Hvordan ta vare på en nyfødt navlestreng sår?

 Når du ønsker å gjøre noens komplement hud, sa: "Huden, som en baby." Ja, huden av sunne babyer myk, blek rosa og fløyelsaktig. Men, dessverre, en rekke hudproblemer - ikke uvanlig hos barn.

 Funksjoner av huden hos barn


 Sammenlignet med voksne hud skinn spedbarn har en rekke funksjoner. Det er mye tynnere, derfor mer øm og sårbar. Den inneholder mer vann (opp til 85% i forhold til 65% hos voksne). På grunn av det faktum at barne huden er meget tynn ved omgivelsestemperatur lett tapt fuktighet og tørker ut huden. Svette og talgkjertler hos barn er svake fordi termorehulyatsyonnaya funksjon av huden hos spedbarn feilaktig: de lett overopphetes og underkjølt.
 Melanin (pigment i huden) hos spedbarn praktisk talt ikke syntetisert, slik at barna utsettes for ultrafiolette stråler.

 Umbilical såret


 Navlestrengen kobler mor og barn under svangerskapet, gjennom hennes skjød barnet får alle de næringsstoffene han trenger, og gjennom henne, fjerner stoffskifteprodukter.
 Etter fødselen av babyen lege som tok levering, gjør av- og kutte av navlestrengen. Om en uke, og det er ingen ledning mumyfytsyruetsya balanse. I stedet er navle såret. Nyfødt baby umbilical sår - en av de mest utsatte stedene. Det kan være en inngangsport for infeksjon.
 Ennå omsorg for dem er enkel og består av bare to trinn:
Hvordan ta vare på en nyfødt navlestreng sår?

? fjerne skorpe fra bunnen av såret med en bomullsdott dyppet i en 3% løsning av hydrogen peroxide;
? ta en ny bomullspinner for å fukte den en 1% løsning av strålende grønn og fett umbilical såret.
 Mens navle såret leget ikke trenger å bruke spesielle engangsbleier med et kutt til navlen. For bading babyen bør bare bruke kokt vann. Etter bading navle såret bør tørke med en steril bomull promokayuschymy bevegelser, og deretter behandle grønn maling.  
Miliaria et barn. Hvorfor er det miliaria?

 Den vanligste hud problem hos spedbarn er miliaria. Det ser fine røde utslett, noen ganger i form av små bobler fylt med klart innhold.
 Utslett vises vanligvis på halsen, hengeren, baby tilbake, i de naturlige folder - lyske, rumpe og underarm. Noen ganger barnet bekymrer alvorlig kløe, men den generelle tilstanden er vanligvis ikke påvirket.
 Utviklingen av miliaria grunn av overoppheting. Dette er vanligvis på grunn av det overskytende, og deretter dekke barnet eller feber hos barn. Overoppheting øker svette, mens underutviklede kanaler av svettekjertler ikke kan håndtere den økte belastningen. I tillegg fremmer økt hudens fuktighets eksfoliering av overflatelaget av epitel, forårsaker blokkering av kanalene av svettekjertler og dannelse av bobler av samme gjennomsiktig væske. Rødhet i huden på grunn av utvidelsen i Saldekken små blodkar, provoserte den samme overoppheting. Spesielt utvide blodårene nær munningen av svettekjertler som ser ut som en liten rød utslett.
 Miliaria seg selv er ikke farlig, men "åpner porten" av ulike bakterier og etterlater huden sårbar for smittsomme prosesser. Likeledes, hvis gjennomsiktige bobler blir purulent innhold, kan inflammasjon påvirke de dypere lag av huden og underliggende vev.  
Bruken av kongelig gelé

 Bee kongelig gelé


 Medisinske egenskaper av kongelig gelé. Hvordan biene gjør Royal Jelly gjør.
 Royal Jelly, som er et produkt av behandlingen av Perge og honning svelget kjertler av arbeideren bier - spesiell mat, som vyhodovuyetsya larve av fremtiden livmor. I mange land, Royal Jelly kalt "Royal Jelly" og bie dronning - dronningen.

 Fordelene av kongelig gelé


 Royal Jelly er en generell kropps tonic, stimulerer metabolismen, gjenoppretter funksjonen av de endokrine kjertler, har gunstige virkninger på nervesystemet, forbedrer bloddannelse, aktiviteten i hjertet, fordøyelsessystemet, bidrar til å fjerne toksiner, blyforbindelser og andre skadelige stoffer fra kroppen, og kan benyttes som antiviralt middel som har svært forskjellige antiseptiske egenskaper. For behandling av nevrasteni, anemi, revmatisme, bronkitt og andre sykdommer Royal Jelly er anbefalt på grunn av det høye innhold av proteiner, aminosyrer, vitaminer, estere, karbohydrater og acetylkolin. Healere har lenge betraktet ham en sann rette for alle sykdommer og brukes til behandling og videreføring av livet hos pasienter med friske mennesker.
 Royal Jelly er ikke bare bidrar til å forbedre kvaliteten og forlenge livet, gjenopprette helse, men har også en foryngende effekt. Selvfølgelig, er dens virkning ikke umiddelbart. Avhengighet til dette produktet er observert. Royal Jelly er mye brukt i tradisjonell kosmetikk som en del av kremer, eliksirer, emulsjoner og salver som brukes i hårtap.
 Royal Jelly er en tykk gul-hvit kremaktig masse som har en bestemt lukt sur og krydret (hot) smak. Lagre det i en tett lukket beholder med mørkt glass i et kjøleskap ved 0 til 4 ° C. I terapeutisk praksis av kongelig gelé optimal dose er 5-10 mg.
 Flere tilbud noen oppskrifter med kongelig gelé til å behandle ulike sykdommer.

 Behandling av bie kongelig gelé


 Forberede baller av denne sammensetningen: honning (5 g) fra ambrosia i forholdet 2: 110 g av pollen og kongelig gelé 007 g glukose. Godta (under tungen) i morgen i 20 dager. Forbedrer ytelsen og bidrar til å redusere forkjølelse under epidemier av influensa. Verktøyet er nyttig for unge kroppen i puberteten og ungdomsårene.
 I del 1 av 2 melk er 40% alkohol, blandingen omrøres og gi pasientene 5-10 dråper melk i 12-18 dager med astma.
 Royal Jelly er anbefalt for pasienter med leddgikt av nedre ekstremiteter 10-20 mg to ganger daglig.
 Nyfødte (spesielt for tidlig) gi tørr Royal Jelly 25 mg for barn eldre enn 1 måned til 05 mg som stikkpiller 3 ganger om dagen. Løpet av behandlingen - 7-15 dager.
 Ta 20 mg av kongelig gelé 3 ganger daglig hos pasienter med kronisk nyresvikt.
 I diabetes ta 10 mg to ganger daglig 30 minutter før måltider for 20 dager.
 Når nevrasteni, anemi, nyresykdom, mage, hjerte som et godt verktøy anbefales en styrking behandling.
 Ta 4 gram rå royal gelé, 200 g flytende honning, mikse og ta en teskje to ganger om dagen, morgen og ettermiddag for en time før måltider, holde under tungen til det er oppløst blanding. På kvelden, ikke bør aksepteres fordi den forverrede søvnen. Etter å ha brukt en porsjon (200 g) for å gjøre en pause i 7 dager. En behandling krever 10 gram melk for voksne og 5 gram for barn. Før bruk må omhyggelig røre blandingen. Oppbevares i en mørk glasskrukke med lokk tett lukket i kjøleskap.
 I magesår, nyresykdom, astma, bland 20g rå royal gelé pulver og 500 g glukose, tilsett væske varmet honning og rør til den tykke deigaktig masse. Massen er skåret inn i platen, slik at hver plate inneholdt minst 05 meter melk (hel, må ikke gå over 40 plater). Ta en plate 3 ganger om dagen 30 minutter før måltider.
 I behandling av aterosklerose i hjernen, koronar hjertesykdom og angina (angina pectoris) ta Royal Jelly 10 mg 3 ganger daglig.
 Når myokarditt, postinfarction staten ta Royal Jelly 20 mg 3 ganger daglig.
 For behandling av retinal degenerasjon og synsnerven tilbringe behandlinger kongelig gelé 10 mg 3 ganger daglig i to uker. Under påvirkning av dette kurset forbedrer sentrale visjon, utvide den totale synsfelt.
 Du kan legge til glasset hver 30-50 g krem ​​kongelig gelé (dronning innholdet 2-3). Disse kremene trenger kjøling. Før du bruker krem, birøkt anbefalte varm komprimere (avkok av kamille, fennikel, lime farge) i 2-3 minutter. Komprimer åpner porene i huden, fremmer bedre absorpsjon av kongelig gelé, noe som gjør huden smidig, gir det et sunt utseende.
 Kontraindikasjoner mot bruk av kongelig gelé er akutte infeksjonssykdommer (unntatt influensa), binyrene lesjoner, og økt følsomhet for stoffet.
 Mottakelse på kvelden uønsket fordi det kan forstyrre nervesystemet, svekke søvn. Doser varierer: for barn - 5 til 10 mg for voksne - 20-100 mg per dag. Bruke store doser av kongelig gelé er tillatt bare på resept og under hans kontroll.
 Overdose kan føre til uro, søvnløshet, hypertensjon, takykardi eller demping av hjertet til den stopper.  
Dermatitt av barnet

 Bleie dermatitt i et barn


 Rødhet i huden kan være ikke bare en følge av overoppvarming, men manifestasjonen av bleien dermatitt. Dermatitt - en betennelse i huden (lat Derma -. Huden). "Bleie" omfatter kommunikasjon med bleier. Men, selvfølgelig, ikke hver bleie forårsaker betennelse i huden, men skitne. Hvis urin gjennomvåt bleie og fortsatt kontakt med huden, irritasjon av huden på grunn av påvirkning av visse stoffer som er en del mochy1.
 Tegn på sykdommen er hevelse og rødhet i rumpe og kjønnsorganer, noen ganger fremveksten av bobler og peeling på steder hvor kontakt med huden bleie eller bleie.

 Kontakt allergisk dermatitt i et barn


 Den allergisk (atopisk) eksem eller allergisk dermatitt - en utbredt spedbarn sykdom (ofte referert til som diatese). Selv om det ikke allergisk eksem hud sykdom, men det er hans hud manifestasjoner er mest bekymret for barnet.
 Hudforandringer i denne sykdommen kan bære type eksem eller elveblest.
 Eksem - grove røde flekker på huden, som kan forsvinne og re-dukker. I alvorlige eksemflekker som skrelle, kløende og dekket med en skorpe. Hos spedbarn eksem oppstår vanligvis på kinnene, på slutten av det første året - på kroppen, og etter et år - på kne og albue.
 Elveblest - flere blemmer (noen ganger ensom, som en mygg), ganske jevnt dekker kroppen og forårsake kløe.
 Nå bør det bemerkes at allergisk dermatitt kan skje gjennom kontakt med huden av barnas bleier og baby klær, vasket grundig nok, bruker upassende for barn vaskemidler, eller ikke vыpoloskannoy, og dette minnet bleie dermatitt.

 Utslett i barnas infeksjoner


 Hudutslett ledsaget av alle barnesykdommer. Utvendig utslett (sammen med andre manifestasjoner av sykdommen) tillater legen å rette diagnosen. Mer informasjon om disse utbruddene vil bli diskutert i avsnittet om barns infeksjoner.  
Яндекс.Метрика