Hvordan du raskt bli kvitt en sår hals

 Når sår hals, er hele verden ikke hyggelig, og favoritt mat og drikke ikke bringe tilfredsstillelse - så vondt å svelge! Akutt betennelse som påvirker slimhinnen i strupehodet, er ikke uavhengig sykdom, men bare et signal om forestående sykdom. Snart han sluttet seg til andre plagsomme symptomer som rennende nese, hoste og høy temperatur.

 Med sterk sår hals kan mistenkes sår hals, betennelse i mandlene, faryngitt, og er den mest beskjedne liste over sykdommer som begynner med strep hals. Behandling av forkjølelse leger anbefaler å begynne med anestesiprosedyrer. Ellers kan pasientens tilstand forverres raskt.
Hvordan du raskt bli kvitt en sår hals


 Å lindre sår hals med angina


 For å tilfredsstille "ild" med å svelge, er viktig ikke bare effektivitet, men at det er påvist måter å bekjempe kaldt. I offisielle medisin er flere måter å løse problemet. Lollipop med anti-inflammatorisk smertestillende effekt av stoffet på som produserer godteri, beroligende og desinfisering egenskaper. Når du kjøper sjekk med apoteket om medisiner som består av ekstrakter av urter (salvie, tindved) og fenol og mentol - effektive komponenter, lindre smerte. Betingelsen for behandling: oppløse sukkertøy bør regelmessig over flere dager.


 Begrensende hals spray av anestetika


 Anestetycheskym eiendom gi denne medisinen til å "fryse" en sår hals. Spray lett kan håndtere selv med den sterkeste ubehag. En betydelig ulempe kort tidssteg. Etter 30 - 40 minutter betyr endelig vasker spytt.
Hvordan du raskt bli kvitt en sår hals


 Hostesaft


 Dette verktøyet er ikke beregnet for rask smertelindring hals, men det er rik på vitaminer og urte komponent vil hjelpe å bli kvitt hoste som irriterer allerede dømt hals.


 Vi behandler hals folk rettsmidler


 Hva kan være enklere enn å lage te med sitron? Forresten, er dette en flott måte å raskt lindrer smerter i halsen med en sår hals hjemme. Den sterke svart te smak kan også være to teskjeer honning. Healing drikke hurrarop slitne kroppen sykdom, varm sår hals. Honning og sitron som naturlige vitaminer og mineraler, "Set" immunitet for en rask utvinning. Det finnes andre effektive midler for raskt å eliminere sår hals.


 SkyllHvordan du raskt bli kvitt en sår hals

 En syk person bør gurgle ofte (5-6 ganger per dag). Som helseløsninger kan brukes decoctions av urter, urte og grønnsaksjuice. Her er noen enkle oppskrifter å merke seg:. • Løs opp 1 h L. propolis i en kopp varmt vann; • Bland like deler varmt vann og juice Kalanchoe; • Ta 1 ss. l. pepperrot, 1 lm. l. bakken cloves en og en liten mengde honning. Legg alle ingrediensene i varmt vann (1 kopp) - et middel for sår hals gjort! • En halv teskje havsalt oppløses i en kopp vann; • To ts tørket salvie blader helle et glass med kokende vann og la stå i 15 - 20 minutter.


 InnåndingHvordan du raskt bli kvitt en sår hals

 Brew kamille eller myntete, vente 10 - 15 minutter, deretter lene seg over kapasitet med buljong og dekke hodet med et håndkle. Pust dypt og rolig healing damper 10 minutter.


 Massasje


 Effekten av aromaterapi massasje kan bli styrket. For to dråper sypress og eukalyptus olje blandet med to spiseskjeer solsikke eller olivenolje og lett berøring massere halsen. Prosedyren øker blodsirkulasjonen og dermed har en varmende effekt.
Hvordan du raskt bli kvitt en sår hals

 Hvis du ikke klarer å samle krefter for en dag eller to, ta kontakt med Laura.
 Husk, sår hals - bare et resultat, nøyaktig og vil bidra til å etablere årsaken til legen.
Hvordan man skal håndtere med hvite flekker på tennene

 Tenner, "dekorert" lyspunkter - en ganske hyppig hos barn og voksne. Men mange tviler på om det er trygt i forhold til karies brune prikker? Og hvis farlig, hvordan man skal håndtere mangel?


 Hvorfor tennene vises hvite flekker


 De fleste hvite flekker og mørke "drop" karies i emalje er dannet av samme grunn. Sykdommen begynner med utseendet på hull i tennene kritt skraper uten glans. Disse mineralene utarmet områder med skadet struktur: de ikke skinne, så ser ut som hvite flekker. Risikoen for sykdom er at på dette stadiet er det ikke bringe smerte, og det estetiske feil, mange av oss har en tendens til å ignorere til smerten gjør ikke gå til tannlegen.


 Annen grunn til punktene på tennene


 Hvite flekker på barnas melk og permanente tenner er urfolk til å fremstå som et resultat av dental fluorose, som overmetning av emalje fluor. Dette sporstoffet - den grunnleggende "bygningen" materiale for harde vev. Imidlertid kan en stor mengde av det uttrykkes whitening "øyer" på emaljen. Flekkene utvikler vanligvis på både den fremre overflaten av tennene med samme navn. Forresten, effekter av fluorose synes noen ganger som mørke flekker eller spor på emaljen. Sykdommen kan påvirke en tann ikke er det, men flere. Mest ubehagelige feil i emalje forekommer i mennesker som regelmessig drikker vann med høye konsentrasjoner av fluor.
Hvordan man skal håndtere med hvite flekker på tennene


 En annen vanlig faktor som gjør smiler "oppdaget", er emalje hypoplasia. Feilen knyttet til den spesielle konstruksjon av emalje, som mangler kalsium. De fleste matte prikker observert i bryst fortenner foran. I faresonen får barn med mødre som hadde virussykdom og alvorlig svangerskapskvalme tidlig i svangerskapet. Når skader på emaljen utvikler seg i ungdomsårene, blir permanente tennene kuttet en gang med matte flekker på overflaten. Ytterligere feil beholder sin opprinnelige størrelse. Barn Tenner kritt flekker eller lys brun farge kan påvirke skaden. Faller og treffer under utendørs spill - en vanlig ting for små fidgets.
Hvordan man skal håndtere med hvite flekker på tennene Hva om tennene var hvite flekker Vi behandler tannråte


 Forut for tannlegen skal behandles ved det første tegn på skade. Behandlingen bør begynne før emaljen helt bortskjemt. Hvis tid er savnet, én vei ut - tanntrekking. Når sykdommen er fortsatt under flekker, kan du bruke fremgangsmåten styrker dypt fluorisering. Det er en annen måte: den skadede emalje er fjernet og i stedet innføre tannfyllingsmateriale identisk med naturlig farge. Denne behandlingsmetoden kalles estetisk restaurering.


 Eliminerer effektene hypoplasia


 Pasienten vil bli tilbudt en spesiell diett som vil fylle mineralreservene i organismen nok kalsium for å stoppe den destruktive prosessen. I tillegg kan legen din anbefale å gå gjennom sølv eller emalje belegg spesiell beskyttelse. Hovedformålet med slike tiltak - lagre midlertidig melk tann inntil erstattet av en permanent vokser opp. Jekslene dermed være sunn.
Hvordan man skal håndtere med hvite flekker på tennene Vi kjemper med spettet


 Når tennene vises hvite flekken på grunn av fluorose, rette opp situasjonen svært vanskelig. Pasienten bør følge en diett lav på fluor til å gi opp fisk og spinat. Mulig til drikke og matlaging bør bruke renset vann på flaske, og for oral hygiene velger lim, som inkluderte ikke fluor. Lettere slitasje ved å eliminere tetting.
Hvordan man skal håndtere med hvite flekker på tennene

 Å aldri kjørt inn i en irriterende problemet med hvite flekker på tennene, alltid nøye behandle deres helse. For gravide kvinner, er denne anbefalingen relevant på to måter. En komplett balansert kosthold og grundig munnhygiene i lang tid vil gjøre ditt smil vakker.
Tester av hormonet antymyullerov

 Antymyullerov hormon (AMH) er designet for å utføre livsviktige funksjoner i kroppen. Hos kvinner er dette hormonet lagt ved fødselen og følger dem til utbruddet av overgangsalder. Det er en slags "kontrolleren" egg med innhold som kan nøyaktig bestemme hvor mange av dem er klare for befruktning. Antymyuller menn spiller en viktig rolle i utviklingen av kjønnsorganene. Den mest aktive produksjonen skje før etter puberteten individ, og deretter funksjonen litt visne. Å lære hvorfor trenger dette hormonet i kroppen vår og hva indikatorer svinge innenfor normale grenser, vil vi dekke i denne artikkelen.


 Konseptet antymyullera


 AMG eller kalt antymyullera hormon - et stoff som bidrar til å regulere dannelsen og funksjon av reproduktive rettigheter. Den er produsert av somatiske celler selv på fosterstadiet av utvikling, så vanligvis er ansvarlige for de regresjon Myullerovыh kanaler i den mannlige kroppen. Den mest aktive perioden av hans generasjon står for en alder av 13-15 år, mens en ung mann ikke starte puberteten. Deretter vil han også fortsette å bli produsert, men på et lavere nivå.
Tester av hormonet antymyullerov

 Skulle hormonet kan være sykdommer som lyskebrokk, anorhizm, kryptorkisme, og viktigst av alt - et syndrom av vedvarende duct eller fiktiv hermaphroditism. Derfor er slike pasienter har ofte infertilitet. En undersøkelse av kvinner i AMH nivåer avslører dens innhold for å finne ut hvor mange egg klar for befruktning. I rettferdig sex antymyullera serumnivået er relativt lavt inntil utbruddet av pubertet. Deretter tallet økt jevnt redusert til undetectable ytelse.


 Regel AMH i mennesker


 Analysen avdekker at nivået antymyullera blod har regler:

 •  akseptabelt for den kvinnelige kroppen figuren er 049-598 ng / ml;


 •  for menn - 10-25 ng / ml


 •  På samme tid for å se hvilke antymyullerov hormon hos menn - lave eller høye, kan undersøkes i en gitt dag, men før du gir blod for å utelukke fysisk aktivitet og stressfaktorer. Men kvinner kan gjøre tester på dag 3-5 i menstruasjonssyklusen.
  Tester av hormonet antymyullerov


   Økt hormon antymyullerov


   Når verdien av AMH høyere enn normalt, kan det tyde på at kroppen er det variasjoner:

 •  polycystiske eggstokker;


 •  bilateral kryptorkisme;


 •  forsinket seksuell utvikling;


 •  tumorceller i eggstokkene hranuleznыh;


 •  antyandrohennaya terapi.
  Tester av hormonet antymyullerov •  Antymyullerov senket hormon - hva gjør jeg?


   Lav AMH resultat som en indikator på endringer i angst fordi det kan vise følgende varianter:

 •  tidlig seksuell utvikling;


 •  menopause;


 •  anorhizm;


 •  fedme;


 •  hypohonadotropnыy hypogonadisme;


 •  dyshenez gonadene.
  Tester av hormonet antymyullerov •  Dermed undersøkte vi de viktigste begreper, indikatorer og resultater for AMH i blodet. Vi har funnet at dette hormonet blir produsert i kroppen, og hver av oss er ansvarlig for en viktig funksjon - utvikling av reproduktive organer. Husk at rettidig diagnose - nøkkelen til helse, så ikke utsette å gå til legen hvis du merker mistenkelige symptomer selv.
  Яндекс.Метрика