Hvorfor det er vanskelig å puste?

 Nesten hver og en av oss overfor det faktum at for et øyeblikk "pust" i brystet og noen ganger blir det vanskelig å puste luft. Dette kan være symptomer på mangel på oksygen på grunn av harde fysiske anstrengelser, og kan være mer alvorlige årsaker drar alvorlig sykdom. Å lære å gjenkjenne symptomer og hva de skal gjøre i en slik situasjon, vil vi dekke i denne artikkelen.


 Den viktigste grunnen til at det er tyngde


 Hvis pusten du føler tyngde og ubehag, kan det være på grunn av følgende fenomener:

 •  Infeksjoner i luftveiene. Dette er den mest åpenbare grunnen som følge av slike plager som SARS, lungebetennelse, influensa, etc. hes hoste vises sammen med andre symptomer - feber, feber, rennende nese, osv Derfor gjenkjenne slike plager er ganske enkel. Den største faren i dette tilfelle er faren for bronkitt, tuberkulose og obstruktiv lungesykdom.
  Hvorfor det er vanskelig å puste?


 •  En annen grunn til at det er en smertefull pust er vaskulær patologi. Disse symptomene kan oppstå etter et hjerneslag, traumer eller langvarig influensa. Vanligvis ledsaget av alvorlig døsighet kortpustethet, lav arbeidskapasitet og distrahert oppmerksomhet. I dette tilfellet må du kontakte en nevrolog som oppdager den virkelige forstyrrelse av faktorer.


 •  Patologi av hjertet. De forårsaker pustevansker, kortpustethet, mangel på luft. Slike tegn kan ikke bli ignorert som de kan skyldes ødeleggelse av blodårer som gir næring til hjertemuskelen. I tillegg er alvorlig hoste, misbruk og dybde av pusterytme - er de første tegnene på angina. Derfor må vi gjøre en detaljert inspeksjon.


 •  Sykdommer i nervesystemet - en annen grunn for problemene med luftveiene. Denne personen føler en sterk følelse, fordi hjernen ikke får nok oksygen, samt brudd på blodtrykket. Hvis du gir en fullstendig pusten og forsyne cellene med oksygen fungerer ikke, det kommer en luftveisspasmer. Vanligvis denne sykdommen krever øyeblikkelig hjelp. Nok til å ta beroligende midler og slappe av, lindrer stress. For snarlig normalisering prosess anbefales rytmisk pust og puste jevnt.


 •  Astma - en vanlig sykdom som provoserer vanskeligheter exhaling hos mennesker. Således pasienten føler den sterkeste astma. I motsetning til hjerte åndenød når folk ikke kan ta en pust, med dette angrepet blir vanskelig å puste. Hevelse i ekstremitetene er observert. I dette tilfellet bør også straks oppsøke spesialist ellers mulig død.
  Hvorfor det er vanskelig å puste?


 •  Progressiv anemi - er et annet problem med å puste. Avdekke det er vanskelig, fordi den vanlige undersøkelse av hjertet og lungene er ubetydelig. Du må ta pasientens blod. I denne sykdommen personen opplever kronisk tretthet, dårlig utholdenhet, tretthet og ubehag.


 •  Allergiske reaksjoner. Anstrengt pust - dette er en typisk reaksjon på ytre stimuli. For eksempel kan alvorlig allergisk reaksjon forårsake angioødem som krever umiddelbar behandling til legen.


 •  Hvordan å behandle tung pust?


  Hvorfor det er vanskelig å puste?

   Uansett hva årsaken komplikasjoner provosert puste bruddet alltid snakker om mer alvorlige forhold. Så ikke engasjere seg i selvdiagnose og egenbehandling og kontakte legen din umiddelbart. Først av alt, gå til resepsjonen til distriktet lege som vil gi faglige råd og sende profilen til legen.
   Dermed har vi diskutert de viktigste sakene hvor du kan motta stertorous hoste, kortpustethet og tyngde i brystet. Hvis du blir problemer med å puste, må du kontakte en spesialist for videre diagnostisering.  
  Hvorfor blå lepper

   Hver av oss minst en gang noensinne har sett fra en forbipasserende slått blå lepper. Det ser rart ut, men grunnen til at noen mennesker tror så lenge problemet ikke påvirker dem personlig. Hvorfor lepper blek blå med årsaken neotlahatelnoho gå til legen? Hva hvis leppene er alltid blå?


   Blå lepper: Årsaker


   I klinisk praksis er dette fenomenet som kalles cyanose. Men det ville ikke blitt faktor fungert som blåaktig utseende, det viser den berørte organisme. Vurdere nærmere de vanligste årsakene til blå lepper.
  Hvorfor blå lepper

   Hvorfor gjør mennesker regionen rundt munnen kan kjøpe en blåaktig farge:

 •  anoksi - altså ikke bare blir blå munn, men huden rundt øynene. Dette er på grunn av et høyt innhold av hemoglobin i blodet. Årsaken til hypoksi - brutt det kardiovaskulære systemet;


 •  Røyking eller permanent forgiftning av giftig røyk (stue nær veien, fabrikk, etc.) - i dette tilfellet blå lepper vil "følge" den sykelig gråaktig hudfarge;


 •  mangel på jern i blodet - er svært vanlig hos gravide kvinner;


 •  hyppig og kraftig blødning (menstruasjon, alvorlige traumer, magesår);


 •  stor-sykdom karakterisert av hoste og åndenød;


 •  en blodpropp i lungene;


 •  hypotermi;


 •  Rэynoda sykdom - preget av ødeleggelse av blodårer fra alvorlig stress eller kald


 • Hvorfor blå lepper

   Fastslå årsaken til blå lepper kan bare spesialist (unntatt hypotermi). Men i alle tilfelle vil det være mangel på oksygen, slik at behandlingen er hensiktsmessig.


   Hva hvis leppene ble blå


   Følgende forslag vil bidra til å eliminere cyanose eller gi deg tid til å gå til legen:

 •  Zakutaytesya et varmt teppe eller gni huden med et håndkle. Når kroppen varme opp, begynner blodet å sirkulere raskere, som forsyner alle organer av oksygen.


 •  Drikke varm te med honning, lind blomster eller bringebær. Ikke drikk kaffe fordi koffein bidrar til vasokonstriksjon.


 •  Ta ansvar eller probizhitsya å "spre" blod gjennom kroppen.


 •  Hvis du røyker, umiddelbart avhende, samt blå lepper er, om ikke den første, er det helt opplagt zvistochkoyu at kroppen din lider av denne avhengigheten.


 • Hvorfor blå lepper

   Viktig: blek blålig lepper alltid tyder på at forekommer i kroppen patologiske prosesser. Bare i tilfelle av hypotermi kan snakke om cyanose som et midlertidig og enkelt ustranyaemom effekt. I andre tilfeller, bør du umiddelbart søke profesjonell hjelp.
   I tilfelle av blålige lepper under graviditet observere fødselslege bør tildele de vordende mor eller jernpreparater råde mat høy i jern. Inntil slike matvarer inneholder lever, nyre bønner, bokhvete, epler, persimmons, fiken, nøtter, rødbeter, granateple, solbær.
   Interessant faktum: som regel alle produkter med høye konsentrasjoner av jern er røde eller brune nyanser. Dette skyldes det faktum at denne komponenten inneholder blodrød.
   Se hvorfor alltid blå lepper bare etter undersøkelse av en spesialist. Hvis du ser dette symptomet, men hypotermi var ikke, bør du oppsøke lege. Dermed kroppen advarer deg om at det er for sent å unngå en mer alvorlig sykdom.
  Behandling av dyspepsi hos ammende mødre

   Når kroppen er forstyrret fordøyelse mekanisme, er resultatet alltid det samme - fordøyelsesbesvær. Grobunn for utvikling av dyspepsi kan være patologisk betennelse i fordøyelsessystemet, utemmet appetitt, preget av vanlig overspising, spise tung mat for magen. Standarden "set" fordøyelsesproblemer, tyngde i magen, oppblåsthet og magesmerter, raping, forstoppelse alternerende med løs avføring, svakhet mot et bakteppe av mild kvalme.


   Fordøyelsesproblemer i ammende mødre


   Syk kvinne med en baby amming kan bare sympatisere: Problemer henne den samme som for de andre, men mange legemidler er kontraindisert for henne. Mange gjorde ikke ufarlige komponenter av narkotika lett komme over i morsmelk, og følgelig kroppen til barnet. Så før du drikker noen pille sykepleie bør oppsøke lege. Bare en spesialist kan gi råd hva medisiner du kan ta mor under amming. La oss se på de vanligste årsakene ubehag i magen og magen spesielt, men også lære hvilke legemidler leger fore vanligvis kvinner som ammer.
  Behandling av dyspepsi hos ammende mødre


   Fermentativ svikt


   Høyverdig mage-tarmkanalen gi visse enzymer som produseres av bukspyttkjertelen. I deres mangel i kroppen gir viktig svikt fordøyelse og absorpsjon. For normalisering av pasient lege gastroenterolog kan oppnevne følgende medisiner:

 •  Pancreatin (analog Creon 10000). Den enzymene amylase, lipase, protease medikament som delvis bryter ned proteiner, fett og karbohydrater, og gir et stabilt terapeutisk effekt.


 •  Dyhestal, Fest, panzinorm Forte. Disse midlene er nødvendig i tilfelle hvor enzym mangel negativt påvirker leveren og galleveier.


 •  Mezim Forte - dette er "myk" narkotika korrigerende utilstrekkelig dannelsen av enzymer i bukspyttkjertelen. Det kan ta selv om gravide kvinner og små barn.
  Behandling av dyspepsi hos ammende mødre •  Halsbrann


   En sterk brennende følelse bak brystbenet, som brann sprer seg opp til halsen, oppstår når mageinnhold til spiserøret blir. Som et resultat av økte nivåer av surhet, som reduserer gir ikke absorbert medikamenter, å nøytralisere virkningen av saltsyre. Fôring mor kan trygt ta en pille Maalox, Fosfalyugel eller Almagel.


   Flatulens


   Denne ubehagelige situasjon oppstår når gasser som dannes ikke er fullstendig absorbert i tarmen. Dreven flatulens kan også være forårsaket av potet, melk, grønnsaker og brød. Sterke magesmerter som går etter vike gasser - den klareste symptom på oppblåsthet. Tradisjonell medisin anbefales i slike tilfeller å flykte fra frukt infusjoner timian, kamille blomster eller dill smør.
   Disse midlene kan kombineres med legemidler, som inkluderer simethicone: Эspumyzanom, SAB simplex. De lette trekning av glatt muskulatur i tarmen og samtidig stimulere intestinal motilitet.
  Behandling av dyspepsi hos ammende mødre


   Forstoppelse


   Forstoppelse medføre alvorlig forgiftning, som er kilden til fekal, tiden har ikke forlatt tarmen. En ammende mor kan forstyrre hodepine, tap av matlyst, trekke smerter i nedre del av magen, søvnløshet. Å bekjempe forstoppelse ved hjelp av naturlig rettsmidler, buckthorn bark, lakserolje, Senna blader, tang, kli. Apoteket kan du kjøpe urte - Rehulaks eller mukofalk. Effekten av medikamentet kommer i 12-24 timer.


   Dysbacteriosis


   Brudd på den naturlige mikrofloraen i tarmen først og fremst påvirker assimilering av næringsstoffer, fordøyelsesproblemer og stimulerer veksten av skadelige bakterier. I ammende kvinner redusert immunitet - det er utsatt for ulike typer infeksjoner. I dette tilfelle fore effektive medisiner Bifidumbacterin Forte, som raskt gjenopprettes mikroflora.
  Behandling av dyspepsi hos ammende mødre


   Leversvikt


   Inflammatoriske prosesser i leveren og galleblæren galle bryter utvikle seg og endre dens sammensetning. Som et resultat, blir en person et offer for den såkalte dyspeptic syndrom - det gjør vondt halsbrann, raping, ofte syk. Kvinner som ammer, kan legen anbefale behandling med milde blomster av reinfann, Immortelle mais arr. Decoctions og infusjoner av disse plantene stimulerer produksjonen av galle, noe som gjør det mindre tyktflytende. Sekresjon av galle i tarmen også forbedret under påvirkning av magnesiumsulfat eller magnesia.


   Magesår


   Gastrisk mucosa - en av de mest alvorlige forandringer av mage-tarmkanalen. Hvordan kan nummen magen i sykepleie mødre? Ved behandling av topiske midler som beskytter mageslimhinnen fra aggressive virkning av saltsyre, sukralfat, misoprostol. De er trygge amming.
  Behandling av dyspepsi hos ammende mødre

   Funksjoner av mage-tarmkanalen fra tid til annen bringer vi noen ulempe. Ammende bør være spesielt årvåken for å unngå å bli skader på barnet. Derfor vil alle dine tanker om behandling av et problem sikkert diskuteres med legen din.
  Яндекс.Метрика