Hvor ofte bør jeg skifte tannbørste

 Det ville være logisk å anta at det er nødvendig å endre tannbørstebust til omfanget av slitasje. Men moderne teknologi av hygieneprodukter med høy kvalitet syntetiske materialer som er i stand til å tjene folk i årevis. Men tenk hva som ville skje med børste for et år! Det er derfor profesjonelle tannleger rådes til å følge visse regler for oral hygiene.


 Etter mye endring tannbørste


 De fleste endrer tannbørste når den mister sin form og leveres i fullstendig forfall. Andre, derimot, foretrekker å bruke nye klær hver ukene. Og de begge mottatt korrekt. Det faktum at levetiden av børstene er avhengig av det materiale fra hvilket det er laget.
Hvor ofte bør jeg skifte tannbørste

 Dermed vanlige plast bust slites ut veldig sakte, men det bør skiftes hver tredje til fjerde måned. Uavhengig av verdien av produktet, må den skiftes ut. Ellers mellom fibrene utvikle usunn mikroflora, som ikke bare bidrar til å rense munnen, men vil resultere i utvikling av sykdommer som for eksempel tannråte, tannkjøttsykdom og gingivitt.
 Det har blitt veldig populært å bruke en bambus børste. For å rengjøre tennene, akkurat nok til vått hår. Bambus hindrer gingivitt, nøye påvirker tannemaljen og er helt ufarlig for helsen materiale. Bambus tannbørste ble oppfunnet i det gamle Kina, og nå kan vi nyte effektive konvensjonelle kolleger splittet bambus pinner på slutten.
Hvor ofte bør jeg skifte tannbørste

 Endre tannbørste bambus trenger mer enn plast av den enkle grunn at den naturlige materialet mer utsatt for patogener. Heldigvis, disse er rimelige hygieneartikler, slik at du kan ha råd til hver måned for å velge en ny børste.


 Hvor mange ganger bør endre din tannbørste


 Som du kan se, avhengig av hyppigheten av erstatningsmaterialer, så etter et år bør du bytte ut fire plast eller bambus børster 12.
 Hva hvis tiden ikke endre emnet på hygiene? Er alt så skummelt? Negative endringer vil være treg, men snart vil du begynne å føle dem selv. Således, over tid, vises mikroskopiske sprekker bust som er drevet matrester og bakterier som utvikler seg. Tenk deg følgende situasjon: du bruke en børste et par måneder, har sprekker dukket opp, og de presenterer biter av mat er usynlige for øyet, men er grobunn for bakterievekst.
Hvor ofte bør jeg skifte tannbørste

 Badet er vanligvis forhøyede nivåer av fuktighet, er det ofte for varmt (når du tar et bad eller en dusj). Varme og fuktighet - ideelle forhold for bakterievekst. Det viser seg at i 5-6 måneder tannbørste blir en ekte arnested for patogener, og på riktig oral hygiene ikke kan bli vurdert.
 Nå vet du hvor ofte å endre din tannbørste for å forebygge orale sykdommer. Utvikling av enkelte sykdommer kan være klart signal til hva som er nødvendig for å kjøpe en ny børste. Så hvis du stomatitt ble anbefalt å erstatte den hygieniske enhet etter behandling.  
Kjole bukser - Trend 2014

 "Hva du skal ha:? Bukser eller en kjole" - Er kanskje den mest ofte stilte spørsmålet om kvinner. I dette tilfellet, kan valget av en av to onder virkelig gå inn i en døs bokstavelig talt hver av det smukke kjønn. Hvordan kle og bukser har en rekke udiskutable fordeler. Kjole skaper en feminin og sexy silhuett, mens jenta bryuchky gi maksimal komfort og utmerket komfort.
 I 2014, designere brakte verden av kompromiss, og kombinasjonen av kjoler og bukser i en artikkel av klær, som var slags "symbyoznoe" navn "kjole bukser." Dette elementet av den kvinnelige garderobe legemlig bekvemmelighet, femininitet og upåklagelig stil. Effekten oppnås ved følgende komponenter: vide bukser og kjoler. Resultatet er en av de mest praktiske elementene i kvinneklær.


 Fordeler kjoler, bukser åpen og ubestridelig. For det første passer dette plagget si alle typer form, forlenger visuelt bena og skjule underkroppen feil. Plus, uvanlig kutt perfekt fremheve forførende kurver av hofter og midje. Sekund, allsidighet av de tingene det kan du skrive i enhver livssituasjon, enten det er et forretningsmøte, mottak eller selv reise. Og for det tredje, kjoler, bukser - bruke egnet når som helst på året. Det eneste som bør variere - dette stoffet. For eksempel bør sommeren preferanse gis en lys vektløs stoffer, og for høsten og vinteren er perfekt for tynt hår, kostymer og tekstiler myk jersey, som også er vakkert drapert.


 Ifølge de siste mote trender 2014, kjoler, bukser laget av flytende, vakre flytende stoffer - silke, blonder, chiffon, crepe og en tynn delikat guipure. Som for lengde, kan det falle i det ekstreme - både knær og gulvet. I denne og i en annen sak, ting ser bra ut og veldig stilig.


 Vi bør ta hensyn til mote bedriften utskrifter - geometriske linjer, fuzzy pop kunst malerier, og, selvfølgelig, super selve blomsten. Som for fargepaletten er verdt å merke seg lysstyrke og en fullstendig mangel på kjedsomhet og tungsinn, selv på modeller virksomhet stil. Fargetrender 2014 - pistasj, smaragd, lime, gul og oransje.


 Fet jenter tilbudt modeller dekorert med inlays av gjennomsiktig materiale, og prøve snerpete kan kjøpe lukkede kjoler, bukser, drapert fentazyynыmy bilder.


 Og, selvfølgelig, det store spørsmålet, hva du skal ha kjole bukser "? Gitt det faktum at bunnen av elementet i kvinners klær er ganske lang, bør det brukes bare med en formtilpasset toppen. For å passe perfekt sammen sittende bukser (i 2014 de igjen høyden av moten), cardigans, jakker og sitte perfekt pidzhachky. Et annet alternativ som virkelig kan kalles en vinn-vinn - topp å bære kjole bukser-free flying kutt bluse, og dermed ikke kan zippe. Et alternativ kan være en klassisk bluse skjorte.


 Sko til kjolen bør velges avhengig av proporsjoner og strukturelle trekk ved føttene. Ja, små jenter oppfordres til å plukke sko med høye hæler. Slik manipulasjon gjøre opp jente, og hennes figur er mye slankere. Tall jente i sin tur kan unne deg absolutt hæl av noen høyde.


 For å legge til et bilde tradisjonelt hjelpe riktig tilbehør. Det er verdt å merke seg at kjole bukser krever et minimum av natur, ville så komplett bilde pose og lue være tilstrekkelig.  
Adrenalin, når det er, hva dens fordeler og symptomer
 Vi har en tendens til å assosiere med adrenalin ekstremsport, men i det virkelige liv den gjennomsnittlige personen det spiller en viktig rolle. Fordeler enorme adrenalin. Dette hormonet stimulerer oss til handling, tvinge impulsive og emosjonelle atferd, beskytter. Men la oss først. Når utgivelsen av adrenalin?


 Utgivelsen av adrenalin i blodet er ikke bare i ekstreme situasjoner, som mange vet, men i det daglige. For eksempel:
 •  Stressende situasjoner på jobb;

 •  Krangler;

 •  Aggresjon av andre mennesker;

 •  Opphetet debatt;

 •  Kritiske situasjoner som krever rask respons eller løsning.

 •  Kort sagt, enhver situasjon hvor det er en trussel mot våre liv, noe som gjør viktig for vår tilværelse løsninger og andre lignende utfordringer som involverer adrenalin utslipp i blodet.


  Adrenalin, når det er, hva dens fordeler og symptomer


   Hvilken skade og nytte av adrenalin i blodet?


   Naturen bevisst utviklet et hormon. Det fungerer som en aktivator av interne reserver. Hvis en person befinner seg i en stressende situasjon, utgivelsen av adrenalin, som fremmer:
 •  Økt reaksjon;

 •  Økt muskeltonus ved å begrense blodårer og omdirigere blod til hjertet og store muskelgrupper, lys;

 •  Forbedre mentale evner gjennom ekstra blodstrøm;

 •  Utvide luftveiene for bedre oksygen;

 •  En betydelig økning av smerteterskelen.

 •  Adrenalin (adrenalin) - et produkt av evolusjon, er utformet for å gi folk en sjanse til å vinne en fare på kort sikt mobiliserer alle ressurser viktig kroppen. I løpet av adrenalin surge betydelig økt energiforbruk, særlig i kjølvannet av hendelsene dramatisk øker sult, det er tomhet, hemming reaksjon.
  Adrenalin, når det er, hva dens fordeler og symptomer

   Til tross for fart, kraft og andre positive ting som gir oss et hormon ikke glemme at et overskudd avsluttes ikke bra. Hvis kunstig indusere kroppen, eller snarere binyrene, produksjon av adrenalin, så til slutt kan du få nyresvikt, hjerte-karsystemet, depresjon eller til og med magesår.

   Adrenalin: symptomer


   I skarp adrenalin i blodet hos mennesker følgende symptomer:
 •  Hyppig puste;

 •  Økt hjertefrekvens;

 •  Jeg ønsker å gjøre;

 •  Rastløshet;

 •  Irritasjon;

 •  Impulsivitet.

 •  Det er viktig at når du mottar hormon brukt den et sted. Dersom tildeling av adrenalin er ikke noen fysisk handling, kostnadene for energi, irritabilitet uttalt, behovet sprute ut følelser.
  Adrenalin, når det er, hva dens fordeler og symptomer

   Hvordan kontrollere adrenalin


   Sjelden, men det er tider (i noen systematisk) ukontrollert økning av adrenalin. Resultatet kan kalles panikkanfall. For å unngå dette, bør du være i stand til å forstå språket i kroppen hans, og med følelsen symptomer på mottak av adrenalin i blodet gjør du følgende:
 •  Sitte eller anta en horisontal posisjon;

 •  Målt med dype sukk Stille pust og puls stabilisere;

 •  Tenk på noe godt. Husk at ingenting ille skjer;

 •  Et par minutter senere (før eller senere det individuelt) adrenalin oppløst i blodet og slites av.
   Kanskje uten dette viktige hormonet menneskeheten klarte å overleve, fordi i kritiske situasjoner hjelper det folk å gjøre det riktige, raske beslutninger, øke styrke og smidighet for å forsvare, men som alt i verden bør vite når du skal stoppe og må ikke utsettes for ekstrem utover kroppen situasjoner designet for å stimulere adrenalin eller legemidler som inneholder hormonet.
 • Яндекс.Метрика