Hvorfor en person kan være blå lepper?
 På gaten kan du se folk med blå lepper. Hvis den kalde årstid kan forklares bare hypotermi, i andre tilfeller et slikt skilt kan betraktes som alvorlige konsekvens av forstyrrelser i kroppen. Hvis du oppdager at du har begynt å slå blå lepper uten noen åpenbar grunn, sørg for å konsultere legen din for å unngå negative konsekvenser i fremtiden. Den sannsynlige årsaken


 Legene har identifisert en rekke faktorer som forklarer hvorfor blå lepper.
 •  Mangelen på oksygen. I dette tilfellet er ikke bare leppene blir blå, men andre slimhinner. Først av alt, sier anoksi misbruk av hjertet og blodårene.

 •  Røyke. Sigaretter i meget store mengder bidrar til det faktum at kroppen gradvis akkumulere giftige stoffer.

 •  Anemi. Det oppstår når kroppen mangler jern. Når det er en mangel på dette sporelement, det er mangel på hemoglobin, som er ansvarlig for den røde fargen av leppene.

 •  Problemer med lungene eller hjerte. I dette tilfellet, ansporer den puls, pust forsinket. En mulig årsak kan være en blodpropp i lungene. I dette tilfellet bør du umiddelbart gå til legen.

 •  Nedkjøling. Forresten, den vanligste årsaken. Blodkar constrict, og ikke gi blod til fritt bli med dem. Derfor endrer farge på leppene eller huden.

 •  I svangerskapet, blå lepper vises når en kvinnes kropp ikke har nok jern. Heldigvis, nå for å håndtere dette problemet, er det mange stoffer.

 •  Blå lepper hos barn kan oppstå i tilfelle at de lider av en alvorlig form av sykdommen som kalles gryn. Det er ledsaget av en sterk hoste, og barn kan klage på at de såre lepper. I dette tilfellet er det ikke nødvendig å bruke folk rettsmidler, og umiddelbart søke medisinsk råd ikke å komplisere sykdommen.


 • Hvorfor en person kan være blå lepper?


   Minking av blå lepper


   Hvis leppene blir blå på grunn av hypotermi, ta følgende tiltak:
 •  Varme klær til raskt å varme kroppen. Så snart begynne å sirkulere blod gjennom kroppen og blir gradvis til overflatefartøy.

 •  Drikk en varm drikke. Det er bedre hvis det er te. Du kan ikke drikke kaffe fordi den inneholder kun stoffer innsnevre blodårene.

 •  Hvis det er en blå lepper hele tiden, start trening. Løping eller aerobic fremme aktiv blodstrøm til alle organer og vev.

 •  En må slutte. Jo mer oppleve en røyker, jo høyere prosentandelen av nikotin akkumulering i kroppen. En røyk du inhalerer konstant reduserer mengden av oksygen i vev, og i betydelig grad begrenser blodkarene.


 • Hvorfor en person kan være blå lepper?

   Det er noen varselsignaler, utseendet som bør umiddelbart søke hjelp fra legen din. Hvis med blå lepper disse symptomene oppstår, se forsinke ikke:
 •  Den kraftige økningen i hjertefrekvens

 •  Føler varmen i hele kroppen

 •  Heving av temperaturen av det legeme, som avtar over tid ikke

 •  Blå negler og nese

 •  Kortpustethet.

 •  I alle fall, selv i sommervarmen har blå lepper, ikke ignorere dette faktum. En slik reaksjon for kulde er normal forklares med fysiologiske og beskyttende egenskaper av kroppen. Men i alle andre tilfeller er det svært alarmerende, ignorerer som senere føre til alvorlige sykdommer.
  Hvorfor en person kan være blå lepper?
   Med utbruddet av overgangsalder, en ny fase i en kvinnes liv. I løpet av denne perioden, en nedgang i produksjonen av hormoner i eggstokkene, noe som resulterer i at kvinnen forsvinner evnen til å føde barn.

  Tidlig menopause


   Vanligvis begynner denne prosessen etter 45 år, men i noen tilfeller kanskje tidligere start falming hormonell eggstokkfunksjonen i perioden 35-40 år. For kvinner i denne perioden av planlagt graviditet og fødsel, kan det bli en tragedie.

   Hva som forårsaker utbruddet av tidlig overgangsalder?

   Når overgangsalderen inntreffer før 40 år, det viser at. Hva skjedde i kvinner patologiske endringer. De kan være genetisk bestemt, og resultatet av medfødte forstyrrelser i eggstokkene. Årsaken til denne tilstanden kan være forårsaket av virusinfeksjoner og sykdommer som har oppstått i løpet av puberteten.
   Tidlig overgangsalder fremmer røyking som nikotin påvirker negativt hormoneggstokkfunksjonen. Immune sykdommer, inkludert skjoldbrusk sykdom, komplisert fødsel, traumer, kirurgi og sepsis - alle disse faktorene kan føre til for tidlig overgangsalder.
   Ikke alltid mulig å etablere den egentlige årsaken tidlig overgangsalder. Men til tross for de grunner eggstokksvikt prosessen skjer på to måter. Først - gradvis utarming av eggstokkene follikulær apparat. Second - sparer follikler på sitt fulle motstand mot hormonstimulering og manglende modning av ubefruktede egg.
   Tidlig menopause symptomer manifesterer den samme som vanlig. Autonome symptomer er hetetokter eller frysninger, økt hjertefrekvens, økning eller reduksjon press. Nevrologiske symptomer er depresjon, irritabilitet, døsighet, glemsomhet og distrahert oppmerksomhet.
   De pågående endringer i urin-systemet - det er hyppig og smertefull vannlating, og urininkontinens. Som et resultat av østrogenmangel huden blir gradvis mindre elastisk, mistet håret sin elastisitet, blir sprø og faller ut. Mangelen på hormoner fører til økt utvasking av kalsium fra skjelettet, til slutt å utvikle osteoporose.
  Tidlig menopause


   Hvordan å behandle tidlig overgangsalder og kan det unngås?

   Behandling av hormonmangel utført med substitusjonsbehandling. Til dags dato den eneste effektive metoden for å forlenge den aktive perioden i en kvinnes liv. Narkotika velger lege, tar hensyn til de individuelle egenskapene til pasienten.
   De mest markante effekter har naturlige hormonelle, men de er ikke tilgjengelig for alle, på grunn av høye kostnader. Rimeligere er syntetiske hormoner. I noen tilfeller foreskrive homøopatiske midler, har de ikke påvirker endringen i hormonnivåer, men redusere alvorlighetsgraden av autonome, nevrologiske og urologiske lidelser.
   Utsette utbruddet av overgangsalder kan være hvis du følger en sunn livsstil. Ikke bare er avvisningen av dårlige vaner, røyking og drikking, men også ernæring, riktig hvile og regelmessig mosjon. Denne modus vil holde i god form, ikke bare funksjon av eggstokkene, men hele kroppen.
  Bell Skirt - mote trend i 2014
   Skjørt eller kjole klær hører til dem som mest vellykket markere feminine former, gi bildet av jenta sensualitet og ømhet. I denne artikkelen vil jeg gjerne fortelle deg om dette plagget som Bell skjørt.   For å passe denne stilen


   Navnet på elementet av klær skyldtes det faktum at i utseende ligner det en bjelle eller omvendt glass. Tettsittende midje, dette skjørtet fakling og ikke kommer til å kaste seg. Den opprinnelige kuttet av denne modellen er egnet for mange mennesker det smukke kjønn, uavhengig av deres form.
  Bell Skirt - mote trend i 2014

   Avhengig av den fysiske data skjørt Bell vil se annerledes ut for hver jente. Her er noen eksempler:
 •  Denne stilen er godt i stand til å maskere enkelte figur feil, slik som for trange eller for store lår. Hvis din figur er en type "pære" - en modell av knelang skjule brede bekken. Hos kvinner med hudfarge "omvendt trekant" Denne stilen vil se flott ut også, legger volum hvor det er mangler og gjør kroppen mer forholdsmessig.

 •  Babe med glatte velskapt ben perfekt kort skjørt Bell. Det vil legge en spesiell figur femininitet og seksualitet prykovuyuchy til en jente mange menn omkringliggende utsikt.

 •  Den gjennomsnittlige lengden på denne type klær - det beste alternativet for kontorarbeidere, egnet for enhver kroppstype.

 •  Skjørt ringing i gulvet vil være en utmerket løsning for dem som har såkalt "bottom tung" - brede hofter og fulle ben.


 • Bell Skirt - mote trend i 2014


   Mote stiler 2014


   Det bør bemerkes at materialet for å sy en slik klesplagg kan være ganske variert. Til modellen var ikke til å brette og holdt formen tett stoff ofte velge: jeans, lin, bomull eller skinn. Men for sommersesongen mer egnede tynne stoffer som silke og chiffon.
   Den mest populære modellen 2014 kan betraktes følgende alternativer:
 •  Lær skjørt Bell - komfortabelt, praktisk daglig slitasje.

 •  Denim modell Like viktig vil det passe lover og dette materialet vil være allsidig klesplagg. På grunn av dette vevstetthet skjørt holder perfekt form.

 •  Stil, laget i svart, godt slitt i arbeidstiden, bære en film eller en kafé.

 •  Motley sommer skjørt Bell - den perfekte løsningen i varmt vær. En slags snitt sikrer bevegelsesfrihet og lyse farger angi bilde light ungdom.


 • Bell Skirt - mote trend i 2014


   Hva å bære dette plagget


   Riktig kombinere med andre elementer skjørt garderobe hjelp noen tips:
 •  Skape en virksomhet stil kontorarbeidere hjelpe i sitt bilde som kombinerer elementer som klassisk bluse, skjørt og bell-montert jakke.

 •  For turer i naturen eller kveld promenade i byen kan du bære et skjørt, sammen med sportsskjorte eller stramme hendelser tynne stropper.

 •  Bruke som en tynn bluse toppen, vil du skape et vakkert bilde for en romantisk date.

 •  Velge sko for en slik kjole, ta hensyn til den generelle stilen og situasjon. For casual spasertur ballett leiligheter eller sandaler egnet for offisielle møter - høyhælte sko.

 •  I vinter stil Bell kan kombineres med støvler høyde nesten til kneet, mens hælen ikke spiller en spesielt viktig rolle. Fremfor alt, ikke velg for grov sko bedre gi opp plattformen.

 •  Velg ønsket bilde helt avhengig av din smak, så lenge stilen er mottatt deg komfortabel og ga selv attraktivitet.  
  Яндекс.Метрика