Hva om forstuet fot?
 I hver av oss er det trøbbel når presserende behov for medisinsk behandling. For eksempel, hvis forstuet foten, og nærmeste sykehus langt, men fortsatt nære venner med hvem som helst, hva du skal gjøre? Som de fleste yte førstehjelp i lindrende skade?
 Når forvridning eller Forstuinger kan forekomme hos mennesker smertefulle støt hvis på dette punktet panikk, smerte øker, og han kan ikke tenke på noe annet enn økning av smerte. Så hvis du tilfeldigvis ostupylysya og følte at skadede benet, finne et sted hvor du kan tilbringe den første undersøkelsen og palpuvannya. Visuelt vurdere graden av skade hvis det skjedde under gang, så mest sannsynlig at du forstuing eller forvridning liten.
 Riktig førstehjelp behandling av forstuinger og dislokasjoner
 Smerter i spenning eller forvridning person vil ikke gå videre i sin vanlige rytme. Skjøten skal kjøle seg ned og deretter fikse å komme til sykehuset.
 Koblinger kan fange opp litt og til vanlig turgåing i et raskt tempo, så noen minutter bør du vente med å sitte ned og prøve poobertaty ankler. En skarp smerte og utseendet på cyanose indikerer kommunikasjon gap eller forvridning. Smerten avtar når skjøten ikke er lastet vekten av legemet og er stasjonær.
Hva om forstuet fot?
 Skade på sener og leddbånd fører til hevelse av hele leddet. Hematomas kan reduseres ved å anvende kaldt i 8-10 min., Deretter trengte en pause i 1-2 minutter. og deretter kaldt for smerte. I tilfelle av en alvorlig skade komprimere vent i en time. Hvis ingenting i hånd med folk rettsmidler ikke lenger union vil være å løse felles. Du kan gjøre dekk og prybyntuvaty til hennes føtter. For buss kan ta flere grener, og hvis ingen bandasje, egnet skjerf eller til og med blonder. Hvis du kan være litt strekk for å vente til smertene legger seg, og fortsette å kjøre til det punktet av helsevesenet, vil det bli vanskeligere med forvridning.
 Etter en halv time revet eller forskyves leddkapselen vil skade mer, med hevelse og hematom vises samtidig som blodet begynner å sirkulere på en annen måte. Du har ikke noe valg gjør, hvordan ringe en ambulanse, fordi på beinet, kan du ikke gjøre.
 Hvis du er skadet i hjemmet, for eksempel, hoppet klønete å nå de øverste hylle skap, bruke alle mulige midler. Kaldt i 10 minutter, kan Immobilisering felles prosesserings skrubbsår brukes i stedet for elastisk bandasje til og egnet for dekk spiseskje.
 Slik fastslår brudd?
 Bein er ikke alltid tåle belastningen, spesielt hvis de mangler kalsium, så selv under rask løping for å bryte opp, tilfeldigvis snublet på veien. Utenfor brudd er ikke forskjellig fra forvridning, vil du ikke se offset bein. Røntgenbilder viser bare nøyaktig bilde av skade. Selvmedisinering i dette tilfellet er farlig for helsen. Når du har sett en endring, det var en skarp smerte, må du ringe i en ambulanse. Men mens det ville få, må påføres kaldt og ikke på beinet.
 Hvordan å behandle forstuing?
 Å komme tilbake til normal felles, tar det 2-3 dager. Denne perioden brukes til det maksimale for behandling før du går til sengs, gjør varme bad med havsalt, bruke folks oppskrifter. Kålblader vel helbreder og lindrer hevelser, sin ferske kveld å sette på sine føtter. Aloe juice pakker å ta den ut av plikt og varmende salve. I de første ukene av svulsten vil bli avholdt, så vi må gå med forsiktighet og velge dette gratis sko.
 Etter skade - rehabilitering periode der ta kalsium, massasje skade og gjøre kompliserte øvelser for å styrke forholdet.  
Hva er en mangel på mosjonFysisk inaktivitet (fra gresk betyr "redusert mobilitet") - et brudd på visse funksjoner (for eksempel sirkulasjons, muskel-skjelettsystemet, fordøyelse, åndedrett) ved å begrense fysisk aktivitet, samt å redusere hyppigheten og styrken av muskel sammentrekning.
Legene si med sikkerhet at mangel på mosjon - svøpe moderne samfunn, på grunn av urbanisering, mekanisering og automatisering av arbeidskraft, øke rollen av kommunikasjon og andre fordeler av sivilisasjonen folk flytter mindre. Ikke rart hypodynamia også kalt "sykdommer av sivilisasjon".
Risikoen for inaktivitet
Den største negative effekten fysisk inaktivitet har en negativ innvirkning på det kardiovaskulære systemet, noe som resulterer i redusert styrke hjerte sammentrekninger, redusert vaskulær tone, reduserer ytelsen. Regulering av blodtrykk blir også svekket, noe som til slutt fører til utvikling av hypertensjon eller koronar hjertesykdom.
Dårlig indikerte mangel på mobilitet og metabolisme, noe som resulterer i redusert blodtilførsel til vev. Og på grunn av det faktum at fett ikke er fullstendig spaltet, er blodet "fett" og dets nåværende bremser, som reduserer tilgangen på næringsstoffer og oksygen alle organer. Som en konsekvens - utvikling av aterosklerose.
Også mangel på mosjon påvirker arbeidet:
- Muskelskjelettsystem. Ifølge koordinert hele kroppen møter mer enn seks muskler. Deres tone fungerer som et fundament som gjør det mulig å holde de indre organer i deres fysiologiske posisjon. Hvis, for eksempel, svekket magemusklene, kan det føre til at utelatelsen av livmoren, som i sin tur truer infertilitet og hyppige aborter. Mangelen på aktivitet også kan påvirke beinstyrke uten mulighet til å fullt absorbere kalsium, som før eller senere føre til osteoporose;
- Fordøyelsessystemet.Metabolisme er tydelig, ikke bare forringelse av blod, men redusert tone av glatt muskulatur. Som et resultat, fordøyelse brukte mer tid er det en følelse av tyngde i magen, forstoppelse oppstår. Muskelaktiviteten er i stand til å øke hastigheten på stoffskiftet, at det signaliserer kroppen at det er behov for å motta og assimilere næringsstoffer;
- Den excretory system. En stillesittende livsstil provoserer ofte utvikling av slike ubehagelige sykdommer, slik som hemoroider. Sykdommen manifesterer seg ved inflammasjon av hemorroider, som ligger i endetarmen. Hemoroider forbundet med blødning og sterke smerter;
- Nervesystemet. Fraværet av selv moderat fysisk aktivitet er forårsaket av skader på nervesystemet og problemer med tenkning. Oksygen kommer inn i vev i utilstrekkelige mengder, noe som fører til at hjernen går i drift hypoksi. Som et resultat, er det problemer med å konsentrere, irritabilitet, tretthet, søvnighet på dagtid og søvnløshet om natten.
Fysisk inaktivitet og fedme
For de fleste kvinner, kan mangel på mosjon være en faktor av fedme, fordi at mangel på aktivitet fører til vektøkning - et bevist faktum. Opp til 90% fett forbrennes i musklene, og hvis musklene er, er fettet ikke går bort - det er deponert, vanligvis på steder som lår, mage, rumpe.
Etter fedme kommer et annet problem (for det meste kosmetisk, men ikke mindre ubehagelig) - cellulitter. Unngå eller redusere cellulitter sine synlige manifestasjoner kan bare øke muskel tone. I tillegg vil huden ser mer vakker og passer hvis du øke fysisk aktivitet.
Kampen mot fysisk inaktivitet
Metoden for å bekjempe denne sykdommen er ganske enkel og er basert på prinsippet om "omvendt" - hvis du lider av mangel på bevegelse, derfor nødvendig å øke fysisk aktivitet. Ganske enkel øvelse, kombinert med daglig gange. Selvfølgelig er moderne kvinne noen ganger så opptatt med jobb og husarbeid som synes å sette av tid til å trene rett og slett ikke mulig. Men det kommer til din helse, så jeg trenger bare å skjære ut et par timer i uken for å trene. Sportssenter som tilbyr et utvalg av øvelsen - mye, kan du bare velge hva vil like. Tid for et treningsstudio eller et basseng der? Finn riktig sett med øvelser kan være online, og gjøre uten å forlate hjemmet.
Hvis sporten for noen grunn ikke passer, kan slåss og fysisk inaktivitet fører ellers. For eksempel, å gi opp heisen og klatring og synkende til fots. Du kan også gjøre det til en regel å få til å fungere på foten, og hvis du jobber borte, kan du gå, for eksempel en butikk eller et barn til skolen.
Hvis du ikke engang kan trene deg opp til en aktiv livsstil - Adopter en hund. Du vil være ikke bare en god venn, men også en god unnskyldning for å utføre gange hver morgen og kveld.
Mest får ut av naturen av familien aktivt bruke tid, spille spill ute, mangel på mosjon så du vil ikke forferdelig.  
Hvordan å behandle en ankel forstuing In touch?
 Blant alle typer forstuinger en ankelskade er en av de mest vanlige. En sjelden person i mitt liv brette opp. Noen er arrangementet går jevnt og sikkert, noen står foran en rekke ubehagelige opplevelser. Av smerte, blåmerker og svulster indikerer en delvis ruptur av ett eller flere link (dette kalles strekk). Jo mer alvorlig skaden, jo mer intenst smertefulle symptomer. Gjentatt strekker de kan ikke være, men for første gang - de er avgjørende.
 Hvorfor strekker tilkoblinger?
Ankel forstuing kan oppstå som følge av et fall, slag eller plutselig rotasjon av leggen. Kvinner ofte skade ankelen, iført ubehagelig høye hæler eller plattform. Menn kan nadirvaty sene under intense sport - for eksempel når du kjører på ujevnt underlag. Noen menneskers bånd er brutt på grunn av naturlig svakhet av fortiden - noe medfødt eller ervervet etter en tidligere skade.
Før du behandler en ankel forstuing, må du definere hva vi snakker om en delvis, men ikke fullstendig brudd alle sener (dvs. forvridning) og utgangen av ankelleddet fra sin normale posisjon. Nøyaktig diagnose kan traumer kirurg. Uavhengig skille strekker seg fra mer alvorlige skader (f.eks brudd ankel) bare av naturen av smerte, hvis det er umulig å gjøre - så ytterligere spørsmål må tas opp med en spesialist. Smerten er utholdelig og moderat ødem tyder på normal spenning som kan behandles hjemme.
 Hvordan å behandle en ankel forstuing?
Det første du må gjøre når du bryter koblingen - er å sikre full beinet hvile. Dette oppnås ved sengeleie (i ikke mindre enn tre dager), hvorunder ankelen skal være på en liten høyde. Posisjons føttene på like over hjertet til å få blodgjennomstrømning for å redusere smerte og hevelse.
I de første timene etter skaden ankel krever kald (is) komprimering. De trenger å pålegge den skadde stedet for ti eller femten minutter hver halvtime. Total å gjøre minst to eller tre pakker.
Fjerne alvorlige smerter strekk bond hjelp klassisk smertestillende medisiner og salver. Du kan kjøpe dem på apotek. Which? Spør på apoteket. Analgetika nå solgt mye og er egnet for behandling av nesten alt.
Merk at når gni salver ikke trenger altfor mye press på skadet vev. Salve bør pålegges gratis og lett.
I den første uken etter skade er svært ønskelig å gi en full ankel eiendom. Du kan gjøre dette ved hjelp av elastisk holenostopnyka (ser ut som en sokk uten hæler og tær), elastisk bandasje (wrap-around fot og ankel i form av "åtte") eller enkle, stramme sokker. Fikse bandasjer utskrevet etter søvn når hevelse er mindre.
Når hevelsen og smertene er borte, kan du begynne å gjøre lett massasje. I den første tiden er det best å stryke og kna regionen, som ligger i nærheten av skadestedet. Deretter kan du gå direkte til den utvidede delen av ankelleddet.
I sluttfasen av behandlingen er anbefalt å bruke et spesielt sett med øvelser for å gjenopprette fleksibilitet og styrke fot beinmuskulaturen. Terapeutisk trening er nødvendig for å aktivere linken og inkludere dem i riktig jobb.  
Яндекс.Метрика