Kan jeg sette en spiral nerozhavshym jenter?
 Til dags dato, de mest effektive prevensjonsmetoder er hormonell prevensjon piller og intrauterin enhet. Og hvis noen grunn du tar hormoner ikke er anbefalt, er det fornuftig å vurdere et annet alternativ. Intrauterin enhet gir 95% beskyttelse mot resultatet av en uønsket graviditet. I tillegg har hun absolutt ikke føles denne enheten i kroppen hans. Men før du bestemmer deg på denne metoden, er det fornuftig å lære mer hvorfor kvinner setter helix, kan søke nerozhavshym at dens handling og om det er kontraindikasjoner. Prinsippet om intrauterin enhet, kontraindikasjoner og bivirkninger


 Navy - en liten T-formet tilbehør laget av sølv, gull eller kobber, som er plassert inne i livmoren. Denne prevensjons forfremmelse blokker sperm i fallopian hulen og selv om befruktning skjer, hindrer det befruktede egget å få et fotfeste i andre halvdel av menstruasjonssyklusen, egg abortyruetsya røret.
 Innstilling spiral før innlevering av tester for hormoner, bakterier soppflekker, bekken undersøkelse for å utelukke infeksjonssykdommer og inflammatoriske sykdommer. Hvis unormale hormonnivåer eller oppdage infeksjoner før du installerer Sjøforsvaret bør behandles.
Kan jeg sette en spiral nerozhavshym jenter?

 Bivirkninger av denne metoden er vanligvis referert små stikkende smerter i magen, spesielt under samleie (dette problemet oppstår i den første måneden etter implantasjon spiral) spotting (vanligvis mørk brun).

 Som for kontraindikasjoner, og de er følgende faktorer:


 •  graviditet

 •  amming

 •  inflammatoriske sykdommer i kjønnsorganene

 •  cervical erosjon og polypper

 •  dannelsen av godartet og ondartet bekken


 • Kan jeg sette en spiral nerozhavshym jenter?

   I tillegg, i dag flere og flere gynekologer er tilbøyelig til å tro at det ikke er anbefalt å sette en spiral nerozhavshym jenter.

   Hvorfor kan jeg ikke sette en spiral nerozhavshym?


   Det er flere grunner til at denne metoden for prevensjon er ikke egnet nerozhavshym kvinner. Først av alt, disse piker står i fare for å få komplikasjoner av organer, kan skade på livmorhalsen og dens hulrom, noe som vanligvis fører til infertilitet. Det er også stor sannsynlighet for at den kvinnelige kroppen ikke er kjent slekter, gjør эkspulsyyu (utvisning) av enheten som også truer blødninger og mulige komplikasjoner.
   Så, i gynekologisk praksis, mange tilfeller der intrauterine device ymplantyrovalas nerozhavshym kvinner. Men det er nødvendig å tenke på at disse damene setter seg i større fare for aldri oppleve gleden av morskap.
  Kan jeg sette en spiral nerozhavshym jenter?

   Vi håper vi har hjulpet deg svare på spørsmålet: er det mulig å sette en spiral nerozhavshym. Til tross for dets effektivitet, er denne type prevensjon har sine egne særtrekk, kontraindikasjoner og risikoen for komplikasjoner. Derfor gynekolog anbefales å velge en annen type beskyttelse mot uønsket graviditet. Husk at helse - det viktigste at du har!  
  Foto kjoler 60s.
   I dag, de mest elite catwalken av verden er stadig å legge merke til notater retro stil tidlig 60s. Kjoler som tid legemlig sant femininitet med lys, men nøye tilslørt seksualitet. Sensuell og ryddig de hadde ikke noe mer, så de fleste designere mener deres standard på design kunst.   History of Style


  Foto kjoler 60s.
   Det dukket opp i 60-årene av forrige århundre stil med awesomeness kunne gjenspeile den feminine natur og edel eleganse. Dagens mote retro kjoler igjen stadig mer populært, og sekulære partier kan ofte finne nydelig dame i en enkel, men vakker kjole.
   Som du vet, mote oppsto i USA og fikk raskt anerkjennelse verden over. Grunnlegger av stilen var de vakreste og mest kjente jenter på den tiden - førstedame Jacqueline Kennedy, den legendariske modellen Twiggy, skuespilleren Catherine Deneuve og Brigitte Bardot fantastisk. Hans utseende de ødela helt konservative prinsipper dager, til gjengjeld for anerkjennelse bare av millioner av fans og beundrende blikk av menn.
   Forresten, mens på moten storfe, og alle jenter målingene begynte å kosthold og mosjon. Takk for dette sporet eksentriske supermodellen Twiggy måneder.

   Funksjoner stiler


  Foto kjoler 60s.
   Kjoler 60s (bildet) hadde sine markante trekk. Dermed ble spesiell oppmerksomhet gitt lengde, som gikk opp kraftig, åpne fellesvisning av kneet og hoften. Skjørt og kjoler "mini" lang provosert intens debatt om moral og anstendighet oppførselen til kvinnelig kyskhet men til slutt tapte, og arenaen gikk ganske korte kjoler.
   Også kle 60s forskjellig enkel cut "trapes" uten klart definert midje. Det kan ikke engang være montert, men likevel viser skjønnheten og seksualitet av kvinnelige figurer.
   Kler den tiden lastet deler og dekorative elementer. Foto 60s kler du se mange ryushek, buer og ornamenter. Så designere har gjort etableringen av naiv og enkel måte.
  Foto kjoler 60s.

   Fargen også gitt spesiell oppmerksomhet. På den tiden elsket å kle opp lyse og merkbar så enkelt konsis stil fullt kompensert mettet "flashy" nyanser: blå-blå, grønn, oransje, gul. Mest brukte monokromatisk farge, men med utviklingen av motedesignere begynte å bruke enkel grafikk - ruter, diamanter, sirkler. Av særlig populariteten til svart og hvitt utskrifter, som ofte finnes i foto 60s kjoler.
   Det var da på moten "gull" og "sølv" stoff. Det var et spesielt glanset fargestoff som ble påført ved sprøyting. En lignende trend i stil med 60-tallet kan være assosiert med det største gjennombruddet for menneskeheten og den første flyturen i verdensrommet.

   Dekorasjoner kjoler under 60 s


  Foto kjoler 60s.
   I dag er det vanskelig å tro, men hvis på den tiden ikke var oppfunnet spesielle tilbehør som fremhever og utfyller bildet av en jente, bare platyshky-tilfeller neppe ville bli så populært. Ja, hører stor fortjeneste i bevegelse og vekkelse stil til den vanligste dekorasjonen av plast. Store øreringer ringer armbånd og bred nytes med konsis kjole. Og viktigst av alt, de kunne ha råd til å kjøpe absolutt hver jente! Selv i dag i smykker butikkvinduer kan møte mange av de mest intrikate variasjoner øredobber og armbånd laget av plast.
  Foto kjoler 60s.

  Foto kjoler 60s.

   Historien om kvinners mote tidlig i det 20. århundre  
  Frisyrer for hver dag: Lessons for ulike lengder av hår.
   En ekte kvinne i enhver situasjon i livet forsøker å se ryddig, fin og ryddig. En integrert del av bildet i dette tilfellet er hennes frisyre. Og i arbeidstiden og på fritiden vel truffet hår vil snakke om jenta som ryddig person. Frisyrer for hver dag, uavhengig av type, bør etableres lettest være komfortabel og praktisk, møte de grunnleggende bilde og krever minimalt med tid.   Legging på langt hår


   Det enkleste alternativet for lange krøller - det oppløse dem. Det er ikke noe vakrere enn en sunn, skinnende bølger flyter over skuldrene og ryggen. De kan rette med en spesiell jern eller krøller i håret og pynte diverse tilbehør: gummistrikk, hoops, bånd, etc. Valget av frisyrer for langt hår gir stort omfang for fantasien.

   Eksempler avslutt:


 •  Lag en liten fleece for smell, plukke henne opp og gags bak usynlige hårnåler - dette alternativet vil gjøre ansiktet åpen, med vekt på alle sine fordeler.

 •  Pryde deg med hayratnyka - band karakteristisk for stilen hippier. Denne løsningen vil gi ditt image ungdom, noen uforsiktighet og uaktsomhet.

 •  Små tråder enn ører i bunter, pakke og fest på baksiden - denne typen raske og enkle frisyrer vil se ganske ryddig.

 •  Trendy og stilig trend anses avskjed. Gjør det veldig enkelt: fukt hodet selv gjøre avskjed med et egnet verktøy behandler håret litt mousse og tørr, trekke kam smellene.


 • Frisyrer for hver dag: Lessons for ulike lengder av hår.


   Bunch


   Dette styling er ansett som en allsidig alternativ for tråder av tilstrekkelig lengde og tykkelse. Den enkleste måten å utføre - en tie hår i hestehale eller flette i håret hennes, og stram dem til baksiden av hodet ved å plassere nålene. Du kan lage en haug på nakken eller på toppen. I tillegg er denne typen svært populær frisyre nå ikke glatt, litt blowzy bjelke som ser ganske original.


  Frisyrer for hver dag: Lessons for ulike lengder av hår.


   Tail


   Til tross for den tilsynelatende enkelhet og ordinariness, kan halen ser ganske annerledes. Du kan gjøre det skiltes, knytte side eller på toppen, skru den tilbake siden i nærheten av tyggegummi. Det også kan gjøres ved hjelp av ulike tilbehør: vakker tannkjøtt, bånd, buer, etc.


  Frisyrer for hver dag: Lessons for ulike lengder av hår.


   Spit


   Dette er hvor fantasi er å streife rundt, så det er i ferd med veving fletter! Deres antall, størrelse, variasjon og plasseringsalternativene avhenger av vilje og kapasitet på håret. Du kan gjøre dem i en fisk hale, ører, blonder eller franske fletter, veve med fire eller fem strenger. Dette frisyre er alltid hyggelig, det er hensiktsmessig i ulike situasjoner, og i sin skapelse du bruker ikke mer enn 20 minutter. Samlet så håret ikke vil blande seg i ansiktet og forstyrre daglige aktiviteter for å engasjere seg i. Hvis flette håret hennes tett nok, kan det være slitt i lang tid, for ikke å nevne installasjonen.


  Frisyrer for hver dag: Lessons for ulike lengder av hår.


   Korte frisyrer til hverdag


 •  Pinnsvin - en enkel og ny løsning for korte hårklipp. Bustete hår, befestet lakk, gel eller voks, rampete utseende og en liten bølle. Gjør som sådan kan være hele hodet eller bare parietal og occipital del.

 • Frisyrer for hver dag: Lessons for ulike lengder av hår.

 •  Big wave lengde krøller å skape effekten av retro stil som ser vakkert og uvanlig.

 • Frisyrer for hver dag: Lessons for ulike lengder av hår.

 •  Curling krøller noen ganger så korte Hanks ser ikke verre enn lang, noe som gir noen eksotiske.

 • Frisyrer for hver dag: Lessons for ulike lengder av hår.
  Яндекс.Метрика