Hvorfor folk mister vekt trenger uten noen åpenbar grunn

 Om lag 40% av den voksne befolkningen i Earth er et bevisst liv kjemper fedme. Poenget med ære, så å si. Og det er folk som må bestemme hvordan ingen gevinst pounds på grunn av hurtig vekttap. Dramatisk tynn mann ikke gjorde forsøk på å vende tilbake til gamle form, begynner for alvor å bekymre seg om deres helse. "Hvorfor vokser kan jeg tynn uten grunn" - ikke helt riktig formulering av spørsmålet. Årsaken er at det ikke kan være opplagt, men likevel er det alltid der. Drops person bør finne et "hjem" problem, som trolig ligger i kroppen, og deretter se etter en diett for å gjenvinne vekt.


 Å miste vekt og alder på personen


 Vitenskapelig bevist at folk mister vekt raskere kvinner. Så ordnet kroppen sterk halvparten av menneskeheten - det er designet for tung last, så akselerert metabolisme "brenner" vekt svært raskt. Hvis energien kostnaden av person (mann eller kvinne - fortsatt) er ikke proporsjonal med vekttap, årsaken kanskje ennå ikke diagnostisert med sykdommen. Til legen bør umiddelbart gjelde når en person "smelter" i front, til tross for en god appetitt.
Hvorfor folk mister vekt trenger uten noen åpenbar grunn

 Hos eldre alder metabolske forstyrrelser kan føre til ikke bare alvorlig vekttap, men også rask vektøkning. På spørsmål om hvorfor det normalt kosthold uten grunn tenåringer ned i vekt, lettere å svare. Hvis et barn vokser opp en god appetitt, sunt utseende og det er ingen klager, kan hurtig vekttap skyldes fysiologiske karakteristikker av en organisme som vokser. Og vekttap er ikke alltid jevnt, for eksempel, kan i utgangspunktet gå ned i vekt, og strekke armene og beina, deretter osunetsya ansiktet og kroppen vil avta i volum.


 Hvilke sykdommer føre oss til å gå ned i vekt


 Det er mange systemiske sykdommer og psykiske forhold som fremmer hurtig vekttap. Noen, dessverre, er så alvorlige at de behandler noen oppskrifter på tradisjonell medisin er nødvendig. La oss se på noen av dem.
Hvorfor folk mister vekt trenger uten noen åpenbar grunn

 Generell klassifisering av sykdommer som utløser vekttap

 •  Sykdommer forbundet med tap av appetitt, som kroppen ikke får fullt han trengte vitaminer og mineraler og næringsstoffer. Slike sykdommer inkluderer kronisk pankreatitt, ulcerøs kolitt, magekreft og andre forstyrrelser i mage-tarmkanalen. Også i denne gruppen er anoreksi - en sykdom av psykisk opprinnelse.


 •  Sykdommer bryte metabolisme, noe som gjør det umulig å opphopning av næringsstoffer i kroppen. Dette, for eksempel diabetes, cøliaki, parasittangrep.


 •  Sykdommer som "spiser" all menneskelig vitalitet. Disse inkluderer spastisk lammelse, kreft, hypertyreose.


 •  Nervøs utmattelse, kronisk psykogen stress. Vanlige spørsmål "Hvorfor gå ned i vekt når nervøs? "Åpen. Alle energiressurser brukt på å løse komplekse problemer, og selv appetitt for jordtrykket forsvinner. Alle nervøse mennesker ofte har en tendens til å avvike veldreid.


 •  Utvinne fra skade eller sykdom komplisert. Noen etter langvarig alvorlig sykdom har hvilt blomstrende utseende. Vekt i en slik situasjon er synkende.


 •  Noen eksempler på sykdommer som vekten er


  Hvorfor folk mister vekt trenger uten noen åpenbar grunn


 •  Hvorfor gå ned i vekt med diabetes? Så skylde spesifisitet patologi, og pounds er bare den første typen diabetes, griper sykdommen med absorpsjon av glukose i celler i kroppen. Derfor, til tross for utmerket appetitt, gå ned i vekt permanent diabetikere er sulten.


 •  Raskt miste vekt en person kan være tålmodig med lungetuberkulose. Hos mennesker, ingen matlyst, han fort lei, hoste og svett tungt.


 •  Ill thyrotoxicosis også klage om raske vekttap. Sykdommen rammer og metabolisme, får kroppen til å produsere flere hormoner enn nødvendig. En person er ikke sover, og er i konstant nervøs spenning. Han spiser mye, men kan ikke få et gram.


 •  Sannsynligvis alle vet hvorfor kreft gå ned i vekt, fordi det meste av onkologi pasienten ikke la en eneste sjanse! Ondartede svulster ta opp glukose fra blodet til alle uten et spor, så de siste stadier av sykdommen organismen er i en tilstand av ekstrem utmattelse.
  Hvorfor folk mister vekt trenger uten noen åpenbar grunn •  Jeg snudde meg til legen shudlyy ingen åpenbar grunn en person er definitivt gjør rett. Hvis ingenting vondt, men vekt "brenne" du kan ikke underholde håp om at ingenting ille skjer. Plutselig vekttap kan bare være det første symptomet på en alvorlig sykdom. Den tidligere "fienden" er trukket, jo mer sannsynlig at seieren vil bli din!
  Hvordan kreatin taKreatin monohydrat eller metyl huanydo-eddiksyre - er en av de mest populære, effektivt og mye brukt i sports ernæring kosttilskudd, noe som fører til en økning i styrke, utholdenhet og muskelmasse idrettsutøvere. Kreatin er en av de første aminosyrer, som er introdusert og begynne å ta idrettsutøvere, men spørsmålet om det optimale antallet dens mottakelse forblir åpen, som konstant veksten av nye og nye former for utgivelsen, alle slags triks produsenter og et stort ønske om å utmerke seg noen utøvere, øke bruken dose enn normalt, noe som fører til feilaktige konklusjoner og forvirrende.
  Hva er Kreatin
  For første gang dette stoffet ble oppdaget i 1835 av fransk organisk kjemiker Michel Shevrelem som oppdaget det i studiet av den kjemiske sammensetning av skjelettmuskulatur. Men den første kommersielt brukt kreatin Tysk Professor Justus Liebig for produksjon av buljongterninger. Som for navnet, kommer det fra den latinske 'kreas', som betyr kjøtt. I løpet av de neste 150 år har forskere gjennomført ulike studier på effekten av kreatin på kroppen, og bare i 1993 var første gang denne sports supplement.
  Kreatin er gradert ymmynov er proteinet som dannes fra aminosyrer så som glycin, arginin og mytyonyn. Kreatin er produsert av splitting cyanamid og sarkozyna, men i små mengder det produserer og våre nyrer, lever og kreft. I legemet er det inneholdt i muskelvev i form av kreatinfosfat. Kreatin spiller en viktig rolle i energimetabolismen i kroppen. Jo høyere sine reserver i kroppen, jo høyere ytelse av utholdenhet og styrke.
  Det ser kreatin - en smakløst hvitt pulver, som brukes både i sport og medisin. Dette proteinet kosttilskudd kommer i form av kapsler og pulver, men når hit fuktighet pulver mister sine egenskaper, så du må følge reglene for oppbevaring av stoffet.
  Den optimale plassering og modus for anvendelse av kreatin
  For det første bør det bemerkes at det eneste tillatte systembruk kreatin ikke eksisterer. Det er grunnleggende anbefalt dose av kreatin og mottak av tilsetningsstoffer som kan justeres avhengig av din kroppstype og stress som du opplever. Hvert oppsett har omtrent samme effektivitet og viste gode resultater. Derfor tar vi en titt på alle de ordninger og regler for bruk kreatin.
  Den første ordningen kalles "loading" kroppen kreatin og sin "støtte" i dette tilfellet, metning og akkumulering av bestanden av kreatin i musklene. For denne første uken ta 5 gram kreatin fire ganger daglig mellom måltidene - dette er den fasen belastning. En av disse delene bør drikke en søt saft eller spise med Gainers, protein shake etter en treningsøkt, eller aminosyrer i treningsdager. I de følgende seks uker med kreatin dosen er redusert til 2-3 g en gang daglig etter trening eller i morgen med samme vekt gainers, protein shake eller aminosyrer (i de dager hvile), og deretter ta en pause fra 2-4 uker, og deretter starte ordningen gjelder først.
  Nylig utført mange eksperimenter har vist at "load" kreatin er dårlig for følsomheten av reseptoren når en reduksjon i dosering, så denne fasen, noen utøvere glipp.

  Den andre ordningen er uten lasting fase,
   utfyller derfor umiddelbart begynne å ta 3-5 gram for 1-6 måneder. I trening dager ta kreatin etter trening så vel som i den første ordningen med Gainers, protein shakes og aminosyrer. Etter denne syklusen bør ta en pause for en måned eller mer.

  Den tredje ordningen kalles en kombinert eller tsyklyrovanoyu,
   siden den første uken av å ta kreatin i første ordningen, og da det hele uken, som alternerer med resten.
  Kreatin også bruke mer energi under trening. I dette tilfellet tar 5-7 gram kosttilskudd 1 time før trening i en måned.
  Foreløpig noe klart svar på spørsmålet om hvordan man best kan kreatin ta er ikke, slik at ordningen du foretrekker, og bør dette bli brukt, men klart er det klart at du ikke kan bruke mer enn 20 gram kreatin per dag.
  Uansett hva ordningen du velger, må du vite at det gjelder uansett hvilken form du tar kreatin. La dette være et pulver, kreatin kapsler, løsninger eller andre tilkoblinger kreatin fortsatt den viktigste aktive ingrediensen er kreatin, som ikke ville ha blitt skrevet av produsenten på banken, må du nøkternt analysere situasjonen og følger den ovenfor beskrevne ordningen med kreatin.
  Grunnleggende regler for bruk av kreatin
  Det viktigste - er at kreatin bør skilsmisse eller zapyvatsya minst ett glass vann. Enkle kaldt vann dresser, men hvis du spiser kreatynovыy monohydrat, så er det best å plante juice. Bland med kreatin eller protein Gainers - det vil forbedre absorpsjon av disse kosttilskudd.
  Forberedt kreatynovыy cocktail å drikke umiddelbart etter tilberedning eller en halv time etter matlaging, som i utvannet kreatin er ikke stabil og lang bevart.
  Du kan ikke ta kreatin under trening, så det er upraktisk og vanskelig løpet av handlingen av treningen. Dette er på grunn av den fremgangsmåte for dehydrering som forårsaker additiv metode. Optimal timing av kreatin før eller etter trening, hjalp øke blodgjennomstrømningen og metabolske endringer i kroppen på denne tiden, og i resepsjonen før trening mindre ønskelig som en mulig overtredelse av vannbalansen.
  I den gjenværende tid (dager hvile) er best å ta kreatin om morgenen, på grunn av den høye konsentrasjonen av veksthormon på dette tidspunkt, noe som forbedrer transporten av næringsstoffer til bestemmelsesstedet.
  En annen meget viktig regel - på tidspunktet for å ta kreatin bør glemme kaffe fordi koffein ødelegge egenskapene til kreatin, og noen effekt du får. Det er ikke skrevet og ikke snakker nesten hvor som helst, men dette faktum er stedet å være. Også å glemme alkohol, selvfølgelig hvis du ikke ønsker noen bivirkninger.
  Siden sukker er brukt i legemet som transport og raskt fører til at kroppen frigjøring insulin skjoldbruskkjertelen, og deretter ta kreatin med sukker er bedre, fordi vi vet at kreatin absorberes takket være insulin.
  Fordeler og ulemper med kreatin
  Fordelene med bruk av kreatin inkluderer rask muskelvekst, rask gjenvinning av kroppen etter trening, høyere utholdenhet og øke styrken med 20%. Men det er et stort antall ulemper.
  Den største ulempen med kreatin er væskeansamlinger i kroppen, så om natten kan kramper i musklene, slik at vannet vasker vekk fra kroppen kalium, og muligens en økt press i henhold gir en ekstra belastning på hjertet.
  Folk som tidligere har tatt steroider, har kreatin ingen effekt.  
  Яндекс.Метрика