Når du ikke kan vaksineres barn

 Hvor å redusere risikoen for vaksinering for et barn?
 Når kan et barn bli vaksinert? Når det er umulig å vaksinere barnet ditt?

 Praktiske råd om å redusere risikoen for vaksinasjon


? På tidspunktet for barnet bør vaksineres sunt.
? Jo mindre belastning på tarmen, jo lettere tolererte vaksine. Dagen før vaksinasjon, vaksinasjon dag og dagen etter vaksinasjon er ønskelig å begrense mengden og konsentrasjonen av mat spist. Ikke mate barnet ditt i minst en time før og etter vaksinering.
? Tilstedeværelsen av et barns forstoppelse øker risikoen for bivirkninger etter vaksinering.
? Du kan ikke vaksineres hvis natten før inokulering barnet var ikke en stol.
? Mangel av væske i legemet øker risikoen for bivirkninger av vaksinen. Så, for å sørge for at barnet får den nødvendige mengden av vann. Hvis på vei til klinikken mye propotila barn, sørg for å drikke vann.
? Hvis et barn får vitamin D i tillegg til morsmelk eller en blanding, slutte å ta dette stoffet 2-3 dager før vaksinering og gjenopprette tidligere enn fem dager. Dette vitamin er involvert i metabolismen av kalsium og kalsiummetabolismen liggende allergiske reaksjoner, slik at selv en liten overdosering av vitamin D øker sannsynligheten for allergi.
? Du kan ikke være vaksinert når babyen er en reell fare for, for eksempel, SARS eller noen av de pårørende er observert akutt tarminfeksjon.
? 2-3 dager før vaksinasjon, og etter 3 til 4 dager etter vaksinasjon maksimal grense kontakt av barnet. Ingen grunn til å gå på besøk eller invitere dem til ham på turer uten obiyditsya lekeplass.
? Ikke vaksinert dag rutinemessig inspeksjon av barnet i klinikken. Tilfeldig møte med infeksjoner i klinikken er svært høy. Etter å ha besøkt helseinstitusjoner bør ta 2-3 dager (inkubasjonstiden for de fleste SARS). Hvis barnet ikke er syk - gå til vaksinasjon rom.
? Russisk lov forbyr ikke vaksinasjoner hjemme. Dersom din økonomiske situasjon gjør at du kan ringe legen i huset for å vaksinere barnet ditt - gjør vaksinasjoner hjemme, kan du i stor grad redusere risikoen for å pådra SARS mens besøke kabinett vaksinasjonsklinikker.  
Overgangsalder. Behandling

 Overgangsalder. Behandling av folk rettsmidler. Ernæring i overgangsalder. Øvelser for bedring i løpet av overgangsalderen.
 Mange kvinner som nærmer seg overgangsalderen første indikasjon er eggstokksvikt. Denne prosessen begynner 5-7 år før siste menstruasjon og varer i flere år. I løpet av denne tiden, mengden av østrogen som produseres av eggstokkene, reduseres slik at det første menstruasjon bli uregelmessig, og til slutt stopper helt. I noen kvinner, er denne prosessen med overgang til et kvalitativt nytt nivå av hormonbalansen lett uten avbrudd. I andre fører det mange ubehagelige symptomer.
 I menopausal kvinner kan lider av hetetokter, svetting om natten, overdreven irritabilitet, økt smerte blære, urinrør resulterer nedgang i hormoner som produseres av eggstokkene.
 Tides varme - en av de mest ubehagelige manifestasjoner av overgangsalder. De starter ofte med følgende deler av kroppen som brystet, halsen, ansiktet og spre gradvis videre. Tidevannet kommer plutselig, å tvinge kvinner, nedsatte klær, kutatysya at i mange tilfeller svært ubehagelig.
 De fleste av tilsiget er ikke relatert til eksterne faktorer, men bemerket at kaffe og alkohol kan utløse dette symptomet. Varighet tilsig avhenger av den enkelte kvinne tar vanligvis ikke mer enn 2-3 minutter (i noen tilfeller kan vare i flere timer). Tidevann er innen 2 til 5-6 år. Årsakene tidevann fortsatt uklart.
 Kvinner som lider av hetetokter, er det viktig å holde seg kald og rolig. Unngå alkohol, rimelig mat, helle kaldt vann og frisk luft bidrar til å normalisere kroppstemperaturen.
 Med alderen minsker også muskeltonus, forverret blodsirkulasjonen i bekken området. Bidrar til å forbedre den fysiske tilstanden til kroppen og løfte humøret selv idrett på amatørnivå. Mosjon, turgåing, svømming gi stress på musklene, øker blodgjennomstrømningen, oksygen og nødvendige materialer til bekken organer. Ladingen styrker kroppen, beskytter den mot ytre infeksjoner stabiliserer hormonelle og emosjonelle bakgrunn. Dette er svært viktig fordi det hindrer søvnløshet, reduserer følelsen av frykt, reduserer symptomer på depresjon.
 I tillegg til trening, er kvinnen i denne perioden svært nyttig vitamin A og E, kalium og magnesium, noe som også bidrar til å forbedre helse og hurrarop.
 En av de mest alvorlige problemene som møter kvinner i overgangsalderen - er osteoporose - reduksjon av benmasse. Osteoporose forekommer med alderen i alt - både menn og kvinner. Med utbruddet av menopause akselererer denne prosessen noe, taper kroppen sin evne til å absorbere kalsium inneholdt i maten. Negativ innvirkning og misbruk av alkohol og kaffe, kjærligheten til salt, mangel på vitamin D. Høy risiko for osteoporose hos kvinner røykere, samt tynn og lav. Skjør av ryggraden, er sprøtt femur de mest vanlige og ofte tegn på osteoporose.
 Legemet av kvinner til benet forble sterk og tett nødvendig belastning på de øvre og nedre deler av kroppen. Stillesittende, stillesittende livsstil ødelegger bein svekker, reduserer muskelvekt. Daglig mosjon, turgåing energisk skritt fot klatre trappa, er dans ofte nødvendig og helt tilstrekkelig vilkår for å beskytte en kvinnes kropp fra mange problemer.
 Før overgangsalderen, når bare litt over førti, bør du inkludere i kostholdet kalsium og vitamin D, og ​​kaffe og alkohol, protein og salt bør erstattes av frukt, grønnsaker og urter.
 En godt balansert kosthold kan betydelig glatte symptomer på overgangsalder. Vitamin A spiller en viktig rolle i forebygging av forskjellige sykdommer i kvinner. Den finnes i grønnsaker rik gul, oransje, rødt (squash, paprika, gulrøtter). Det har lenge vært svært populær blant folket gresskar grøt. Liker ikke grøt - bake gresskar, kok kandisert frukt.
 Vitamin C, sammen med jern og bioflavonydamy beskytter mot blødning, noe som ofte forekommer hos kvinner i overgangsalderen. Husk poteter rik på vitamin C (men bare i høst, etter januar potet det ikke er), paprika, kål, blomkål, tomater, persille, sitrus. Også på livmor blødning og osteoporose beskytte mat rik på jern, magnesium, kalsium. For kvinner i overgangsalderen nyttige solsikkefrø, gresskarfrø, valnøtter, mandler, hasselnøtter. Fruktjuice bør ikke bli involvert fordi de ikke har fiber papirmasse og frisk frukt, som ikke hjelper å stabilisere blodsukkernivået og effektiviteten i tarmen. Bør jeg bære vann hjemme i pakker, fordi industriell juice - et pulver konsentrat fortynnet i vann.
 Misbruk av slike sentralstimulerende stoffer som koffein som finnes i kaffe, svart te, drikke, øker angst, irritabilitet, hetetokter, humørsvingninger, noe som kan være et problem i overgangsalder. Koffein utarmer bestander av B-vitaminer i kroppen og hemmer metabolismen av karbohydrater. Overflødig koffein kan også utløse osteoporose. Derfor er det viktig for kvinner med menopause redusere eller helt fjerne koffein fra kostholdet ditt. Det bør gjøres gradvis for å unngå å forårsake hodepine, dårlig humør, fordi kroppen din blir vant til det faktum at dens "tilpasset". Gå til bygg kaffe, te med urter.
 Alkohol reduserer kroppens reserver av B-vitaminer og mineraler, gir metabolismen av karbohydrater. Alkohol er skadelig for leveren påvirker leverens evne til å syntetisere hormoner. Alkohol er spesielt skadelig for nervesystemet og kardiovaskulære systemer av kvinner i overgangsalderen, og, som allerede nevnt, provoserer utvikling av osteoporose.
 Ikke spis mye kjøtt, eliminere fra kosten til stekt, skarp, er kroppen din ikke er så ung, for å tvinge ham til å kjempe utskeielser. I løpet av denne perioden, disse te er nyttige som kamille te med mynte, sitronmelisse, bringebær blader og kvister av kirsebær, alfalfa, humle, tranebær, løvetann rot.
 Anbefalte øvelser er enkle og svært effektive for kvinner, har de sittende, stående, liggende. Øvelsene tar lite tid og kan utføre når som helst.
 I løpet av 3 sekunder, i stor grad komprimere musklene i vagina. Slapp helt av. Gjenta 5-7 ganger.
 Hold i 3 sekunder vaginale muskler spente. Slapp helt av. Gjenta 5-7 ganger.
 Østlige medisin tilbyr også en rekke øvelser for å opprettholde vitalitet og eliminere ubehagelige manifestasjoner av overgangsalder.
 Således, for å eliminere hetetokter bør massere bunnen av venstre ringfingeren og deretter sin høyre hånd.
 For regulering av endokrine kjertler bør pute av tommelen for å trykke et punkt som ligger på innsiden av benet 6 inches over den indre ankel. Å trykke tre ganger i løpet av 10 sekunder.
 For regulering av endokrine kjertler trykk pute av tommelen på et punkt som ligger i midten av leggen. Å trykke 10 ganger i 5 sekunder.
 Å løse overgangsproblemer kan gi en god effekt og yoga (vanligvis kombinert med riktig ernæring og en sunn livsstil). Denne undervisningen går forankret i antikkens historie av India. Yoga er brukt som et system av fysiske øvelser kombinert med dyp pust og meditasjon. Målet med tradisjonell yoga er å oppnå harmoni perfeksjon, fordi riktige øvelser utført helbrede sinnet, kropp, sjel og forstand, forkjemperne for yoga.
 Når du utfører visse oppgaver er svært viktig å fokusere på holdning. Første du gjør øvelsen mentalt og deretter faktisk. Øvelsene bør utføres sakte, kontrollere hver bevegelse, gjøre 10 minutter til en time hver dag. Det er ønskelig at rommet var romslig, stille.
 Før okkupasjonen rense tarmen og blæren. Ikke gjør øvelsen på full mage (kan holdes i minst to timer etter et måltid). Alle bevegelser bør være langsom, noe som forbedrer fleksibiliteten av leddene, unngå skader. Etter trening hvile i flere minutter.

 De mest effektive for kvinner eksperter mener følgende øvelser.


 1. Ligg på gulvet med ansiktet ned, armene langs siden, hendene satt under låret. Denne bestemmelsen vil beskytte lumbalcolumna fra mulig kompresjon. Presse hele kroppen og rykk løfte høyre ben opp så høyt du kan uten å løfte hoftene opp fra gulvet. Hold denne posisjonen i 5-10 sekunder. Deretter sakte senke benet til startposisjon.
 Gjenta for venstre ben, deretter begge beina samtidig. I gjennomføringen at hoftene ikke er avskåret fra gulvet.
 Denne øvelsen er effektiv for ryggsmerter og forebygging av menopausale symptomer. Du kan også stramme huden og redusere etappe størrelse, utføre denne øvelsen regelmessig - og effekten vil ikke ta lang tid.
 2. Ligg på gulvet og trykk den ned på gulvet. Dette gjør at du kan strekke ut magemusklene uten å belaste ryggen muskler. Sakte løfte høyre ben og samtidig ta en pust. (Tilbake presset til gulvet, resten av kroppen avslappet, veldig sakte film.) Hold for flere åndedrag opp - puster, senke benet sakte puster. Deretter gjenta for venstre ben. Utføre hver øvelse i 5-10 minutter. Med denne øvelsen kan forbedre sirkulasjonen av bekkenet, fri fra angst, stress (trening yoga kalt "pumpe").
 3. Ligg på ryggen og løft bena opp, presse dem til veggen. Spre bena til side med bokstaven V, vil hendene spredt fra hverandre. Hoftene skal være så mot veggen og setet til gulvet. Foot utvannet så bredt som mulig, puste vilkårlig, ikke press, holde seg i denne posisjonen minutt. Indre lårmusklene må slappe av. Et minutt zimknit bena og prøve å forbli i den posisjonen et øyeblikk. Veldig effektiv øvelse energi fyller bekkenet, hjelper med åreknuter, reduserer menopausale symptomer, forbedrer sirkulasjonen av bekken (yoga trening kalte det "vidvinkel").
 4. Ligg på gulvet på magen. Bøy armene og Hvil hendene på gulvet. For inspirasjon sakte løfte hodet og overkroppen, og ryggraden bør vyhnutysya små hender rette. Unngå horbytsya. Nå rive gulvet pan og knær, ben holde rett. Kroppsvektoverføring på hender og tær og opphold i denne posisjonen i et minutt. Ikke hold pusten, bør det være langsom og dyp. Hvis det gjøres riktig, stramme de dype musklene i rygg, hofter, ben og rumpe. På utpust, senke kroppen ned mot gulvet, sakte bøye armen. Motta startposisjon, slappe av og stresse ned minst et minutt. Denne øvelsen vil avlaste ryggsmerter, bedre humør, styrke bekkenet blodsirkulasjonen, styrke brystet (yoga øvelse som heter "hund ser opp")
 5. Få på knærne og plasser hendene på knærne, holde kroppen rett, puste dypt. På utpust, åpne øynene bred og utvide språket for å begrense kraftig bøyd fremover. Bo i denne posisjonen for midler fra 1 til 10. Gjenta minst fem ganger. Denne øvelsen stimulerer skjoldbruskkjertelen, musklene i nakken og halsen, forebygger rynker (yoga øvelse som heter "løve").
 Mange symptomer på overgangsalder kan forebygges eller i det minste betydelig svekkes, hvis du følger disse enkle reglene for riktig ernæring og atferd. Ta en livsstil og for å nyte denne fantastiske perioden i en kvinnes liv.  
Яндекс.Метрика