Blod nese for å stoppe?
 Neseblod, også kalt vitenskapelig эpystaksys - en ganske vanlig syndrom som de fleste av oss oppleves som ubetydelig bagatell. Mange prøver å stoppe blodet roll hodet tilbake. Men det viser seg at så kjent handling kan ikke bare redusere innsatsen til null, men også skade helsen din. La oss innse det, forårsaker blod nese og hvordan å stoppe dette syndromet. Årsaker til blødning


 Veggen av nasopharynx og bihuler passe mange blodkar, slik at selv en liten skade kan føre til alvorlige blødninger. Dette problemet kan skje med en person på grunn av kjølingen i kulden, tørking av slimhinnen eller til og med vanlig forkjølelse. Vurdere de viktigste sakene der det эpystaksys:
 •  dårlig blodpropp;

 •  høyt blodtrykk;

 •  mottak tynning narkotika, anti-inflammatoriske medikamenter eller aspirin;

 •  dette syndromet ofte provosert irritasjon ved å bruke en innenlandsk rom varmeovner, luft vыsushyvayuschyh.


 • Blod nese for å stoppe?


   Blod fra nesen - hva de skal gjøre med det følsomme temaet?


   Den første og nesten en refleks bevegelse som folk gjør med blødninger fra nese - er å kaste hodet. Men ikke mange vet at denne metoden bare forverrer situasjonen. I dette tilfellet, vil blodet renne bakre vegg av nasopharynx høyre i halsen, og så kan komme inn i magen eller i luftveiene. Som et resultat, kan du få kvelende hoste eller brekningsrefleksen, som ikke alltid er en god ting i et offentlig sted.
   Den korrekte tiltak for å stoppe blod fra nesen, som følger:
 •  Det første trinnet er å sitte ned, vippe hodet litt fremover og trykk godt haken til brystet. Sitte så et par minutter før blodet er fullført.

 •  Du kan også bruke isen til broen, innpakket i et lommetørkle eller klut dynket i kaldt vann - dette vil begrense blodårene og redusere intensiteten av ferdigstillelse.

 •  Du kan dryppe vasokonstriktor dråper som ofte brukes til å behandle forkjølelse.

 •  Hvis эpystaksys har en svak kraft, så kan du trykke på nesevinger indeksen og tommelen til nasal septum. Puste gjennom munnen i 5-8 minutter.

 •  Med sterk neseblødning må settes inn i neseborene bomullsdotter, pre-fuktet i 3% hydrogenperoksydoppløsning. Også tillatt å bruke olje eller tindved hofter. Dersom det på slutten av prosedyren, bomull prysohnet til veggene i slimhinnene, ikke prøv å tvinge den til å bestemme - det vil re эpystaksys.


 • Blod nese for å stoppe?

   Men hvis disse tiltakene ikke hjelpe deg å eliminere blødning, bør du søke hjelp fra leger "ambulanse" som årsaken til syndromet kan skjule seg en helt annen og kanskje mer alvorlig sykdom.

   Folk rettsmidler for blødning fra nesen


   Tradisjonelle healere og medisinmenn har også sitt eget arsenal av hjelpemidler som takle dette problemet. Så naturmedisinere anbefaler godbit blod fra nesen følgende metoder:
 •  Du kan dryppe noen dråper nese sitronsaft;

 •  med regelmessig blødning bør spise et lite stykke aloe for 10-12 dager;

 •  bidrar til å takle problemet med krypende timian kjøttkraft, er 500 ml vann tilsatt 15 g av anlegg og kok i 20 minutter. Anstrengt kjøttkraft bør suge tamponger og satt i neseborene i 30 minutter.
 • Joint Replacement

   Hva эndorotezyrovanye?
   Protesekirurgi - en brystforstørrelse ved å innføre en spesiell vev fyllstoff - endoprotesen, som er laget av silikongummi. Protesekirurgi er en underart mamoplastyky.
   Brystforstørrelse er indisert for hyplozyy, dvs. utilstrekkelig utvikling av brystkjertlene; under aplasi, dvs. mangel på brystene; med asymmetri og sagging brystene (ptose).
  ? Tenk på forhånd hvordan du vil komme hjem etter utskrivning fra sykehuset. Finne noen som vil hjelpe deg i de første dagene etter utslippet. Ikke glem ditt telefonnummer av legen din.
   Brystforstørrelse operasjon er kontraindisert ved akutte infeksjoner; mistanke om kreft; anatomiske eller fysiologiske forstyrrelser som kan forårsake postoperative komplikasjoner; plassering areolyarno-papillær kompleks podzhelezystoy under fold; i patologien av immunsystemet; fedme, diabetes; seksuelt overførbare sykdommer; blodpropp; nodulær eller diffuse mastitt.
   Selv forkjølelse i stand til å være et hinder for protesekirurgi. Så før kirurgi pasient dolzhnna være helt frisk. Du må passere en standard undersøkelse (blod, urin, blod sukker, EKG, mening onkolog) og gjennomgang anestesilegen. Røykere må gi opp nikotin. Dagen før operasjonen bør ta et bad og spise en lett middag. I klinikken skal bringe en myk bh uten metall base. Bruk av kosmetikk, neglelakk på neglene, parfyme og så videre. D. Er forbudt.
   10 dager før transaksjonen kan ikke ta medisiner som inneholder acetylsalisylsyre vytamny E, lecitin.
   Utdrag fra sykehuset gjennom 2 - 3 dager etter operasjonen. Før pasienten kan starte tidligere enn en uke.
   Innen 3 uker etter operasjonen, spesielt i de første fem dagene, er det anbefalt å flytte mindre hender.
   Etter operasjonen noen dager temperaturen kan stige.
   Stingene fjernes etter 10-14 dager.
   Hver måned etter operasjonen bør komme til sykehuset for undersøkelse.
   Innen en måned etter operasjonen mulig bryst hevelse, smerte, blåmerker, styahnutist hud. Det anbefales å gjennomgå et kurs for fysioterapi og massasje.
   Et par måneder bør unngå sollys til området av sømmer, ikke løfte vekter, ikke svømme, ikke gjør gymnastikk.
   Det endelige resultatet av operasjonen vil bli synlig først etter 2 til 3 måneder.
   Sonography er anbefalt å ta en hver 2 år og en mammogram hver 1 til 3 år.  
  Sykdommer i bryst under amming

   Smerte, sykdommer bryst under amming.
   Hvorfor har jeg problemer med bryst under amming og hvordan du kan løse dem?

   Sprukne brystvorter under amming


   Dette kan være på grunn av feil plassering av barnet under fôring, på grunn av fuktighet, gni brystvortene av klær. Mest sprekk vises i tidlig laktasjon. En kvinne behandler vanligvis bryst før fôring alle inntektene som vanlig og plutselig de første minuttene av suger brystvorten er kraftig smertefull.
   Hvis en av brystvortene crack dukket opp (ofte det skjer at barnet tygget brystvorten i stedet ta munnen full areola) bør slutte å gi denne bryst for to dager (eller i det minste redusere fôring av brystet til 3 minutter hver 8 timer). Etter fôring i ca 15 minutter kan du la brystvorten åpen så han pidsyhav.
   Skadet behov for å uttrykke bryst hendene 2-3 ganger om dagen. Ved healing delt andre barnet fôring fôring. Dersom sprekken har grodd, så dette brystet kan gjøre et barn for en svært kort tid - tre minutter (med mindre, selvfølgelig, er det ikke medfører negative effekter). Hvis alt er i orden, kan du gradvis øke varigheten av amming av de første 5-10 minutter, deretter lenger. Hvis sprekken dukket opp igjen, er hele prosedyren gjentas.
   En annen måte å behandle sprekker - bruk overlegg med ammingen. Denne metoden er mindre effektiv fordi brystvortene ikke er fullt hvile, og etter pad barnet får mindre melk.
  ? En kvinne kom opp med oppfinnsom måte å unngå kontakt med stoffet brystvorten BH. Hun satte inn en liten tesil i cup bh. Dette brystvorte var stadig i luften, og hun raskt ble kvitt sprukne brystvorter.

   Brystspreng


   Årsakene hevelse er full av melkekanalene under okolososkovыm sirkel. Det er vanskelig, og barnet kan ikke fullt ut ta den i munnen og tannkjøttet krympe. Dette fører til at barnet bare brystvorten og tygger den over nippelen begynner å skade, og det oppstår sprekker.
   Hvis du føler at peripapillary sirkel herdet, bør det mos og klem ut litt morsmelk. Express melk tar bare 2-5 minutter (for hvert bryst). Deretter må du presse peripapillary sirkel og skriv det inn i barnets munn for å hjelpe ham begynne å suge.
   Noen ganger det er hevelse av hele brystet. Det er veldig vanskelig, det er en følelse av fylde og selv smerte. De fleste av disse effektene er rask, men noen ganger brystene kan hovne opp så mye at det begynner å gjøre vondt og stivner. I denne situasjonen, bruker brystpumpe. Hvis dette ikke hjelper i brystet begynner å danne sår, og huden hennes er rød og varm å ta på. Det utvikler mastitt, som kan behandles kun av lege.

   Mastitt under amming


   Oftest det utvikler 2-4 uker etter fødselen. I det innledende trinn, som beskrevet ovenfor, dannes betennelse. Gradvis kvinnens tilstand forverres, i brystet vises smertefull komprimering, kan øke temperaturen. Senere forseglingen er ganske klar, temperaturen når 38-39 ° C, voksende fenomenet rus - hodepine, hjertebank, kortpustethet noen ganger. Dette stadiet av purulent mastitt.
   I den innledende fasen av mastitt er svært lik lactostasis - en stagnasjon av melk uten å bli med infeksjon. Symptomene på begge sykdommene er de samme. Hvis ikke eliminere lactostasis, så sluttet infeksjonen kan overføres til purulent mastitt.
   Til å begynne med, viktigst - for å sikre evakuering av melk. Dette kan oppnås ved å bruke mer hyppig barnet til brystkreft.
   Hvis du kan gjøre forbedringer unnlatt å kontakte en lege! I dette tilfelle krever antibiotikabehandling. Det er bedre å ikke utsette et besøk til legen.
  ? Tradisjonell medisin anbefaler å gjøre kål wraps brystet. Ta en ren vasket kål blad, mos den og legge ved en BH slik at brevet dekket hele brystet, men ikke i kontakt med brystvorten.  
  Яндекс.Метрика