Bad med eteriske oljer

 Essential oljebad


 Bruk av essensielle oljer for badstuen
 Nylig blitt veldig populært å bruke eteriske oljer. Bad med tillegg av slike oljer kan bli et alternativ urte. For å forberede et bad med essensiell olje, tilsett noen dråper olje. Vanntemperatur for å oppnå en avslappende effekt bør være fin varme for å oppnå tonic effekt - fra litt kult å kaldt. Etter å ha tatt et bad med dusjoljer kan ikke godta. For terapeutiske formål bør følge anbefalinger oppskrift for vanntemperatur og valg av oljer.
 Kokosolje er beregnet primært for tørr hud. Det bør være hyppig bading, som klorvann tørker svært hud. I tillegg til å tilsette olje til vannbadet, kan den påføres på ansiktet og håret lot bad.
 Avocado olje forsiktig renser porene og derfor egnet for sensitiv hud. Smør er rik på vitaminer, så det bør brukes sjelden og i små doser, eller kanskje motsatt effekt, som en overdose av vitamin A kan føre til alvorlig ødem.
 Jojobaolje gjenoppretter den naturlige syrenivået - no-base balansen i huden, fremmer rask helbredelse morgen kutt.
 Orange olje hjelper opprettholde vitalitet og aktivitet i belastning, tretthet, i overgangsalderen, effektivt omsorg for aldrende hud.
 Jasmine olje - en naturlig antidepressant. Den har antiseptisk, smertestillende, beroligende effekt.
 Lavendel olje regulerer menstruasjonssyklusen og blodtrykk. Hjelper med problemer i luftveiene. Som et supplement til vannet i badekaret også tørker ut huden og behandler akne.
 Olje av sitron bidrar til å lindre trøtthet, bleker forsiktig huden.
 Olje av peppermynte - en god antiseptisk, som brukes for kutt, irritasjon, kløe, Krasnaya. Lindrer hodepine.
 Geraniumolje hjelper i dårlig humør eller depresjon, er det brukt til å behandle forkjølelse. Sterkt anbefalt bad med olje av geranium folk med svekkede muskler og utsatt for brudd.
 Einer olje lagt til badet, hjelp for mindre sår og purulent hudsykdom.
 Isop olje er ønskelig å legge til badet for mennesker med meteozalezhnistyu, det reduserer de negative effektene av skiftende værforhold på kroppen.
 Bad med olje av roser gir friskhet og elastisitet i huden. Kan brukes i noe beløp, er det ingen kontraindikasjoner.
 Badeolje med tillegg av bartrær bedre blodtilførselen til indre organer og skjelettmuskulatur, eliminere smerte. Disse bad er også vist i bronkitt, rhinitt, nevrasteni, gastritt, menopausal lidelser.
 Gunstige effekter på nervesystemet (spesielt i nevrasteni, nervøsitet, søvnløshet) badestamp med tillegg av furu olje. Varigheten av inntaket avhenger humør og hjertefrekvens, men generelt bør ikke overstige 20 minutter.
 Selvfølgelig bading med eteriske oljer er vanligvis 7-14 prosedyrer. De er tatt i en dag, og varigheten av hver badet i 10-15 minutter. For å fremstille badekaret tilsett 5 til 20 dråper av essensiell olje. Etter noen måneder med et kurs kan gjentas bading.  
Sykdommer i nyfødt

 Sykdommer spedbarn


 Generelle råd
 På alle hans problemer, smerte, sult og quirks brystet barnet sier gråter eller skriker, og til slutt min mor kan enkelt finne ut årsaken til hans gråtende nyanser.
 Vær veldig forsiktig når omsorg for et barn og lytte nøye til sin skatt.
 Barn gråter av sult (hvis nok ved første øyekast, fôring). Roper i tilfelle du høyt og hyppig da, klagende. Med utilstrekkelig vektøkning, er det klart at barnet mangler mengden mat eller en forelder eller kunstig melk er ikke tilstrekkelig nok og næringsrik.
 Barna gråter når blåst magen. Grunnen til, blant andre, kan være for lettmelk, noe som fører til kolikk, forstoppelse. Roper høyt og lenge. Vi må gi barnet en teskje av kamille eller ukropnoho frø varm magen. Amming kvinne bør drikke mer og grønnsaker i kosten. Du kan også inkludere agurk hvis det er veldig fett melk.
 Du kan ikke sette babyen rett etter fôring på venstre side, fordi spedbarn leveren opptar nesten halvparten av bukhulen, og hvis barnet er satt på venstre side, vil en stor leveren legge press på full mage, forårsaker et barn urolig tilstand, raping og oppkast. Crib barn bør beskyttes mot direkte sollys. Sterkt lys i de første 2-3 ukene etter fødselen av en baby er lidelse og fører til øyesykdommer. Ikke bære et barn alltid på samme arm.
 Etter mate babyen bør holdes vertikalt, som hyppige oppstøt kan føre til mellomørebetennelse i baby. Hos spedbarn diagnostisere ørebetennelse betydelig vanskeligere, fordi ingen smerte, ingen reduksjon av å høre barnet ikke klage. Men glem om muligheten for mellomørebetennelse i noe tilfelle være så urimelig, ved første øyekast, angst, irritabilitet, søvnforstyrrelser, gråt bør oppfordre foreldre til tanker om ørebetennelse. I øret, anterior til åpningen av øregangen, er det en avsats kalt tragus. I nærvær av otitis trykker tragus fører til en betydelig økning i smerte, slik at barnets skjærende rop. Sjekk dette symptomet kan hver av foreldrene, og en positiv reaksjon er årsak til umiddelbar tilgang til en lege.
 Hvis "baby" kald, bør ofte slå et barn fra en side til en annen, ofte ta ham opp, at ingen lang løgn på ryggen. Som det alltid er, er det sannsynlig at når en kald infeksjon kommer inn i øret.
 Hvis gråt sakte, men heller lunefull, er det av ubehag når våt eller skitten bleie.
 Babyer gråter og bekymret på grunn av mygg, knott. Det bør være i nærheten av sengen for å henge grener av fersk salvie, driver det vekk mygg også, eller sette bomull ull med en dråpe fedd olje.
 Gutter gråter mens urinering på grunn av innsnevring av urinrøret eller forankret forhuden. En indikasjon på dette er mangel på fysisk urinstrålen som går inn i dem til side. I dette tilfellet bør du umiddelbart se babyen legen for en liten operasjon. Hvis den ikke gjør senere i livet vil bli vanskeligere og vanskeligere.
 En lignende rop i unge jenter kommer fra kramper i betennelse i slimhinnen i de ytre kjønnsdeler. Det er nødvendig å vaske dem meget svak løsning av jod (1-2 dråper i et glass vann), obsushuvaty vel, men ikke gni.
 Silly tillate yngre barn fortsette å suge brystvorten, fingrene, da dette er i feil posisjon tenner.
 Du kan ikke tvinge et barn til å gå for tidlig, så tidlig kommer ofte fører til kurvatur fortsatt skjøre ben.
 Ikke prøv å lære et barn så snart som mulig et stort antall nye ord, så det vises på nervesystemet av barnet.
 Ikke legg på små barns klær av syntetiske fibre. Slike klær hindrer ventilering, som er meget skadelig for barnet.

 Bronkitt hos spedbarn


 Bronkitt hos spedbarn ofte går lett, hvis tiden ikke ta hensyn til det. Derfor, ved første tegn til hoste barnet bør spre bryst og rygg svinekjøtt eller gås fett, bedre nutryanym. Hvis et barn var varmen, hell et glass vann en teskje eddik, suge en klut og tørk eggene raskt, hender, panne. Dekk til barnet og igjen etter 10 minutter, tørk pannen.
 Hvis du ser en masse slim og den beveger seg bort fra jobben eller ingen avfall, bør gis flere ganger om dagen en dråpe mandel eller anis olje, kapnuvshy det inn i en blanding av honning og sukker sirup.

 Betennelse i brystet til babyen


 Denne betennelsen er mest av den første måneden etter fødselen. Det er smerte, bryst hevelse, herding og sår. Hvis sykdommen ikke blir behandlet, noen ganger dannet en abscess. Det er nødvendig å begynne med utseendet på betennelse gjøre varm komprimerer kamfer brystet. Når svulsten begynner å mykne, deretter lage et omslag av linfrø eller dampet oppvarming pakke med brus. Når, pauser, såret grundig desinfisert. Klem abscess kan ikke.

 Purulent betennelse i øynene til nyfødte


 Kort tid etter fødselen av en nyfødt kan starte prypuhaty og rødme øyelokkene, ledsaget av oser pus. Hvis tenningen er lite du kan hjelpe dine barn hjem rettsmidler, tørke øyelokkene flere ganger om dagen med en svak løsning av borsyre (2% løsning), forsiktig suge nasohshuyu på øyevippene hnoevydnuyu saken. Ammende mødre er velkjent populært middel. Mamma kan grave morsmelk direkte inn i øynene til et barn, deretter forsiktig tørke ren pensel betente øyne, fjerne dem med melk.
 Også godt å sette på øyet komprimerer av kamille. God smøreeffekt gir øvre og nedre øyelokk grønn maling, men de eldre barn.
 Du kan lage en fuktighetskrem med honning vann øyne. Å forberede honning vann 1 ts honning sukker og 1 kopp vann og kok i 1 minutt. Lotions gjøre øye to ganger om dagen i 20 minutter om morgenen og kvelden. Det samme vannet drypp i hvert øye 2-3 dråper to ganger om dagen, morgen og kveld.

 Forstoppelse hos spedbarn


 Ved forstoppelse hos spedbarn bør behandles svært alvorlig, da de kan forårsake og konsekvens av andre sykdommer.
 Årsaken til forstoppelse i barnets første leveår kan være overoppheting og drikker kokt vann.
 Når et barn er forstoppet, han gråter, skriker og selv suchyt bena hvis forstoppelse gir ham gass. Barnet er gitt flere ganger om dagen 1/2 ts dill vann, lav kamille for å redusere utslippene. Stearinlys med glycerin - en av de mest prisgunstige og tryggeste måten å bekjempe forstoppelse hos spedbarn. Du kan også be ham klyzmoch - ing med et halvt glass rent varmt vann eller kamille kjøttkraft og for å se at vannet ikke umiddelbart resulterte. Tummy Wrap med noe varmt.

 Tied språk


 Hvis et barn har vansker med bryst eller brystvorte, mens de fortsatt kaster hodet, gråt og karakteristisk smacking på suger og betennelse i munnen er ikke, er det lett å fjerne tegn til økende yspravymoho hodelag under tungen. Kort sagt bissel barnet svelger luft mens suger, og det fører ofte brekninger kort tid etter fôring. Hvis du ikke løser denne mangel, et hodelag med litt trukket ut i mange år, men er ikke lenge, og folk med dette hodelaget veldig ofte shepelyavыmy. Vi må, så snart champ observert i barnets lege for å vise at han kuttet bisselet til normal lengde. Operasjon er vanlig og nesten nechuvstvytelnaya for barnet.

 Trost hos spedbarn


 Det viser seg hovedsakelig på ikke grunnleggende hygiene under foring, noen ganger avhenge svakt slimhinner i munnen til et barn.
 Tegn på gjær infeksjoner er blomst utseende i språket, tannkjøtt, gane, kinn og enda noen ganger i nesen av barnet. For å hindre forekomst av trost bør alltid tørke munnen etter å ha spist babyen klut dyppet i en løsning av borsyre eller alkohol løsning eukalyptus. Og hvis vi har en gjær infeksjon og barn gjør vondt å suge, deretter vaske munnen meget svak (blek rosa) løsning av mangan.
 Om behandling av diaré hos spedbarn du lære fra denne artikkelen.  
Яндекс.Метрика