Hvite flekker på tennene av et barn eller en voksen: hva det er og hvordan du kan bli kvitt
 Det kan bety disse hvite flekker på tennene? Bare tenk alle som møtte det samme problemet. Emaljen på tannen kan være hvit, men produserte noen flekker flekkete eller enda lysere farge. Det ser ikke veldig hyggelig, så spørsmålet melder seg: det er derfor det er hvite flekker på tennene? Vurdere problemet på en gang. Hvite flekker på tennene: forårsaker hos voksne


 Hvit prikk på tann - en budbringer av noen alvorlige sykdommer. Det er nødvendig å skille mellom opptreden av sykdom hos en voksen person eller barnet. Begynne å vurdere de viktigste årsakene hos voksne:
 •  Dental fluorose. Ganske utbredt sykdom som er karakterisert ved manifestasjoner av lette merker. Grunnen til dens forekomst er et overskudd av fluorid i kroppen. Vi får denne ting hovedsakelig sjømat og frokostblandinger. Med sin mangel på en organisme dårlig, og med et overskudd verre. Så du bør være svært forsiktig. Hvis dental fluorose bekrefte, vil du bli tildelt passende diett som utelukker noen fluorholdige produkter. Det er viktig ikke å trekke en kampanje til legen som sykdommen utvikler seg og kan påvirke tann, slik at ingen diett ikke vil spare deg, bare hjelpe protese;

 •  Hulrom. En annen grunn er utseendet på hvite flekker på tennene. Tidlig tannskader denne sykdommen kan være preget av lys skilt, som til slutt mørkner og ødelegge emaljen. Interessant, i motsetning til tann fluorose er karies, karakterisert ved mangel av mineraler, inklusive fluor. Det er derfor leger forefluorholdige legemidler.


 • Hvite flekker på tennene av et barn eller en voksen: hva det er og hvordan du kan bli kvitt
   Disse to sykdommene viser hvor viktig det er å forstå årsakene til utseendet på hvite flekker på et profesjonelt nivå, bør du kontakte legen din. Hvis du gjør feil diagnose, kan det føre til ytterligere komplikasjoner, som starter, for eksempel, unngå matvarer eller legemidler med et høyt innhold av fluor i dental fluorose, eller vice versa, nekter fluor i karies.
   Årsaker til høydepunkter kan være andre sykdommer, så ikke prøv og stram så snart som mulig synes tannlege.

   Hva om barnet har hvite flekker på tennene?


   I motsetning til voksne, barn er fortsatt ikke tid til å gjøre noen alvorlige sår som karies og fluorose. Hvis babyen tennene hvite flekker - er den viktigste funksjonen hypoplazmyy emalje (emalje hypoplasia). Legene har identifisert en rekke viktige årsaker til sykdom:
 •  Tendensen av barnet til sykdommen på grunn av smittsomme sykdommer under svangerskap, utvikle en karies toksisitet;

 •  Underernæring under svangerskapet;

 •  Ubalansert babymat, mangel på visse vitaminer (inkludert H. Kalsiumfluorid.);

 •  Lider en alvorlig sykdom i de første årene av livet;

 •  Medfødt allergi.


 • Hvite flekker på tennene av et barn eller en voksen: hva det er og hvordan du kan bli kvitt

   Behandling av emalje hypoplasia først ganske enkel. Du trenger bare en spesiell anvendelse av mineral feed på ødelagte tenner, så det er mineralisering. I tillegg kan tannlegen gjøre fluorisering eller sølv. Hvis du starter hypoplazmyy emalje, går det inn i hulrom som vil kurere er mye vanskeligere.

   Bare profesjonell hjelp til å kvitte seg med hvite flekker på tennene


   Anbefales sterkt å selvstendig ta noen handling for behandling av hvite flekker på tennene. Lys flekk kan være et tegn på svært forskjellige sykdommer som krever profesjonell behandling. Referere til tannlegen, satt diagnose og etter under behandling.  
  ASD-2: Påfør for human narkotika beskrivelse
   ASD-2 - et stoff utviklet i sovjettiden, mer presist, i 1947. På den kan du lese en rekke artikler, men informasjonen vil være svært kontroversielt. På samme tid, konvensjonell medisin, tatt i betraktning det betyr at den tilhører en heller skeptisk. Hva er det ham?
   ASD-2: Søk om en person
   I 1940 år mange forskningsinstitutter i Sovjetunionen engasjert i bistandsmidler fra stråling. Den mest effektive legemidler opprettet en VYЭV (Institute of Experimental Veterinary Medicine), som på den tiden ble ledet av PhD Dorogova OV
   Den resulterende verktøy kalt antiseptisk stimulator Dorogova (ASD), siden det besatt antiseptisk og sårhelende egenskaper. Således utviklerne bemerkes at det er for dyr. Selv om forskningen ble utført på mennesker - frivillige med ulike sykdommer som nektet konvensjonell medisin, er det en behovsprøvd og mirakuløst helbredet. Men på grunn av snobberi tjenestemenn fra medisin og intriger, narkotika angivelig ikke traff på telleren. Så sier hele mytologi skapt rundt den. Og hva som skjedde i virkeligheten?
   Hva er det egentlig?
   ASD, paradoksalt nok, ble hentet fra vanlige frosker som følge av svært kompleks behandling apparat, minner i design hootch. I dag, derimot, råstoff for det er et biprodukt av kjøttforedlingsproduksjon - beinmel. Følgelig fikk sublime to verdifulle fraksjoner - ASD ASD-2-3 (sistnevnte gjelder bare eksternt - for å behandle sår, behandling av dyreskinn parasitter). Den mest omfattende bruk var å ha ASD brøkdel to. I 1950 engasjert det i militære medisinske tester. Deretter ble en serie av studier på 1974-1983 år. For veterinær begge fraksjonene ble inkludert i den farmasøytiske kataloger. Men for folk å bruke konvensjonell medisin har ikke godkjent.
   Hva er tilbudt skapere?
   Undersøkelser har imidlertid vist at ASD-2 kan anvendes i forskjellige former av tuberkulose og for behandling av visse gynekologiske sykdommer og til og med brystkreft. Det ble funnet at medikamentet er effektive mot de fleste hudsykdommer og psoriasis, og kan brukes både oralt og i form av kompresser.
   Forsket på bruken for revmatisme, metabolske forstyrrelser, impotens. Imidlertid kan konvensjonell medisin i enkelte tilfeller betyr bare i dermatologi - det er en måte å foreskrive doseringen og lege. Som for alt annet, det er anbefalinger utviklet Dorogova etterfølgere, inkludert hans datter, lege-immunolog. Imidlertid er disse instruksjonene ikke offisielt godkjent.
   Kontraindikasjon
   Det bør bemerkes at siden programmet fraksjon offisielle medisin ikke er tillatt, kontraindikasjoner til dette stoffet ble funnet. Men dette betyr ikke at de ikke - de har bare ikke funnet og ikke kodifisert. Derfor folk som bruker ASD-2 nesten gjøre det på egen risiko. Det bør bemerkes at hvis det søkes for folk i spørsmålet, er det et verktøy i veterinær tillatt. På Internett kan du finne mye informasjon som tilskriver denne fraksjon tilhører en kur for noen sykdom. Men faktum er at dens effektivitet som ikke bevist.  
  Begrepet Antymyullerov hormon (AMH) og dens innvirkning på barnet.
   Par som prøver å bli gravide, men alle forsøk mislykkes, før eller senere må testes for hormoner. Men det vanligste problemet analyse kan ikke identifisere. I dette tilfellet, en erfaren gynekolog og utnevner analyse på antymyullerov hormon.   I denne artikkelen vil vi snakke mer om dette hormonet, sine regler, og høyt og lavt nivå.

   Når foreskrevet analyse?


   Det er flere problemer med denne analysen er foreskrevet:
 •  Problemer med befruktning

 •  Infertilitet av ukjent opprinnelse

 •  Mislykkede forsøk på IVF, egg når ikke svare på stimulering

 •  Polycystisk ovarietumorer eller annen

 •  I diagnostisering av tidlig eller forsinket pubertet


 • Begrepet Antymyullerov hormon (AMH) og dens innvirkning på barnet.


   Forberedelse og analyse


   Til forsvarlig testet for Atnymyullerov hormon (AMH), må du forberede for det på forhånd.
 •  Tradisjonelt tester passere på den tredje dagen av menstruasjonssyklusen. Tre dager før leverings tester har redusert fysisk aktivitet og maksimalt utelukke effekten av stress. Fra forskning blir nødt til å gi hvis pasienten lider av akutt infeksjonssykdom.

 •  Undersøkelser gjennomført prøvetaking av veneblod.

 •  Laboratorieteknikere ved hjelp av en spesiell serum for å bestemme hormonnivåer. De fleste av disse studiene trenger to dager.

 •  Norm og avvik i hormonnivået


   For kvinner og menn normal AMH nivå er forskjellig. I jenter spenner det fra 1 til 25 ng / mg. I sterkere sex - 049-598 ng / mg.
   Eventuelle avvik fra normen tilsier at hos kvinner det er noen brudd. For å få behandling, må du ta kontakt med en endokrinolog.

   Forhøyede hormonnivåene


 •  Polycystiske eggstokker

 •  Forsinkelse i seksuell utvikling

 •  Mutasjoner reseptorer

 •  Ovarietumorer

 •  Redusert


 •  Overgangsalder

 •  For tidlig pubertet

 •  Fedme i sent stadium utvikling


 • Begrepet Antymyullerov hormon (AMH) og dens innvirkning på barnet.


   Behandlinger


   Når du var i hendene på testene, og du har sett unormal, trenger ikke å umiddelbart panikk, miste motet og gi opp kampen for graviditet.
 •  Dersom analysen viste forhøyede nivåer av AMH, så kvinner eggstokkene fungerer korrekt. I dette tilfellet hovedsakelig administrert ultralyd og re-leverings analyse, fordi resultatet vil kunne påvirke eksterne faktorer.

 •  Redusert Antymyullerova hormon viser også at liket av en kvinne er ikke all right. Øke nivået ikke er mulig, fordi dette tallet påvirker antall full av egg som kan føre til unnfangelsen.

 •  I sistnevnte tilfelle, leger vanligvis stimulere eggstokkene til å få så mange sunne egg i stand til befruktning.


 • Begrepet Antymyullerov hormon (AMH) og dens innvirkning på barnet.


   AMG menn


   Som kvinner, kan dette hormonet vise infertilitet. Utviklingen av dette hormonet i gutter begynner i mors liv og fortsetter gjennom hele livet, og i løpet av puberteten øker. I voksen alder, når gutter er klare for forplantning, er Antymyullerova hormon nivået reduseres og holdes omtrent på samme nivå.
   Variasjoner i resultatene kan tyde på at gutten eller mannen galt i prosessen med puberteten begynte å krasje i bakgrunnen eller hormonelle problemer begynte med funksjonene til kjønnsorganene.
   Selv om legene sier i en stemme som sterkt påvirker nivået av dette hormonet kan ikke, fortvil ikke, og mener at feil AMG ført til det faktum at du aldri vil ha barn. Analyse - dette er bare en indikator for svikt eller sykdom og kurert det, vil du være i stand til å føde et friskt barn.  
  Яндекс.Метрика