Hvordan Kill dental nerveTannverk er i stand til å kjøre deg gal. Og den velkjente lov, tennene begynner å skade når tannklinikker er stengt i helgene og på helligdager. I provinsbyene tannpleie i det hele tatt for timer og ikke har et permanent kontor. Det kan bare stole på seg selv og folk rettsmidler for å lindre smerten eller drepe tannen nerve hjemme.
Drepe tann nerve syre
Før du lese all mulig ødeleggelse av kilden til smerte, vi må bare advare deg om at den best kvalifiserte tannlege med dette vil mislykkes. I tillegg tann nerve, eller den såkalte masse - relatert til sirkulasjonssystemet i kroppen, er svært nær til hjernen. Og så må du gi en fullstendig rapport hver holdt manipulasjon og vurdere sin risiko for sine dyrebare helse.
Først av alt nevnt klassisk scenario av kategorien arsen inne i hullet. Imidlertid er ren gift i apotek ikke til salgs. Tannleger bruker også derivater kun giftige stoffer - arsensyre. Det forgifter innhold nok til å ødelegge nerven, men ikke ufarlig. Å drepe nerve nok, vanligvis 1-2 dager. På denne tiden, vil tannpine ikke trekke seg tilbake, men heller dø nerve er uendelig podnыvat.
Rengjør hullet for å legge steril bomull med ting hjemme veldig vanskelig. Før du klatre inn i tannen noen skarp gjenstand, sørg for å behandle det med alkohol. Og ikke glem å desinfisere hendene. Etter inngrepet, sørg for å skylle munnen eller balsam antiseptisk løsning. En topp Påfør tann dental løsning som er tilgjengelig over disk. Med "bokmerke" kan "ri ut" krise smerte, men så snart en mulighet - sørg for å gå til tannlegen. Ellers arsensyre ødelegger ikke bare nerve, men hele tannen, og det vil bli fjernet.
Drepe nerve gjennom aviser
Det er også mer risikabelt populær metode, men ikke bevist effektivitet én person. Med vanlig avis, eller snarere asken av henne. Du trenger for å forberede steril bomull ull, alkohol og svart og hvitt papir, helst ett område der mer blekk.Prosedyren er som følger:

brikke måler ca 5x5 cm brenne plate behandlet med alkohol;
små turundas med bomull dyppet i aske dannet;
okutыvaem annen tynt lag av bomull;
legging hjemmelaget fylling i tannen, dyttes;

Den viktigste aktive ingrediensen i denne "forsegling" er sink. Hold denne blandingen i en tann kan ikke være mer enn 12 timer.
Rense massen alene i alle fall. Men du overholde sterilitet, hjemme det vil aldri bli perfekt. Dermed kan tannen settes noen infeksjon ved å få mer alvorlige helseproblemer.  
Makeup for mørk hud

 Ett
 de viktigste aspektene ved vellykket
 makeup er bruk av produkter
 som samsvarer med den hudfargen. Til
 mørk hudfarge verdt å vurdere noen
 faktorer når du velger kosmetikk.


 Bestem skyggen


 Det første du må gjøre - er satt til kald eller varm type er fargen på huden din. For å gjøre dette, stå foran et speil og ansiktsløftning til den oransje materiale eller papir. Hvis huden din er "tent" på oransje bakgrunn, refererer det til de varme nyanser. Du kan også bruke materialet eller papir rosa tone. Hvis denne bakgrunnen lyser ansiktet ditt, så du er eier av kald hudtone.

 Vi velger pulver


 Mange tror at pulveret kan brukes uavhengig av hudfarge, men dette er ikke sant. Mørk brunt skinn vil ikke se bra ut hvis du bruker sminke designet for lys hud - så ansiktet vil bli ashy fargetone. Det er derfor det er svært viktig å velge tone og pulver. Før første gangs bruk, gjelder å rense huden tone concealer og foundation. Det er sannsynlig at du vil ha flere nyanser av pulver, som en sommer person kan være mørkere enn om vinteren. Kosmetiske midler skal brukes i naturlig lys.

 Påfør foundation


 For å skjule eventuelle feil på huden bør bruke foundation. Plukke den rette tonen er vanskelig, som de viktigste fargene på kremer vanligvis gule og rosa, som er ideelle for medium og fremheve ansiktet, men mørk hud synes ashy skygge. For å unngå dette, skjul pigmentering og ujevn farge, er det viktig å velge riktig tone basen.

 Hjelp Concealer


 Mange bruke concealer for å skjule mørke ringer, acne arr og andre ujevnheter. Det finnes ulike typer av kosmetiske produkter for spesifikke hud du vil maskere. Emballasjen til de fleste korrekturlesere spesifisert for hvilket område de er tildelt. Hvis du trenger å skjule feilene rundt øynene, bruke eyeliner fordi den har en delikat struktur, flott for delikat tynn hud i dette området. Å velge riktig nyanse av kosmetiske produkter, ta hensyn til fargen på tonal grunnlaget for individuell korrigering og deretter et par nyanser lysere.

 Påfør rouge


 Bruk blush dekorere ansiktet og fremheve kinnbena. For sin søknad, bruk en myk, fluffy panicle å unngå skarpe linjer. Rosa farge alltid ser fantastisk på mørkere hud. Hot pink er perfekt for kvelden makeup, blush og bronse med en litt rosa fargetone vil gjøre ansiktet glød. Plomme tone er perfekt for en date, men de må være forsiktig - gjelder ikke det for mye eller det kan gjøre at du ser ut som en zombie.

 Velg farge


 Eyeshadow gjøre øynene mer uttrykksfulle, med vekt på deres farge, form og størrelse. Før du søker må gjelde øyelokk primer. Anbefales for mørk hud - alle nyanser av godteri, spesielt koraller. Rosa og gull toner og perfekt passform.

 Male leppene


 Hue leppestift ymponyruyuschyy mørk hudfarge, er det lett å plukke opp - det finnes mange alternativer for mørk hud, fra nyudovыh i lyse farger. Lys rosa, oransje, rød, lilla og annen fet farge vil se perfekt på betingelse av at resten av sminken enkel og du gjør nøytral. Som trenden fortsetter nyudovыe nyanser. Velg kaffe eller karamell tone farge fersken, appelsin eller korall. Velg en som er nær fargen på huden din. Du vil aldri gå galt ved hjelp rød leppestift fordi det er en klassiker som aldri går ut av stilen. Trikset er å finne riktig nyanse som utfyller din hudfarge. For eksempel, perfekt egnet murstein nyanser av farge eller tone rødvin.  
Parfyme Degno D Amore - sommerstemning og lidenskap i en flaske
 Saftig frukt aromaer, spennende noter av eksotiske blomster, forfriskende smak av lime og mynte - Enestående sammensetning nedfelt i en unik parfyme Degno D 'Amore. Disse åndene fra selskapet Bizzarro legge sensualitet og lekenhet kvinnelig karakter, som kompletterer lyse aksent. Eksklusiv parfyme fra Bizzarro


 Parfyme Degno D 'Amore, som du kan finne på nettstedet bizzarro.com kombinerer varm solrik humør av eleganse Apenninene i Italia. Det er perfekt for jenter med hot lidenskapelig temperament. Søt fruktig aroma trollbinder og begeistrer, er det de skarpeste følelser og følelser.
 Parfyme selskapet Bizzarro glede deg med sin krydrede toner av ville frukter, uvanlig aroma av eksotiske blomster som behagelig sitrus duft kombinert med lime, frisk mynte og kjølig hav aksent. Denne duften minner om en fantastisk ferie på stranden med en forfriskende frukt cocktail.
Parfyme Degno D Amore - sommerstemning og lidenskap i en flaske
 Mange motemerker glede kundene ikke bare stilige klær og tilbehør, men også eksklusive ånder. Passende parfyme kan gjøre en gjenkjennelig merkevare, det klart påvirker oppfatningen av merkevaren blant kundene, bidrar til å skape den rette image og stil.
 Degno D 'Amore ble opprettet av profesjonelle parfyme spesielt for det italienske selskapet Bizzarro. Saftig duft utfyller de lyse og originale antrekk med ekstravagante utskrifter fra samlingen av selskaper som du kan se på nettstedet bizzarro.com. Den legger sensualitet og lidenskap rundt bildet, med vekt på personlig stil og feminin skjønnhet.

 Bruken av parfyme for å skape en hyggelig atmosfære


Parfyme Degno D Amore - sommerstemning og lidenskap i en flaske
 Ifølge markedsundersøkelser aromatizing rom hjelper ikke bare øke salget, men også forbedre lesbarheten av merkevaren. Tilgjengelighet hyggelige sitrus lukte blomst eller et rom med klær gunstig effekt på de følelsesmessige statlige kjøpere, hjelpe dem til bedre humør og skape den rette atmosfæren for shopping.
 Det er derfor mange merker har lenge brukt parfyme med en behagelig lukt i sine show-rumah haller og samlinger. Det er enda en slik ting som Aroma markedsføring teknologi, blir de brukt av bedrifter for å forbedre effektiviteten av kundeservice.
Parfyme Degno D Amore - sommerstemning og lidenskap i en flaske
 Ifølge eksperter, kan bruk av saftig sitrus og floral lukt i hallen av produktene øke salget med 30% prosent. I tillegg kjøper flavored rom føler seg mer komfortabel og avslappet, det vil få mer glede av shopping, så sørg for å ønske å komme tilbake igjen i butikken. Bruken av parfyme i haller av klær påvirke ytelsen til personalet positivt, forbedrer deilig smak motivasjon og hjelper fokus.
 Hemmeligheten Aroma markedsføring programmet er veldig enkelt - en behagelig lukt godt humør kjøperen hever stemningen er gode følelser og dermed forbedrer den generelle erfaringen fra kundens merkevare og sine produkter. Mer informasjon om den fantastiske parfyme Degno D 'Amore du gå til selskapets bizzarro.com.  
Яндекс.Метрика