Hvordan lage god på sin egen fransk manikyr
 Fransk manikyr - en virkelig universell måte nøye sminke og negler velstelte hender muligheten til å skryte av i noen omstendigheter. Selv om denne typen negledesign kalt "fransk" og en "jakke", få vet at det ikke ble oppfunnet i Frankrike. For første gang denne designen har dukket opp i Hollywood. Lokale stylister besluttet at disse neglene er ideelle skuespillere for hverdagen og for spesielle utganger. Franske stylister er ikke enig med teorien og hevder at de har opprettet en jakke som ikke male modeller negler på moteshow. Som en menneskelig figur er vanskelig. Men viktigst av alt, vi fikk en virkelig allsidig negledesign som menn finner den mest sexy.
 Unikhet og universalitet fransk manikyr er at det er lett å gjøre hjemme. Det er flere måter å utføre jakke på egen hånd. Men hvis bilder og detaljerte instruksjoner nok, internett kan alltid finne bilder av anbefalinger.

 Den første metoden


 •  Vi dekker de gjennomsiktige lakk neglene i flere lag. Sørg for å vente på den fullstendig tørking underlaget.

 •  Vær spesielt sjablong for fransk manikyr og lim den rett under den delen som vidrostyla spiker. Dekke utsiden av hvitmalt igjen og vente for fullstendig tørking.

 •  Fjern sjablongen og dekk spiker et lag av gjennomsiktig lakk.

 •  Dette er mest vanlig fordi det råd selv nybegynnere fransk manikyr og hvis du gjør det uten hastverk, til en veldig ryddig. Hvis du allerede er vant til, kan du ikke bruke en sjablong og bare sette hvit maling på tuppen av neglen bred pensel.

   Den andre metoden


   Det er egnet for de som er vant til å gjøre sin egen jakke. Noen ganger trenger du en manikyr og maler på hånden der. I dette tilfellet blir spiker dekket med gjennomsiktig lakk, men før du male det hvit kant langs linje trukket sjablong børste en tynn hvit stripe. Fra denne disposisjonen male over de resterende spiker.

   Den tredje vei


   For å gjøre en fransk manikyr hjemme, kan du lykkes med å bruke andre tilgjengelige materialer som tape. Teip kan lykkes med å erstatte sjablong. Prinsippet om operasjonen er fortsatt den samme: første spikeren er dekket med gjennomsiktig lakk, det tørker og deretter en halvsirkel på spikeren stikker tape for å male rett kant. Etter tørking lakk og beis tape fjerne spiker igjen.
  Hvordan lage god på sin egen fransk manikyr

  Hvordan lage god på sin egen fransk manikyr

  Hvordan lage god på sin egen fransk manikyr


   Alternativer ideer for fransk manikyr


  Hvordan lage god på sin egen fransk manikyr
   Den tradisjonelle, hvit-rosa eller hvit og klarlakk, ikke alt kan nå tilby stylister. Dens popularitet har ført til at designere begynte å eksperimentere med mønstre, noe som resulterer i en rekke ideer til nye ideer. Det kan være klassisk, morsom eller romantisk. Forskjellige versjoner av fransk kan brukes som en kraft dame og unge jenter desperate.
   I dag, fransk manikyr ved hjelp av ulike farger av maling. Gjør enda frakk tvert imot, profarbovuyuchy rikere farge neglene og neglekanten, dro i nøytrale farger.
   Også basert på franske negler dekorert med flere mønstre, strass og paljetter. Noen kan virke som en manikyr og absolutt ikke kan kalles av den franske, men faktum gjenstår - prinsippet om neglelakk forblir den samme. Forresten, fransk spesielt populær blant bedriftseiere som ikke supplere sine designelementer, mens bruder ofte se den klassiske fransk manikyr med krystaller og delikate blomster.
  Hvordan lage god på sin egen fransk manikyr

  Hvordan lage god på sin egen fransk manikyr
  Ta kontroll fet hud
   Lær - speil menneskers helse. Alltid er det første signal til det faktum at noe er galt. Hun trenger konstant pleie, ærbødig og forsiktig holdning. Spesielt hud tilstand legger press på de damene som ønsker å se bedre, penere, yngre.   Veldig ofte, dens viktigste problem jente kalt fet hud. Dette er forståelig, som ikke alle liker skinnende ansikt og forstørrede porer. Men fet hud, er det ikke bare negativt, fordi det er mer motstandsdyktig mot tidlig rynker, og krever ikke konstant strøm kremer. Men økte talgkjertlene som ikke alle.

   Årsaker til fet hud


   Hvis du har fet hud, er årsakene ikke alltid forankret i arv. Ofte, også aktive talgkjertler forbundet med noen sykdommer i indre organer og livsstil. Men la oss starte med begynnelsen.
  Ta kontroll fet hud


 •  Arvelighet. Dette betyr at huden din kjempe deg for livet. Derfor er det viktig å velge makeup og bruk pull og bleke masker. For eksempel, agurk. Men ifølge eksperter, er problemet, så snart hun kommer 25 år.

 •  Vold. Det bør gå til legen og sjekke tilstanden til tarmen, bukspyttkjertel og skjoldbruskkjertelen. Årsaken kan skjule seg i konstant stress. I dette tilfellet bør vare for fet hud være ganske lett. For eksempel bruke en maske med persille.

 •  Underernæring. Dessverre er dette den vanligste årsaken til fet hud. Prøv å fjerne fra kostholdet ditt fet og sukkerholdig mat, fastfood. Husk, sanne venner maiden skjønnhet - er bokhvete, grønnsaker, yoghurt. Også, ikke gi opp på morgenen havregryn.

 •  Uriktige ansiktsbehandlinger. Ikke misbruk de ulike rengjøringsmidler som inneholder alkohol. Selvfølgelig innebærer omsorg deres bruk, men uten fanatisme. Også gi opp for hyppig eksfoliering, som det vil bare forverre sebum. Det er best å erstatte disse verktøyene for fet hud er vanligvis frosne kuber og kamille maske med havregryn. •  Bli kvitt fet hud


  Ta kontroll fet hud
   Så anta at du vet at du har fet hud. Hva gjør jeg? Svaret er enkelt - å endre sine liv. Hvis problemet ikke er genetisk, kan det bli korrigert. Du må bare litt endre sin livsstil, og utføre noen regler. Du kan begynne med det elementære - vask for fet hud bør utføres med bruk av mild gel eller skum to ganger om dagen. Du kan også slå til tradisjonell medisin hver morgen og gjøre nyttig maske med rugbrød, som har fantastiske egenskaper og perfekt justert lettelse.
   Hvis du har fet hud, er behandling uunngåelig. Men det meste av det er hyggelig og absolutt dyrt. Armene skal være en sunn livsstil, riktig kosmetikk, vanlige kurs ansiktsmasker. Det er det - enkelt og rimelig. For å bli enda enklere å dele noen oppskrifter.

   Hjemmelagde masker for fet hud


  Ta kontroll fet hud
   Selvfølgelig, er hjemmelaget maske alltid litt plagsom ting, men resultatene er verdt det. Det er viktig å lage en maske og gjør det regelmessig. Vanligvis består løpet av 10-15 dager, når du skal gjøre bestemte maske. Her er et par eksempler:

   Maske gjær


   Det er viktig å grundig blande alle ingrediensene og legg dem på rent ansikt. Hold i 15 minutter. Denne masken er flott regulerer sebum.
   Du vil trenge:
 •  Honning - 1 ss;

 •  Baking gjær - 1 ss;

 •  Noe syrlig juice - 1 ss.

 •  Apple Mask


   Det er best egnet sure, saftige epler som må bli gnidd og få kontakt med eggehvite. Pålegge maske i 20 minutter og vask av med kaldt vann. Hun klarer med forstørrede porer og fine roer talgkjertlene.
   Du vil trenge:
 •  Epler - 2 stk;.

 •  Eggehvite - 1 stk.

 •  Det er veldig lett å ta kontroll over sine mangler og gjøre sine dyder. Derfor, ganske lat og klage på sitt eget speilbilde i speilet, er det på tide å ta den i hånden og slå inn velpreparerte, en anstendig kvinne.  
  Korrigering av bryn: salon behandling eller pleie hjemme
   Selv jenter med perfekt vanlige funksjoner mennesker kan ødelegge deres utseende, uten hell avgrense øyenbrynene. Fra et fysiologisk synspunkt, øyenbryn snarere enn individuelle dekorasjon og nødvendig middel for beskyttelse mot det ytre miljø. Faktisk, øyenbryn beskytte øynene fra å få svette og andre væsker. Men tenk på dem som bare nyttig ting er ikke verdt det.   Korrigering av bryn kan dramatisk endre ansiktet ditt, gjøre utseendet mer uttrykksfulle og med gjenopprette ungdom. Men ikke glem at den positive effekten vil bli sett med riktig plukker.

   Tech house høyre øyenbryn korreksjon


   Det ville synes at dette komplekset? Tok og pinsett og fjernet alt virker overflødig. Men hvis årsaken er slik at du kan bo uten øyenbryn og slapp å bruke minst to måneder til feltet av håret igjen. Derfor vil vi følge en konkret handlingsplan for korrigering av bryn hjemme var maksimalt utbytte.

   Først må du finne formen på øyenbrynene sin type person:

  Korrigering av bryn: salon behandling eller pleie hjemme

 •  Avrundede trekantede øyenbryn egnet for personer med en bred panne og smal hake;

 •  Øyenbrynene med et lite brudd, noe som forlenget til ytterkanten visuelt forlenge rundt ansikt;

 •  Det samme pause, men nærmere midten av pannen, og gjøre for rektangulære personer å myke angularity haken, ovalt ansikt For øyenbryn passer alle typer, men lett pause i nærheten ytterkanten av øyebrynet bør likevel gjøre til en liten dempe oval;

 •  Hvis langstrakt oval, er det bedre å velge riktig øyenbryn uten pauser.

 •  Hvis du ikke vet hvordan å bestemme formen på ansiktet ditt, stå foran et speil, i nærheten ett øye blyant og sirkel ansiktet til hårfestet. Så du vet formen på ansiktet ditt, og du kan umiddelbart begynne å korrigere øyenbryn hjemme.
   Det neste trinnet er å bestemme bøyeøyenbrynene. For å gjøre dette, bruk en blyant. Sette nesen langs du kan definere øyenbryn begynner å sende diagonalt - sentrum der det skal konsumeres, og sette blyant fra neseborene til det ytre hjørnet av øyet du lære endepunkt brow linje.

   Hvordan trekke ut øyenbryn


   Noen spesielt ekstreme jenter foretrekker å fullstendig barbere øyenbrynene sine, og i deres sted ny maling. Men denne metode er helt galt. Hvis du gjør så dine nye hårene vokser ut igjen vil være svært vanskelig og påfølgende korreksjon av øyenbryn pinsett vil bringe mange vanskeligheter. Derfor vurdere alternativer på hvordan å trekke ut og vakre øyenbryn.

   Pinsett


  Korrigering av bryn: salon behandling eller pleie hjemme
   Dette er den tradisjonelle måte. Før prosedyren, damper og hud smurte fett krem ​​til håret trukket ut lett. Med den ene hånden, strekke huden rundt øyenbrynene, og andre våpen pinsett. Eksperter mener at en slik prosedyre gjøres best i midten av dagen når vi har lavest terskel. Men hvis du er like etter korreksjon øyenbrynene kommer til å gå til stranden eller til og med bare for å gå ut, er det best å avstå fra prosedyren natt, er sollys ikke overflødig gang irritert hud.

   Tråden


  Korrigering av bryn: salon behandling eller pleie hjemme
   Denne korreksjonen metoden østlige øyenbryn. Det er ganske effektive, men dessverre ikke tilgjengelig uten spesiell opplæring. For å gjøre denne prosedyren hjemme, må du først passere det inne en spesialist, og en video av denne korreksjonen. De sier jentene som prøvde å træ en korreksjon prosedyren tar mye mindre tid og smerte under.
   Etter korreksjon er nødvendig for å utføre desinfeksjon av hudirritasjoner. Første brow å tørke tonic eller lotion på alkohol og deretter smøre beroligende krem ​​med vegetabilske oljer.

   Korreksjon Øyenbryn video (del 1)   Korreksjon Øyenbryn video (del 2)  Яндекс.Метрика