Hold nyre. Nyre rensing Green Tea

 Helse og ungdoms rettigheter avhenger av tilstanden i nyrene. Når de er sterke og friske, er en person ung og attraktiv, det er munter og morsom.
 I dag verdier for nyre helse er ofte oversett.
 Når forstyrret den normale arbeid av nyrene, så er det verkende smerter, tretthet, svimmelhet, tinnitus, nedsatt hørsel, kan vises mørke ringer under øynene, plaget av søvnløshet, forverring minne.
 Nyrene regulerer vekst og skjønnhet hår, og ingen triks og kosmetikk kan ikke gi håret en vakker og skinnende utseende som friske nyrer.
 Hvis håret ditt er forvirret, forstyrret deres struktur, forverret utseende - ta hensyn til nyrene, de jobber med overbelastning. Kanskje maten inneholder mange skadelige stoffer.

 Nyre rensing Grønn te: generelle prinsipper


 Du kan kombinere forretninger med fornøyelse og nyre rens grønn te. Valgfri bruk avanserte teknikker som ofte er enkle måter, tid-testet, gir resultatet er ikke verre eller bedre. Spesielt egnet rengjøring grønn te og ungdom i alderen folk. Eldre mennesker har en tendens til ikke å løse noen store endringer i livet mitt rytme og drikke flere kopper te er alltid klar. Hvis du har en kopp te og snakke Det tar eldre mennesker doble gleden og nytten vil være dobbelt - healing kroppen, øke vitalitet og humør.
 Å rense nyrene og fjerning av skadelige stoffer som bruker grønn te bør tas bare de beste varianter av grønn te. God grønn te fungerer som en medisin mens drivstoff kroppen din med mineraler og vitaminer.
 Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot vannet, som vil bli brygget te for å behandle nyre. Vannet må være rent (nedystylovanoyi), bedre å smelte vann eller vann, rense filteret. Vann for sveising ikke kan kokes i en aluminiums kjelen.

 Klare grønn te knopper: Metode 1


 En halv teskje av grønn te blad satt i et glass og fyll den med rent varmt vann med en temperatur på ca 85 C. Infuse i 3-4 minutter og drikke.
 Hvis du er usikker på kvaliteten på vannet (ingen filter eller smelte vann), er det best å koke vann til en tilstand av "white key" når kokende produserer mange små bobler og vann hvitt.
 Drikk tre kopper grønn te om dagen i en uke. Deretter kan du ta en pause og drikke grønn te for å møte - i dette tilfellet en god grønn te kan brygge opp til fem ganger. Grønn te fjerner giftstoffer og tungmetaller (bly, kadmium, kvikksølv, sink, etc.) fra kroppen.

 Nyre rensing Grønn te: 2-veis


 Velg en dag når du ikke trenger å gå hvor som helst.
 Morgen brygge grønn te på frekvensen av en fjerdedel av en teskje (eller enda mindre) i et glass vann. I løpet av dagen, drikker bare varm nytraktet grønn te hver fjerde time (kan være tre) er i denne dagen bør ikke være. Du kan drikke honning oppløst i vann (en teskje honning i et glass varmt vann). Dette renhold utføres kun en gang i måneden.
 Grønn te kan brukes med matforgiftning, det fjerner giftstoffer fra kroppen. I tillegg virker det som en sterk anti-mikrobielle, anti-viral og anti-inflammatorisk middel, kan den brukes til å behandle dysbiosis, for å forbedre det endokrine systemet.  
Holde ryggraden. Øvelser for ungdom ryggrad

 For å opprettholde helsen til ryggraden er svært viktig å effektivt kombinere bevegelse og hvile, for ikke å overtax ham forgjeves. I å opprettholde helse ingen detaljer. Benk, erstattet sitter ved føttene hans (hvis noen små føtter ikke når gulvet), vil bidra til å fjerne overflødig stress på ryggraden, gjøre mer behagelig stilling, og dermed slik at folk sparer mer energi.
 Plasser foran klokken og sitte 5 minutter med føtter i regi av stolen. Deretter kan du slappe av, gå, sette en fotskammel og sitte i 5 minutter. Føle forskjellen. Også viktig og komfortabel stol, som støtter baksiden under drift, for eksempel en datamaskin. Stillesittende arbeid våre muskler svekkes, ikke tillater dem å fungere naturlig.
 Sunn Spine - en garanti for at du vil ha et minimum antall problemer med kroppen. Det er viktig at ryggraden har beholdt sin fleksibilitet. Hvis det blir stående stille over lengre tid, myke brusk utflatet og deformert. Det er fylt med overdreven saltavleiringer og påfølgende sykdommer i muskel-skjelettsystemet. I dagens verden er det mange tilfeller der på grunn av inaktivitet folk 25 år gammel lider av ryggsmerter, fra det faktum at de er noen ganger vanskelig å rette; de føler ubehag etter å ha tilbrakt hele dagen på beina. Fysisk inaktivitet og stillesittende livsstil gjøre sitt skitne arbeid - uten konstant bevegelse av ryggraden blir nødvendig for normal bevegelighet. Og det er truende sykdommer. I en systematisk øvelser naturlige åpne områder mellom bein og brusk begynner å bremse veksten. Dermed du roterer ryggsøylen ungdom uavhengig av deres fysiske alder.

 Øvelser for ungdom ryggrad


 De grunnleggende bevegelser som du trenger å gjøre - bøying, retting, roterer rundt sin egen akse, stretching og komprimering. Alt du har sin oppmerksomhet rettet mot en ryggrad, som den øvelsen utføres, og andre avdelinger som mulig skal være løst. For hver øvelse du trenger å gjøre 10-15 repetisjoner; samme type trening, velge hva du for tiden er bedre for deg.
 Begynn med de enkleste beste bevegelser, spesielt folk for hvem vanlig mangel på mosjon. Gå sakte, lytte til kroppen din. Fra disse treningsøktene bør få bare moro, men utseendet på dem - noe ubehag bør umiddelbart stoppe denne øvelsen - ryggraden spøke med, og i dette tilfellet er det bedre å være trygg. Senere, når du øker arbeidserfaring, kan du gå tilbake til denne øvelsen. Kanskje utvikle ryggraden din, vil du se at det var vanskelig før, nå gjort med letthet.  
Hvordan å holde hjertet sunt

 Årsaken til svikt ligger i behandling av hjertefeilaktige forestillingen om at hjertet - pumpe.
 Legen som har en slik teori ville ikke nøle utnevner potent stimulator med et hjerteinfarkt, ikke innser at det er for mye belastning for svakt hjerte.
 For virkelig å hjelpe hjertet, må du gjøre krympekapillærer.
 Det er nødvendig å stimulere hovedmotoren, som ligger i det kapillære system.

 Å holde hjertet sunt, viktige tre faktorer:


 • tilstrekkelig motorbelastningen;
 • Få nok hvile kroppen og hjertemuskelen;
 • riktig ernæring av hjertemuskelen.
 For å støtte hjertemuskelen tonet minstekravet gå en avstand på ikke mindre enn tre kilometer. Hastigheten bør settes på gange til hjertet - bare gå og tenke på noe hyggelig, beundrer skjønnheten i naturen og kroppen din er justert til det som gunstig rente.
 Mens du går dine tanker være behagelig - det er en del av helbredelsesprosessen.  
Hva er mineraler som trengs ryggvirvlene? Hvordan å behandle ryggsmerter?

 Mineraler - stiftelsen av ryggraden, og kalsium har opparbeidet seg et rykte som "grunnlaget for bein. Men en kalsium for å styrke ryggraden, er ikke nok.
 ONCE bjelle, bjellen TWO
 Vekten av hver ryggvirvel nesten 70% er mineraler, fosfater, karbonater, fluorider og klorider av kalsium, fosfat og magnesium. Over livet av beinceller blir kontinuerlig oppdatert. Normalt er denne prosessen balansert. Hvis bendestruksjon er raskere enn utvinningen, men senker ben kalsiuminnhold, å endre strukturen av vevet. Som et resultat øker risikoen for skader og brudd.
 Ødelegge benvev:
 * Røyking som provoserer økt porøsitet av bein;
 * Ubalansert kosthold, fet misbruk og hermetikk, da dette fører til en reduksjon i konsentrasjonen som trengs for å styrke sine vitaminer;
 * Overskudd av fett fordi det hindrer absorpsjon av kalsium i kroppen, og forårsaker ødeleggelse av ikke bare ben, men også bindevevet;
 * Sukker "tar" av benet kalsium, fosfor, magnesium, mangan, noe som gjør dem porøse og sprø;
 * Kaffe fremmer utskillelse av kalsium i urin; bør begrenses til tre kopper av drikke av dagen og bli vant til å drikke den med melk og sukker.
 KOSTHOLD FOR BONES
 Unngå problemer med ryggen, bein enklere og billigere enn å kurere sykdommen. En sikker måte å bevare og styrke beinrester komplett daglige kosthold inntak og, om nødvendig, kosttilskudd som inneholder "byggeklosser". Styrken av bein og brusk elastisitet avhenger av en tilstrekkelig mengde av protein i dietten, kalsium, magnesium, mangan, fosfor, vitaminene A, C, D og K. gir kroppen med alle viktige for bein stoffer bør være hver dag. Vær oppmerksom på de matvarer som inneholder "bein blokker".
 * Vi vet alle at normal beintetthet gir hovedsakelig kalsium. Melk og melkeprodukter - champions av innholdet. Redusere absorpsjonen av kalsium fytynovыe syrer som er til stede, for eksempel, frokostblandinger og overskytende fosfater anvendes, for eksempel, for fremstilling av smelteost.
 * Mangel på magnesium gir fosfor-kalsiummetabolismen og fører til kalsiumavleiringer i vev, særlig i nyrene og blodkar. Dette i sin tur kan føre til hypertrofi (utvidelse) indre organer eller apoptose (celledød). Ikke ristede kakao - bønner og hasselnøtter fylle magnesiummangel.
 * For sunn og tett ben i dietten nødvendigvis må være til stede fosfor og kalsium i et forhold på 1: 1 eller 1:15 (kalsium / fosfor). Den finnes i fisk, belgfrukter og kornprodukter.
 * Den elastisitet og fleksibilitet av brusk avhenge av innholdet av mangan i kroppen som hjelper kroppen med å produsere chondroitin - sulfat (base mizhsuhlobovoyi væske) og glukosamin.
 Ikke gi opp på rugbrød, kli og soya.
 * Vitamin C ikke bare forbedrer opptaket av kalsium, men også uunnværlig for syntesen av kollagen, som er en del av brusk, sener, leddbånd, bein og tenner. Nype, surkål, sitrus - forkjempere for innholdet.
 * Vitamin K er nødvendig for dannelsen av bein grunnleggende - aktiv protein osteokalsin. Inkludere i kostholdet kål og squash.
 * Mangel på vitamin D er straffet for kalsium absorpsjon i tarmen. Hans mange eggeplommer, maisolje, meieriprodukter. Ikke glem at dens syntese er under påvirkning av ultrafiolette stråler av sollys.
 * Det er viktig for den riktige dannelse av skjelettet og vitamin A-mangel, så vel som overskytende dobler risikoen for hoftefraktur og ryggskader. Lever og nyre (spesielt marine dyr og fisk) som inneholder den i ren form.
 Spise AS
 Overvekt er ofte konsentrert i magen. Magemusklene er avslappet, blir det vanskelig å opprettholde i ryggraden. Overvekt fører splyuschyvanyyu mellomvirvelskiver og tidlig brusk skader og bein. På grunn av holdnings plater kan ikke holde vekten på midten av ryggraden. Som et resultat av ryggsøylen blir tynnere, felles flater er stengt for hardt. Ved kjøring øker friksjonsledd, som til slutt fører til betennelse.  
Яндекс.Метрика