Hvorfor kan vises med svart stol i en voksen eller barn.
 Avfall fra (avføring og urin) kan fortelle mye om hva som skjer inne i kroppen vår. For eksempel kan endre fargen av avføring indikerer at menneskene var mage-tarmkanalen. Alle vet hvilken farge er vanligvis avføring, og hver person er forskjellig fargetone. Enhver endring i farge kan tyde på at kroppen er noe galt. Dette er spesielt sant når avføringen er svart.

 Årsaker


 Før du panikk og presentere forferdelig sykdom, bør nøye undersøke, der avføring kan ofarbytysya svart.
 •  Måltider. Hvis du spiser mye rødbeter, tørkede plommer, blåbær, rips og mørke druer i avføringen kan være elementer av mørk farge eller er helt zabarvytysya en mørk farge. Ingen grunn til panikk. Vanligvis er normal farge gjenopprettet i løpet av få dager.

 •  Legemidler som inneholder mye jern. Det meste de er vant til å behandle anemi. Det finnes også medisiner som inneholder vismut, eller kull. Og i den første og i det andre tilfellet å ty til behandling er ikke nødvendig. Bare ut av diett produkter og stoffer som kan føre til uvanlig farge på avføring.
  Hvorfor kan vises med svart stol i en voksen eller barn.

 •  Sykdommer. Dette er grunnen mest ubehagelige. Svart stol, observert i lang tid, bevis for indre blødninger sår, svulster eller åreknuter i spiserøret.

 •  Svart avføring tyder på at blod var ganske lang vei gjennom tarmen og klarte zapektysya. Det er viktig å ta hensyn og andre relaterte symptomer. For eksempel, blodig oppkast snakke om problemene med magen. I tillegg kan det være svakhet, blek hud og slimhinner, og svimmelhet.

 •  Gravid sort avføring kan være forbundet med å ta vitaminkomplekser, rik på jern. Men hvis disse stoffene ikke er foreskrevet, sørg for å besøke gastroenterolog.

 •  Svart avføring hos voksne og barn


   Fordi avføring konsistens varierer også, og er å ta hensyn til det. For eksempel kan sorte sko, som kan sees oftest hos barn skyldes hyppig bruk av banan. De kan forveksles med ormer, men tarmparasitter er bare hvitt eller gulaktig.
  Hvorfor kan vises med svart stol i en voksen eller barn.

 •  Sjelden svart avføring oppstår på grunn av indre blødninger. Det kan være på grunn av sår eller kreft. Sørg for å konsultere legen din.

 •  Blandet med blod. Hvis han stol mørk, men det er klart synlige blodpropper, kan bare ikke bli satt av å gå til legen. Dette kan være et tegn på en alvorlig tarmsykdom.

 •  Etter operasjonen, viser fenomenet indre blødninger. Dette gjelder spesielt i tilfeller der kirurgi ble utført i mageområdet. Sørg for å spørre legen din informert.

 •  Nyfødt svart avføring er ofte ganske normal som fordøyelsessystemet til spedbarn holdt ikke helt som voksne.

 •  Gå til legen bare i tilfelle av sorte og grønne stol i et barn ledsaget av smertefulle utseende.

 •  De fleste gastroenterologer si i eventuelle endringer i fargen på avføringen som varer i mer enn tre dager, må du gå til sykehuset. Bare der gjennom analyse og forskning spesialister vil være i stand til å finne årsaken til fenomenet og tildele riktig behandling.  
  Hva er trykket hos mennesker som er normalt?
   Dessverre, oftere dødsårsaken i gamle og relativt unge alder folk er slag og hjerteinfarkt. Og ofte økt blodtrykk kan tilskrives en av de mest grunnleggende årsaker som utløser disse forferdelige kliniske tilstand. Noen vaner, usunn livsstil, hyppig stresset - det synes som følges moderne mennesket, men likevel et overskudd av disse faktorene føre til slike tragiske konsekvenser.   De fleste er ikke engang klar over at deres press sterkt krenket enn å fortsette å komplisere tilstanden av kroppen hans. Slik at trykket være? Hva er dens bestemmelse for forskjellige mennesker? Les mer om det - se nedenfor.

   Noen detaljer om trykket i mennesker


   Merk at dette er et nivå av blodtrykket i arteriene, som er et mål på, og arbeidsfartøy og hjertet. Mange sykdommer synes ustabilt blodtrykk, noe som er grunnen til at leger med erfaring i å gjennomføre medisinske undersøkelser for å måle. De fleste som evaluerte tilstanden i kroppen som sunt, med stabil og gjennomsnittlig press. Likevel, selv i disse små variasjoner og hyppige forstyrrelser i AD. Dette kan bidra til utøvelse, overflødig væske i legemet, stress og selv gledelige opplevelser. Men de fleste overgrep HELL fremme overvektig, ryggsmerter, blokkering av blodårer plaketter plaketter, alkoholisme og sykdommer i nervesystemet.
  Hva er trykket hos mennesker som er normalt?

   Normalt trykk at ytelsen


   Måle blodtrykk monitor blodtrykk - en presisering av styrken som blod mot veggene i blodårene. Tallene rekordtall tatt gjennom brøkdel. For eksempel, 130/90 mm. Hg. Artikkel 130, figuren av den øvre trykk 90 - lavere. Men som har blitt sagt, selv i en sunn person, disse tallene kan være annerledes på forskjellige tider av døgnet. For eksempel, under søvn, blodtrykket er noe redusert, men under reaktivering mekanismer styrende organ bringe det tilbake til det normale. Og hvis i det menneskelige legeme eller annen grunn svikter disse systemer derfor begynner trykket å bli brutt.
  Hva er trykket hos mennesker som er normalt?

   Normalt trykk - et mål nezavysyaschyy av kjønn eller alder. Den vanligste indikator for optimal blodtrykket er ansett å være nummer 12080 mm. Hg. c. Hvis en person regelmessig konfrontert med reduserte priser, indikerer det hypotensjon, hvis høy - hypertensjon. Det er feil å tro at alder økt trykk er normalt. Å diagnostisere hypertensjon kan være når en måned minst tre ganger AD 14090 mm. Hg. c. Hypertensive pasienter har størst risiko for vaskulær sykdom og hjerte, spesielt i en alder på 50. For hypotensive karakteristiske parametre tonometer 10 060 mm. Hg. c., og selv om disse tallene ikke representerer en dødelig risiko likevel påvirke den generelle helsen.
  Hva er trykket hos mennesker som er normalt?

   Vi håper vi har gjort det klart i det faktum at trykket hos mennesker regnes som normalt. Prøv å opprettholde en sunn livsstil, mer positiv stemning og resultatene vil alltid være 120 til 80. Cheers!  
  Hva som forårsaker svakhet og tretthet?
   Det er mange årsaker svakhet, latskap og sløvhet. Dårlige vaner, dårlig kosthold, inaktive aktivitet - det er ikke alle som fører til disse problemene. Og dessuten det moderne liv setter et raskt tempo, som trives på mange ekstremt vanskelig. Sløvhet, latskap og apati - en slags protest organisme, må ringe til det i form av livet liksom endre. Derfor er det riktig å bruke de tips om hvordan man skal håndtere disse fristelsene.   Hvem er mest utsatt svakhet og tretthet?


   Det er trist, men aldersspredningen av disse sykdommene er ikke - og lider den gamle og den unge. Av stor betydning er tilstedeværelsen av kroniske tilstander, aktivitet, ernæring, søvn og tilstand i nervesystemet.
   For eksempel, ikke bli overrasket hvis du har en "bukett" av sykdommer som påvirker tilstanden til blodårer, mage, lever og hjerne. Den vanligste kliniske manifestasjon av de fleste kroniske sykdommer er nettopp svakhet og overdreven trang til å sove.
   Når det gjelder aktiviteter, eksisterer det en slags paradoks - jo mer du holde deg fra fysisk aktivitet, jo mindre energi det føles i kroppen din. Hvis arbeidet ditt innebærer maloruhlyvist, prøv å skjære ut et par timer i uken til svømmebasseng, fitness, eller bare vandre i den friske luften.
  Hva som forårsaker svakhet og tretthet?

   Anbefaler også gjennomgå kostholdet ditt. Du trenger ikke å skylde på naturen og omstendigheter hvis du forsyne kroppen med usunn og høy-kalori mat. Vektig, blokkering av blodårer, slagg formasjon - er de viktigste faktorene som kommer fra feil kosthold som bidrar til å tone og glede til livet.
   Sunn søvn er også viktig for våre liv. I gjennomsnitt, trenger en person ca 7-9 timer for å føle sov. Det er viktig å følge din biologiske rytme.
   Begrepet lerker og ugler - ikke en tom frase, og så prøve å justere sine aktiviteter under "klokken din."
   Og de vanligste årsakene som fører folk til svakhet og søvnighet - en tilstand av nervesystemet. Stress, nevroser, hysteri og depresjon - alt det tar ikke svak vår vitalitet. Selvfølgelig, helt beskytte seg mot slike opplevelser er vanskelig, men i det minste prøve å minimere dem ved samonastroya og positive tanker.
  Hva som forårsaker svakhet og tretthet?

   Bli kvitt svakhet og ønske om å stadig sove


   Heldigvis finnes det mange naturlige Energi og enkle måter å undertrykke disse symptomene. For å inkludere mat økologisk kaffe (ikke mer enn to kopper om dagen), svart og grønn te, fersk juice (helst en kombinasjon av flere typer frukt og grønnsaker), drikkevarer med tilsatt ginseng ekstrakt eller ingefær og svart sjokolade varianter.
   De fysiske metoder for å legge styrke og energi er: liten 10-minutters kostnad (om morgenen og midt på dagen). Også prøve å puste dypt. Ytterligere metning av oksygen som en gunstig effekt på din evne til å fungere.
  Hva som forårsaker svakhet og tretthet?

   Vi håper at du vil ta disse anbefalingene i tjenesten selv og vil føle seg som en ekte zinger. Og tretthet og svakhet glemt som et mareritt. Ha det gøy og lykke til!  
  Яндекс.Метрика