av din smak. Gunstig å understreke alvoret i øyet vil markere som gjaldt for det innerste hjørnet av øyet til utsiden ved hjelp av en mørkere nyanse. I noen tilfeller hjelpe markere øynene pil. I dette tilfellet vil den siste etappen sminke og mascara volum det visuelt øke øyne ser mer attraktive.

Røykfylt makeup for brunetter

Svært populært er makeup «røykfylt øyne». Det innebærer belegg øvre og nedre øyelokk tykt lag av mørke trekull og sølv nyanser. Det er viktig å huske på individet kompatibilitet. Hvis du ser at en make ikke passer deg, nekter det. Prøve noe annet, brunetter gitt mange muligheter til å utføre med utseendet på de dristigste eksperimenter.
Eye Makeup (Bilder)

Men det finnes unntak. Jenter med mørkt hår er ikke egnet gule og ferskenfarger, de gir ansiktet ser sliten. Det samme kan sies om farget mascara. Ikke alle fargene vil se godt, så prøv og se etter hva som er laget spesielt for deg. Dette er hovedsakelig brun og svart blekk, blyant, eyeliner.
Makeup for brunetter brune og grønne øyne
Hvis svart hår og grønne øyne eller te-farget, vil også mørke skygger og mascara farger ikke passer. Mye bedre ville se rødbrun, hvit, grønn og brun blekk skygge. Utsikten blir dypere og øyevipper blir visuelt behagelig og fløyelsaktig. For kvelden make-up kan trygt bruke skyggen med en metallisk glans.
Eye Makeup (Bilder)

Makeup for brun grå og blå øyne
En uvanlig kombinasjon av mørkt hår og grå eller blå øyne, rolige nyanser av makeup - det er ditt valg. Perfekte farger - perle, smaragdgrønt, beige. Blå og blå skygger krever imidlertid altfor stort antall av dem ikke fremheve snittet og formen av øyet.
Eye Makeup (Bilder)

Blå blyant kombinert med nyanser av andre farger også fremheve vakre blå øyne. Men det er viktig å ikke overdrive det med kontraster, sjokolade hår og lyse øyne selv er stor kontrast i utseende, fremheve skjønnheten som bare trenger litt stresset. Gjør det enkelt ved å bruke eyeliner grå eller brun.
Brunette må vurdere hudfarge
Hva er riktig makeup for brun avhenger ikke bare fargen på hår og øyne. Spiller en viktig rolle hudfarge. Kosmetikk må oppfylle alle funksjonene i utseendet ditt. Dette gjelder make-up stiftelser. Jenter med blek hud dress rosa skygge, og gulaktig tone vil se bra ut på huden varme farger.
Eye Makeup (Bilder)

Hvis huden har en gul eller oliven hue, den optimale løsningen - varm brun, kobber, mandel farge. Eiere kobber hud er bedre å foretrekke korall, oransje eller fersken base.
Dine øyne - et kraftig våpen for å erobre menneskenes hjerter, du bare lære å nyte sine fordeler og lage en fin makeover.  
Яндекс.Метрика