Hva hyperplasi og hva er dens typer?
 Når legene diagnostisert endometriehyperplasi, uinnvidde person vanskelig å forstå hva det betyr. Siden det er ikke klart for gjennomsnittlig folk prosessen bør se på det mer. Når uttrykt i klartekst betyr dette økt cellevekst og som følge av sin nye vev. Dette fenomenet kan være absolutt alle organer. Følgelig kan en person være vev hyperplasi epitel og slimhinner. I denne artikkelen vil vi diskutere de mest vanlige typer hyperplasia.

 Endometriehyperplasi


 Det er mest populært i feltet av gynekologiske sykdommer. Oftest det skjer i kroppen av livmor og endrer slimhinnen i kjertel og orgel.
 Snakker på en enkel måte, kroppen av livmoren blir bredere normer gjennom utvidet endometrium.
Hva hyperplasi og hva er dens typer?

 Årsaker:


 •  Upassende hormonelle prevensjonsmidler

 •  Ovarietumorer

 •  Den lange fravær av eggløsning

 •  Kronisk inflammasjon av endometriet, som ikke er underkastet behandlingen

 •  Metabolske forstyrrelser og relaterte sykdommer

 •  I den innledende fasen av prosessen er godartet, men hvis tiden ikke oppdager sykdommen, kan endre strukturen av ondartede og føre til kreft.


  Hva hyperplasi og hva er dens typer?


   Når en sykdom?


   De fleste kvinner har en tendens til hyperplasia i overgangsalderen, fordi på denne tiden av rettferdig sex mest sannsynlig hormonsvingninger og eggstokkreft verre.

   De viktigste symptomene:


 •  Brudd på menstruasjon syklus.

 •  Kraftig blødning under menstruasjonen eller i midten av syklusen, blir intensiteten utladning ingen rolle i alle tilfeller indikerer hyperplasi.

 •  Blødning mellom menstruasjonene.

 •  Smerter i nedre del av magen.

 •  Andre hyperplasia


 •  Brystkreft. Nylig, er sykdommen ofte utsatt jente tjue år. Hvis tiden ikke se en lege, kan føre til brystkreft. De viktigste symptomene: smerter og tetting i brystet, menstruasjonsforstyrrelser, humørsvingninger og utflod fra brystvorten.

 •  Magen. Fremstår som et resultat av brudd på hormonelle nivåer og endokrine kjertler. Det kan også være forårsaket av gastritt.

 •  Lymfeknuter. De øker kan tyde ondartede formasjoner i organer som er lokalisert i umiddelbar nærhet av de forstørrede lymfeknuter.

 •  Leveren. Årsaken kan være en blodpropp. I de fleste tilfeller, behandling ved hjelp av kirurgi.

 •  Prostatakreft. Hvis tiden ikke begynne behandlingen, kan vev spredning i prostata forårsaker obstruksjon av urinveiene. Vanligvis er dette hyperplasi med alderen på grunn av brudd på testosteron.


 • Hva hyperplasi og hva er dens typer?


   Behandling


   I de fleste tilfeller hyperplasi behandlet med forskjellige medikamenter. Men i spesielt vanskelige tilfeller, pasienter gjøre kirurgi. Dette gjelder spesielt for endometrial hyperplasi av livmoren. Kvinnen fjerne fortykket vev av indre organer, men i tillegg også oppnevnt et kurs av medikamenter som kan justere hormoner og hindre forekomsten av en slik prosess i fremtiden.
   Tid for å bestemme prosessen, må du nøye overvåke signalene kroppen din og rettidig kontakt lege. Bare kvalifisert personell kan fastslå opprinnelsen på begynnelsen av prosessen, og være i stand til å stoppe fremdriften.  
  Bryllup motetrender av 2014

   På Fashion Week i New York designere tilbudt sine friske og nåværende versjoner av brudekjoler og tilbehør. Men selv om du ikke har råd til designer kjole eminente, er å fokusere på trender i jakten på mer demokratiske valg.
   Trend 1 - monokrom

   Hvit kjole kombinert med høye sorte hansker og svart krage rundt midjen, asymmetrisk kjole med svart topp og hvite klassiske frodige bunnen. Ikke glem at i svart brudepike kjoler - det er fersk, relevant og enkelt. Men et slikt tiltak bør støttes og stilistiske interiør eller sitert i dress brudgommen (hvite blomster i svart jakke knapp - nok).


   Trend 2 - flere farger!

   Hvit - klassisk farge, men det passer ikke for alle. Hvis du har besøkt brude salonger, vet du at faktisk er det en rekke farger. Elfenben, gyllen sand, beige, hvitt, beige og hvitt. Plukk en skygge kjoler trenger bare fargen på deres hud, bør kjole i alle fall ikke fusjonere med sin skygge. Også ideell kjole bør betone hår og øyenfarge. Du bør være spesielt forsiktig blond og lys brune jenter. Denne sesongen designere har sluttet palett av farger alle nyanser av champagne, blek rosa, lyseblått, perlegrå. Men den røde kjolen til et bryllup - fortsatt et tegn på vulgaritet.


   Trend 3 - Kjole i samme stil som Kate Middleton

   Fabulous kongelige bryllupet var et eksempel på drømmen til virkelighet, og Kate - Princess utførelse av det 21. århundre. Designere ikke kunne glemme høyest bryllup av århundret og brudgommen foreslått å huske motivene til denne elegante, edel og luksus kjole med utrolig vakker tog.


   Trend 4 - sløret ikke kreves

   I dag slør foreslår å erstatte uvanlige hatter med slør eller blomsterkranser og rim på den måten av Lana Del Rey. Spesielt relevant års bryllup blomster. Hvis du bestemmer deg for å bruke blomster, husk at de bør gjentas i din bukett og knapp av brudgommen, og dekorere rommet.


   Trend 5 - Baska

   Som undergravde moteverdenen forrige sesong, og nå nesten forsvunnet - bare blitt innført i bryllupet antrekk. Kort eller lang, symmetrisk eller asymmetrisk - avhengig av hvor uvanlig din kjole bør være. Og husk, baskisk ser bra ut på slank figur. Eiere ekstra pounds bør seriøst vurdere fordeler og ulemper.


   Trend 6 - minimalisme

   Konsis modeller bør være laget av obscenely kostbart materiale - hvit silke. Denne kjolen er ikke bare overgå bruden, men også tiltrekke seg oppmerksomhet på detaljer. Dekorasjoner er også å være luksuriøse. Et annet alternativ - en konsis kjole med tillegg av lys farge. For eksempel, lyse rosa sko, bukett og floral krans. Friskhet, ungdom, entusiasme.


   Trend 7 - åpne sko

   Kjære jenter, før du forlater "verden" i nye sko, ta to uker å ha dem spredt til staten når benet du ikke selv føler det. Regelen er ikke ny, men det er bedre tilbakekalling. Sommer atte åpne sko, sandaler, selv om de ikke er implementert på stranden alternativet, og kjolen er ikke visuelt ser altfor "tung". Ellers må "vedlikeholde" lakkerte "båt" hæler som er i harmoni med fargen på kjolen.


   Trend 8 - cape

   Værbestandig, laget av silke og blonder, fin Skrott skuldre og nakke av den offisielle eller sent på ettermiddagen når du ønsker å flykte fra det andre foregår rundt helligdager. Cloak erstattet den klassiske versjonen kapper og på ingen måte dårligere enn henne når det gjelder funksjonalitet. Resten - en smakssak.


   Trend 9 - hansker

   Svart høy kort gjennomsiktig, silke, blonder. Varianter av havet! Det viktigste å huske på at i løpet av hansker bør skjule velstelte håndtak med perfekt bryllup manikyr (jakke og nyanser av blek rosa).


   Trend 10 - åpen kjole

   I den uformelle delen av bruden lov til å velge veldig forførende cut kjole. Men noen ganger lukket kjolen er i stand til å gjøre et større inntrykk enn åpen. Se og være i stedet en dyp utringning, åpen rygg og bare hendene du velger gjennomskinnelig kjole med blondetopp, som vil dekke bare armer, skuldre og rygg.


   Valget er ditt. Det viktigste i denne dag ingen tvil om du gledet deg selv og du var hyggelig og behagelig opphold i denne kjolen. Den eneste måten du vil føle gleden av ferien, men vil ikke forhaste ferdigstillelse.  
  Kjoler med prikker, matchende stil funksjoner og tilbehør.
   Denne milde, romantiske og feminine plagg er nå så populær klassisk retro stil. Riktig valgt kjole polka dot passer til enhver kvinne, uavhengig av hennes alder, høyde, form og utseende kolorotypu. Motedesignere liker å eksperimentere med denne type antrekk, ved hjelp av stoffer med ulike teksturer, farger og størrelser av nøtter. Takket være de mange stiler av kjoler med prikker nesten hver jente kan skape et unikt bilde.   Vi velge riktig antrekk


  Kjoler med prikker, matchende stil funksjoner og tilbehør.


   De som velger å oppdatere din garderobe plagg data, lese noen tips:
 •  Størrelsen av erter på stoffet må oppfylle kravene kvinnelig figur. Dette betyr at slim fit kjole hudыshkam beste i liten ert, mens kvinner bør velge et fullstendig bilde av de større elementer. Det er viktig å ikke overdrive det, som altfor store sirkler bare visuelt øke volumet av kroppen.

 •  Litt avlange nøtter perfekt skjule de ekstra pounds i bekkenet og brystet.

 •  Stil kjole med matchende farge er svært forskjellige. Du kan finne en lang, frodig kjole korte sommeren alternativet, kjole eller kappe, samt mange andre modeller.

 •  Den klassiske farge kjole med prikker representert ved en kombinasjon av hvit, svart eller rød. Men nå på moten, og andre farger, valg av som avhenger av din smak.

 • Kjoler med prikker, matchende stil funksjoner og tilbehør.

   Hvor og hva du kan bruke denne artikkelen av klær


   Polka dot kjole ser bra ut som en sommerkjole eller kjole, for eksempel en oppgradering partiet eller festlig kveld. Det er bra at det kan sette en liten dame, og damen voksen. Kvinnen i denne kjolen for en romantisk date ville se spesielt myk, søt og elegant.
   Blå eller rød kjole med hvite prikker forbundet med stil av sjøfolk og fargerike fargerikt bilde har forresten for de som foretrekker casual.
   Hvis du prøver å bestemme hva du skal ha denne kjolen, ta merk: ert ser flott i kombinasjon med selvfarget stedene. I tilfelle av en kjole kan være sko, veske og annet tilbehør. Ikke glem den klassiske vinn-vinn kombinasjon av hvitt, svart og rødt.
  Kjoler med prikker, matchende stil funksjoner og tilbehør.

   Tilbehør i kjole med prikker


   Her ønsker jeg å gi noen råd om valg av komponenter som vil hjelpe gunstig understreke bildet ditt:
 •  Farge tilbehør bør gå til de viktigste fargene på kjolen din. For eksempel, iført en kjole med svarte og hvite prikker, legge til det noen ornamenter av samme skala. For å gjøre lysstyrken kan brukes skjerf, veske eller clutch mer merkbar farge: rød, gul, grønn.

 •  Ikke overdriv med mengden detaljer - det vil se stygt. Iført en lue på samme tid, halstørkle, halskjeder, armbånd, ringer, øredobber, belte og sekk - du ser borte og smakløst. Det er best å kle med det store bildet egnet for ett eller to store tilbehøret. Sammen med klær i liten ert god en vil se flott dekorasjon og et par småting.

 •  En perfekt aksent kan være en vakker blomst i håret eller i beltet. Men merk at dette tilbehøret vil skifte all oppmerksomhet til seg selv, fordi med det skal du ikke bruke andre store deler: en stor pose eller lue, bredt belte. Rød blomst på en svart og hvit kjole legge til bildekvalitet og sjarm.

 •  Sko er best egnet-farget sko eller sandaler, ikke overlesset med unødvendige elementer i form av perler, paljetter og andre utsmykninger.


 • Kjoler med prikker, matchende stil funksjoner og tilbehør.
  Яндекс.Метрика