Hvordan kurere en kald?

 Hva folk rettsmidler kan kurere en kald?

 Behandling av forkjølelse tradisjonelle medisiner


 Under forkjølelse betydde en rekke sykdommer som influensa, lungebetennelse, øvre luftveier katarr, revmatisme, lumbago, nervesmerter trigeminal, sciatic og andre nerver. Følsomhet for kulde forskjellige mennesker varierer, det avhenger av kroppens reaksjon på endringer i temperatur og fuktighet. For forekomst av sykdommen er særlig viktig kjøling er ikke så mye kroppen som dens deler, spesielt bena.
 Lag en blanding av urter, lime blomstre, blomst hyllebær, tørket bringebær, blader salvie - alt blandet i like proporsjoner. 2 ss av blandingen helle to kopper kokende vann og la stå i en time under panseret. Drikk varm. Infusjonen er effektivt ikke bare i kulden, men også som en slimløsende.
 Drikk en kopp vann blandet med fem dråper jod. Så, hvis våte føtter, gni dem med vodka og sette på tørre sokker. Sett på brystet og tilbake et par bokser. Drikk 2-3 kopper varm te med honning og ingefær. En blanding av honning og ingefær bør alltid være i huset, anbefalt av leger. Forberede det på denne måten: rist 1/4 kopp ingefær, bland med et glass honning. I te bør settes i 1/2 teskje av denne blandingen. Deretter ukutatysya godt og prøve å sove. Vanligvis, etter sover er kald.
 Hvis det er en verke hele dagen, så i kveld skal natertysya alkohol anstrøk av einer og bjørk knopper. Denne friksjonen øke svette og redusere smerter. Hvis det ikke finnes midler på hånden, bør du tørke kroppen med varmt vann og eddik, umiddelbart bryte opp og sove.
 Som febernedsettende for barn og voksne med forkjølelse leger i antikken brukt byggryn kokes. Ta 100 gram korn, sukker og 1 liter vann, småkoke med lokket på i 10-15 minutter. Gi litt kjølig og belastning. Drikk alt på en gang om natten. Du kan legge til en spiseskje lime honning. Barn, uansett alder, for å redusere dosen av kjøttkraft. Barn bedre forberede et avkok av tørket kirsebær. På 100g bær er 1/2 liter vann og la det småkoke under lokk i ca 10 minutter fordampet tredje del.
 Drikk med rips saft eller spise druer.
 Motherwort og sikori rot vanlig i like proporsjoner brygg kokende vann, te, brygge og ta 3 ganger om dagen for 1/2 kopp.
 I en bøtte med varmt vann for å løse opp 350 gram salt, tilsett 180 g tørr sennep. Senk bøtte med begge føttene og holde dem så lenge til rødhet og følte en brennende følelse i føttene og leggene.
 Spør sennep på brystet, øvre del av ryggen og kalver føtter.
 Drikk kokt nepe juice med sukker eller honning.
 Klare 2 middels løk, finhakket, legg 1/4 kopp sukker, 3/4 kopp vann. Kok til tykk sirup. Ta en spiseskje hver 3 timer.
 Hell sennepspulver i sokkene. Utfør prosedyren i noen dager.
 Ta 2 ss hakkede røtter forvirrende, hell 1/2 liter vann og kok i 15 minutter, kjølig, press og ta spiseskje 4-5 ganger om dagen. En sterk hoste, astma Oman juice fortynnet honning. Avkok av roten vrangforestilling er en god måte diaphoretic, vanndrivende, den brukes i influensa. I folkemedisinen er roten til vrangforestilling svært populære. Omtale av dette fantastiske anlegget er funnet i skriftene til Hippokrates. I antikken var roten av vrangforestilling anses ikke bare medisinsk, men også var mat.  
Infertilitet. Behandling folk rettsmidler

 Tradisjonelle metoder for behandling av infertilitet


 Fraværet av kvinner i fruktbar alder fruktbarhet for 5-7 år med intens sex liv uten prevensjon kalt infertilitet. Den direkte årsaken til infertile ekteskap kan være mann (sperm mangel, unormal ejakulasjon, impotens). Hvis årsaken til infertilitet hos kvinner ligge inflammatoriske sykdommer, anatomiske og funksjonelle lidelser i kjønnsorganene, da disse problemene har alltid hjulpet folks rådene leger. Deres rolle kan ikke undervurderes, men vi må huske på at effekten av eventuelle folk rettsmidler er mest høy i den systematiske og lange, noen ganger mer enn 6 måneder bruk. Ufruktbarhet behandling healere tilby å holde det.
 Kvinner trenger å fri deg fra tungt fysisk arbeid, organisere ernæring, drikke infusjoner av sedativa urter skje utendørs, omgi deg med hyggelige mennesker. Etter en stund vil du se at den yngre, huden var frisk, smidig, så oppdateringen er kroppen. For å lette gjennomføringen av et ønske om å ha et barn er følgende oppskrifter.
 1 ts salvie brygge en kopp kokende vann og la stå i 1/2 time. Drikk 1/3 kopp 30 minutter før måltider tre ganger om dagen.
 1 ss psyllium brygge en kopp kokende vann, la det småkoke på svak varme i 5 minutter, la stå i en time. Drikk en spiseskje 30 minutter før måltider tre ganger om dagen. Løpet av behandlings 1-2 måneder. Dette avkok er brukt og med mannlig infertilitet.
 Inhalerer røyken fra brent jegere fra brent frø kyrkazona.
 Ta 3 ss urte knotweed og brygge 1/2 liter kokende vann, innpakket, i 4 timer. Drikk en kopp 20 minutter før måltider 4 ganger om dagen.
 I mat krydder ønskelig å legge til oregano og basilikum.  
Bivoks bruk

 Hvordan kan jeg bruke bivoks


 Bivoks er produsert av spesielle voks kjertler som ligger på undersiden av buken av arbeidsbier. Det er bare unge bier voks alderen 5 til 16 dager. Etter honning voks er den nest viktigste produkt av birøkt.
 Når de utsettes for luft voks går over fra flytende tilstand til et fast stoff. Naturlig bivoks hvit eller lys - gul farge, har en behagelig lukt av honning, smakløst. Farge voks avhenger av urenheter i harpiks det propolis og pollen.
 Voks er en kompleks blanding av forskjellige, inkludert kosten, stoffer. Den nøyaktige sammensetning av voks ikke er satt, det avhenger av forholdet av hver komponent. Hans handling ligner vitamin A. voks smeltepunkt voks - 60-68 ° C. Bivoks er uløselig i vann og glyserin.
 Ulike egenskaper av voks tiltrukket folk siden antikken. I Hellas og antikkens Roma, er det mye brukt i ofre. Fordi det gjorde stearinlys tent i templene til ære for gudene, og selv male voks byster. I egyptiske litterære monument "Ebers Papyrus", datert til omkring 1700 f.Kr.. e, voks, som honning, er nevnt som et terapeutisk middel. I mange land har honning og voks lenge tilhørte narkotika. Den berømte romerske legen Galen (200-130 år f.Kr.. E..) Forslag salve bevart kalt koldkrem, og i hoveddelen av det var voks.
 Wax har gode konserverende egenskaper, skyterne, persere og andre nasjoner brukt voks for balsamering. På grunn av sin helbredende virkning voks spiller en viktig rolle i tradisjonell medisin. Patcher (klissete, kvikksølv, søt kløver, såpe) som salver (voks, sperm, bly, sink), produsert bare naturlig bivoks. Salver som inneholder voks, honning, essensielle og fete oljer og planteekstrakter som brukes til å behandle sår og brannskader. Avslørte at voksen har antibakterielle egenskaper mot visse mikroorganismer så som stafylokokker, streptokokker.

 Behandling med bivoks


 Tradisjonell medisin er mye å bruke dette fantastiske produktet av birøkt.
 Visp honning brukes for bihulebetennelse, høysnue, øvre luftveisinfeksjon (sår hals, nesebetennelse, etc.).
 Noen leger bruker bivoks salve og krem ​​for behandling av tuberkulose i huden.
 Wax styrker tannkjøttet, hjelper avvenne fra røyking.
 For behandling av sykdommer i munnhulen, faryngitt, kan en betennelse i mandlene og øvre luftveier tygges hundre caps. Cellelokkene inneholder et stort antall antibiotika og konserveringsmidler. Det bør også gjennomføre damp inhalering voks og propolis, smeltet i et vannbad.
 Hard hud behandlet blanding av propolis, voks og saften av en sitron. Søknader salve av nevnte sammensetning bør gjelde for daglige blemmer på dagen. Etter noen dager med denne behandlingen hard hud bør suge i badestamp og fjerne brus.
 Voks brukes aktivt i kosmetikk. Masken av bivoks kan du lese i artikkelen: Face of bivoks.  
Nyttige egenskaper av bjørk

 Bjørk bruk


 Magisk, terapeutiske og kosmetiske egenskaper av bjørk


 En gammel legende forteller om opprinnelsen til bjørkene. Slaviske hedenske solguden Hori aldri sett den vakre rusalochek som Mother River ikke tillot dem å spille på kysten klar dag, og alltid la gå i land bare om natten stjerne. Men en gang bodde havfruer natravke før soloppgang. Jeg så dem og ble forelsket i Hori.
 Han ble hete kyss brenne huden og myk rusalochi ikke la jentene i elva redning kult. Saw Mother River, som smertefull og skremmende hennes datter og bestemte seg for å redde dem fra døden, snu i bilokoryh skjønn - marsj. Men på barken av trærne var alle svarte brannsår fra kyssing Horsa. Og så det dukket opp i bjørk.
 30 mars ble samlet bjørkeknopper. Det er det vi leser om dem i de samme gamle medisinsk manuelle "tjære bjørk knopper samlet inn i løpet av våren og infused skum feil, er utmerket, ranotselytelnыy balsam, som brukes til fordel prymachyvanyya sår som skjedde mot støt og kutt. Bjørk knopper infused oljer i et tre, svært nyttig i revmatiske smerter; Denne oljen er utarbeidet som følger: en flaske med olje sette to håndfuller nyre, satt i et varmt sted, la stå i to uker, deretter press på olje og en god klem av nyre. Når oljen skal være varm, så det var varmt og gni sår del av kroppen, lå i sengen. "

 Bjørk i kosmetikk


 Bladene på dette treet er stor for hudpleie, bad forberedelse, som beroligende effekt på kroppen, gunstig for huden, hjelper med eksem, eksem, stimulere stoffskiftet.
 For å forberede et bad for voksne, ta 300-500 g tørre pulverisert blader av bjørk, hell 8,10 liter kaldt vann, kok opp. Insistere 40-50 minutter, sil, hell infusjon i badekaret og bringe vannet til ønsket volum.
 Badtemperaturen bør være 36 til 39 grader, varigheten av fremgangsmåten - fra 5 til 20 minutter. Ta et bad anbefales 1-2 ganger i uken, men kun etter avtale med legen din, fordi ikke alle mennesker kan ta et bad. Det finnes et antall kontraindikasjoner (tumorer, arytmier, etc.).

 Medisinske egenskaper av bjørk


 Vil hjelpe bjørkeblader og eksem. Forberede et avkok av bjørkekvister med blader, litt kjølig (det må være veldig varmt som kan tolereres) og uten å fjerne kvister 20-30 minutter dyppet i hendene. Etter inngrepet, ikke tørke hendene - gi dem tørke av. Å gjennomføre behandling 2-3 ganger om dagen, helst om natten. På samme buljong kan brukes flere ganger. På den annen side fluider under behandlingen fortrinnsvis våt som mulig.
 I dårlig healing sår anstrøk av bjørk knopper som brukes til å komprimere natyran og 50 g av bjørk knopper helle 05 liter vodka i 10 dager, belastning.

 Bjørk i medisin


 Dette treet er mye brukt i folkemedisinen. Infusjon av bladene brukes som et middel for ødem nyre og hjerte-opprinnelse, og det er effektivt i mild kolecystitt hos pasienter med redusert smerte, kvalme, oppkast, forbedrer allmenntilstand.
 Som et middel for leversykdom ved hjelp av bjørk knopper: 15 til nyre helle et glass med kokende vann, la stå i en time. Ta 1-2 spiseskjeer tre ganger daglig før måltider.
 Infusjoner og decoctions av bjørkeblader tatt om våren og høsten for å forebygge revmatisme og gikt. Eksternt alkohol skjær knopper anbefalt for rubbing og komprimerer med hudirritasjon, liggesår, tregt flyter korning.
 Leddgikt og artrose bruke dette verktøyet. Ta 2 ss hakkede urter knotweed, hofter, bjørkeblader, hell i en termos kopp kokende vann, avkjøl, stamme, tilsett 2 ss salt, rør. Et stykke tøy av ren ull (kan Strikkede sokker) suge inn og tørre ekstrakter ikke klemme. Tørr klut knyttet til den verkebyll og slitasje.

 Bjørk i kjærlighet magi


 Treet finner sin søknad ikke bare i medisin, men også i kjærlighet magi.
 Med fersk kost laget av bjørkeris er stokk og sette den på terskelen av døren, som må oppgi en kjær, med spesiell zahovornыmy sa: "Så dette er tørr, tynn stang, så la tørke og kjær venn (navn) på Jeg, Guds tjener (navn) ". Deretter pinne renset bort, at ingen så. Smelter bad, sette en pinne på øverste hylle, utsatt for mer damp og snu i retning der han ligger, uttale disse ordene: "Parsa, stang og et annet mykt som lo, selv om hjertet (navn) jeg vil , Guds tjener (navn), så forsiktig som du ". Deretter lukker badekaret. Neste dag ved daggry pinne for å bli brakt til en elv eller bekk og kaste vann. Etter elskede mann gikk over stokk, kan du sette i varm ovn heat, og sa: "Vær tørr, stang som en fugl klo, la det samme være tørr og min venn (navn), og han til meg podobriye, så la den røde som et eple væske, og utvinne som månen etter månen klart ". Når tørr kvist, vil ønske gå i oppfyllelse.  
Яндекс.Метрика