Når og hvordan du kan gi febernedsettende sykt barn?

 Når og hvordan du bruker antipyretika for barn? Hva febernedsettende medisiner kan gis til barn?
 Foreldre må være klar over situasjonen, når ankomsten av legen må gi barnet febernedsettende:
? utgangspunktet friske barn eldre enn to måneder ved en temperatur på over 385 ° C (armhulen), mindre enn to måneder - over 38 ° C;
? ved temperaturer over 38 ° C barn med sykdommer i sentralnervesystemet, medfødt hjerte med blodsirkulasjon, arvelige metabolske forstyrrelser;
? ved temperaturer over 38 ° C barn som tidligere har skjedd på bakgrunn av beslag feber;
? ved alle temperaturer, ledsaget av smerte, blekhet, alvorlig sykdomsfølelse, bevissthetsforstyrrelse.
 For å redusere temperaturen på babyen leger anbefaler legemidler basert på paracetamol (gyldig for 2-3 timer) eller ibuprofen (gyldig inntil 6 timer, har svært uttalt anti-inflammatorisk effekt, men ofte forårsake bivirkninger - magesmerter, kvalme, oppkast, misbruk av avførings, blødende ).
? Hvis du raskt vil redusere temperaturen gi barnet paracetamol i form av sirup. Effekten kommer i ca 30 minutter.
? Paracetamol som bedre bruk av lys om natten. Stoffet vil tre i kraft senere, men effekten vil bli lengre. Lys er uunnværlig i tilfeller der barnet nekter å drikke eller sirup i sitt spy.
 Husk at antipyretika ikke påvirke årsaken til feber og dens varighet, samt de øker periode på virusutskillelse ved ARI.
 Febernedsettende medisiner ikke kurere. De bare redusere alvorlighetsgraden av spesifikke symptomer - høy feber. Disse stoffene ikke bruker planlegging, dvs. strengt etter time, for eksempel "en teskje sirup 3 ganger om dagen." Gjentatt dose gis bare etter at den nye feber, men ikke tidligere enn fire timer

 Hva febernedsettende legemidler bør ikke gis til barn?


 Barn bør ikke gis analginum, det fører til skader på blodsystemet. Alle vet aspirin (acetylsalisylsyre) kan føre til Reyes syndrom - en alvorlig leverskade og hjerne.
 Barn også kontra Amidopyrine, phenacetin og antipyrine grunn av deres negative effekter på blodkreft system, hyppige allergiske reaksjoner sannsynlig å provosere anfall.
 Ta hensyn til holdbarheten av narkotika.
 Reference
 Ved vedtak Farmkomitetu RF analginum og aspirin vises ikke for barn under 16 år.
 Forfatter: George Belopol'skii, barnelege  
Trenger jeg å gjøre barnet ditt en influensa skutt

 Vaksinasjon mot influensa


 For mange år gjennomført Vaccine influensa. Dagens influensavaksiner i de fleste tilfeller godt tolerert og har høy forebyggende effekt. Hvert år i februar, publiserer WHO Expert Committee en prognose på hva antigene varianter av influensavirus vil sirkulere i den kommende sesongen. Nøyaktigheten av prognoser i løpet av de siste 15 årene er 92%. Innen seks måneder, prosessen med utarbeidelse av vaksiner og tidlig høst de kommer på apoteket.
 SARS - et par hundre forskjellige virus, så vaksinering av akutte luftveisvirussykdommer umulige.

 Hva er vaksiner


? Levende vaksiner inneholder svekket influensa virus.
? Tselnovyryonnыe inaktivert vaksine som inneholder drept (inaktivert virus.
? Split (splitt) vaksine som inneholder partikler av viruset ødelagt.
? Subenhetvaksiner inneholde bare overflate antigen proteiner (hemagglutinin og neuraminidase).

 Hvem bør vaksineres


 Vaksinasjon mot influensa er indikert for alle som har en reell sjanse for å pådra. Det er nødvendig å vaksinere barn, dvs. barn som er mest hjemme og ikke går i barnehage eller barnehage - en Moot. Kanskje er det ikke verdt det. Men definitivt trenger å innpode alle de voksne som omgir barnet og influensa kan bringe inn i huset.
 Foreldre må forstå at det kan være en magisk medisin "golden pille". Hvis ingen spesifikk immunitet dersom vilkårene i livet undertrykke lokal immunitet (i barnas varmt, tørt og støvete), hva ville være moderne og dyre medikamenter du ikke gi barnet ditt når du arbeider med et virus babyen syk.  
Behandling ARI ARI i et barn

 Hvordan hjelpe barnet ditt lider av ARI ARI?
 Alle utvalg av terapeutiske teknikker (for noen sykdom) er konvensjonelt delt inn i tre hovedtilnærminger. Behandlingen kan omfatte:
? kausal (forårsake effekter på sykdom);
? patogene (effekter på patofysiologiske mekanismer av sykdom);
? symptoma (effekter på symptomer på sykdommen å lindre noen symptomer).
 Selvfølgelig, den beste behandlingsmetoden - эtyotropnыy. Mange smittsomme sykdommer og behandle den. For eksempel vet vi at kikhoste er forårsaket av kikhoste Bacillus, som er ekstremt følsomme for antibiotika erytromycin. Oppnevne stoffet til pasienten, leger oppnå det i noen dager, blir kroppen kvitt parasitten. Men ikke alle sykdommer kan behandles etiotrop. Noen ganger årsaken er ukjent sykdom eller sykdom er forårsaket av en kombinasjon av mange ugunstige faktorer. Noen ganger årsaken eller smittestoffet er godt kjent, men i medisin i dag er rett og slett ikke er tilgjengelig i arsenal av verktøy til å påvirke denne faktoren. I dette tilfellet er det viktigste målet for behandling for å hjelpe kroppen til å bekjempe sykdom, og brukes patogenetiske og symptomatiske tilnærminger.
 I tilfelle av virale infeksjoner slik situasjon - ikke uvanlig. Verktøy for etiotrop behandling av virussykdommer kan telles på en hånd, og effektiviteten av eksisterende antivirale medikamenter ofte vist seg eller ta dem ledsaget av alvorlige bivirkninger, men fordi de brukes av strenge indikasjoner når risikoen for komplikasjoner er mindre risiko for sykdommen.
 Nesten alle manualer, oppslagsverk, vitenskapelige og populære publikasjoner sa at behandlingen av SARS - symptomatisk, men det er det ikke.
 Behandling i dette tilfellet må være sykdomsfremkallende og basert på tre hovedpunkter:
? optimalisering av de fysiske parametere av miljøet;
? hydrering (oversvømmelse) av legemet;
? kontrollert hypertermi.

 Optimalisering av fysiske miljøparametre


 Optimale fysiske parametre av luft i rom hvor det syke barnet: temperatur 17-19 ° C, fuktighet 75-90%.
 Når sykdommen er fortsatt rolig, kjølig og fuktig luft blir enda viktigere. De virus som forårsaker akutte respiratoriske sykdommer påvirker epitelceller i luftveiene, og den sistnevnte som reaksjon på ødeleggelsen begynner å produsere mer slim. Dette er en vanlig beskyttende reaksjon av kroppen. Som allerede nevnt, inneholder mucus et stort antall lokale immunitetsfaktorer (lysozym, interferon, etc.). Men slim tørke og varm luft tørker svært raskt. Dermed først, opphører det å utføre sin beskyttende funksjon, og for det andre, en overdreven bruk av fortykket slim gir luftveier, ventilasjon bihuler og trommehulen. Dette øker risikoen for komplikasjoner (lungebetennelse, sinusitt, otitt).

 Hydration


 Oversatt til talespråk - drikk rikelig med væske. Og igjen - ikke rikelig varm drikke, som kan leses på mange anbefalinger, men rett og slett rikelig. Vanntemperaturen bør være mellom 37 ° Nord. Dette er enkelt begrunnet fysiologiske lover: mest absorbert væske temperaturen er nær kroppstemperatur. Hvis væsken er for varm, før det begynner å bli absorbert, vil kroppen trenger å bruke krefter for å avkjøle den, men i en feber (høy kroppstemperatur), vil være vanskelig å gjøre.
 Hvorfor bør drikke rikelig med væske sykdom? Av mange grunner. Først ved høye temperaturer, mister kroppen mer væske, og disse tapene må gjenopprette, fordi blod er tykkere dehydrering ", og det er - en ekstra byrde på hjertet. For det andre fluidtaps fører til det faktum at slim i luftveiene fortykkes (om behovet for å holde slim fluid og nevnte mange mange ganger). For det tredje, viral infeksjon fulgt av forgiftning (forgiftning). Hodepine, smerter - tegn på sirkulasjon i blodet av toksiner (giftstoffer). De fleste giftstoffer skilles ut av nyrene i løsning (urin) og hud (med svette), og som krever flytende.
 Hva væske for å gi barnet ditt ikke virkelig betyr noe. Det ville være fint å gi mineralvann (som Borjomi) eller balanserte saltløsninger for å gjenopprette og saltbalansen i kroppen, men hvis barnet er å drikke et avkok av rosiner eller vann - en god ting.

 Kontrollert hypertermi


 Det finnes mange sier er nødvendig. Fever - forsvar respons. Febernedsettende medikamenter bør gis kun ved temperaturer over 38 ° C.  
Lungebetennelse hos barn. Førstehjelp. Behandling av lungebetennelse

 Betennelse i lungene (lungebetennelse) hos barn. Hvordan hjelpe barnet ditt syk med lungebetennelse. Hva er tegn på lungebetennelse. Medisiner med lungebetennelse hos barn.
 Lungebetennelse - en alvorlig og farlig sykdom som krever sykehusinnleggelse og akuttsykehus baby. Bare fordi det ikke oppstår. Det alltid kallende mikrober, ofte - bakterier. Nyfødt lungebetennelse kan oppstå etter fødselen, når barnet er "svelget vann." Men slike saker er fortsatt på sykehuset overvåke og behandle neonatologists.
 Lungebetennelse ofte oppstår når en svekket virus infeksjon bekjempe barnets kropp aktive bakterier. Noen viral infeksjon fører til aktivering av bakterier, og hvis den mister sin beskyttende slim egenskaper, vilkårene for utvikling av betennelse i lungevevet.
 Hva er lungebetennelse?
 Mest lungebetennelse er forårsaket av bakterier (streptokokker, stafylokokker, pneumokokker, etc.), som normalt lever i menneske nasopharynx, og deres reproduksjon faktorer begrenset lokal og generell immunitet

 Som kan mistenkes lungebetennelse


 I de tidlige dagene av sykdommen, selv om du har en hoste, og enda mer snørr, selv ved temperaturer over 38 °, tenk på lungebetennelse tidlig.
 Mistenkt lungebetennelse hos et barn kan, dersom:
? Hovedsymptomet var hoste sykdom;
? barnets tilstand forbedrer ikke mer enn 5 dager;
? etter å forbedre tilstanden igjen forverret seg;
? Babyen kan ikke puste dypt - dette forsøket fører til et angrep av hoste;
? sammenlignet med andre SARS symptomer (feber, rennende nese, hoste) tiltrekker seg oppmerksomhet blekhet eller cyanose alvorlig hud;
? ved lav temperatur liket av et barn er kortpustet;
? ved høye temperaturer ikke hjelpe febernedsettende medikamenter (panadol, Efferalgan, Tylenol, Nise). Diagnosen lungebetennelse kan etablere eneste lege etter å ha undersøkt babyen. Bekrefte diagnosen er bare mulig etter X-ray.
 Før hans lege foreldre må gjøre det som vanligvis gjøres i akutte luftveissykdommer. Alt sagt om barnehager temperaturforhold og de fysikalske egenskaper av luft ved ARI refererer til lungebetennelse.
 Hyppig drikking skje reduserer tørrhet i munn og lepper. Hvis barnet er urolig, du pakker det inn i et varmt teppe (en tur) og ta med til et åpent vindu eller gå utenfor. Hvis han sovner fredelig i gatene, kan du bo der i 30-40 minutter, og barnet trenger for å holde på hånden til hodet og overkroppen hevet.
? Typisk "pnevmonyynoho" Cold finnes ikke, det kan være lett, overfladisk, kan være fraværende, men kan være vanskelige angrep som kikhoste. Oppspytt av lungebetennelse er ikke typisk, det ser ut når betennelsen har påvirket ikke bare i lungene, men også bronkiene.

 Behandling av lungebetennelse


 Lungebetennelse - snikende sykdom og krever konstant overvåking. På ethvert tidspunkt barnets tilstand kan forverres, så ikke risikere å barns helse. Barn under tre år er ofte innlagt på sykehus for løpende overvåking av tilstanden og å unngå komplikasjoner.
 Behandling av lungebetennelse krever antibiotika. De er vanligvis oppnevnes for en periode på ikke mindre enn fem dager, vanligvis 7-10 dager.
 Dessverre er ofte antibiotika som er tilordnet "profylaktisk tiltak." Og ikke bare på råd fra en nabo eller jente fra apoteket, men legene "for å undertrykke lungebetennelse i fødselen." Ved første øyekast virker forebyggende antibiotikabehandling helt berettiget. Tross alt, alle vet at lungebetennelse er forårsaket av aktivering av nasofaryngealt mikroflora under virusinfeksjon. La oss til lungebetennelse er startet, "spurte" bakterier. Imidlertid, blant de flere dusin bakteriestammer som lever i slimhinnene i luftveiene, er det alltid minst ett stabil. Og mot antibiotika stammer hindret sin utvikling, og når de dør, vil det lett formere og forårsake lungebetennelse og lungebetennelse, trosser antibiotika. For ikke å snakke om risikoen for intestinal dysbiosis og allergier.
 I tillegg til antibiotika i behandling av lungebetennelse ved bruk av medisiner som øker bronkiene, slimløsende, anti-inflammatoriske medisiner og vitaminer. Når tilstand bedres, til begynnelsen bruke en rekke massasje og fysioterapi. Etter utvinning tendens til å gjenta radiologiske undersøkelser - å sørge for at alt endelig "oppløse".
 Et barn som led akutt lungebetennelse, er det nødvendigvis et distrikt lege for 1 år (i løpet av de første tre månedene - hver måned, deretter 1 per kvartal). Hvis det i løpet av denne tiden sykdommen er fullstendig herdet, kan det anses som langvarig lungebetennelse blir kronisk.
 Nyttige tips for foreldre, barn pasient med lungebetennelse
? Hva om ikke å gjøre med lungebetennelse. Du kan ikke lade skiftende brystet barnet. Han må være villig til å flytte hendene og hjelpe deg selv til å puste det.
 Ikke avbryt behandling med antibiotika, sørg for å ta hele kurset. Selv om barnet er 2-3 dagers antibiotikabehandling var mye bedre. Den sier bare at den valgte antibiotika sanne behandling er vellykket.
? "Profylaktisk antibiotika" for SARS ni ganger øker sannsynligheten for lungebetennelse.  
Яндекс.Метрика