Plastisk kirurgi og kosmetikk, vil "godta syv pits"
 På den ene siden, i en alder av verftet mer enn utdannet: bare tid til å "fordøye" kommer fra alle kanter informasjon. På den annen side, merkelig men sant: folk fortsatt å hevde at det er bedre, bedre, billigere - å bli yngre ved hjelp av kosmetikk eller bestemme seg for å ha kosmetisk kirurgi? Men det er et tema for debatt? Prøv å forstå. La oss starte med det essensielle: mann, virkelig utdannet, vil aldri presse hodet mot de to retningene. Det faktum at kosmetikk har lenge vært en av de fulle felt av medisin, ingen tvil. Subtilitet er: problemet dramatisk forynge ansiktet og kroppen kan bare tillate plastisk kirurg kosmetolog bruker sine metoder og verktøy bare hjelpe deg å spare for lengre sikt resultater oppnådd ved hjelp av kirurgi. Det er den funksjonen - de to områdene konkurrerer ikke, men utfyller hverandre perfekt. Med riktig tilnærming, selvfølgelig.
Plastisk kirurgi og kosmetikk, vil "godta syv pits"

 Forresten, ikke hver medisinsk anlegget du si dette helt åpenlyst. Unntak, sier ikke mye. En av dem - Plastic Surgery Clinic Beauty Doctor («Beauty Doctor"). Her er sikker på din posisjon og effektiviteten av metodene som lenge har vært testet og stått imot tidens tann. Fra fett utgivelse fra klinikken med en laser fettsuging - det vil si, det er intet mer moderne. Ikke tilfeldig en av de ledende plastikkirurger klinikken til Dr. Bыtdaeva - Specialist Laser Facelift - anerkjent og høyt verdsatt, spesielt sine tyske kolleger.
 At mening sjef lege klinikk "Beauty Doctor" Candidate of Medical Sciences Alexander Dudnik:
 Snakker av ansiktet, muligheten for maskinvare kosmetikk ingen hensikt å anke. En annen ting er når du trenger for å fjerne overflødig hud og fettvev. Her, selvfølgelig, er valget ditt: du kan prøve å bestemme seg for å bruke en annen "mirakel betyr" ikke-kirurgiske inngrep. Og hvor mange av disse pasientene, desperate til fractional fototermolyze eller RF-løfting, kom til oss for å få hjelp. Men problemet er at i vårt land ved bruk av slike teknologier mest brukte anordninger av ukjent opprinnelse. Dessverre, kan resultatet bli uforutsigbart. Vi er mye lettere å jobbe med pasienter som ennå ikke har eksperimentert på seg selv uprøvde metoder - effekten er mye mer merkbar når du først kontakte din kirurg. Aldringen av det menneskelige legeme, inkludert huden - en prosess som dessverre er naturlig, men heldigvis korrigert. Imidlertid kan korreksjonen gjøres bare ved hjelp av spesielle teknikker som vi i vår klinikk har lenge mestret og lykkes med å bruke. 
Plastisk kirurgi og kosmetikk, vil "godta syv pits"

 Du kan lure seg selv. Natur - ingen


 Grunnen visne hud er å svekke kollagen og elastin fiber. I et forsøk på å motvirke dette uunngåelig prosess ble født en ny retning - "neokollahenoz" der fibrene visstnok oppdatert. Det er bare ikke jukse naturen. "Oppdatert" som en metode for vev så komprimert at de har ingen plass hud lang mykrososudam, mykrosystemam termoregulering. Stoffer arr egentlig. Som, forresten, i tillegg til å redusere funksjonalitet er også svært uestetisk. Etter disse forsøk plastisk kirurgi er det svært vanskelig å arbeide med en "maske" i stedet for en person, og uten at den ønskede effekt er oppnådd.
 Med andre ord, er den sikreste måten dette: det var år med "overflødig" hud som fettvev, hinsides enhver diett og mosjon, bare bli slettet. Med bruk av moderne metoder for anestesi og med veldig mye sammenlignes med kosmetikk priser. Men så, den "nye" bedårende ung ansikt, og kan være en kosmetolog. Å bruke den til å holde dette forsøk på å maksimere langsiktig.
Plastisk kirurgi og kosmetikk, vil "godta syv pits"

 Ved kosmetolog - etter kirurger


 Klinikken "Beauty Doctor" Hats off skjønnhetsekspert, som tidligere jobbet med pasienten og gjorde alt for å holde folk flest huden hans, eneste profesjonelle vare på den, og dermed ikke prøvd å radikalt endre. Så er det en god sjanse til å faktisk slå folk ungdom.
 Konklusjonen er enkel: to grener av moderne medisin - plastisk kirurgi og kosmetikk - ikke i opposisjon, ikke konkurrerer med hverandre og ikke ment å erstatte hverandre. De kompletterer hverandre, arbeider på det samlede resultatet. Og til slutt vil vi fortsette ønskelig i alle aldre ungdom.  
Manikyr på korte negler - et vellykket alternativ til å øke
 Moderne jenter strebe etter å se perfekt i alt fra hårtuppene fingertuppene. Men hvis du snakker om manikyr, klarer ikke alle å skryte ikke bare lang, men også sunne negler. Ofte, til alle forsøk på å dyrke sine ender uten hell, siden lenger neglene er, jo mer de brytes ned og til slutt nødt til å kutte dem nesten på røttene. Selvfølgelig kan vi bygge og bare en gang i måneden for å gå for justeringen. Men det er for radikal måte. Menn er kjent for å sette pris på naturlighet og kunstige negler kan være frustrerende. Så hva gjør du hvis neglene vokse langt ikke fungerer, og gå med en fin manikyr ønsker?

 Manikyr på korte negler tilbake i mote


 Altfor lange negler unaturlig farge, enn si formen i det siste vekke mistanke hos menn. Derfor er det bedre å ikke bygge en veldig lange negler og ikke gi dem form av klør, men å begrense den gjennomsnittlige-case og en manikyr på korte negler. Heldigvis, nå er det en rekke ideer og designløsninger for å gjøre slike negler vakker og uvanlig.
 Korte negler har en annen stor fordel - det er lett å gjøre hjemme. Alt du trenger å gjøre regelmessig ren, trimme neglebåndene, negler neglefil for å forme og dekorere deres tilfeldig mønster.
 Fortvil ikke hvis du ikke har ferdighetene til kunstneren, og du kan ikke male neglene intrikate mønster. Eksperter har utviklet mange designmuligheter korte negler, som vil være tilgjengelig ved middelmådig talent i form av kunst.
 Her er noen tall på korte negler som du kan bruke til å imponere venner og elsket:
Manikyr på korte negler - et vellykket alternativ til å øke


 Teknologi manikyr korte negler hjemme:


Manikyr på korte negler - et vellykket alternativ til å øke
 Generelt rengjøring av negler og prinsipper for omsorg for korte og lange negler ingen forskjellige. Men det er visse regler som vil hjelpe en manikyr på korte negler attraktive og nøyaktige:
 •  Vennligst ikke gjør land for rund eller for kort til å trimme negler. Hvis fingrene på hendene er ikke veldig lang, bør denne regelen være ditt gull.

 •  For korte negler bedre å velge floral eller abstrakt bilde. Det anbefales ikke å utføre mønster på tvers av bredden på negleplaten for visuelt å forkorte negler.

 •  Visuelt forlenge neglen, plasserer et mønster i midten, slik som langsgående striper eller blomst.

 •  Ideell design vil se korte negler med pyntegjenstander, dyriske mønstre, prikker. En blomstermønster vil gjøre din romantiske bildet.

 •  Fransk manikyr på korte negler ser bare perfekt. Det passer for enhver anledning, og ser ikke for prangende og ekstravagant. Men hvis du liker en modige beslutninger i utformingen av korte negler, så ingen klassisk hvit og rosa versjon, og bruker prinsippet om fransk manikyr med andre farger.

 •  Steiner, paljetter, krystaller og andre tredimensjonale dekorative elementer bør brukes med forsiktighet, da de visuelt forbedre neglene og gjøre dem kortere. Og fargen på malingen må velges tilsvar bedre egnet mørke eller lyse farger, som lyse farger visuelt utvide negleplaten.

 •  Vel, selvfølgelig, kan ikke ignorere den minimalistiske stilen. Dette vыsokoparnoe navnet betyr egentlig maleri negler i én farge på den fullstendig fravær av noen mønstre. Liker, er det enkelt. Men ikke glem at kvaliteten lakk bør være så bedre som ulik lakk belegg er mye mer slående enn litt kurve mønster. Derfor, valg av slike et enkelt alternativ manikyr korte negler, prøve så fordele maling og unngå eventuelle uregelmessigheter.


 • Lage god manikyr Hus
   En av de viktigste funksjonene velpreparerte ung dame er sikkert pen og vakker manikyr. Og for å oppnå perfeksjon av fingrene er det ikke nødvendig å gå til butikken og betale for det. Denne artikkelen vil presentere deg for hvordan du gjør manikyr hjemme enkelt.   Hjem manikyr prosedyren utføres en gang i uken og varer i opptil 30 minutter, avhengig av funksjonene og inngrodde negler. I dag, er det flere måter å formidle negler estetisk form og bevare sin helse. Disse metodene skiller:

   Classic (trimming)


   Denne type manikyr er den mest alvorlige risikoen for skader og mulige komplikasjoner. Siden hårstråene trimmet skarpe pinsett, det er sannsynligheten for skade på omliggende kapillærer, som kan føre til betennelse. I tillegg kan du overdrive det og fjerne huden mer enn du trenger, så skjellaget blir grovere og visuelt vil ødelegge hendene. Hvis alt er gjort riktig og nøye, vil resultatet av arbeidet vare i ca ti dager. Men husk, denne prosedyren er ikke helt egnet for personer med sart hud.

   European (kanter)


   Det er en skånsom metode for å fjerne skjellaget og pteryhyya enn kutt, men det er behov for å utføre oftere. Prosessen med europeisk manikyr er brukt direkte til den spesielle remuvera samme skjellaget, en del av som inneholder frukt eller melkesyre. Dette betyr i sin tur mykgjør huden rundt neglen, som gjør det mulig å fjerne det overskytende uten bruk av kutteren. Siden manikyr er stadig økende popularitet blant jenter, i denne artikkelen beskriver vi wisdoms av denne typen fjerne keratinized hud av spiker.

   Hvordan European manikyr? Her er fremgangsmåten


   Så, for prosedyren, trenger vi midler for å fjerne skjellaget, glass eller keramisk kutter (abrasiveness 100 til 200 grid), oransje pinne eller metall pusher. Det blir ingen skade å bevæpne bafom polering, nærende krem ​​eller fuktighetsgivende olje.
  Lage god manikyr Hus

   Søknad remuvera arbeid og sag
   Når vi bestemte oss på instrumentene, gå direkte til prosedyren. For å begynne, gjelder medisiner for å myke opp grov hud. I mellomtiden, som et middel for hendelser (5-10 minutter), kan sagingen spiker gi den ønskede form. Det er ikke anbefalt å bruke en metallsag, da det bidrar til lagdeling av den naturlige neglen.
  Lage god manikyr Hus

   Fjern all unødvendig
   Etter ti minutter når bilen effekt på kåt hud, fortsette å fjerne det. Dette gjøres ved hjelp av metall eller oransje pushera. Forsiktig, men sikkert kjøre verktøyet fra basen til side rygger av spiker. Gjør det for så lenge du ser ryddet for grov hud.
   Egentlig er det viktigste arbeidet fullført. Eventuelt kan du polere neglene bafom og bruke fuktighetskrem eller olje. For å opprettholde friskhet manikyr anbefalte bad med havsalt, ikke fungerer med rengjøringsmidler og pulver uten bruk av gummihansker. Sørg for å morgen og kveld på rene hender sette vitamin krem ​​- ikke bare hindre coarsening av skjellaget, men beholde ung hud.
  Lage god manikyr Hus

   Som du kan se, ingenting komplisert å lage en vakker manikyr hjemme. I tillegg sparer du tid og personlig økonomi. Nå pennen vil alltid behage deres velstelt utseende som helt sikkert vil gi deg tillit.

  Яндекс.Метрика