Terracotta farger i våre liv
 Ved hjelp av terrakotta farge på klær, ikke glem om hans særpreg. For eksempel vil en interessant detalj av fargen på klær eller tilbehør gi håret jente. Hersker av rødt hår kan fordype seg i en usedvanlig varm og solrik farge, iført en frakk eller kjole terrakotta farge vidtinyvshy noe lys. Terrakotta farge av klær


 Ikke mer universell farve enn hvit, spesielt i et miljø med andre farger. Dette bidrar til å skape et farger: hvit med terrakotta. Enkelt og fordel i duo vil se perfekt skjorte eller bluse i hvitt og terracotta bunnen. Denne metoden ser flott ut i alle fall.
Terracotta farger i våre liv
 Fargene som er nær området bør velges nøye for ikke å se ensformig karakter. Når vi snakker om kombinasjonen terrakotta og burgunder farger, kan det ikke være redd. Resultatet er ganske spektakulært, stilig og edle utseende.
 Terracotta og kaffe. De er ofte forvirret. Men en overraskende kombinasjon av farger skaper et antrekk uten irriterende andre. Disse ulike kombinasjoner av topp- og bunn nyanser er lett å forvandle seg til skånsom farge av smør eller vanilje tone kaffe med melk.
 Legge å tone beige terrakotta farge, terrakotta synes mørkere, og den resulterende farge duo - interessant.
 Kombinasjonen av korall-rosa nyanse av terrakotta legge friskhet, lysstyrke og mykhet.
 Se hvordan det ser ut i ovennevnte kombinasjoner terrakotta farge på klær, kan du i bildet.

 Terrakotta farge i interiøret


 I praksis er det ved trinnet av å velge fargen til en person som bruker mye tid på grunn av denne beslutningen vil avhenge av arten og utformingen av hele rommet. Terrakotta farge i interiøret du vil definitivt like det hvis du leter etter en solfylt og gledelig alternativ som er i stand til å spille med nye farger gjør ethvert rom.
 I terrakotta brun palett inneholder alle naturlige nyanser: mørk gul, murstein, gulrot, appelsin. De harmonisk utseende med pastellfarger. I dag terrakotta farge i interiøret anses fasjonable, og det er derfor ulike designere anbefaler bruken å redesigne de ulike rommene.
 For å få en lys og vinn-vinn-situasjon, se etter råd om designere terrakotta farge kombinasjon med andre.
Terracotta farger i våre liv
 Hvis du velger lyse rik terrakotta farge, så det bør brukes er begrenset. For eksempel kan det sette aksenter i rommet: terracotta blomster i en vase eller noen møbler. En varm og rolig nyanser kan ta et større område. Disse fargene kan ta en dominerende posisjon i interiøret. For eksempel kan vi velge terracotta tapet. Best av alt de er kombinert med hvit, melk og beige farger. Moderne og original avgjørelse anses terracotta kontrast med blå eller svart. Fylle rommet unik letthet og friskhet vil tillate sin kombinasjon med grønn eller blå.
 Terrakotta farge er ideell for interiør av forskjellige stilarter, fra klassisk til avant-garde.
 Terracotta bevisst tro, ideell for visuell persepsjon, slik at den kan brukes uten å nøle for dekorasjon eller til å ha på seg en kjole. Funksjoner kombinasjoner med terracotta skygge er ikke begrenset til de foreslåtte eksempler. Når du velger harmoniske kombinasjoner stole på sin intuisjon og erfaring. Ikke vær redd for å prøve, og alt du får.  
Hvordan å lage en tunnel i øret?
 Tunnel i øret fører til motstridende følelser. Han beundrer ham, sjalu av sin eier og begynner å drømme om en slik dekorasjon. Noen satt i store hull i ørene og negativt. I alle fall ikke likegyldig til tunnelene. Popularitet dekorasjon nylig kjøpt sprer seg raskt blant nonkonformister, hipster og andre som ønsker å understreke sin individualitet og skiller seg ut fra mengden. Hvordan tunneler strekke øret og hvordan ta vare på dem, les videre. Hvordan å lage en tunnel i øret?


Hvordan å lage en tunnel i øret?
 Det er tre måter å gjøre drømmen til virkelighet uformell. Med gradvis utvidelse av punktering, kuttet rask lapp og skape åpninger skalpell. Smertefri være den første metoden. I en liten punktering satt inn i en liten tunnel, strekke lapp. Først størrelsen av tunnelen i øret, er 3 mm, og deretter strekke det til 5 mm. Således er det mulig å øke hullstørrelsen på forespørsel. Ulempen ved denne metoden er dens varighet. For de som liker å få alt på en gang, mer hensiktsmessige kutt fliker. Men i dette tilfellet, klienten må være klart overbevist, hvor lenge bør tunnelen. Med en skalpell utvide øreflipp bare ekstreme. En prosedyre under lokalbedøvelse. Således er det en risiko for å bryte øret. Det er således meget stor og ut tunneler i ørene.

 Typer tunneler


 Design tilbehøret kan være forskjellig - fra klassisk svart til fargerike, med masse strass. Beløpet avhenger av kundens ønske om å uttrykke.
 •  5 mm - populære øredobber som ikke mye skade og strekker lapp. Ofte kombinert med edelstener;

 •  8 mm - den vanligste typen av tunneler. Synlig fra avstand, uten for vulgær. På den ene siden tiltrekker seg synspunktene til den andre - etter effekter av tunneler i ørene vil ikke være vanskelig;

 •  10 mm - hull for ekte eventyrere. Slående og minneverdig, og til og med sjokkerende. Strekker nesten hele lapp.

 •  Hvordan ta vare på tunneler?


   Som med alle piercinger for tunneler i ørene må behandle. Ellers kan de bli betent, rød og begynner å råtne.
 •  Et par dager etter strekk Tørk øret antiseptisk.

 •  Morgen nødvendig betyr å smøre Levomikol.

 •  En uke starter klorheksidin vask øre.

 •  Periodevis fukte dekorasjon i alkohol for desinfeksjon.

 •  Tilbehøret tannpirker til å rengjøre fra forurensning.

 •  Hvordan sy en tunnel i ørene?


  Hvordan å lage en tunnel i øret?
   Store hull i ørene og skremme mange av dens irreversibilitet. Faktisk kan de lett skjule zashyvshy. Hvis størrelsen av hullet ikke er mer enn en centimeter, det gro på egenhånd. Etter at han forlot en svak arr. Hvis et hull omtrent tre inches, kan det også vokse sammen selv, men etterlate et arr. Holes 4-5 inches kirurgisk sutureres. Noen arr etter tunnelene kan fjernes med plastisk kirurgi.

   Tunnel i øret - er ikke en oppfinnelse av hjulet. Siden oldtiden har folk pyntet seg gjennom piercing og tatoveringer. I en tid med individualisme mote tilbehør var en god måte å uttrykke meg uten ord. Det viktigste - og fast bestemt på å få en god mester til å melde seg for prosedyren.  
  Italiensk stil
   Italia regnes som hjertet av moteverdenen. På en gang, har de italienske designerne gjort en reell revolusjon, gi verden en utsøkt og unik stil. Den perfekte kombinasjonen av eleganse og naturlighet, dyktig kombinasjon av motetrender og individualitet - det er hvordan vi beskrive den italienske stilen på kjolen. Det har lenge vært synonymt med elegant enkelhet og luksus. Millioner av mennesker over hele verden velger italienske klær, vurderer det standarden på kvalitet og raffinement.   Mote Italia: historie stil


   Det antas at den italienske mote som en unik stil som oppsto i renessansen. Det ble deretter erstattet de rigide religiøse dogmer middelalderen kommer tilbedelse naturlige skjønnheten i den menneskelige natur. Italienske renessansen kostymer skilte ønske om å understreke individualitet av hver person gjennom tilslutning til ideelle proporsjoner antrekk. Nå har trenden blitt en tradisjonell funksjon i italienske klær. Mange designere lage sine samlinger, motivert av denne regelen. Blant dem er den berømte italienske merkevaren kvinners klær Bizzarro.
   Endelig har italienske mote tatt sin ledende posisjon i det globale markedet i 50-årene av XX århundre. I denne perioden opplevde landet sterk økonomisk vekst og for å erobre nye markeder. I de 60 årene på grunn av den økende hippie subkultur økende etterspørsel etter høy kvalitet italiensk jeanswear. På denne tiden, har stilen til Italia opplevd en bølge av demokratisering og modernisering. Og på 70-tallet italienske mote var å være på toppen av sin popularitet Milan er anerkjent som hovedstad i mote og italienske designere gi verden en ny unik stil på kjolen. I de 80 årene italienerne fast forsterke sin posisjon gjennom mote i det hele tatt "italiensk".
  Italiensk stil

   Siden den gang har lite endret. I dag den italienske designere fortjent vurdert de beste klær produsenter over hele verden. De skaper elegant, men funksjonell og behagelig måte, som kombinerer tradisjonell kvalitet og moderne stilige trender. Ved å opprette sine samlinger av kvinners klær, merkevare Bizzarro holde disse tradisjonene, supplerer deres individuelle tilnærming til hver klient.

   Italiensk chic


   Hvis du ønsker å være som italiensk, må du lære de grunnleggende reglene i italiensk stil - naturlighet og eleganse. De fleste italienske kvinner når du velger klær foretrekker komfortable ting. I hverdagen til vanlige italienere bære komfortable klær som fremhever deres monumental skikkelse. I mote samling av stilige modeller Bizzarro veldig mye. I tillegg er samlinger oppdateres ukentlig. Fordi shopping Online bizzarro.com du kan gjøre nesten hver helg - alltid finne en masse nye ting.
  Italiensk stil

   Du kan ikke forestille seg den italienske virksomheten uten to eller tre bluser i garderoben. Enkle å klippe og elegante silhuetter - hovedtrekkene i disse klærne. Italienske sweatshirts velge lyse pastellfarger som er så gunstig å understreke sin praktfulle svart hår. Fasjonable modellen er også rike naturfarger: smaragd, gul, korall, sjokolade. Takket være innsatsen til designerne Bizzarro, er hver kvinne en perfekt mulighet til å plukke opp en bluse av alle farger.  
  Яндекс.Метрика