Hva en fin brunfarge velge?
 Nylig har leger begynt aktiv opposisjon mot solarium. Som det viste seg, er riktig farge på denne måten svært skadelig for helsen som betydelig øker risikoen for kreft. Men frata deg forførende bronse tan ikke ønsker. Dermed er det eneste alternativet til naturlig sollys er tanning krem. Som er bedre å velge og hvordan du bruker det, vil vi vurdere i denne artikkelen. Mirakelkur i kosmetikk


 Mange av damene hadde erfaring med humørsyk verktøy kalt "bronzant." Selv om den første generasjonen av lotions var ineffektive og tilbudt en skuffelse moderne produsenter svært fornøyd med kvalitetsprodukter. Gitt forespørsler den kvinnelige halvdelen av befolkningen og teknologiske fremskritt, ny Toning Cream begavet multifunksjonalitet:
 •  gir en attraktiv mørk brun farge, og i tillegg nærer det, fukter og beskytter mot direkte sollys;

 •  mange kremer inneholder skimrende mikropartikler som er dekorative belastning.

 •  Hvordan velge Toning Cream?


   Likevel, mange mennesker ønsker å vite mer realystkam, som har blitt gjort med denne mirakelkur. Derfor velger hvordan best å bruke tanning, bør du ta hensyn til noen av funksjonene i produktet.
  Hva en fin brunfarge velge?

   Det finnes to typer tanning - bronzerы og avtobronzantы.


 •  Avtobronzantы - en krem ​​som har en gradvis effekt på huden. De inneholder en spesiell komponent - dihydroxyacetone (DHA), som er aktivt engasjert med keratin dermis og gir huden en mørk skygge. Med andre ord, det er en naturlig reaksjon på farging keratin celler. Dette forårsaker ikke allergier og plassert på huden jevnt. Resultatet kommer i 1-2 timer, og den resulterende skygge avholdes ca 6-8 dsutok.

 •  Bronzerы heller male straks huden. Det bør bemerkes at dette verktøyet er ikke stabile, og kan "spre om" vannet i den mest ubeleilig tidspunkt. Men hvis du setter ut for å bo mørk skjønnhet bare én natt - er dette det beste alternativet.

 •  Utvalg for tanning hudtyper


   Ved å kjøpe denne lotion skal være skreddersydd for å passe din hud. Dermed naturen og mørke, mørkhåret skjønn passer intensiv krem ​​farge «mørk». Det vil legge en liten snev av bronse og beskytte huden mot mørkere henhold naturlig sollys.
   Bestemme hvilke er best å bruke tanning Girls sørlige europeisk type behov for å fokusere på produktlinje merket «medium». Ettersom dette eier brune øyne, brunt eller blondt hår, vil de nærmer gjennomsnittlig intensitet av solen.
   Men lys-skinned blondiner beste foretrekker krem ​​farge svak kraft, som malt merke «light».
  Hva en fin brunfarge velge?

   Vilkår for bruk tanning


   Feilaktig påføring av soling kan føre til slike konsekvenser som uutslettelig flekker og flekker. Så du trenger å følge noen regler for bruk av kremen.
 •  Først av alt Test for allergi. Spread verktøy på håndleddet og ikke flush i 8 timer. Ved negativ reaksjon - utslett, røde flekker, etc., gi opp bruken av tanning.

 •  Bruke verktøyet på en tørr og ren hud.

 •  Vennligst avstå fra voksing før du utfører prosedyren - skygge vil falle jevnt.

 •  Før soling tilrådelig å rense huden kratt.

 •  Påfør kremen fra bunnen opp, distribuere innhold i en sirkulær bevegelse. Prøv å gjøre det raskt og nøyaktig.

 •  Ikke bruk ansiktssoling den samme som for kroppen.
 • Trendy hårklipp Fall-Winter 2014-2015: foto mest fasjonable korte og lange frisyrer 2015
   Stilig hårklipp rette typen kan totalt forandre ikke bare bildet av kvinnen, men hele livet. Ikke for ingenting fordi det antas at den beste måten av kvinners depresjon er bare å endre frisyrer og hårfarge. Men vi vil fokusere på endringene er knyttet til å klippe håret, og tilby alle som besluttet å endre sitt bilde, et utvalg av fasjonable hårklipp 2014-2015 foto.   Trendy korte frisyrer Fall-Winter 2014-2015 i androgyne stil


  Trendy hårklipp Fall-Winter 2014-2015: foto mest fasjonable korte og lange frisyrer 2015
   Frisyrer stil «gutt-jente» er fortsatt i utvikling. Takket være den praktiske og allsidighet de vant kjærligheten til mange bohem beauties, inkludert flekket stjerner som Sharon Stone, SharlyzTэron, Anne Hathaway og Halle Berry. I 2014 trendy frisyrer høst androgyne stil - en klar geometri i linjene og mot i lengden. I denne sammenheng bangs frisyrer for "en gutt" mote høst-vinter 2014-2015 er ganske demokratisk, noe som gir et bredt utvalg av former og lengder. Så du ønsker å lage en fet, men vedvarende bilde - lage korte smell over øyenbrynene. Vil du ha mer stil og seksualitet - kan forlenges smell og flette. Blant trendy korte hårklipp og frisyrer 2015 hit-androhynы av chubom- "rvankoy" og smell med perfekt glatte kanter.

   Trendy hårklipp bob høst-vinter 2014-2015


  Trendy hårklipp Fall-Winter 2014-2015: foto mest fasjonable korte og lange frisyrer 2015
   Allerede tiåret som svikter sin posisjon denne klassiske kvinnens frisyre som Bob. Videre, i de senere år det fast holder håndflaten. Så dette året, Bob var i kategorien "trendy hårklipp høst-vinter." Bare 2014-2015 sesongen tilsier litt forskjellige krav til form bønne, og erstatte de mer nylig populære harde konturer på en myk og feminin. Bang du må velge ikke å motetrender, og formen på ansiktet. Det vil si, det kan være rett, langstrakt, skråstilte, korte ylyfylyrovannoy. Eller du kan helt gjøre uten det. Denne valgfriheten er i lengde frisyrer - kvinners mote frisyre 2014-2015 i denne stilen varierer fra svært korte bob frisyrer til middels lengde. Blant stjernen fans av denne frisyre møtte kjendiser kakRyanna, Gwyneth Paltrow, Victoria Beckham og Keira Knightley.

   Trendy hårklipp bob høst-vinter 2014-2015


  Trendy hårklipp Fall-Winter 2014-2015: foto mest fasjonable korte og lange frisyrer 2015
   Rack - en annen trend som pryder de sjarmerende kvinnelige hoder i mange år. Men til tross for at ekspertene skille mer enn to hundre varianter av frisyrer, trendy frisyrer 2015 kvadrat fikk elementer av asymmetri. Eller rettere sagt - en firkant med asymmetrisk smell lange og skiltes på siden. Men det er forbudt og direkte klassiske versjonen eller avskjeds smell med myke kanter. Dette gjør torget "lure" bildet, mens resterende i trenden kan eieren av en hvilken som helst lengde og strukturen i håret.
   Berømte skjønnheter som setter pris på de mange fordelene kvadrat - Jennifer Aniston, Jessica Alba, EvaLonhoryya, Jennifer Lopez.

   Trendy hårklipp brus høst-vinter 2014-2015


  Trendy hårklipp Fall-Winter 2014-2015: foto mest fasjonable korte og lange frisyrer 2015
   Ideell for de som har tynt hår, men ønsker ikke korte frisyren - Fashion hårklipp 2014-2015 i teknikken kaskade. Dette lagdelt frisyre vil gi håret ønsket volum og effektivitet. Men hvis du vil at scenen var absolutt trend - velg alternativ frisyre med tydelige overganger lag eller asymmetri.
   Det fine med brusende frisyre viste verden skjønn som Penelope Cruz, Cameron Diaz og Beyonce.
   Men vi fortsatt vil råde ser gjennom og velge for seg selv fasjonable hårklipp 2015 avbildet, koordinere sine valg av en master profesjonell. Han vurdere objektivt overholdelse av ditt valg og dine "alternativer" (oval ansiktsform av hodet, lengde og struktur av håret).  
  Legging på langt hår
   Lang bølgete hår - en ekte stolthet av feminin skjønnhet og daglige omsorgen for hard gjenstand. Lær å lage originale, enkle og raske frisyrer kan være absolutt enhver fashionista. Vi er kun en liten innsats.   Velg din stil


   For å skape et perfekt bilde av behovet for å vurdere noen av funksjonene:
 •  Hvis du er eieren av tynt og rett hår, så du passer klumpete styling med små krøller og fleece på røttene. Men ikke overdriv, ellers hodet kan bli unormalt store.

 •  For slem av natur og frodig krøller ideell blir glatt hår, trekke tråder basert på jern eller hårføner.

 •  Hvis håret ditt krøller naturlig, så den beste løsningen vil være å effekten av håret vått hår. Du kan gjøre begge deler på de forhånds justert tråder og holde håret intakt.

 •  Denne lubne skjønn gjøre bedre bang.

   Forberedelser til styling


   Gjør håret hennes med hendene er ikke vanskelig, og det er ikke nødvendig å besøke skjønnhetssalonger. Men å kle seg godt holdt lenket og andres synspunkter, må man sørge for å forberede tråder konklusjon.
   Så sørg for å vaske håret prosedyre i kjølig vann. Dette vil gjøre trådene myk og lydig. Og at de har fått ekstra elastisitet og glans, bruker når du vasker profesjonell maske.
   Når håret blir rent, vaske dem med et håndkle og deretter fortsette å skrape. Tørk håret. Velg milde modus, setter den gjennomsnittlige temperaturen. Stylister anbefaler å holde telefonen nær røttene, flytting mot hårvekst. Dette vil skape en naturlig frisyrer volum. Utvilsomt, varme og tørr luft låser skade, så hvis tiden tillater det, foretrekker naturlig tørkemetode.

   Typer frisyrer for langt hår


 •  Uforskammet uaktsomhet - denne type styling utforming innebærer brus låser. Å skape en frisyre, må du bruke riktig middel og tørt hår i en kaotisk måte, uten ytterligere skrape. Til endene var ryddig utseende, bruke litt mousse og spesifisere sine hender i samme retning.
  Legging på langt hår

 •  Lett undulation - ideelt for ferie eller bryllup styling. For å oppnå ønsket effekt, stramme våte og tørre tråder flag hårføner. Ikke avskjed låser, gjør fikse lakk. Dette vil se naturlig og fristende.
  Legging på langt hår

 •  "French beam" - konsis og attraktiv frisyre. Å skape løfte håret opp og skille krøllene 1/3. Mesteparten av den samle inn i et stramt bjelke over hodet, og de andre tråder vikle rundt basen. Fikse hennes hårnåler og lakk.
  Legging på langt hår

 •  Hestehale - den enkleste versjonen av den langsiktige installasjon. Du må rette håret jern og krølle litt sent. Deretter samle alt håret i en stram hestehale og knyt en gummistrikk nær hodebunnen. Dette frisyre vil legge harmoni og visuelt øke veksten.
  Legging på langt hår
 • Яндекс.Метрика