Hvordan lage tynn ansikt?
 Menneskelig fysiologi er slik at energireserver (og grovt snakker - fett) ikke valgt ett eller flere av enhetens kropp og jevnt fordelt i alle sine deler. Og for å tynne mage, lår eller kinnene må gå ned i vekt i prinsippet. Det er frustrerende å tårer Noen jenter drøm å holde store bryster etter diett gjør midje tynn og fleksibel. Med disse drømmene vil forlate som smalt ansikt med håp i nærvær av andre løse deler fyleynыh. Planlegger å miste vekt i ansiktet, være forberedt på å jobbe på den generelle harmoni og helse. Og bare i tilfelle, hvis den magre figur du fortsatt har avrundede kinnene, vi kan snakke om strukturelle trekk i ansiktet, gjør det et barn schekastыm. Den brede kinnbenene og underkjeven av naturen forlenge den nedre del av ansiktet, slik at det visuelt komp. Men en slik grunnlov - ikke en setning eller en henvisning til en plastisk kirurg. Husk den gamle tegneserie av løvetann, som var "de tykke kinnene på en så tynn stilk"? Når han var i stand til å kvitte seg med dem, så vi kan. 
 Måter å kvitte seg med lubne kinn
 Anta at de store problemene med overvekt du egentlig ikke gjør det, og alle anstrengelser bør sende den til å redusere bredden av ansiktet. For å gjøre dette må du følge noen regler disiplin som sakte men sikkert vil gjøre kinnene dine er. Gjør kinnbena helt hul, som Kate Moss, som endrer fysiologi, kan de neppe råd, men betraktelig riktig ovalt ansikt dem helt i stand.
 Daglig og sammensetning av mat.
 Først av alt må du gradvis venne seg til å dele måltider. Denne rytmen forbruk bidrar til å øke metabolismen og bli kvitt unødvendig fett i kroppen. Spis ofte og i små porsjoner, ikke fylt magen til randen kjærlighet og en liten følelse av sult, som signaliserer at kroppen er bare et behov for næringsstoffer, ikke bare tom appetitt.
 Når du velger produkter foretrekker crunchy frukt og grønnsaker, korn, helkorn bakt varer - kort sagt, alt som krever grundig og langvarig tygge. Denne dietten er god i to sanser: den leverer fordøyelses fiber er nødvendig for samordnet drift, og trener ansiktsmusklene som støtter kinnene.
 Gi kroppen din med mye væske. Supper, juice, te - en stor kilde til fuktighet, men ingen av dem erstatte den enkle rent vann. Siden den obligatoriske morgen kopp vann på tom mage, drikke i løpet av dagen minst to liter drikke, men heller mineralvann uten gass og smakstilsetninger. Du tilsett vann bare naturlig sitronsaft hjelper også å kvitte kroppen og festningsverk.
 En flott måte å tynne ansikt, en grønn te. Netto krupnolystovyy, jasmin eller ingefær - det normaliserer vann-salt metabolisme, et problem som ofte får folk til avrunding. Det samme gjelder andre organiske te, så gjerne raduyte Hibiscus selv, kompis, Pu-erh og Oolong. Unngå bare løselig te drikke og kunstig smak aromatiske fyllstoff. De bare drevet appetitt eller føre til at kroppen din noe godt.
 Unsubscribe ha alkohol, fancy kaker og raffinerte søtsaker. Disse produktene inneholder store mengder av karbohydrater, som forsinker kroppsvæsken og bidra til ødem. På grunn av den høye graden av permeabilitet av de myke vev i menneske møte overflødig interstitiell vann akkumuleres der. Erstatte godteri tyggegummi og kake - søtt eple. Hjernen mottar et signal mottatt i Blood Sugar, mage, men får mindre vanskelige og farlige materialer for gjenvinning.
 Agenda og spising er også svært viktig for reduksjon av den enkelte. For å unngå hevelse morgen, prøve å drikke rikelig med væske før sengetid, og det viktigste måltidet planen til dagtid. På kvelden, unngå salt og krydret mat og gradvis gi opp alt salt for naturlige urte krydder.
 Gymnastikk for ansiktsbehandling og massasje.
 Sitter eller står så mye som mulig la ned hodet tilbake og føle spenningen i nakkemusklene. Med innsats av åpning og lukking kjeven til du føler muskeltretthet. Slik opplæring bør utføres i morgen og kveld, og med regelmessige økter vil du snart se at "dobbelthake" og avviste pidtyahnuvsya.
 Vekselvis snur hodet til venstre og høyre, prøver så langt som mulig å berøre haken skulder. Komplisere denne oppgaven, å hindre rotasjon av hodet og hånd tungt å overvinne motstanden.
 Grip penn eller blyant lepper og prøve å trekke dem til hvilket som helst bilde. Hva vil være mer nøyaktig og tegningene dine raskere og mer effektivt styrket ansiktsmusklene ansvarlige for området mellom kinn og lepper (hun er ofte løs, noe som gir ansiktet anekdotiske hvis forspist type).
 På kvelden fjerner makeup, ta et håndkle, våt den med vann eller urtete romtemperatur og rulle inn i et stramt tourniquet. Dette convolution klappe seg selv på kinn og hake, som om "ram" bløtvevet inne og akselererende blodsirkulasjon i dem.
 Profesjonelle skjønnhets har en spesiell teknikk stramme ansiktsmassasje. Gå minst én økt av denne prosedyren for å huske de grunnleggende bevegelser og teknikker. Hjemme, kan du gjøre selv-massasje, gjenta fra minnet Passing spesialist. Det er ikke så vanskelig teknikk, men gjør det forsiktig for ikke å skade den sarte huden.
 Gymnastikk for kroppen som en god holdning, mirakuløst påvirker ansiktet. Faktisk er det ingen magi her, og kinnet silikonpupper er ofte forbundet med lut holdning og vane å sove liggende på magen hans. Følg ryggen og skuldrene for å hindre utseendet på sagging kinn og dobbelthake.
Hvordan lage tynn ansikt?
 Kosmetiske prosedyrer.
 Ansikt til ansikt - et universalmiddel omsorg, slik at, særlig gjøre hudishym ansikt. For å oppnå dette resultatet, velger masken innstramming handling og naturlige skreller. Elastisk hud ser jevnere og mer tonet, det skaper ikke ekstra volum kinnene. Best kjent komponenter for effektiv slanking person: gelatin, honning, havregryn, kosmetisk leire og eggehvite.
 Pakker fra urteteer (kamille, lime, storfe) med tillegg av ølgjær og vitamin stramme huden og gjøre ansiktet ser tynn. Denne sammensetningen er nødvendig å fukte gasbind eller et stykke bomullsklut, dekke deres ansikt og hals og ligge stille i 15 minutter (minst et par ganger i uken for en måned).
 De fleste skjønnhetssalonger tilbyr en rekke prosedyrer som letter korrigering av ansiktskonturer, mesotherapy, myostrukturnыy massasje, kjemisk peeling. De påvirker stort sett ansiktsmusklene, noe som får dem til å holde på våre tær og holde kinnene strammet.
 Metoder lubne kinn maske
 Slanking ansikt - ganske lang prosess, men du kan øke hastigheten på en total, visuelle metoder:
  1.  Svetotenevaya korreksjon person. Teknologi, som alltid bruker sminke for å gjøre klarere konturer og funksjoner - levende og tydelig.
     Av leppene. Perception mengdeforhold slik at nærliggende objekter blir sammenlignet med hverandre. Det er ikke nødvendig å sette inn implantater under huden på leppene - ganske dyktig understreke sitt volum ved hjelp av to nyanser av fargestifter.
     Langt hår. Direkte strenger tett over kinnene og visuelt å skjule bredden på den enkelte. Smell som helst horisontal linje, tvert imot, utvider den.
     Dette er de beste måtene å gjøre en tynn person. De er sakte, men med klare retningslinjer ytelse vil gjøre meislede funksjoner og tynnere. I tillegg er uunngåelig faller en person med alderen, så før eller senere reduseres kinn selv.  
Eucalyptus i medisin

 Hvor nyttig Eucalyptus? Medisinske egenskaper av eukalyptus. Sårheling, behandling av faryngitt, behandling av forkjølelse, behandling av kjønnslemlestelse.
 Rom Eucalyptus er et eviggrønt tre sylnopahnuschee høyde fra 50 cm til 15 m, med en pyramideformet krone. Barken er rødlig - brun til hvit. Later stiv, blå - grønn, dekket med et voksaktig belegg. Det blomstrer hvite blomster i blomsterstanden metelkovydnыe, noe som resulterer i en boks. I innemiljøet vanligvis dyrket varianter bare eucalyptus sitron eucalyptus og hunerne. Hjemland eukalyptus fra Australia.
 Eucalyptus er berømt for sin essensielle oljen, som inneholder verdifulle stoffer, hvorav de fleste er cineol, fordi det medisiner basert på eukalyptusolje er så mye brukt i medisin som en antiseptisk og slimløsende. Eucalyptus eterisk olje og dens bruk i sår, inflammatoriske sykdommer i hud og indre organer.
 Med eucalyptus bad lage sopelimer, som er mest vanlig i Kaukasus. Svette, men det er vanskelig, fordi eukalyptus grener er svært fleksibel. Men puster sin duft er veldig nyttig, spesielt for forkjølelse.

 Infusjon av eukalyptus for healing


 Ingredienser: 1 ss. l. eukalyptus blader, 15. århundre. l. honning, 200 ml vann.
 Metode: eukalyptus blader dekk med vann og kok i 15 minutter. Fjern fra varmen, belastning, tilsett honning og rør.
 Hvordan bruke: prosess sår bomull pads dynket i infusjon.

 Infusjon av eukalyptus nummer 1 for faryngitt


 Ingredienser: 2 ss. l. kamille blomster, i det 15. århundre. l. eukalyptus blader, blomster Calendula officinalis, Salvia officinalis blader, til 05-tallet. l. røtter elfwort, Glycyrrhiza glabra, lind blomst, hjerte, gress myr myr av 1 liter vann.
 Forberedelse: Hell i en glasskrukke gress, hell kokende vann til å stå i et vannbad i 10 minutter. og la stå i 40 minutter, avløp.
 Hvordan bruke: mottatt infusjon gurgle tre ganger om dagen.

 Infusjon av eukalyptus nummer to på faryngitt


 Ingredienser: 15 i. l. blader av eukalyptus, peppermynte, plantain, Hestehov vanlig, Salvia officinalis, ringblomst blomster narkotika, urt Hypericum perforatum, rot elfwort, anis frukt, furu knopper, 1 liter vann.
 Forberedelse: Hell i en glasskrukke rå helle kokende vann til å stå i et vannbad i 10 minutter. og la stå i 40 minutter, avløp.
 Dosering: Den resulterende infusjon gurgle tre ganger om dagen.

 Infusjon av eukalyptus for forkjølelse


 Ingredienser: 3 ss. l. knust eukalyptus blader, 200 ml vann.
 Metode: eukalyptus blader helle varmt vann, la stå i en time, avløp.
 Hvordan bruke: mottatt infusjon gurgle med angina 3-5 ganger om dagen, trenger vaske nesen med en kald en per dag, og produsere innånding hoste, forvarmet løsning for par.

 Infusjon av eukalyptus i Bekken inflammatorisk sykdom


 Ingredienser: 2 ss. l. knust eukalyptus blader, 200 ml vann.
 Metode: eukalyptus blader helle varmt vann, la stå i en time, avløp.
 Hvordan bruke: En vaginal skylling gjøre infusjon to ganger i uken.

 Anstrøk av Eucalyptus med radikulitt, revmatisme, nervesmerter


 Ingredienser: 100 g knuste blader av eukalyptus, 500 ml vodka.
 Forberedelse: Hell vodka eukalyptus blader, la for en uke, avløp.
 Hvordan bruke: lage gni såre punkter mottatt skjær.  
Яндекс.Метрика