Kvinner og menn piercing intime steder: fordeler og ulemper
 Mote smykker for i dag og gikk til kjønnsorganene. Piercing intime steder for menn og kvinner - en svært utbredt fenomen i dag. Det er en punktering i underlivet, som etablerte en spesiell dekorasjon. Det er viktig at fremgangsmåten utføres av erfarne og kvalifisert personell for å unngå negative konsekvenser. Hva er piercing intime steder?


 Genital piercing ofte gjøres ikke bare av estetiske grunner, men for å få lysere og spenningen under sex. Men virkelig intime piercinger kan bringe inn noe nytt sexliv i positiv forstand?
 Siden seksuelle relasjoner okkupere en viktig nisje i livet, er det mange som prøver å gjøre et utvalg av dem på noen måte, blant annet ved hjelp av piercing i intime steder. Videoer og bilder som kan bli funnet på forespørsel på Internett, noen ganger bare sjokkerende. Smykker installert på alle deler av kroppen som er aktivt involvert i sex, brystvorter, kjønnsorganer og tunge.
 Kvinner piercinger i intime steder som har vurderinger på diskusjonsfora, som ble holdt i ulike deler av genitalia. Det antas at piercing klitoris eller bretter enn det er i stand til å forsterke følelsen av dens stimulering. Kjønnsleppene piercing er ofte brukt bare for sin dekorasjon.
 Menn piercinger i intime områder er mye mer mangfoldig. Av gutter pierce glans penis, forhuden, frenulum og testikler. Hensikten med denne fremgangsmåten - å levere en spesiell partner seksuell nytelse.

 Det er en fare?


 Det skal bemerkes at mens de skjærende intime steder for kvinner nesten sikre, i menn kan det fremkalle farlige fysiologiske forandringer. Blant de farene som truer intim piercing, velger du:
 •  infeksjon. Til enhver skader hud er det en risiko for infeksjon, inkludert på jobb tatovering og piercing intime steder;

 •  diskontinuiteter. Siden huden er svært ømfintlige genitalia, er det en risiko for brudd eller tårer punktering områder;

 •  tap av følelse. Piercing intime steder ligger i nærheten av nervebunter, slik at det alltid er en risiko for nerveskade, som fører til reduksjon eller tap av følelse.

 •  Piercing absolutt kontraindisert hos lidelser av blod, kronisk lungesykdom, nyresykdom, hjerte-karsystemet, og huden (psoriasis, eksem, sår). Du kan ikke pierce kjønnsorganer og mennesker som lider av diabetes, dårlig immunforsvar.
   Narkomane, alkoholikere og personer med psykiske lidelser er ikke verdt å gjøre piercinger i intime steder. Sørg for å perevirytysya som tilstedeværelse av allergi mot materialer som utgjør dekorasjoner.

   Slik beskytter du deg mot mulige komplikasjoner?


 •  Trust arbeid i intim piercing og andre steder trenger bare å fagfolk som er lisensiert og riktig utdanning.

 •  Sørg for at verktøyene inne sterile.

 •  Velg kvalitet smykker med biologisk inerte metaller - kirurgisk stål, titan, gull, platina.

 •  Følg alle anbefalinger fra spesialist håndtering av punktering og varighet av healing perioden. Ikke gjenoppta seksuallivet så lenge såret er helt leget. Dette vil ta omtrent en måned.

 •  Ved den minste ubehag i området av punktering bør søke legehjelp.

 •  Dristige boret kjønnsorganer, kan du se videoer av prosessen. De kan bli funnet gjennom en søkemotor ved å skrive inn forespørsel, for eksempel "hvordan piercing intime steder." Også, lese anmeldelser om prosedyren i ulike fora. Og en ting til. Denne beslutningen bør forenes med sin seksuelle partner. Hvem vet, hva om denne endringen vil ikke like det  
  Nyanser av blonde
   Jente med blondt hår alltid hatt stor popularitet i sterkere sex. Someone gylne krøller ga natur, vel, noen oppnår dette med de riktige verktøyene. Heldigvis lar moderne kosmetikk brenner selv være sjarmerende brunette Goldilocks, trenger du bare å velge riktig maling farge.   Nyanser av Blond er svært forskjellige, i denne artikkelen vil jeg gjerne bringe de mest populære eksempler på bilder.

   Ashy blonde


   Denne fargen har nylig kjøpt enorm popularitet. Det er ikke veldig klar og hans sinn mer som grå hår, men det er ingen overdreven gulning, som så ivrig etter å kvitte seg med mange kvinner. Lag det hjemme er problematisk fordi for den vakreste effekt vil ta kontakt med eksperter. Videre, på grunn tid kreve korreksjon farget håret den fargen.
  Nyanser av blonde

   Platinum skygge


   Platinum håret ser rett og slett uimotståelig for jenter med vakre glatt hud blek eller blek fersken toner. Lag en nydelig dyp effekt er vanskelig selv erfarne håndverkere, så ikke prøv å gjøre det selv. Ideelle grå tilnærmingene vil understreke velvalgt frisyre, for eksempel kort bob eller firemannsrom.
  Nyanser av blonde

   Gylne krøller


   Hår med tidevannet bare ser flott ut i solen, de brenner lys og strålende glans! Men bære denne metoden bør velges nøye, kan også åpne muligheter, kombinert med en merkbar sminke skape ganske vulgær effekt.
  Nyanser av blonde


   Karamell skygge


   Strands malt en karamell tone vil se fint på nesten hvilken som helst jente, uansett type. Karamell blonde mest lik naturlig farge, kan de male hele frisyre eller gjøre høydepunkter. I alle fall vil det se bra ut med noen hår fargetone basen. Det er denne fargen i bildet ditt foretrekker kjendiser som Jennifer Lopez, Jessica Alba, Sarah Jessica Parker, Natalie Portman og andre.
  Nyanser av blonde


   California blonde


   Denne originale maleriet er en slags blanding av blondt hår med mørke røtter. Til tross for den tilsynelatende enkelheten av omsorg, også stramme besøker salongen for fargestøtte er ikke nødvendig. Også vokst røtter ser stygg og rotete, forstyrre hele ideen om bildet.
  Nyanser av blonde

   Venetianske blonde


   Blant alle andre typer blonde kan finne en ikke veldig populært alternativ. Han ser mer ut som en lys nyanse av rødt og er kun egnet for de jentene som har en blek rosa hud.
  Nyanser av blonde

   Hvordan velge riktig farge


   Det er noen regler om hvordan man skal oppnå optimal effekt:
 •  Blednokozhym virkelig sex for å unngå røde bølgen - det vil legge unødvendig rødhet person. Så jenter bedre å foretrekke en kalde toner.

 •  Hvis håret ditt er av natur ikke er for tykk, tilsett dem neste volum vil Appliances: Maling blondt hår i medium skygge, og en lysere farge fremheve enkelte tråder.

 •  Hos kvinner med medium hudtone ser best palett av karamell og honning fargetoner, men kald aske og platina blonde ikke pryde disse damene.

 •  Mørke skjønn passer krøller med gull eller kobber fargetone.

 •  Å lage din perfekte bildet, er det best å slå til en profesjonell stylist. Ikke bare gjorde han plukke opp skyggen mest i harmoni med din naturlige data, men også utføre maleri og ved hjelp av god kvalitet kosmetikk.
  Nyanser av blonde
  Tatoveringer for jenter
   Miniatyr tatoveringer for jenter å være feminine og symbolsk. Med den kan du øke din seksualitet skjule figur feil eller stygge arr etter operasjonen. Jenter med tatoveringer er alltid i fokus hos menn, så hvis du ønsker å få et fint bilde på kroppen, må du velge en plassering for sin søknad.   Tatoveringer for jenter på hånden


  Tatoveringer for jenter
   Tatovering på armen (skulder, underarm, håndledd) er mest populært av flere grunner. Først hendene er alltid i sikte, slik at alle kan se din fin dekorasjon. For det andre gjør tatoveringer på hendene ikke så smertefullt, som halsen eller midjen.
   Mens alle har sin egen smerteterskel, så bevise denne teorien for seg selv kan bare øve. For det tredje vil noen tatovering på armen ser bra ut. Det kan være små tatoveringer for jenter Butterfly, stjerner eller etiketter, eller det store bildet på alle hender, som også er kjent som "sleeve".

   Tatoveringer for jenter på ryggen


  Tatoveringer for jenter
   Tatovering på ryggen fremheve din seksualitet. Hvis det er mellom skulderbladene og slitasje nydelig kjole med åpen rygg, vil all den mannlige halvparten av partiet være på dine føtter! Det er mange skisser tatoveringer for jenter, spesielt for ryggen. Igjen, kan størrelsen variere, avhengig av dine preferanser og mot. I Japan, som begynner tatovering gjort på hele ryggen, som skildrer dem Karpov og gylne drager, vakker geisha og samurai fet. I dag kan du fylle baksiden av en liten sommerfugl i en panne og flott sexy panter med brennende øyne.

   Tatoveringer for jenter på halsen


  Tatoveringer for jenter
   På Tattoo On Neck løses ikke alle kvinner, men selv denne typen stadig mer populært i dag. Det hører til de ekstreme tatoveringer, som det alltid er synlig, og hogge et bilde tør ikke alle. I tillegg er anvendelsen prosessen ganske smertefull, slik at en tilsvarende tatovering ennå ikke bokstavelig lide. Men hvis du er målbevisst og lojal, vil det glede deg til slutten av livet. Noen skisser av tatoveringer for jenter på nakken i stand til visuelt forlenge og gjøre mer sofistikert. Derimot, hvis feil pick bildet, kan du ødelegge utseendet ditt.

   Tatoveringer for jenter på foten


  Tatoveringer for jenter
   Internett er fylt med bilder av tatoveringer for jenter og hyppige bilder er trykket på føttene. Ryddig inskripsjon utsmykkede font kan dekorere fin etappe og etappe av noen mann gå gale. Den mest smertefulle område som ligger bak knærne og på innsiden av låret.
   Så hvis du er redd for smerte, er det bedre å få en tatovering på leggen eller utsiden av låret. I dag er en populær bryllup strømpebånd bildet for å fylle toppen av foten. Nyt kontemplasjon av slik skjønnhet kunne bare din kjære eller de som er heldige nok til å møte deg i sommer på stranden. Også se vakker bue to, en for hver etappe. De skal fylles på baksiden av låret med 15 til 20 cm over kneet. Bare forestille seg hvordan de vil se sjarmerende når du bruke korte skjørt og buer vil se ut fra under den!
   Som skisser tatoveringer for jenter, kan de lett bli funnet på internett eller for å bestille et enkeltbilde, som vil ha en spesiell betydning i tatoveringen mester. I det andre tilfellet, kan du være sikker på at en slik skjønnhet ikke vil være ingen i verden!
   Se også:
 •  Hvordan lage midlertidige tatoveringer hus

 •  Hvordan ta vare på en tatovering

 •  Tatoveringer i intime steder for kvinner

 •  Tatoveringer på en kvinnes kropp

 •  Å nekte å tatovering jente

 •  Hvor mange tatoveringer Angelina Jolie

 •  Otsnovnыe metoder for å bli kvitt tatoveringer
 • Яндекс.Метрика