Egg hår maske - nøkkelen til skjønnhet og helse
 Eksperter sier at noen permanent bruk - som er uønsket kosmetisk hår. Stadig må endre sjampo, balsam, maske for å sikre deres helse og god form. Men det er og folk rettsmidler, som er testet i århundrer mange mennesker. For eksempel, blant de populære folk oppskrifter - egg hår maske, virkelig effektivt verktøy. Hva er hemmeligheten bak konvensjonelle egg?


Egg hår maske - nøkkelen til skjønnhet og helse
 Egg hår maske er meget effektiv på grunn av de spesielle egenskapene til proteinet og eggeplomme. Ofte nok hastighet på 10-12 masker for å forvandle svekket hår med sterk og skinnende. Egg er en enorm mengde næringsstoffer, vitaminer, har en positiv effekt på vekst og struktur av hår restaurering. Stort sett øker hårvekst vitamin B3 som også påvirker lysstyrken på fargen. I tillegg er egge hår maske avlaste flass og hindre dens forekomst grunn av aminosyrer. Du kan også være lurt å henvise til disse maskene hvis håret faller ut, som proteiner og aminosyrer gir næring og styrke hårsekken.

 Hemmeligheter matlaging egg masker


 •  Før han flyttet til oppskriften og start prosedyren for hår, bør du ta hensyn til noen detaljer. Først av alt egg som brukes i masken bør være ved romtemperatur. Bruker aldri egg på en gang, fjerne dem fra kjøleskapet. De har til å varme opp.

 •  Ikke bland ingrediensene med en gaffel, er det bedre å bruke denne krans som er garantert å gi en homogen masse.

 •  Hair Mask med egg bør bare brukes på tørt hår. De kan være skittent, rent, men definitivt tørr.

 •  Skyll aldri masken fra eggene med varmt vann, ellers du koker dem, og vil rive flak på hodet. Vann bør være kult eller litt varm.

 •  Egg og hårtyper


 •  Egg hår maske er perfekt for jenter i alle typer hår. Men noen oppskrifter og effektivitet varierer. For eksempel, som antas å være særlig nyttig egg maske for fine hår, som et resultat blir de mettede og klumpete. Du vil egg hår maske oppskrift som inkluderer yoghurt, smør.

 •  Dessuten er det en fin måte å gjenopprette fargebehandlet hår. Som en del bør være forskjellig olje.

 •  Fett hår er ikke bare koste ett egg, en er bedre å velge en maske med tillegg av sitron.

 •  Hvis du ønsker å stimulere hårvekst, bør du foretrekker oppskriften, som gir for tillegg av brandy eller honning.

 •  Et par nyttige oppskrifter


   Egg-honning maske for tørt hår


   For å gjøre denne masken, må du erverve og visp eggeplommene forsiktig gni med vegetabilsk olje. Deretter legger honning, forvarmet i et vannbad, og en oppløsning av vitamin A Bland godt og anvendelse på håret i 30 minutter. Påfør ett løp i en uke i en måned. Skyll med varmt vann.
   Du vil trenge:

 •  Eggeplommer - 2 stk;.

 •  Vegetabilsk olje - 2-3 spiseskjeer (oliven, burdock, drue frø);

 •  Naturlig honning - en spiseskje;

 •  Oppløsningen av vitamin A.

 •  Hair Mask med egg og smør for å styrke hår


   For dette trenger du en agurk maske slipe inn grøt, legge den eggeskall pulver, som tidligere må passere gjennom møllen. Tilsett egg og olivenolje. Gni i 15-20 minutter. Skyll sjampo lett. Den perfekte oppskrift for å styrke hårets struktur.
   Du vil trenge:

 •  Egg - 1 stk;.

 •  Agurk - 1 stk;.

 •  Olivenolje - 2 ss.

 •  Eggeplomme og henna. Firming Mask for hår


   Bland alle ingrediensene og søke på håret. Vask ved slutten av 40 minutter en nøytral sjampo.
   Du vil trenge:

 •  Olivenolje - 1 ss;

 •  Fargeløs henna;

 •  Brandy - 1 teskje;

 •  Honning - 1 teskje;

 •  Eggeplomme - 1 stk.

 •  Hair Mask. Egg, honning, vårløk


   Alle ingrediensene skal være grundig gni inn en homogen slurry at hans utseende skal ligne majones. Påfør blandingen til å bære en badehette eller plastpose. Skyll med varmt vann etter en time med en lys shampoo.
   Du vil trenge:

 •  Eggeplomme - 1 stk;.

 •  Honning - 2 ss;

 •  Finhakket løk - 2 ss.

 •  Husk masker som regularitet, så bare etter bruk av et par måneder vil du se effekten, men tro meg, vil det være fantastisk. Håret ditt vil bli tykk, tung, vakker og fløyelsaktig å ta på. Imidlertid er det viktig å velge den mest passende type maske hår, så vær forsiktig.

  Se verden gjennom øynene til unge

   Bedra tid, i alle aldre, se ung og attraktiv kan være annerledes. Vellykket genetisk "arv" - dette vil tilfellet innholdet i spillet. Sunn livsstil, balansert og regelmessig mosjon, riktig ernæring - resultatet av din egen flid og viljestyrke. Men i de fleste tilfeller, folk fortsatt hadde å stri med det faktum at de mellomliggende årene vil uunngåelig forlate sine spor.   Men hvis du greide å holde i god stand kroppen din, det er ikke alt. "Mirror of Souls" - øynene dine - som kan utstede alder. Nei, av seg selv de kan fortsatt glød, glødende ung entusiasme, men her for alltid
   Lumske poser mer merkbar hvert år i mesh av rynker rundt øynene med uønskede nøyaktighet tilnavnet av folket "kråketær" hard hengende øvre øyelokk - alt dette "kit" du vil det eller ikke, noe som gjør at vårt syn, hvis ikke trist, er det mye mer alvorlig, "alder". "Umiddelbart til kosmetolog! "- Noen avgjør i slike tilfeller, oppriktig tro at alle disse tegn i tiden kan enkelt justeres i en skjønnhetssalong. Dessverre, i dette tilfellet trodde feilaktig, mener eksperter. Spesielt - Plastisk kirurgi klinikk Beauty Doctor, er ikke den første slike konklusjonen bekreftes av sin vellykkede praksis.
   Poenget her er dette. Huden på øyelokkene er svært tynn. (Enda en gang det ser livløs og flat ut etter aggressive prosedyrer). I løpet av årene i huden som omgir vår "sjelens speil" blir mindre elastisk, begynner å henge ned, sirkulær muskel i øyet strukket og ikke så effektivt holder hudfolder. Dessuten, med alder i hver enkelt av oss er det overflødig fett. Og noen gang - er intet unntak. Tro meg, noen kosmetolog, uansett hvor prøvende, bare kan ikke fundamentalt betyr tilgjengelig for ham å løse disse problemene. På dette punktet bør det bli henvist til en plastisk kirurg. Men han liksom bare to timer tilbake tidligere ungdoms øyne. Kalles dette "mirakel metoden" blepharoplasty.
  Se verden gjennom øynene til unge

   Ned med "kråketær"!


   Kirurgen vil gjøre som ikke er underlagt den kosmetolog, overflødig fettvev fjernes, og resten er jevnt pererozpodilytsya et århundre. Denne teknologien kalles blefaroplastikk i zhyrosberehayuschey. Til å resultere i drifts bevares i lang tid, erfaren lege Trim svakt strukket og registrere sirkulære muskel i øyet. Forresten, er det viktig ikke å "overdrive". Du har sannsynligvis ikke har en gang møtte både kvinner og menn i alderen med relativt glatt ansikt, men stadig "overrasket" med øyne som sier, litt svulmende. Vær oppmerksom på, under operasjonen kirurgen yssek hud over et århundre, forårsaker øyeeplet var "tett" i sitt naturlige utbredelsesområde. Akkurat som i ikke altfor homofil spøk om en mor og datter, som alltid hadde store øyne: "Har du prøvd pigtail forsinkelse ikke så stramt? »
   En rynke i hjørnet av øyet klinikk Beauty Doctor lett frata pasienter i den postoperative estetiske "tuning" med botulinumtoksin injeksjoner. Men det er flytende i alle moderne blepharoplasty teknikker - fra klassisk transkonъyunktyvalnoy, kantoplastyky, kantopeksyy til lypofylynha. For eksempel, den ledende kirurg klinikk Zaur Bыtdaeva allerede samlet mer enn 15 års erfaring fra tilsvarende transaksjoner.
  Se verden gjennom øynene til unge

   Ikke nasledy!


   Nå postoperative spor, noen pasienter er redde. Vil være synlige sømmer? Ved hjelp av den nyeste teknologien og materialer, vil en erfaren lege ikke forlate ansiktet nesten ingen tegn til kirurgi. For å oppnå denne tillatelsen er spesialdesignet sutur i ganger tynnere enn et hårstrå, og bruke spesielle optikk. Så her er bare rett til å bruke begrepet "mikrokirurgi". Etter operasjonen, vil du nødt til å gjøre noen inspirere tillit "legende" for sine kule venner, som du yngre for et dusin år eller enda mer manifest uten unntak, men sømmene som prydyvlyaysya ikke finne mislykkes. Selv umiddelbart etter operasjonen.
   Slike resultater alltid fortelle pasienter av Dr. Bыtdaevu allerede nevnt her Clinic Beauty Doctor. Det er ingen tilfeldighet at han ofte trent i ledende europeiske klinikker og deltatt i store internasjonale symposier og konferanser innen plastisk kirurgi.
  Se verden gjennom øynene til unge

   Noen ganger pasienten insisterer på å endre øye form. Dette er også den kraften av kompetent plastisk kirurg. Men hvis bare ment foryngelse uten å endre formen på ansiktet, vil du se etter operasjonen er ganske naturlig. Og viktigst av alt - uten risiko ikke kjenner seg igjen i speilet. I motsetning til risiko for personer som forsøker å fornye en gel pumpes inn i området av kjeven, og deretter neppe gjenkjenne selv.
   Men hvis du har å komme i hendene på erfarne fagfolk - for eksempel en klinikk Beauty Doctor, du fullstendig tilgjengelig språk til å forstå og dine egne ønsker, og evner av kroppen din mot foryngelse. Og den beste måten tilbake til din ungdom du velge med legen din.  
  Яндекс.Метрика