Aqua: Fordeler og ulemper

 Aqua populært og etterspurt i dag. Takket være riktig valgt sett av øvelser du kan enkelt bli kvitt overflødig vekt og cellulitter. Vann aerobic klasser foregår i vann.

 Den vanligste vann sport - er svømming. Imidlertid er sysselsettingen ikke så effektiv som en vann treningstimer som det ikke er noe behov for å være i stand til å svømme godt.


 Vann aerobic, trening


 Siden det er mange aerobic øvelser. I denne artikkelen presenterer vi de mest effektive og populære. Øvelser for vannaerobic i bildene kan du se på våre nettsider.

 Oppgave 1

 Den består i å kjøre, noe som bør utføres i vann, og nivået bør få deg til brystet. Under klasser prøve å heve over knærne, svinge armene, som i normal drift. Lengden på en økt er 15 minutter.

 Oppgave 2

 Kvitte seg med overflødig vekt på rumpe og lår. Det bør stå mot jernbane, vannstand på brystet. Hvordan kan jeg øke over det venstre beinet, deretter legge den tilbake og slipp. Ryggen bør holdes rett. Gjenta øvelsen 10-15 ganger for hver etappe.

 Oppgave 3

 Vi utfører hoppe i vannet mens du vrir kroppen til siden. Så vi jobber obliques. Tid i 3-4 minutter.

 Oppgave 4

 Vi må snu ryggen på kanten og lene seg på ham. Følg vann-øvelsen "sykkel" og "saks". Denne klassen trener magemusklene og ben.

 Øvelse 5

 Praktisering av musklene i bena og baken. Mens hans midje i vann, gjør lunges videre ben.

 Oppgave 6

 Holde styret, holde ballen mellom knærne, leggene i vannet. Så du vil arbeide magemusklene og indre lår. Gjenta disse manipulasjoner som kreves i 2-3 minutter.
Aqua: Fordeler og ulemper


 Aqua: kontraindikasjoner


 Får noen idrett, ikke glem om kontraindikasjoner. Selv om kontraindisert hos akvatiske fitness nesten ikke, folk med kroniske og uhelbredelig sykdom, før du går til bassenget bør rådføre seg med helsepersonell.


 Sykdommer som vannaerobic kontraindisert: •  astma;


 •  hjertesykdommer;


 •  allergisk mot klor;


 •  revmatisme;


 •  anfall;


 •  hypertensjon;


 •  SARS, influensa og andre forkjølelse.


 •  Å besøke aerobic krever en attest fra legen din. Også, ikke glem å fortelle treneren om hans fysiske helse, kontraindikasjoner og anbefalinger terapeut. Ikke delta på trening hvis du føler deg uvel.
  Aqua: Fordeler og ulemper


   Aqua: Fordeler og ulemper


   Fordelene med vannaerobic vet mye. Slik opplæring bidra til å løse problemene med fedme og cellulitter, bedre helse og hjelpe immunforsvaret og holde kroppen i god form. Siden aerobics ikke bærer tunge byrder, hun praktisk talt ingen kontraindikasjoner. Klassene er svært effektiv, og vannet forenkler gjennomføring av komplekse oppgaver. Denne type trenings anbefales å plassere jenter, eldre kvinner, folk som lider av sykdommer i ryggraden, fartøyer og åreknuter.
   Derfor, vannaerobic, som drar nytte av mye mer enn andre fitness teknikker så populære i dag. Trening gi folk en sjanse til å gå ned i vekt, bedre helse og holde ungdom.
  Aqua: Fordeler og ulemper

  Behandling av influensa folk rettsmidler

   Hvordan å behandle influensa tradisjonelle medisiner?
   Ved første tegn på sykdom bør kuttes en stor løk og inhalerer fordampning nese, munn. Gjenta 3-4 ganger om dagen. Om natten, la skål med hakket løk til hodet av sengen.
   Ett effektivt middel for solbær folk tror på noen form for varmt vann og honning eller sukker (opptil 4 ganger om dagen). Om vinteren kan du forberede et avkok av grenene av rips: ta en håndfull finhakket sprigs, helle 4 kopper vann, kok i 5 minutter, deretter vikle og insisterer i 4 timer. Om natten, drikke to kopper varm buljong og honning. Den neste dagen, gjenta.
   Fukt en bomullsdott i knust fersk hvitløk og investere i nesen, mens du tar hvitløk dråper (1 dråpe i språket). Å forberede dråper, bør bli knust 2 middels hoder av hvitløk og hell dem et glass vodka og rør godt. Behandling bruke 3-4 dager.
   Ta en kopp bringebær (eller bringebær syltetøy), 1 ss honning, 1 ss smør, 30 g av brandy, 1/2 ts natron. Alt dette mix og drikke om natten. Barn del av brandy og lage mat uten å gi halv dose.  
  Folk rettsmidler for behandling av sopp negler

   Hjem rettsmidler for spiker sopp


  ? Kok sterk kaffe og gjentatte ganger dyppet i hans hender, ikke risting sedimentet. Gjøre inngrepet daglig til fullstendig forsvinningen av soppen.
  ? Grease negler 20-30% alkohol løsning av propolis.
  ? Rengjør de berørte områdene med fersk løk juice eller velling av knuste pærer.
  ? Bland 1 ss. l. eddik med 1 ss. l. gulrotjuice og smøre de berørte områdene med blandingen ved hjelp av denne pinnen viklet på en av sine ender ull.
  ? Bland 3 deler eik bark, to deler verbena, 2 deler av bjørnebær frukt, marigold blomster av to, to av urten kjerringrokk. Hell 3 ss. l. bland 1 kopp vann, kok i 15 minutter, avløp. Varm suppen brukes for kremer og vasker.
  ? 10 Hell 1/2 kopp lilla blomster alkohol. Sette mot 10-15 dager. Den mottatte skjær smøre de berørte områdene.  
  ARI behandling for the People

   Hva tradisjonelle medisiner for å behandle ARI ARI.
   Akutte luftveisinfeksjoner (de er vanligvis referert til som ARI) årsak som virus og bakterier. Dette er en ganske vanlig sykdom i luftveiene lesjoner. Immunitet etter en smal sykdom. Derfor kan en og samme person bli syk luftveissykdom 5-7 ganger i året. Smittekilden er en person syk eller utslitt klinisk alvorlig form for noen luftveissykdom. Smitteoverføring skjer hovedsakelig av luftbårne dråper. Luftveissykdom er preget av relativt milde symptomer på forgiftning, først og fremst påvirker de øvre luftveier og godartet kurset. Nederlag pusten manifestert som rhinitt, nasofaryngitt, faryngitt, laryngitt, traheolarynhyta, bronkitt, lungebetennelse.
   Når kalde, hoste, luftveissykdommer legene anbefalte sennep fotbad salt. I en bøtte med varmt vann tilsettes 200 gram salt og 150 g sennep. Senk bøtte begge ben til ben, dekker toppen med et varmt teppe, teppe. Hold føttene til rødhet, og skyll dem med rent varmt vann og slitasje ullsokker og gå til sengs. Merk at for åreknuter behandling er kontraindisert.
   7 teskjeer hakket lakrychnyka (lakris rot) helle tre kopper vann til å koke, kjølig, avløp. Ta 1/2 kopp hver 3. time for hoste, bronkitt, astma, lungebetennelse og ulike luftveissykdommer.
   (For mer informasjon se. "Cold".)  
  Revmatisme. Behandling av revmatisk feber

   Hvordan å behandle revmatisme? Hvordan å behandle gikt? Behandling av revmatisme, podohrы folk rettsmidler.
   Sener og ledd, menisci tjene til å koble de menneskebein, slik at de kan bevege seg i forhold til hverandre. Skade eller sykdom i felles ledende til full eller begrenset eiendomsmegling av kroppen.
   Personer med sykelig leddene bør utelukke bruk av produkter som inneholder puriner. Disse produktene omfatter lever, nyre, lunge, ulike pølser, hermetisert mye.
   Det bør gå på å spise korn, frukt og grønnsaker. Spesielt nyttig epler i enhver form og surkål. Ernæringseksperter generelt mener surkål kosttilskudd produkt. Ved akutt sykdom bør utelukkes skarp og salt.
   Tradisjonelle healere tilbyr en rekke resepter for sykdommer i ledd. Valget av medisiner avhenger av pasienten, fra området der han bor. Det er best å bruke et medikament som er forberedt fra medisinske planter som vokser i ditt område.
   Ta 3 ss ris, vaske, hell 1/2 liter vann og la i vann til neste morgen. I morgen koker uten salt helst tynt grøt og spise på tom mage 3 timer før frokost. Denne dietten holde 2-3 uker. 4-5 dager forsvinner leddsmerter.
   I gikt bør spise hver dag til 100g finrevet gulrot, alltid med tillegg av vegetabilsk olje til å smake.
   Effektiv gikt vitamin blanding av sitron og hvitløk. Å forberede sitron blanding av 4 og 3 hoder av hvitløk hakket i en kjøttkvern og hell den resulterende masse av 1 liter kokende vann, røre og la stå på et kjølig sted dagen, belastning og drikke et glass 1 per dag.
   Hvitløk skjær på vodka er veldig bra for gikt angrep. For å forberede to hoder av hvitløk bør knust og helle et glass vodka, insisterer i et varmt mørkt sted for to uker, risting daglig. Ta en spiseskje i halv-glass med kaldt kokt vann tre ganger om dagen 15 minutter før måltider. I løpet av behandlingen er avhengig av alvorligheten av sykdommen.
   Det anbefales også å drikke et avkok av gikt skodder bønner. For å forberede suppen bør ta 40 gram ventiler, male i en kjøttkvern og hell den resulterende masse av 1 liter kokende vann, røre og la stå i en time, belastning og drikke en spiseskje 4-5 ganger om dagen.
   Nyttig å ta rot skjær hofter. Å forberede må du ta 40 gram hakkede røtter hofter og hell den resulterende masse 1/2 liter sprit, la stå i 21 dager i et varmt mørkt sted, risting daglig. Ta pivcharky to ganger om dagen for en time før måltider. Du kan lage komprimerer med skjær.
   Med gress myr myr av revmatisme, gikt, smerter i bena forberede en buljong og fløte.
   Suppen. Ta en teskje av urter til to kopper kjølt kokt vann. Insisterer i et lukket kar i 8 timer, avløp. Ta 1 / 3-1 / 2 kopp 4 ganger om dagen.
   Salven. 2 ss hakkede urter blandet med vill rosmarin 5 ss solsikkeolje, la stå i 12 timer i en lukket beholder på en kokeplate (rør av og til) belastning. Salven gnis inn i smertefulle ledd.
   Legemidler Birch (knopper, blader, juice) fremstilles som følger. Buljong: ta 5 gram bjørk knopper i en kopp vann. Kok i 15 minutter på lav varme. Insister, innpakket, 1 time, avløp. Ta 1/4 kopp fire ganger om dagen en time etter å ha spist.
   Ta tørket bjørkeløv en spiseskje til en kopp kokende vann. Insister, innpakket, 6 timer, avløp. Ta 1/2 kopp 2-3 ganger om dagen.
   Alkohol anstrøk av bjørkeblader ta 15-20 dråper 3 ganger om dagen med vann. Spring fersk bjørk juice ta 1 / 2-1 kopp 3 ganger om dagen.
   En teskje av tranebær later fylle 15 kopper kokende vann. Insister, innpakket, 1 time, avløp, ta 1/2 kopp 3-4 ganger daglig før måltider for gikt og ledd revmatisme langvarig.
   Revmatisme og gikt er bra å bruke friske, kokte bær mochenuyu og tyttebær.
   Druer å spise for gikt, og drue blader ekstrakt fremmer utskillelse av oksalsyre.
   Ta 5 gram trifoliate later klokker i en kopp kokende vann. Insister, innpakket, 1 time, avløp. Ta 1/4 kopp 4 ganger om dagen før måltider. En annen oppskrift fra bladene av klokken - 1/2 teskje av blader i to kopper kaldt kokt vann. Insister 8 timer, avløp. Ta 1 / 3-1 / 2 kopp 2-4 ganger om dagen før måltider.
   3 ts urter Calluna hell 500g avkjølt kokt vann. Insister 4 timer, belastning. Ta 1/2 kopp fire ganger om dagen.
   Å forberede seg til å ta to teskjeer urt Veronica narkotika i to kopper kokende vann. Insister, innpakket, 2 timer, belastning. Ta 1/2 kopp fire ganger om dagen 1 time etter måltider.
   15 g av jordstengler med røtter bedrentsa-sildre helle 500 gram vann, kok i 15 minutter etter koking brygge, innpakket, 4 timer, belastning. Ta 1 / 4-1 / 3 kopp 3-4 ganger om dagen før måltider.
   Vodka infusjon av røtter bedrentsa-lomykamenevoho (1: 5) til å ta 30 dråper 4-5 ganger daglig før måltider med vann i artikulære revmatisme.
   Gjelder giftige planter bør være nøye og forsiktig. Disse inkluderer høst krokus, Hemlock oppdaget.
   Friske blader hell kokende vann Hemlock marmorert, pakk i cheesecloth som pads. Disse putene er brukt som omslag for revmatisme smerter og gikt.
   Anstrøk av eddik knoller høst krokus fremstilt som følger. Ta en del knust tørket knoller til 12 deler eddik. Insister to uker. Søk om sliping.
   Alkoholatet. En del hakket røtter og fem deler 50-60% alkohol brygge i 2-3 uker i et mørkt sted, risting og til. Søk om sliping. Legemidler med krokus inneholde knoller og frø kaltsyhyn og andre legemidler som brukes i form av tinkturer som en ekstern analgetikum i artikulære revmatisme, gikt, nervesmerter. Håndteres med forsiktighet.
   Effektive pads med gress borodavnyka normale eller sibirske Bjørnekjeks løv, blader belokopыtnyka medisinsk eller verbeynyka monetchatyy, verbeynyka vanlig. Friske eller tørkede blader eller gress av de ovennevnte planter oshparyty kokende vann, innpakket i gasbind. Hot pads feste til verkebyll i revmatiske smerter og betennelser.
   1 ts tørket knuste røtter Berberis vulgaris helle to kopper kokende vann. Insister, innpakket, 4 timer, belastning. Ta 1/2 kopp 3 ganger om dagen for revmatisme. Vodka infusjon ta 30 dråper 3 ganger daglig med vann. Gravide kvinner får ikke.
   En av en håndfull urter balsam helle 3 liter vann og insisterer 30 minutter, filtrere på badet. Ta et bad i revmatiske sykdommer. Planten er giftig, ikke for å bli tatt.
   Alkohol anstrøk av bark og bark ulv bær alkohol skjær brukes som en ekstern irritasjons agent for kronisk revmatisme, gikt.
   Ta 2 ts av glatte alm, alm og slett til en kopp kokende vann. Insister, innpakket, 2 timer, belastning. Ta en spiseskje 3-4 ganger om dagen for kronisk revmatisme, gikt, vedvarende verkende ledd, kaldt.
   Gress og blomster nelliker gress. 1 ss av urter helle en kopp kokende vann, innpakket, 2 timer, belastning. Ta en spiseskje tre ganger om dagen og kaldt ved revmatiske smerter i leddene. Ekstern infusjon brukes som et grøtomslag smertestillende.
   Ta 2 ts tørt gress eng geranium, blod - rød, skog, myr i to kopper kaldt kokt vann. Insister 8 timer, avløp. Ta slurker hele dagen alle infusjon.
   1 ts friske rotstokker fjellklatrer zemnovydnoho koke i 10 minutter i 15 kopper vann, la stå i to timer, belastning. Ta 1/2 kopp 3 ganger daglig før måltider. Merk at avkok er vanndrivende.
   Rhizom eller rot hrechavky gul, horchavky perekrestnolystnoy (3 ts) Kok i 20 minutter i 3 kopper vann for å småkoke med lokket på. Insister, innpakket, 2 timer, belastning. Gul Hrechavku ta 1/2 kopp 3-4 ganger om dagen før måltider. En lignende effekt har horchavka perekrestnolystnaya, bør ta 1/4 kopp 3 ganger daglig før måltider.
   1 ts tørket røtter horychnykarusskoho helle to kopper kaldt kokt vann. Insister 8 timer, avløp. Ta 1/4 kopp 3-4 ganger om dagen 30 minutter før måltider.


   Sider: 1 2 3  
  Яндекс.Метрика