Forebygging av ARI og ARI hos barn

 Hva er de forebyggende tiltak som skal anvendes ikke sykt barn eller ARI ARI og hva du skal gjøre hvis noen i familien er syk. Sammen kan vi diskutere og.
 Forebyggende tiltak for eventuelle smittsomme sykdommen er, først, for å hindre smitte, og for det andre, for å øke motstandskraft mot infeksjoner.

 Forhindre infeksjon ARI (SARS)


 For å redusere sjansen for infeksjon, må du forstå hvem og hvordan smitte kan overføres. Smittekilden kan bare syke mennesker. De viktigste rutene for overføring av SARS er:
? luftbårne. Dette er den viktigste smittemåten. Viruspartikler som overføres fra spytt og spytt dråper når hoste og nysing;
? kontakt måte. I tørket dråper slim, avgjort på husholdningsartikler, viruspartikler forblir aktive i flere dager. I tillegg er et stort antall virus er i hendene på pasienten. Å ha babyen skrangle, smokk, kosedyr, som er en viruspartikler eller berøre ham skitne hender, er det lett å infisere;
? vannveien. Denne overføringskarakteristikk av en meget liten gruppe av virus som forårsaker SARS (mest typisk - adenovirus).
 Å vite de samme veiene som virus, er det lett å forstå hva som bør være forebyggende tiltak.
 Forebygging av luftbårne dråper infeksjon
 Vilkår for kommunikasjon før ungen barnehage er svært begrenset. Disse foreldrene (spesielt min mor), brødre, søstre, besteforeldre, onkler og tanter (ikke alle), kanskje til og med jevnaldrende som barnet kommuniserer en spasertur. Konklusjonen er klar - å ytterligere begrense kontakter.
 Under SARS-utbruddet ikke trenger å invitere venner og slektninger som ønsker å se på baby "ikke er nødvendig å ta et barn til å besøke, spesielt hvis du har til å reise med offentlig transport. Hvis det er mulig, i løpet av denne perioden bedre ikke gå til klinikken for rutinemessig inspeksjon og vaksinering, hvis den ikke unngås, er det ønskelig at barnet var to voksne: mens man sitter i en kø i resepsjonen, another'll tur med babyen på klinikken.
 Hvis noe av den indre sirkel av babyen som viser tegn på sykdom, er det nødvendig å isolere barnet så snart som mulig. Det er umulig å bli far, som kom hjem fra jobb med en temperatur Kupava baby, og søster, podhvatyvshaya skole rennende nese, så etter bror mens mor forbereder middag.
 Hvis barnet omsorg er nødvendig for å gjennomføre pasient, bør han være seg en maske og vask hendene ofte. Jeg ønsker å endre masken minst en gang hver fjerde time. Masken kan brukes om igjen hvis det vaskes og desinfiseres (hjemme - jern).
 Gasbind, bomull-gasbind og moderne engangsmasker fra fiberduk - en av de vanligste måtene å hindre SARS. Hovedmålet med masker - forsinkelse dråper av spytt og slim, spredt rundt pasienten mens du snakker, hoste og nysing. Disse dråper - den viktigste smittekilden i første omgang, nærliggende folk og for det andre husholdningsartikler. At masken trenger ikke sunt. De bør ha syk.
 Hvis høyden på utbruddet av SARS før du kommer til å besøke distriktet barnelege eller sykepleier beskyttelse, be dem om å bære en maske (bedre å ha det hjemme) før inspisere barnet.
 Det bør også huskes på at sannsynligheten for høyere, jo høyere aktiviteten av viruset og dets konsentrasjon i luften. Dermed forebygging av SARS - er å sikre renslighet og frisk luft i huset. Viral partikler klokke og klokke beholde sin aktivitet i en støvete, tørt, varmt og stille luft og i løpet av minutter (sekunder) dø i et rent, kaldt, vått og flytte luft. Så hva gjør man? Så ofte som mulig og grundig ventilere rommet babyen og gjøre hele huset og overvåke evner fuktighet - det bør være ca 70%.
 Husk at jo mer intens luft, desto lavere er konsentrasjonen av virus i luft og mindre fare for infeksjon.
 Forebygging av smitte gjennom kontakt
 Siden virale komponenter kan være i tørre slim partikler som bosatte seg på husholdningsartikler, på gulvet, i støv, trenger hyppig våt rengjøring: alt som kan vaskes og tørkes av med en fuktig klut - regelmessig vaske og skrubbe. Og, selvfølgelig, ikke glem at virus samle seg på hendene. Følgelig bør du ofte og grundig vask hendene.
 Forebygging vannveien forurensning
 Denne delen bør leses nøye alle fans av tidlig svømming, gå med en baby basseng. Selvfølgelig kan du ikke endre hvordan behandlet vann i bassenget, og vet kanskje ikke hvor sunt det er besøkt av mennesker. Så hvis byen din flash adenoviral infeksjon, er det forstått at leksjon i bassenget øker sannsynligheten for sykdom.
 Forfatter: Sergey Babanin - PhD  
Blødning i barnet. Førstehjelp

 Hemoptyse


 I noen tilfeller luftveiene kan frembringe røde blod (vanligvis ved å hoste med slim). Slike blødninger kan oppstå i tuberkulose i lungene på grunn av brudd på et fartøy. Selvfølgelig er dette veldig farlig og alvorlig. I alle fall bør du umiddelbart ringe en lege, og hans ankomst for å sikre barnet rolig, gi det semisitting regelverk forbyr å snakke og sette ispose på brystbenet. Du kan gi å drikke små porsjoner av natriumklorid (1 dessert skjeen i et glass vann) eller gi svelge biter av is.

 Blødning


 Blødning under huden og slimhinnene kan være ledsaget av en sykdom i hvilken, på den ene side skade blodkarveggene, og på den andre - å endre varigheten av blodkoagulasjonen.
 Schönlein-Henoch sykdom
 I denne sykdommen øker permeabiliteten av fartøy vegger, så mindre skader på huden vises Punctulata blødning. Noen ganger blødning kombinert med hevelse og ømhet. Dette er en alvorlig sykdom, og hjemmebehandling er vanligvis ineffektive. Når disse symptomene bør du oppsøke lege. Det anbefales å gi pasienten matvarer som inneholder store mengder vitamin C, som styrker veggene i blodårene. Vitamin C i mange sitroner, solbær, vill rose. Du kan gi barnet ditt kalsiumkloridoppløsning (fra te til en spiseskje, avhengig av alder).
 Sykdom trombocytopenisk purpura
 Denne sykdom er en kraftig nedgang i antall blodplater (trombocytter) er involvert i blodlevring. Dens viktigste funksjoner er spontane blødninger under huden og slimhinnene i munnen. Ofte er det neseblod som er vanskelig å stoppe. Kroppstemperaturen er vanligvis normal; noen ganger merket kraftig blødning fra andre organer. Pasienten med sykdommen trombocytopenisk purpura bør behandles i et sykehus.
 Hemofili
 Denne sykdommen er arvelige forstyrrelser assosiert med koagulering (koagulering) av blod. Med hemofili noen mindre skader - kutt sparke, bite eller tanntrekking språk - trudnostanavlyvaemoe forårsaker blødninger som kan vare fra noen timer til flere dager, og hvis tid ikke gir pasientbehandling, føre til døden.
 For å hindre blødning hver dag kan spise peanut (peanøtt) ca 200-300 gram per dag. I en sykehussammenheng intramuskulært injisert 15-30 ml blod 1-2 ganger i måneden.
 Når blødningen bør sette barnet til sengs, skape ham alene. Dersom neseblødning, kan nesegangene zatamponyrovat ull dyppet 2% løsning av hydrogenperoksyd.
 I hvert hus der barnet lider den installerte sykdom (blødning) bør være medikament kalt hemostatisk svamp. Svamp tid kan føre til grøtaktig kokt vann status og impregnert sin bomull eller kompress som skal festes til nesen eller annen krovotochaschemu sted. Men ikke alltid tiltaket bidrar til å stoppe blødningen. I dette tilfelle barnet trenger behandling på sykehus.  
Hvordan ta antibiotika

 Opptakskrav antibiotika


 Vurdere når og hvordan du skal ta antibiotika.
 Ofte når vi gjør sykdom og foreskrive et nært "sjekket" Antibiotika: gang hjalp forrige gang, da og nå helbredet.
 Men en slik praksis kan negativt påvirke helsen.
 1. De to hovedgrunner: For det første en rekke sykdommer hos mennesker forårsaket av forskjellige patogener. Sykdommer med lignende symptomer kan være forårsaket av patogener og virus. Bare i det første tilfellet antibiotikumet er berettiget og nødvendig. Dernest er det ufarlige antibiotika ikke skje! Så nærme målet for disse stoffene må veldig nøye, oppmerksom på at i akutte respiratoriske virusinfeksjoner og influensa er minst ubrukelig.
 2. Ikke ta antibiotika mix, slik som tabletter eller kapsler - og parallelt Antibakteriell spray. Virkestoffene av ulike medikamenter akkumuleres, kan forårsake allergi, astma og andre komplikasjoner.
 3. Nye antibiotika er ikke alltid mer effektiv enn sine forgjengere. Det finnes eksempler på at i visse tilfeller antybyo første generasjon politikk er effektive og er ikke verre enn sine kjære "slektninger" fjerde generasjon. Ja, strep infeksjon som fører til ulike sykdommer nagende overtar raskt motstand mot nye rusmidler og legemidler i behandlingen av stempler brukt siden midten av 80-tallet.
 4. Pris saker. Ikke nøl med å spørre legen din hva resept kostnadene utladet, og hvis prisen ikke passer deg, kan du be legen din for å finne en tilfredsstillende erstatning.
 5. dose av antibiotika er valgt strengt basert på pasientens alder og sykdommens alvorlighetsgrad. For eksempel, hvis legen foreskrevet et medikament-komponent, 500 mg, den kan erstatte de to tabletter på 250 mg. Men antibiotika som består av to eller flere komponenter, bør være strengt i dose og beløpet foreskrevet av legen din.
 6. Scheme av antibiotika. Betingelsen for effektiv drift av et produkt - skape den nødvendige konsentrasjonen i kroppen i løpet av behandlingen. Dette er bare mulig hvis presisjonen av tidspunkt for opptak og disse intervallene lege. Jeg trenger å vite når du skal ta medisiner, før, under eller etter et måltid, drinken. Dette er viktig fordi forskjellige medikamenter avhengig av virkningsmekanisme forskjellig absorberes av kroppen.
 7. Trenger Probiotika? Ofte hos pasienter som får antibiotika utvikle antibiotika-assosiert diaré (AD). Spesielt utsatt for å utvikle helvete barn under fem år. For å unngå å utvikle dysbiosis, sammen med å ta antibiotika leger vanligvis foreskrive medisiner som inneholder naturlig bifidus - og laktobasiller.  
Яндекс.Метрика