Hvordan bli kvitt pigmentflekker
 Pigmentflekker - de hud feilene som skjuler ganske vanskelig selv dyrt fundament. Det er mangelfull på grunn av hormonelle lidelser, mage og lever eller misbruk av soling. Å håndtere disse svakhetene vanskelig, men heldigvis, egentlig. Det faktum at det finnes metoder eliminere alder flekker, lese dette innlegget. Årsaken til pigmentflekker


 Som allerede nevnt, skjer dette kosmetisk feil når funksjonsfeil i leveren og magen, hormonelle lidelser og justering (graviditet etter overgangsalder, skjoldbruskkjertelen og hypofysen). En spesiell plass blant årsakene til pigmentering - er overdreven eksponering for sol eller solarium. Under innvirkning av ultrafiolett stråling melanin (hud pigment) kan fordeles jevnt, hvorved det dannes flekker.
Hvordan bli kvitt pigmentflekker

 Hva er metoder for å håndtere pigmentflekker


 Hvis du mangler dette dårlig uttrykt, dvs. en svak fregner eller mørkere, her kan du gjøre ved hjelp av kremer og tonics, innenfor som er en sjelden basis. Som en aktiv bestanddel ofte opptrer frukt og salisylsyre. Slike kosmetikk du enkelt kan gjøre hjemme, for dette trenger du følgende ingredienser:
 •  sitronsaft - 3. l.

 •  eddik - 3. l.

 •  termisk eller mineralvann uten gass) - 200 ml

 •  havsalt

 •  Alle disse komponentene må røre og hell i en flaske tett lukket. Tørk rent ansikt morgen og kveld behovet for en måned. Etter denne tiden din flekker lov nesten usynlig.
   Også klarer med denne defekten ulike skrubb. De trenger å være regelmessig gjennom dagen. Best egnet kaffe, mandel og brus skrubb.
  Hvordan bli kvitt pigmentflekker

   Hvis problemet er mer alvorlig, det er ikke nok uten en tur til kosmetolog. Valget du vil bli tilbudt følgende prosedyrer: laser resurfacing, median peeling eller brashynh. Essensen av disse teknikkene er å sikre at huden din døde celler og fjernet det øverste laget av overhuden. Uttalt fregner og andre pigmentering, vanligvis funnet i disse lag, slik at denne behandling er meget effektiv. I svært alvorlige tilfeller trenger å gå gjennom prosedyren flere ganger.

   Hvordan å hindre dannelse av pigmentflekker


   For det første bør det være mer forsiktig med soling. Ikke i noe tilfelle skal solen være åpen fra kl 11 til 16 timer. På denne tiden mest aggressive sollys påvirke huden, som ikke bare kan føre til pigmentering, og til og med veksten av tumorer. Ikke glem å sette på din beskyttende body lotion eller krem ​​med UV-filtre. Det er ønskelig at graden av beskyttelse var ikke en faktor under 15. inkludere i kosten matvarer som inneholder beta-karoten. Dette er et stoff som er stor distribuerer melanin. Beta-karoten finnes i alle grønne grønnsaker og belgfrukter, gulrøtter og mais i.
  Hvordan bli kvitt pigmentflekker

   Som du kan se, er problemet løst. Og ingen big deal å ikke bare bli kvitt pigmentflekker, men også hindre deres utseende. Med skikkelig vare på ansiktet og en sunn livsstil, vil det ikke ødelegge din ufullkommen skjønnhet.  
  Bli kvitt rosacea (vaskulær nettverk) til personen hjemme?
   Hvorfor det er rosacea? Det er mange forskjellige grunner. For eksempel, på grunn av varme eller for kald vind, på grunn av endringer i temperatur eller kaldt. Imidlertid kan vaskulær net på forsiden være på grunn av livsstilen.   Hvis en kvinne har konstant stress eller hun misbruker alkohol, det rosacea. Beriberi, differansetrykk eller luftveissykdom - Finn det påvirker skjønnheten i ansiktet. Men rosacea - det slutter ikke en sykdom som svekker utseendet på kvinner. Deretter kan utvikle rosacea - dermatologisk sykdom som er nesten umulig å herde.

   Rosacea i ansiktet: hva det er - bilde


  Bli kvitt rosacea (vaskulær nettverk) til personen hjemme?

   Hvordan bli kvitt ansikts rosacea?


   Fra det vaskulære nettverket kan tape hjemme, men alltid under kontroll av en kosmetolog. Hint og tips:
 •  Å kvitte seg med den vaskulære nettverket, sørg for å ta hensyn til kosmetikk. Disse midlene bør utformes for sensitiv hud. Et utmerket valg - midler av resveratrol.

 •  Vær sikker på at masken med grønn te ekstrakt og vitaminer for å styrke blodårene. De bør gjøres minst to ganger i uken.

 •  Serum - en annen effektiv middel som kjemper mot vaskulær nettverk, som oppstår i ansiktet som følge av plutselige endringer i temperatur. Perfekt hjelp av et ekstrakt av Echinacea og hagtorn.

 •  Hver dag, tørk huden med isbiter. Det anbefales ikke å gjøre det med rent vann og grønn te. Tørk huden anbefales minst en gang om dagen, men bedre - tre eller fire.

 •  Men det finnes metoder salon bli kvitt rosacea. For eksempel, lymfedrenering massasje. Skjønnhetseksperter rådes til å gjennomføre plastisk massasje. Det stimulerer musklene og fjerner hevelser. Selvfølgelig, ved utvidede kapillærer han ikke kan nekte, men definitivt vil imidlertid behov for å tilbringe ti til tjue økter to ganger i uken. Det bør avstå fra massasje, hvis du har forkjølelsessår i ansiktet eller andre betennelser.
  Bli kvitt rosacea (vaskulær nettverk) til personen hjemme?

   Cryomassage utført ved hjelp av kaldt. Den største virkningen på fartøyet. Dessverre gjør rutenettet ikke forsvinne helt, og gjennomføre prosedyren vil ha en --to ganger i uken i to måneder. Dessuten er det umulig for massasje i inflammatoriske sykdommer.
   Mezoterapi - uunnværlig prosedyre, som et resultat av det er lunger, som inneholder kapillærer. Det anbefales at fem behandlinger i uken. Avstå fra mesotherapy bør gravide og personer med diabetes. Fotokoagulasjon er virkningen på det berørte området lysstråle.
   Etter økten, kanskje rødhet, men det vil til slutt. Hvis rosacea ikke er altfor uttalt, kan du gjøre en prosedyre. Det er viktig å huske at du ikke kan gjennomføre prosedyren for folk som er syke kreft.
  Bli kvitt rosacea (vaskulær nettverk) til personen hjemme?

   Kremen av rosacea ansikts effektiv hvis du gjør det på grunnlag av pepper. Det gir blodstrømmen til huden.
   Noen hjelp skreller, og andre - kosmetikk basert på honning. Men, likevel, skjønnhetseksperter oppfordrer deg til salongen prosedyrer, ikke til masker. Det faktum at de er mye mer effektiv. Men alle velger et middel for sjelen, men virkningen kan vurderes kun ved å prøve.  
  Bli kvitt et blåmerke for en dag
   Det største problemet for kvinner - en endring i hennes utseende, spesielt når det gjelder lettere skadet. Deres årsaker kan være utilsiktet slag innleggene, slippe noe. Den første reaksjonen - skrekk og sjokk. Sekund - hva dette kan gjøres så snart som mulig. Men det tidspunkt ved hvilket den stigende knuse avhenger av mange faktorer. Rollen spilles av plassering, alder på personen, slagkraft, og mange andre faktorer. Men vi prøver å hjelpe deg å bli kvitt den så fort som mulig.   Hematom i felles Shiner, som følge av støt og blåmerker av mykt vev, noe som resulterer i oppstår hevelse. Eksperter sier at den beste måten å forhindre det er å være kald, og enda bedre, hvis hånden vil bli frosset kjøtt fra kjøleskapet. Og så, fordi takket være kalde blodkar constrict og reduserer hevelser. Men, dessverre, ikke alltid i slike øyeblikk har tilgang til kaldt. Deretter kan hjelpe urter og andre folk rettsmidler: plantain blader, mor og stemor, kål juice eller revet poteter. Men la oss ta en nærmere titt alle metoder for å bli kvitt blåmerker på én dag.
  Bli kvitt et blåmerke for en dag

   Bli kvitt et blåmerke i ansiktet en dag


   Den enkleste og raskeste alternativet for å hindre sin forekomst. Det er nok til å sette en chill til treffpunktet. Gjør dette bør være umiddelbart opp i løpet av de første 10 minuttene av drepte. Det er således vasokonstriksjon, noe som reduserer størrelsen og intensiteten av ødem. Lang kult er ikke verdt maksimalt 7 minutter, eller kan føre til hypotermi, spesielt i den sarte huden rundt øynene. Dersom det er behov for bedre Gjenta 1-2 timer. For mer effektiv lindring etter kald søknad må legge til treffpunktet av varmen.
  Bli kvitt et blåmerke for en dag

   Hvordan du raskt fjerne et blåmerke under hans øyne en dag sohrevanyem Hvis hånden ikke var komprimere med varme, kan bruke pepper patch. Dosering følgende: lå på toppen av innsats for en time, deretter komprimere med bodyaga som en time og selv hver time varm komprimere. Helst morgen stå opp tidlig og sette en pakke med bodyaga igjen i 30 minutter. Dette er en veldig god metode for de som ønsker å bli kvitt den "lanterne" per dag. Men her vi må være oppmerksom på ett viktig punkt. Denne metoden er egnet for å bli kvitt blåmerker på kroppen, men spesielt i ansiktet og i øynene!
   Forbered bodyaga enkelt, bare blande pulveret med vann i et forhold på 2: 1

   Noen måter å hjelpe fjerne et blåmerke på én dag


   Salver med


   Forbered kremen hjemme slik at du kan:
   Ta skrellet løk er ikke stor, og er fylt med olje å gjøre det helt teppe pære. Sett beholderen på en langsom brann og få til en tilstand av sverting løk. Deretter er det nødvendig å kjøle pære og presse oljen. I den resulterende væsken legge en spiseskje revet såpe og smeltet voks. Den resulterende væsken skal røre og kjøle til kjølig til den stivner. Salven skal brukes til blåmerker 2-4 ganger om dagen.
  Bli kvitt et blåmerke for en dag

   Butikk salve


   Jod nett
   Dette er ikke bare en nyttig måte å hindre svelling, men testen for jodmangel i kroppen. Å fremskynde fjerningen av hevelse nok til å forårsake et blåmerke sted "grid" av jod løsning. Dette bør gjøres om kvelden og om morgenen vyvitrytsya løsning. Hvis gitterforsvinner etter et par timer, er det et behov for jod inneholdende vitaminer.
   Og kanskje det viktigste råd. Velge mellom de ulike tips for å bli kvitt blåmerker, vennligst ikke overdriv det, ellers kan du lage en sterk allergisk reaksjon. Jeg ønsker også å påpeke at hvis blåmerker ikke gå for lang tid - en grunn til å se en lege, fordi blåmerker kan være på grunn av helseproblemer.  
  Яндекс.Метрика