Hvordan å øke barns motstandskraft mot infeksjoner

 Øke motstand mot infeksjon barn
 Øke motstanden til handling av virusinfeksjon kan:
? støtte og aktivering av systemet på lokal immunitet;
? skape spesifikk immunitet (passerer vaksinasjon);
? bruker narkotika som øker immunforsvaret.

 Støtte og fremme lokal immunitet


 Begrepet "lokal immunitet" ble introdusert til den vitenskapelige revolusjonen i tjueårene av XX århundre eminente immunolog og mikrobiolog, student V. Mechnikov, AM Bezredkoy. Den er definert som dannelsen av lokal immunitet immunitet mot infeksjon separat legeme, slik som hud eller slimhinner.
 Med hensyn til luftveiene, hovedvåpenet av lokal immunitet - flytende slim, som inneholder store mengder av beskyttende stoffer (immunglobuliner, lysozym), og disse stoffene nøytralisere infeksjon på stedet av søknaden.
 State of slimhinnene barnet avhenger først, på parametrene i luften han puster, og for det andre, antall og grad av varmebehandling og drikking klær (babyen svetting, væske tapt, tid drikker ikke - munntørrhet), tredje fra effekter på luftveis støv og kjemiske farer som understreker på lokal immunitet.
 Disse enkle teoretiske beregninger tillate å enkelt forstå den praktiske gjennomføringen av forebyggende tiltak.
? Det er nødvendig å opprettholde optimale parametre for temperatur og luftfuktighet i boliger.
? I rommet der barnet skal være ren. Det er ikke nødvendig tepper på gulv eller vegger (for mye støv akkumulere).
? Begrense bruk av husholdningskjemikalier. Ikke noe dårlig vil skje dersom støv selv i barn vil bare tørkes av med en fuktig klut, uten polsk, og gulvet vil bare vaske med vann uten noen spesielle tilsetningsstoffer.
? Hvis batteriet er veldig varmt i barnehagen tørr luft, bruke luftfuktere (minst jar med vann i nærheten av batteri hold), og babyen mer vann om nødvendig dryppe saltvann i nesen. Du kan bruke klar (Sahlin, Aqua Maris), og dermed kan tilberedes (1/4 teskje salt i et glass kokt vann).
? Gutten har så mye tid til å være utendørs. Optimalt at alle baby naps satte ikke i leiligheten. Ikke nødvendigvis en vogn gjennom gatene. Å sove på balkongen er ikke verre.
 For å støtte lokal immunitet kid nok til å sikre sine normale levekår. Men lokal immunitet kan ytterligere forsterke med spesielle stoffer - stimulerende lokal immunitet.
 Moderne medisiner i denne gruppen er fragmenter av bakterieceller etter inntak eller søknad til slimhinner øke konsentrasjon i slim og slim immunglobuliner, lysozym og andre beskyttende stoffer. Preparater viser effektiviteten av både virale og bakterielle sykdommer i åndedrettsorganene. De bidrar også til å forebygge bakterie komplikasjoner av virusinfeksjoner.
 Tilpasninger
? Bare flytende slam i stand til å motstå infeksjoner. Uttørket munn eller nese - lokale immunitet "av" vilkår for sykdomsutvikling.
? Ingen stimulerende lokal immunitet vil ikke beskytte barnet mot sykdommen hvis ikke beskyttet tørker slimhinnene.

 Legemidler som påvirker immunsystemet


 Disse stoffene kalles immunotropic midler. Standard klassifisering av disse stoffene ikke eksisterer. Oftest de er delt inn adjuvans (agenter som stimulerer immunsystemet), immunundertrykkere (agenter som hemmer immunsystemet) og immun (medisiner som virker på immunsystemet avhengig av bakgrunn, øke i fiasko og redusere forhøyet aktivitet).
 Bruk immunsuppressiv for forebygging av smittsomme sykdommer ingen hadde kommet, så vi snakker om dem vil ikke. Legg merke til arrangører og modulatorer av immunitet som det er mange. For å forstå indikasjoner og kontraindikasjoner av disse stoffene og kosttilskudd uten spesialundervisning svært vanskelig. Immunomodulatorer og immunostimulanter - ikke ufarlige midler som de skal oppnevne en lege og bare hvis indikert.  
Hvordan å gjøre deg selv en klyster

 Hvis du lider av forstoppelse, prøve å løse problemet ved hjelp av klyster. Denne enkle, men effektive prosedyre kan utføres uavhengig av hverandre. I denne artikkelen vil vi fortelle deg hvordan du gjør deg selv en klyster.


 Løsninger for klyster


 Folk som ofte lider av forstoppelse, kan ty til slike manipulasjoner for mild tarm utgivelsen av avføring. Som en løsning på dette enemas ofte bruker olje. Å gjøre slike microclysters selv, må du først riktig forberede for innføring av væske. I utgangspunktet kan du bruke en hvilken som helst vegetabilsk olje, som er tilgjengelig i bygningen eller spesielle apotek rette. For væske leveres ubehag før du bruker den må varmes opp til 37 ° C. Volumet av injisert olje bør ikke overstige 100 ml. Legg merke til at olje klyster ikke handle umiddelbart, men etter 6-10 timer.
Hvordan å gjøre deg selv en klyster

 For rengjøringsprosessen kan du bruke vanlig kokt vann, oppvarmet til kroppstemperatur. I dette tilfellet, kan volumet av væske være fra 1 til 2 liter og har så mye raskere klyster - 15 til 30 minutter.


 Hvordan å gjøre deg selv en klyster


 Hva du trenger
 Som et verktøy for slik manipulasjon kan brukes pære eller såkalt krus Esmarch. Legg merke til at det første alternativet er mer egnet til å heve microclysters, mens den andre tilpasning er bedre for store mengder væske. Så, for prosedyren trenger du:

 •  pære eller krus Esmarch, må verktøyet først bli sterilisert


 •  oljeoppløsning eller kokt vann, oppvarmet til den ønskede temperaturen


 •  babyen krem ​​eller vaselin


 •  Holder rensing prosedyrer


  Hvordan å gjøre deg selv en klyster

   Gjør deg selv en klyster vil hjelpe følgende instruksjoner:

 •  Før du bruker verktøyet, må du passe trygg. Inspisere spissen nøye for å se etter sprekker eller andre skader som kan føre til at du skader i ferd med manipulasjon.


 •  Hvis enheten er OK, fyll den med en løsning for klyster. Hell over i et krus Esmarch 1-2 liter rent varmt vann. Du kan legge til en løsning av en spiseskje eple cider eddik eller 05 sl.l. sitronsaft.


 •  Smør tuppen babyen krem ​​eller vaselin for enklere innføring i hans anus.


 •  Vi anbefaler at du utfører alle manipulasjoner på badet. Først sted container så høyt som mulig, deretter klatret inn i karet og stå på kne med hodet.


 •  Skriv inn ditt tips i anus til ønsket dybde. Husk at i løpet av denne prosessen bør du ikke føle et sterkt ubehag eller smerte. Når skjøtet er gjort, åpner kranen på røret spesiell.


 •  Vent til væsken er helt kommer i tarmen. Da må du vente 5-10 minutter. På dette tidspunktet kan du lage en liten abdominal massasje til en bedre løsning ble fordelt inne.


 •  Over tid kan gå på do.


 • Hvordan å gjøre deg selv en klyster

   Etter inngrepet, vaske og koke verktøytips i 10-15 minutter.


   Hvordan microclysters


   For å lette staten med forstoppelse kan du lage deg en olje klyster bruker pærer. For å gjøre dette, ta en steril instrument og fylle det med 10 gram oppvarmet til 37 ° C olje. Være på badet og tar samme stilling som i tilfellet beskrevet ovenfor. Skriv inn smør inn i endetarmen, vente 10 minutter og gå på toalettet. Hvis du etter 12 timer vil du ikke merke noen effekt, gjenta prosedyren.
   Som du kan se, sette klyster hjemme er ikke så vanskelig. Hvis du tilfeldigvis trenger en lignende behandling i vår artikkel kan være nyttig for deg.
  Ørebetennelse hos barn. Behandling av ørebetennelse

   Slik at barnet otitt. Spørsmålet: Hvorfor gjør barnet otitis og hvordan du kan hjelpe barnet ditt med mellomørebetennelse.
   Barn, spesielt små barn, hyppige forkjølelser komplikasjon er betennelse i mellomøret eller mellomørebetennelse.
   Det menneskelige øret består av tre deler: det ytre, midtre og indre øret.
   Det ytre øret - den eneste avdelingen av øret, noe som kan sees. Den består av øremuslingen og øregangen, trommehinnen slutter. For trommehinnen starter mellomøret.
   Mellomøret ansvarlig for zvukoprovedenye. For trommehinnen er trommehulen - begrenset plass plass til en liten lyd frø (hammer, ambolt og stigbøyle). Hammer håndtaket fast koblet til trommehinnen, som varierer under påvirkning av lydbølger. Disse vibrasjoner overføres gjennom kjede anklene, og basen stremechka er en spesiell åpning av tinningbenet, som begynner ved den indre øret. Trommehulen forbundet med nasopharynx eustachian eller hørsel, pipe. Sa tid svelger tube åpnes. På grunn av trykket inne i trommehulen holdes ved atmosfæretrykk, og betingelsene for den glatte vibrasjoner av trommehinnen.
   Det indre øret er et system av kanaler innenfor tinningbenet, som kalles sneglehuset og auditive former egen kropp.
   Siden anatomisk og fysiologisk, er det tre kjærlighet øre (ytre, midtre og indre) kan utvikle tre typer mellomørebetennelse - eksterne, midtre og indre.

   Hvorfor barn lider av mellomørebetennelse oftere enn voksne


  ? Øretrompeten babyen er mye smalere enn hos voksne, noe som resulterer i et brudd på åpenheten blir lysere.
  ? Barn ofte lider av forkjølelse.
  ? Barn ofte økt svelget mandlene (Adenoids), som kan komprimere den øretrompet.

   De viktigste årsakene til ørebetennelse


  ? Den viktigste årsaken til ørebetennelse hos barn er absolutt akutt luftveissykdom. Ofte årsaken til mellomørebetennelse er en bakteriell infeksjon som tiltrer viruset har begynt.
  ? En annen vanlig årsak til ørebetennelse overdrevent forstørret adenoids og deres kronisk betennelse (adenoiditis).
  ? Hos barn med allergi kan utvikle allergisk ørebetennelse.
  ? Provosere betennelse i mellomøret mai hypotermi.
   Litt nyttig informasjon om mellomørebetennelse
  ? I nesten alle tilfeller, ytre ordene "Barnet otitis" leger henviser mellomørebetennelse.
  ? Amerikanske forskere fant at til tross for den SARS normalt i 65% av barn er ødeleggelse av mellomøret, er det tilstede hele sykehuset akutt mellomørebetennelse.
  ? Otitis er vanligvis ikke en selvstendig sykdom, og er vanligvis en komplikasjon av inflammatoriske sykdommer i nasopharynx, - første akutte respiratoriske virusinfeksjoner.
  ? Å identifisere smerter i øret hos små barn presset fingeren på tragus - liten brusk vedheng øre, snakker til øregangen. Presset på tragus øret pasienten vil gråte. Må trykke med moderat kraft når barnet er rolig.
  ? Alle barn med sykdommer i ørene bør overvåkes av en lege fra begynnelsen og gjennom hele sykdommen. Hvis du mistenker at et barn utvikler komplikasjoner med umiddelbar sykehusinnleggelse og intensiv pleie, som ikke utelukker et presserende kirurgisk behandling.
  ? Bruken av borsyre alkohol ved behandling av otitis media hos barn er uønsket. Dette stoffet irriterer øregangen kid kniv som ikke bare øker smerte, men også fører til peeling huden inne i øret. Det er dokumentert at spedbarn borsyre alkohol kan føre til anfall.

   Hva er otitis ikke


   I motsetning til utbredt oppfatning inntrengning av vann inn i øregangen i en frisk person (inkludert en nyfødt) medfører ikke mellomørebetennelse. Tromme hulrom adskilt fra den ytre øregangen trommehinnen. Derfor er det ikke nødvendig mens bading barnet vårt ytterste for å holde hodet slik at vann ikke trenger inn i øret. Etter bading, rene ører bomullspinne.

   Forebygging av ørebetennelse


   Forebygging av otitis forkjølelse gjelder å opprettholde åpenheten til det auditive tube. Det bør tilstrebe å slim zahustevala ikke så tykt slim fører øretrompeten blokkering.
   Igjen de faktorer som bidrar til tørking av slim.
  ? Mangel av kroppsvæsker (må gi barnet rikelig å drikke).
  ? For varm og tørr luft i rommet (barnet må bære eller skjule slik at han ikke var kaldt om temperatur 17-20 ° C er også behov for regelmessig lufting, hyppig våt rengjøring, fjerning av støv bod).
  ? Høy kroppstemperatur (krever betimelig bruk av antipyretika, selvfølgelig, i tråd med anbefalingene fra legen).

   Hvordan starte ørebetennelse


   Vanligvis barnet sovner helt frisk og natt plutselig våkner opp og begynner å handle opp, engstelig, snur hodet, griper hånden hans for en sår øret, babyer slutter å suge; kroppstemperaturen stiger til 38-39 ° C.
   Genetisk fra de berørte øret ser mye senere; men ta kontakt med legen din uten å vente purulent utflod. Å vise legen kan sette i mine øre babyen bomull pads, slitasje hodet skjerf og lue.

   Hvordan å behandle ørebetennelse


   Ørebetennelse - en alvorlig tilstand som krever behandling av en spesialist og gjennomføring av sine anbefalinger. Ikke fore behandling anbefaling apotek ansatte eller venner til å gi barnet medisiner, detaljer som er hentet fra annonsering, eller altfor avhengige av allmakt av tradisjonell medisin.
   Formålet med medikamentell behandling bør produsere ØNH lege etter inspeksjon og undersøkelse.
   Det er nødvendig å gjenopprette åpenheten til det auditive tube, faller ofte brukt vasoconstrictor nese. Disse stoffene (Halazolin, Nazol-babyen, etc.) redusere hevelse i slimhinnene. Kontraindisert under normal viral rhinitt, skal være bindende for mistanke om forekomst av mellomørebetennelse.
   Lokalt (i øregangen) er innført antiseptisk løsning. I sterke smerter i øret noen ganger bruker dråper som forårsaker bedøvelse, ofte brukt anti-inflammatorisk hormoner. Mellomørebetennelse hos barn under to år uten å lykkes behandles med antibiotika. Men i alle fall ikke overdra sin egen behandling uten å konsultere lege.
   Alle barn med ørebetennelse vel hjelp oppvarming komprimerer, inhaleringsterapi otharkyvayuschaya.
   Når betennelse i mellomøret, selv om det er ledsaget av purulent sekret uten resept i alle fall kan ikke gå inn i øregangen noen medisiner. Med sterk angst kan påføres på en pasient øre tørr varme eller varme det blå lampe. I tillegg kan du tørke forsiktig av den ytre øregangen og koble den med ren bomullspinne.

   Som øredråper drypp


   Dråper, vil du grave bør være varm (37 ° C). Plasser barnet på hans side. Til ørekanalen ble tydelig sett at spedbarn bør være nøye trekke øret litt ned. Etter drypping av dråper barnet bør være i en posisjon i minst et minutt eller to.
   Dersom legen din har anbefalt etter drypping av dråper i øyet av en q-tip sette turundas nummer zakapannыh dråper bør økes til 15-2 ganger på grunn av medisiner absorbert inn i bomull.

   Hvordan å sette en varmende sjal


   Lage fire lag med cheesecloth, gjøre kutt for øret og suge løsning vodka og varmt vann i forholdet 1: 2. Klem. Deretter satte på zaushnuyu regionen. Dekk toppen av gasbind laget av vokset papir og vatt. Å komprimere zrushuvavsya ikke, babyens hode skjerf tie. Komprimere bør holdes inntil det gjør termiske effekter (3-4 timer).

   Hva kan gjøres med ørebetennelse


  ? Ved høye temperaturer oppvarming kan lage en kompress på øret. Dette kan ødelegge barnets tilstand.
  ? Hvis øret begynte lekker puss, ikke prøv å rengjøre dypt passere en bomullspinne. I beste fall vil det ikke gjør noe, i verste fall - vil trommehinnen skade.
  ? Ikke gi antibiotika eller andre medisiner uten å snakke med legen din.  
  Яндекс.Метрика