Hva er det gule legemetUltralyd - en moderne diagnostisk metode kroppen. Ofte viser denne studien spesialist corpus luteum. Hva er det, hvorfor ble dannet og hvor redd?
Fremveksten, utvikling og levedyktighet av corpus luteum
Gul legeme - midlertidig kjertel, som er dannet i den kvinnelige kroppen etter eggløsning. For øvrig, i tillegg til det menneskelige legeme, for eksempel jern er alle hunnpattedyr. Navnet fikk hun etter gult stoff. Dannet under påvirkning av visse hormoner. Dannelse og funksjon av kreft påvirker immunsystemet.
Dannelse av kroppen kan bli delt inn i flere etapper. Den første påvirker frigjøring av et egg inn i bukhulen, og i begynnelsen av divisjonen. Iron vises under celledeling. Den neste fasen er preget av "justering" næring kreft. Voksende luteal celler som danner blodårene. Den tredje fasen påvirker hormonelle aktivitet av kreft.

Sin aktivitet varer 10-12 dager kjertler.
 I tilfelle av ikke-forekomst av svangerskapet, begynner sin virksomhet til å avta. Hvis befruktning skjedde endokrin kjertel funksjon "arbeid" omfatter utvikling av embryoet. Med svikt i kroppen er ofte forbundet manglende evne til å bli gravid kvinne, foster og abort falming. Men disse diagnosene luftet bare etter en full undersøkelse av ulike eksperter.
Årsaker til corpus luteum
Hvis legen sier det blotte nærvær av corpus luteum, da kvinnen var eggløsning. Det vil ikke gå bort til slutten av syklusen.Hvis egget forble ubefruktet, vil corpus luteum løse med utbruddet av en ny syklus, og i stedet vil arr. Disse arrene representerer ikke noen fare, ingen sykdom og ingen voksn varsle. Forvirringen oppstår fordi dyahnostyruemoy cyster gul. Men den har de egenskapene som er utsatt for revers, så sjelden trenger spesialisert behandling.
Med utviklingen av corpus luteum direkte forbundet utvikling av svangerskapet. Hvis egget som ovulyrovala blitt befruktet, vedvarer corpus luteum og vil bidra til produksjon av hormoner som påvirker prosessen av svangerskapet og fosterets utvikling.
Gul kropp og graviditet
Med utbruddet av graviditet corpus luteum begynner å produsere hormonet progesteron. Gul kropp fortsetter å jobbe hos kvinner før de modnes morkaken. Det er ca 10-16 uker av svangerskapet.Imidlertid er corpus luteum ikke en indikator på graviditet diagnose. Mens noen eksperter prøver å diagnostisere selv kjønnet på babyen i de tidlige stadiene av svangerskapet. Baserte slike "folkelige" metoder for å bestemme plasseringen av corpus luteum - i høyre eller venstre eggstokk.
Under prosedyren, måler ultralyd kompetent tekniker størrelsen av kjertelen, og oppdage avvik, sende pasienten til behandling. Derfor er det viktig for utviklingen av corpus luteum? Hvis jern liten størrelse, er det en risiko for abort, som jern ikke kan fordele nok hormoner. Moren sendte for laboratoriestudier, har hun ofte å ta en blodprøve. Om nødvendig, foreskrive medisiner.
Hvis jern er større enn normen, en spesialist diagnostisert benet.Imidlertid bør denne midlertidige godartet formasjon oppløse naturlig umiddelbart etter fødselen. Ofte slik utdanning kan gi smerter som øker når du kjører. Hvis du har smerter må være forsiktig, fordi når du bryter cyste, kan innholdet søle inn i bukhulen. Med fare for pasienten er foreskrevet medisiner eller kirurgi. Corpus luteum cyste er dannet som et resultat av hormon.
Ved å danne cyster forårsake eksterne faktorer:
- Hypotermi;
- Stress;
- Overdreven byrde;

og interne faktorer:
- Forstyrrelser i hormonsystemet;
- Betennelse.

Ofte, som et resultat av sykdom hos kvinner diagnostisert misbruk syklus. Langvarig eksistens corpus luteum cyste noen ganger feildiagnostisert svangerskap utenfor livmoren.

Kvinnekroppen er et samordnet system. Og helse, i alle fall bedre verne enn vanskelig å gjenopprette. Helt tapt reproduktiv helse kan gjenopprettes. Selvfølgelig, få tid for seg selv urolig. Arbeid, foreldre, husholdning. Hvis du får finne tid til å ta vare på seg selv og sin skjønnhet, så hvorfor ikke gi det til å besøke en lege for rettidig faglige råd, gjør det til en regel vare på kroppen din fra innsiden? Bare sunt kvinne kan være virkelig vakker!  
Hvordan du raskt bli kvitt en bakrusNesten hver person møtte i hans liv fra morgen bakrus etter å ha drukket alkohol kvelden før. Oftest det manifesterer alvorlig svimmelhet, uutholdelig hodepine, kvalme, øresus, urolig mage, noen ganger smerter i muskler og verkende ledd. Å være i en motbydelig tilstand, alle har bare ett ønske - å raskt bli kvitt det.
Tradisjonell medisin mot bakrus
For å raskt si farvel med en bakrus, kan du bruke folk rettsmidler. For eksempel, for en rask tilbaketrekning av en person med denne alvorlige tilstanden bør være godt gned ørene med hendene. Det fremmer en kraftig strøm av blod til hodet, som i sin tur reduserer tretthet og eliminerer pulserende smerter i hodet.
God hjelp med en bakrus føler seg bedre jafs drikke et glass kaldt vann før omslutter ammoniakk (5 dråper). Også i at vann kan blande 15 dråper peppermynte tilført alkohol. Disse midlene vil føre til menneskelig bevissthet selv med sterk bakrus. Fordi etter å ha drukket store mengder alkoholholdige drikker kroppen dårlig dehydrert, for å fylle sin makt og bringe i morgen med denne vanskelige situasjonen, bør du alltid drikke rikelig med rent vann uten kullsyre.
Vel de første tegnene som følger en bakrus, ta et bad, vanntemperaturen der ikke mer enn 25 grader og pre presset juice i det ene grapefrukt og to eller tre sitroner. Disse fruktene er i stand til raskt å kvitte kroppen dannede nedbrytningsprodukter av alkohol.
Ganske effektiv i denne situasjonen som aktivert karbon. Trenger til 7 tabletter knust kull hell i et glass kaldt vann uten gass, rist godt og drikke i ett jafs. I parallell, er det ønskelig å ta 1-2 tabletter løselig vitamin C.
Servering med en bakrus
Morgenen bakrus drikke gresskar vil vinne. Han er i stand til ikke bare å hjelpe folk komme seg etter et stort måltid, men ikke redde ham fra mulige ubehagelige manifestasjoner av denne tilstanden. For å gjøre det nødvendig å rydde og rive noen pickles, blandet med et glass nylaget gresskar juice og tilsett litt agurk saltlake. Den resulterende "revitalisere" drikke bland godt og drikk en kommer. Hvis en person på grunn av alvorlig kvalme kan ta en kur for en bakrus, kan du legge litt salt, pepper, sukker og et par stykker av is. Dette vil bidra til å avlaste trangen til å kaste opp.
Det er også en spesiell salat, designet for å lette en bakrus. Du må blande den sure kål, fersk kål og revet gulrot i like proporsjoner. Fylle bensin denne salat agurk saltlake. Laget mat å spise sakte, for å unngå enhver følelse av kvalme.
Å kvitte seg med alvorlig bakrus, må du spise varm væske mat. Men de må være mager. Godt egnet for denne suppe uten å legge krydder.
I mange land, til folk kvitte seg med tung bakrus, drikke en krydret cocktail: ta en bred glass og smøre det på innsiden av solsikkeolje til dannelsen av en tynn oljefilm, legg den i en rå kylling eggeplomme, et par te skjeer tomatsaus ( bedre akutt), noen dråper sitronsaft, en klype salt, pepper, et par spiseskjeer med pepper vodka infusjoner eller god vodka. Denne sammensetningen drikke i ett jafs, og deretter ta en horisontal stilling slik at kroppen avslappet. På pannen er ønskelig å sette gjennomvåt i kjølig vann håndkle. Så du trenger å hvile i ca 20 minutter. Etter inngrepet alle tegn på alkoholabstinenstilstand bør forsvinne.
Like effektiv og rask måte å hjelpe kvitte seg med en tung bakrus anses tomatjuice. I egen kopp tomatjuice bør sette noen dessert skjeen av salt, bland godt og drikke i ett jafs.
Mange blir kvitt en bakrus, nyte velprøvd metode: blandet i like mengder og agurk pickle kål, tilsett en klype bakken sort pepper og en klemme av hvitløkfedd. Denne drinken lindrer svimmelhet og bidrar til å gjenopprette væskebalansen i kroppen.
Bakrus kan overvinnes ved hjelp av lakris. Det må være klart og tygge rå. I dette tilfellet, vel til vitamin cocktail: et glass fersk appelsinjuice tilsett litt sitronskall med 150 gram honning og ett egg. Visp det med en blender eller mikser og drikke små slurker.  
Kaster en feber - ÅrsakerSannsynligvis nesten alle møtt med denne situasjonen, når kroppen går som en varm bølge ansikt blir rødt, ørene brennende ild, mens hjertet begynner å slå vilt, og deretter bære alle lekkasjer.
Dette sikkert kan noen ganger føre til frykt, mangel på forståelse av årsakene til sin forekomst. Hvis denne situasjonen gjentas igjen, lurer vi på hvordan du kan kvitte deg med slike ubehagelige manifestasjoner av kroppen vår.
Årsaker til feber
Fra et medisinsk synspunkt, utseendet varme på grunn av flere grunner, noen av disse er:
- Høyt blodtrykk eller hypertensjon;
- Sykdommer i endokrine systemet;
- Arvelighet;
- Usunn livsstil;
- Første eller siste trimester av svangerskapet;
- Hormonelle feil som kan oppstå i overgangsalderen;
- Flyttet tidligere hjerneslag microinfarction eller et massivt hjerteinfarkt;
- Dystoni;
- Nevroser;
- Brudd på sentralnervesystemet;
- Mental og fysisk utmattelse.


Vanlige årsaker til feber

Den gjennomførte studien viste at kaster varmen ofte kvinner. Først av alt, er dette på grunn av funksjonen kvinnelige hormoner og utbruddet av overgangsalder i en viss alder. Vanligvis før denne perioden i enhver kvinnes kropp vakler hormonet østrogen. At forskjellen, og det kan føre til en ubehagelig tilstand. I overdreven svetting resulterer falming av eggstokkene kan være søvnløshet, migrene privat, økt press og irritabilitet - alt dette tyder på at snart hun føler og hvordan hun er hot.
Under svangerskapet, kan en kvinne også oppleve noen hormonelle, som er et resultat av en fremtidig mamma hyppig svimmelhet og skarpe tidevann fosser varme bølger i hele kroppen. Kast i varmen kan unge jenter og kvinner som bør komme snart eggløsning.
Dessuten kan varmen oppstå hvis en person er i strid med det endokrine system, som et resultat av overskytende eller omvendt, i fravær av en av de hormoner. Svært ofte kaste i varmen kan folk som lider av diabetes eller stoffskiftesykdommer. Sistnevnte kan omfatte hypo - og hypertyreose.
Ofte pasienter hypertensjon klager over at de blir stående i varmen på natten, kan det oppstå det samme hos pasienter som har hatt slag eller hjerteinfarkt. Dette fenomen, i dette tilfelle forårsakes en kraftig økning i blodtrykk, fremveksten av omrøring, i noen tilfeller, panikkangst og hjertebank. Dermed kan pasienter med diagnosen hjerneslag opplever ikke bare varme, men også dramatisk flushing.
Det bør bemerkes som sykdommer i vaskulær dystoni, der ofte kan kaste i varmen. Dessverre, denne sykdommen lider av et stort antall unge mennesker. Hvis det var en frigjøring av hormonet adrenalin, mann diagnostisert med VSD føles varmen i brystet, økt blodtrykk, spesielt irritabilitet og aggresjon. Med utgivelsen av acetylkolin hormon - også kaster i varmen, men pasienten føler seg deprimert, kommer apati og depresjon syndrom.
Hva gjør du når varmen
Hvis du kaster en feber ofte, må du sørge for at denne tilstanden ikke er forårsaket av alvorlige sykdommer. Du må undersøkes.
Først av alt må du passere en rekke tester for å fastslå hvilke hormoner er i overflod, og hvilke ikke. Resultatene av disse laboratorietester legen vil fore må hormonbehandling.
I tillegg til medisinsk behandling bør følge en sunn livsstil, spise økologisk mat, nok hvile, en tur i frisk luft, vannsport eller pusteøvelser. Også gunstig indikeres med ulike avspenningsteknikker og yoga.
Og viktigst av alt, prøv å unngå mindre og alvorlig stress, som er kjent for å være de viktigste årsakene til sykdommer, inkludert hetetokter.  




Яндекс.Метрика