Styrking og glans: Hair Mask med kanel
 Moderne kjemisk industri kom opp med en rekke verktøy for å styrke håret, gjøre dem skinnende og bli kvitt flass. Men noen mennesker tror at dette ikke nødvendigvis løpe hodestups inn i butikken kosmetikk for hårpleie annonsering. Faktisk ganske se til kjøkkenet. Vi alle kjenner og elsker kanel som krydder for en duftende kaker og desserter. Men dette krydderet kan ikke bare ta smak til oppskrifter, men også hjelpe kvinner bli mer vakker og attraktiv.
 Som det viste seg, kan masken av kanel være en stor rette for hårtap og flisete tupper. Videre de naturlige egenskapene til krydder hjelpe jenter med lys brunt hår for å gjøre håret lysere nyanse uten bruk av kjemiske fargestoffer og uten å skade håret.

 Fordeler masker for hår med kanel


Styrking og glans: Hair Mask med kanel
 Så rart som det kan høres, kan kanel bringe glede og tilfredshet ikke bare våre magen, men også for å forbedre utseende. Det faktum at kanel hår - en slags vitamin eksplosjon. Strukturen i dette krydderet er mye av vitaminer, antioksidanter og tanniner som gjør håret frodig, sunn og blesyatschmy.
 Selv om du ikke har tid til å lage spesielle hår maske med kanel, kan du bare gni olje med krydder i hodebunnen, og dermed styrke hårsekkene. Tro meg, vil effekten bli merkbar og awesome.

 Oppskrifter masker til håret med kanel


 Maske for å styrke hår


 Ingredienser:
 •  kanel -. 1 time l

 •  eggeplomme - 1 stk

 •  olivenolje - 1 ss. l

 •  yoghurt - 2 ss. l

 •  honning -. 1 time l

 •  Forberedelse:
   Alle ingrediensene er blandet, gni inn i hodebunnen og la stå i 15-20 minutter. Hvis du er eieren av fett hår, deretter i masken skal fjerne olivenolje.

   Maske for fett hår:


   Ingredienser:
 •  kanel - 1 time l..

 •  eggeplomme - 1 stk.

 •  Honning - 1 ss. l.

 •  jojobaolje - 1 ts l..

 •  Masken kan brukes til hårrøttene og hele lengden. Hvis håret ditt er lang, er det nødvendig å øke antall ingredienser i halvparten.

   Hair Mask med kanel og honning mot håravfall


   Ingredienser:
 •  Honning - 1 ss. l.

 •  kanel - 1 time l..

 •  olivenolje - 1 ss. l.

 •  Vitamin E - 5 dråper

 •  Alle ingrediensene til å blande, søke på hårrøttene i 15-30 minutter. Etter jevnlig bruk ikke bare stopper hårtap, men de fleste håret blir mer tett og omfangsrik.

   Maske for håret belysning


   Ingredienser:
 •  Balm - 150 ml

 •  malt kanel - 3.4 cc. l.

 •  Honning - 3.4 cc. l.

 •  Ingredienser blandes. Før du legger en maske, skal håret vaske og tørke forsiktig. spredt blandingen på hvert hårstrå. Hvis målet - bare lysere hår, bør du unngå å få masken på huden.   Kontraindikasjoner mot bruk av hår maske med kanel


   Det ville virke naturlige ingredienser bør ikke forårsake allergiske reaksjoner. Men det er tider når kombinasjonen av visse ingredienser kan føre til intoleranse. Derfor bør bruk av hår maske med kanel avstå mennesker med overfølsomhet overfor narkotika ingredienser, og sørg for å teste reaksjonen i kroppen til å bruke.
   Du bør også umiddelbart skylle blandingen fra hodet, hvis du maskere deponering prosessen sterkt føler en brennende følelse. Men vurderingene av de som har brukt denne masken, som viser at det er ganske effektiv og mye mer skånsom mot hodebunnen når sammenlignet for eksempel peppermynte maske mot håravfall.
   Mange jenter som av natur er misfornøyd med sin brune og grå, "mus" skygge ved hjelp av hår maske med kanel, raskt lagt merke til at kjøpte en ny nyanse av håret blir mer skinnende og silkeaktig.  
  Øyenbryn Tattoo: hva slags er best å velge
   Angivelig, vil hver jente skal være like utenfor elskede heltinne av melodrama: det aldri flyter og ikke smurt sminke og perfekt utseende er garantert under alle forhold. Men ofte i livet alt er ikke som i filmene. Sommervarmen, bading på stranden, uventet frustrasjon og tårer kan ødelegge selv den mest perfekte makeup avsatt morgen.   I hjelp av stylister som fulgte eksempelet til gamle skjønnheter og komme opp med tatovering øyenbryn, lepper og øyelokk slik at våre skjønn ser perfekt når som helst på dagen eller natten. Men siden denne prosedyren er gjort for ganske lang tid, er det nødvendig å veie "proffene" og "cons" og forstå hvordan, utstyr øyenbryn tatovering, og spør hva de synes om denne prosessen jente som følte det selv.

   Hvordan gjør permanent makeup bryn: typer og utstyr


   Før de bestemmer seg en tatovering øyenbryn, må du vite hvilke arter det er å bestemme seg for hva som ville være best for deg.

   Myk skyggelegging


   Essensen av denne teknikken øyenbryn tatovering er nødvendig at banen først lagt spesiell blyant, og deretter maling artist skyggen til den ønskede nyanse. Med denne metoden tatauazha øyenbryn linjer er glatt og myk farge.

   Øyenbryn tattoo av voloskovymi


  Øyenbryn Tattoo: hva slags er best å velge
   Denne metoden trekker en perfekt øyenbrynene, men det krever dyktighet mestere, som permanent makeup øyenbryn i en måte å trekke oppmerksomhet hvert hår individuelt.
   I sin tur, er voloskovыy metode delt inn i to typer: østlige og europeisk:
   Oriental typen innebærer å trekke hvert hår fra rot til tupp. Hvert hår går sin egen lengde, og de går i ulike retninger. Som et resultat, øyenbryn tatovering på den østlige typen ut den mest naturlige. Men hvis mesteren ikke har tilstrekkelige ferdigheter, kan ditt utseende være korrupt.
   European type tatovering er i hovedsak de samme som i sør. Den eneste forskjellen er at hårene ut av samme lengde og er rettet mot ytterkanten av øyebrynet. Bildet kan estimeres effekt av fremgangsmåten.
   Men uansett hvor perfekt var de ovennevnte typer tatovering øyenbryn, de krever en månedlig justering.
   Mange lurte på hvor lenge vil effekten av en slik prosedyre, og om det er kontraindikasjoner.
  Øyenbryn Tattoo: hva slags er best å velge
   Ifølge eksperter kan tatovering øyenbryn opprettholdes i flere år, anslagsvis 2-5. Alt avhenger av den enkelte organisme som maling, som påvirker huden, er underlagt et fremmedlegeme og det begynner å benekte det.
   I tillegg ingen rolle hvor mye tid du tilbringer i solen. Som alle andre pigmentblekk for tatovering har evnen til slutt visne i solen.
   Og umiddelbart etter inngrepet tatovering er ofte forårsaket av en liten hevelse på øyenbrynet aksjer og bør avstå fra lange turer i varmen før den passerer.
   Som for kontraindikasjoner, de er ganske standard for noen kosmetiske prosedyrer knyttet til direkte innblanding i integriteten av huden, menstruasjon, PMS, graviditet eller amming.

   Hvordan gjør permanent makeup øyenbrynene hjemme?


  Øyenbryn Tattoo: hva slags er best å velge
   tid bør advare lesere spesielt dristig at denne fremgangsmåten krever visse ferdigheter bygningen. Hvis du er helt trygg på sine evner, og deretter utarbeide en spesiell maling for tatovering øyenbryn, gjør peeling og avfetter huden (slik at malingen vil bli lenger).
   Prosedyren krever visse ferdigheter i tegning. Vær forsiktig i det avgjørende øyeblikket du ikke vike hånd. Men de fleste av jentene regelmessig pynte øye eyeliner eller blyant, fordi de ferdighetene mest sannsynlig at du har.
   Så begynn å tatovere øyenbryn bør starte med sine tips. Pidfarbuyte først det ene øyenbrynet, så en annen. Så bli med i midten av øyenbrynene. Den samme fremgangsmåten gjør med fronten av bryn.
   Etter bruk av maling, må du vente minst førti minutter. Du kan, selvfølgelig, og mer, men da fargen blir mer intens. Det hele avhenger av hvor lyst du går se øyenbrynene til slutt. Men etter tatovering ikke glem om vedlikehold. Den første dagen brovyy ikke være våt, så vær nøye med å vaske, og badstue, svømmebasseng og badstue, må du sette en midlertidig tabu. Det anbefales ikke å gjøre som peeling.
   Men estimering bildene før og etter inngrepet, kan det konkluderes med at tatoveringsøyenbrynene - det er verdt, hvis jeg finner en god spesialist.

  Fjerne neglebåndene hjemme
   Vakre velstelte negler kan ikke tenkes uten preparerte neglebånd. Ideelt sett bør det ikke være alt på neglene, men det er jenter som foretrekker å forlate det, etter sitt formål av strimler av lær.   Så hvorfor trenger vi det og hva skjellaget trim? Av seg selv, er skjellaget utformet for å beskytte neglene mot skadelige mikroorganismer som kan forårsake sopp eller andre sykdommer i neglene.
   Men neglebånd og la ikke nødvendig. Over tid, tykner den og dens beskyttelsesfunksjoner bli negativ. Et tykt lag med hud på neglene kan føre til sprekker i den, der bakterier kan trenge. Derfor er det nødvendig å jevnlig fjerne neglebåndene.

   Riktig fjerning av skjellaget


   Den mest populære tradisjonelle eller trimming metode. Korrekte trim neglebåndene kan saks, clippers eller andre spesialverktøy. Pass på å huske desinfeksjon av instrumenter før og etter hver prosedyre.
   Vi tilbyr deg en trinnvis instruksjon om hvordan å trimme neglebåndene. Hvis detaljerte instruksjoner med illustrasjoner svikter, har en video med steg for steg guide til handling.

   Hvis neglene bodde maling, sørg for å fjerne det. Den beste betyr uten aceton.
   Gi neglene en ønsket form ved hjelp av neglefiler laget av glass, plast eller papp.
  Fjerne neglebåndene hjemme


   Klippe negler bedre fra midten til kantene og bevege seg i samme retning så ikke dannet rufsete kanter og grader. Om nødvendig - Scrub negler spesiell sag.
   Forberede et bad for å myke opp neglebåndene og vidparyty hud. I vann ved romtemperatur, legge havsalt, hell kjøttkraft eller kamille. Hold hendene vannochtsi minst ti minutter.
  Fjerne neglebåndene hjemme


   Du kan starte cuticle omsorg. I mange utviklede land Manikyr lang forlatt, som tilfeller av skader i denne prosedyren kan føre til alvorlige sykdommer. Men hvis de verktøyene var nødvendig desinfeksjon, eller du bruker dine personlige verktøy hjemme, har vi ingenting å frykte.
   Først flytter den gamle huden på negleplaten spesiell stick, og kan bli kuttet cuticle clippers eller konvensjonelle skarpe spiker saks.
  Fjerne neglebåndene hjemme


   På den siste etappen riktig trimming neglebåndene bør smøre huden fet krem ​​og intens grind.
  Fjerne neglebåndene hjemme   European manikyr uten å kutte


   I Europa og USA begynte å aktivt bruke metoden for å fjerne skjellaget, som ikke innebærer skjæring og tryggere. Fjern cuticle uten å kutte ved hjelp av spesielle kjemikalier som mykgjør huden og tillater å fjerne neglebånd uten bruk av saks.
   Det er best å gjennomgå denne prosedyren i kabinen, der eksperter bruke sertifisert remuverы skjellaget, men gjør deg selv en manikyr euro kunne hjemme.
   Nå kosmetikk butikker og apotek er mange verktøy for å fjerne skjellaget, som ikke bare aktivt mykgjøre huden på negleplaten, men også i stor grad forsinke ytterligere vekst.
   Å fjerne hår hjemme, må du kjøpe et spesialverktøy som ser ut som en normal utenfor gjennomsiktig lakk. Foretrekker kjente merkevarer og ikke bruke billige uprøvde kolleger fra markedet.
  Fjerne neglebåndene hjemme
   Påfør en liten mengde av produktet på skjellaget og vente i to minutter. Ikke gjennomføre prosedyren, hvis skjellaget er skadet fordi remuver kan forårsake allergiske reaksjoner. Deretter skifter forsiktig hårstråene av negleplaten og kjøretøy vaske av med varmt vann. Noen jenter opplever at bør forventes to minutter, siden på denne tiden betyr fullstendig absorbert og fjerne alle spor av hud kan være vanskelig.
   Prøv å skyve cuticle stick etter tretti sekunder etter påføring av produktet. Hvis huden ikke blir utsatt for - vente litt lenger. Som et resultat, neglene uten å kutte ut skjellaget ryddig, ikke noe blod og zazubrynok.  
  Яндекс.Метрика